Blandade känslor. har hänt mycket sedan man skrev här. för exakt en vecka sedan fick jag veta exakt hur de låg till med mamma. Hon är palliativ och har 10 tumörer i hjärnan. När mammas läkare berättade detta för mig i telefonen bröt jag ihop totalt. Min älskade mamma skulle längre inte få följa mina barn växa upp. Jag vet heller inte om hon kommer få uppleva Jolines 5 års dag. Mamma blev snabbt sämre och jag bestämde att hon längre inte kan vara kvar hemma.
När jag pratade med mammas läkare Urban att blir de för jobbigt där hemma så fick vi komma in med henne. Dagen efter på morgonen ringde jag in till avdelningen och berättade läget om vad som hade hänt. kom in med henne.
Dagarna gick och jag var både arg och ledsen över mammas sjukdom.  Arg var jag för att hon inte berättat något. Vi kanske kunde hantera allt detta bättre. nu kom allt pang på som en platt pannkaka slängd i ansiktet i fredags var de dags för vårdplanering. gick först inge vidare bistånd beslutade sig att komma ner till västervik för att träffa mig och mamma.
pappa var helt knäckt. Men som jag lovat min pappa o bror så skulle mamma inte hem
jag ordnade de och åkte hem.

Likes

Comments

Denna maktlöshet, vill bara du ska må bra o få vara frisk. Vill ha min mamma kvar i livet. Idag åker jag o flickorna upp till min farmor för att jag ska kunna få träffa mamma så mycket som hon orkar. Jag känner att detta är vad jag behöver för att jag ska kunna må lite bättre. Jobbet lägger jag åt sidan. jag har alltid varit stark och klarat det mesta men just nu har min starka sida brustit och knäckt mig totalt. Gråter o är ledsen hela dagarna. jag vill bara att du ska må bra mamma. du är den finaste människan. jag vill att du ska se mina barn växa upp. Jag ska kämpa med dig in i de sista.
syskonen o pappa ska kämpa med dig.
jag älskar dig.

Likes

Comments

livet är så enormt skört, man ska vara glad så länge man får vara frisk. Jag hoppas att jag får tillbringa mycket tid med dig. vill verkligen inte förlora dig, du är min mamma, jag älskar dig. i morgon ses vi och jag kommer finnas för dig.

Likes

Comments