View tracker

Trots besvär med ena blixten som vägrade fungera och fick tänka om till plan B som skulle ge ett helt annat ljus, en modell som tyvärr fick lov att ställa in och inte kunde vara med så att jag i torsdagskväll fick hitta en ny modell då jag verkligen ville ha fem personer med i bilden. Bioduk som vi inte hade en aning om hur man fick upp och batteri i kameran som började ta slut. Men wow vad bra det blev. Supernöjd med dagens fotografering nummer 2 inför mitt fotoprojekt. I veckan blir det fotografering nr 3 i Borlänge!

Ha en trevlig andra advent, här kommer en sneak peek!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag vill ha -9 grader, ett vinterland fylld med någon meter med snö och fjäll i Norge. Jag vill bosätta mig i någon stuga i fjällen med lite sprakandes ljud från elden och njuta av tillvaron och planera mina dagar med fotografering.

Synd att detta bara är en dröm och ligger sisådär en 100 mil ifrån tid för att jag ska kunna hinna det. Men det bästa med att drömma är att man faktiskt får det. Så nu ska jag ta mig ett glas rött, äta god middag och drömma lite mer om mina fotoidéer. Trevlig lördag på er. :)

Likes

Comments

View tracker

Nästa helg den 11 december är det Lucia i Vansbro kyrka, två tåg, en klockan 16.00 och en 19.00. Där kommer det bjudas på julsånger men även fiol och dragspel. Komsi komsi. Kommer blir jättemysigt. Man kan hämta ut gratisbiljetter på Coop Konsum i Vansbro. Vill man så får man ge kollekt på vägen ut som kommer gå till ungdomar som har det svårt i Vansbro kommun.


Fredag. Jag älskar fredagar. Även om jag jobbar varje fredag så älskar jag fredagar. Jag jobbar i morgon, men jag älskar fortfarande fredagar. Ska avrunda denna helg med film, peppa inför morgondagens jobb på systemet, morgondagens jobb med barn som hälsar på i studion och söndagens fotografering med mitt hemliga fotoprojekt. Japp, det här kommer bli en bra dag, jag känner det lång in i mig vilken fantastisk helg detta kommer blir.

Nu----> mitt fredagsgodis, dubbeljapp.

Likes

Comments

I jul ska jag formatera om min dator så började kollade igenom lite gamla bilder, vilka ska jag slänga, vilka ska jag spara och vilka ska jag bränna ner på CD-skiva med mera.. Mitt i allt hittade jag den här gamla godingen. En bild jag sparade när sångaren i Sixx: A.M. repostade min bild på instagram. Wow, det är nog det bästa minnet från denna sommar. Själva stunden när man sitter hemma hos mor med en kaffekopp i handen, har precis dragit av dig dräkten från midsommarfirandet och ser det här. Så fränt..


Här kommer orginalbilden.

Likes

Comments

För bara några dagar sedan sken solen in genom fönstret. Idag föll det ner en massa snö. Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Men det var väldigt mysigt när snön föll ner när man satt bakom julgardinen och kollade ut och den elektroniska eldstaden knastrade på sidan.

Måste erkänna att stationshuset i Vansbro är väldigt fint, en favorit faktiskt!


Denna helg var fullproppad med roligheter. Allt från musikalträff och kolla film till att busa med Henry på snart två år. tack, det behövdes. I morgon ska jag försöka lyckas jobba samtidigt jag är hundvakt åt Algot (hunden som vägrar vara själv i sisådär en minut). Önska mig lycka till, det lär behövas. :) Nu ----> möte. Kul!

Likes

Comments

Snart går vi in i 2017. Ett nytt år. Har massa planer på G till det nya året och jag är sååå redo. Just nu håller jag på med en ny logga. Igen.. Men har lite andra funderingar om den denna gång. Haha, jag blir aldrig nöjd. Men den här är min nya profilbild på Facebook i alla fall.

Likes

Comments

Ibland önskar jag att jag älskade färg lite mer. Men tyvärr... Jag är född till att älska svart/grått/vitt eller väldigt mörka färger... Min stil är också väldigt stilren, det är den i allt jag gör. Det är väldigt drygt ibland. Som det här när jag fixar affischen till årets lucia. Jag blev väldigt nöjd över att använda lite grönt i affischen nu när jag fick fria händer. Bilden till vänster är den jag gjorde, sen bad folk att jag kanske skulle ha lite mer färg. Ja men så klart... Så typiskt mig att vara stilren och färglös. Såklart det ska vara lite mer färg i affischen, det är ju jul, och julen är ju inte bara grön. Den är ju exempelvis också väldigt röd. Man måste verkligen förklara det för mig för om jag får helt fria händer så finns risken att det blir för stilrent och kanske inte så mycket färg. Haha. :)

Är helt okej över affischen i alla fall och det kommer bli den till höger. Nu ska bara texten bli klar och sättas in sen är det bara att skicka iväg affischen till Jonna som ska printa ut dem. Perfekt.

Idag hade jag den femte och sista fotograferingen för denna vecka och det var en liten bebis på 3-4 veckor som hälsade på med hans storebror. Supermys, älskar newborn. Eftersom jag var duktig idag och jobbade på och hann redigera mer bilder än jag tänkt, så har jag bara lite kontorsjobb och småfix i morgon. Ett till Perfekt.

Likes

Comments

Här kommer en sneak peek från första fotograferingen av mitt nya hemliga fotoprojekt. :) Jag är laddad till 1000!!

Likes

Comments