Som jag skrev igår vaknade jag med en sprudlande bra känsla i kroppen. Den känslan höll i sig hela dagen trots att det började snöa och blåsa storm ute vid 14 tiden igår. De flesta blev missnöjda, deprimerade och sura över snöns som började falla ner och jag kan väl inte påstå att jag själv var jätteimponerad. Men det hindrade inte mig från att se på de positiva sakerna och fortsätta vara på stålande humör.

Igår när jag kom hem från jobb 14.30 satte jag igång direkt med alla måsten, där jag även hann med ett måste innan fotograferingen med ett nystartat företag. Innan klockan slog 17.30 hade jag fixat allt som stod i almanackan och jag hann till och med iväg och fotografera veckans tema för fotonätverket. Vi är ett fotonätverk med kvinnliga fotografer från Vansbro kommun. Följ oss på Instagram @byvansbrowomen. :) Denna vecka hade jag först inte tänkt att fota till nätverket då jag inte visste vad jag skulle fota till temat Vatten. Men efter lite övervägande bestämde jag mig för den otroligt fina platsen Duschen i Skamhed. En av mina favoritplatser som nästan börjar bli lite uttjatad.

Igår kväll trotsade även jag och V vädret för en kortare springtur. Blåste storm, snöade, blåste storm, snöade.. Ja lite så var det när vi drog ut. Men vi sprang i alla fall och jag kunde med gott samvete sätta mig i soffan från 20.30 och se på tv tills läggdags. Perfekt.

Idag är det en ny dag. Jag har inte lika många måste men jag känner på mig att även den här dagen kommer bli kanon.

God morgon snöiga Tisdag!

Canon EF 5D mark IV + Canon EF 50mm f/1.4

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helgen kom som den kom. Den var kort och svischade förbi ganska snabb. Nu är det måndag och jag känner att det kommer bli en fullspäckad dag idag. Fotografering, städning, redigering med mera står på schemat och jag har en känsla inom mig att det här kommer bli en rolig och bra dag.

God morgon måndag, det här kommer bli en bra dag! :)

Likes

Comments

Jag har nog hittat en av de mysigaste platserna man kan sitta vid en solig sommarkväll, även solig vårkväll. Helt underbart. En bit in i skogen, vid en tjärn, helt själv satt jag där och filosoferade tidigare i veckan. Där ska jag sitta mycket i sommar och filosofera medan jag grillar någon korv.

Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 50mm f/1.4


Idag är det fredag och alla vet vad det betyder. H E L G ! Jag jobbar en vända i morgon men annars ska jag ta helgen som den kommer. Hur skönt som helst. Ha en toppenfredag på er. :)

Likes

Comments

Den här miljön... Ta mig tillbaka tack..

Här kommer 20 stycken favoritbilder från Fredriksberg som äntligen är redigerade, klara och ivägskickade till modellerna. Det får nog bli en tur dit snart igen. Fy va kul det var!!

Canon EF 5D Mark IV - Canon EF 50mm f/1.4

Likes

Comments

Igår kväll sms:a min syster om att det var superfint motljus där vi tidigare på dagens hade fotograferat. Så det var bara att packa ner kameran, klänningen, sätta ihop buketten med påskris igen och packa ner fjäderkransen för att sedan styra bilen med sommarsulorna mot Grönalid. Detta kunde vi bara inte missa. Vi körde samma fotografering en gång till, men denna gång höll vi på lite längre, flyttade runt oss, samt testade lite mer olika poser. Dock älskar jag dessa när hon tittar bort eller ned med en seriös och drömmig blick. Love it!

Så himla fint, hade vi kommit 20 minuter tidigare hade vi haft ännu mer motljus, men jag älskar't. Det ser så magiskt och vacker ut och min syster är så fin.

Canon EOS 5D Mark IV & Canon EF 50mm f/1.4

Likes

Comments

Vaknade 06.10 i morse och hörde att någon plogade gatan utanför huset. Nej, tänkte jag först, men sedan kom jag på att det hellre fick snöa än regna. 8.00 gav både jag och V upp om att sova, frukosten var snabbt uppäten och det var dags att ta tag med snön på gården. Medan V plogade så skottade jag på sidan av. Ett prefekt tema han och jag!

Med mina fantastiska sommarsulor på bilen drog jag ner till Grönalid för att hämta upp min syster för lite påskfotografering. Snön vräkte ner och det ända jag tänkte på var hur sjutton jag skulle lyckas ta mig till fotoplatsen med mina sommardäck. Men Ingrid (bilen) hon kan hon. Sagt och gjort var vi på plats och fotograferingen kunde inte ha gått bättre.

Snö, en blå klänning, en bukett av påsk och en massa fjädrar = coolt.

Jag är så otroligt tacksam över att jag har denna fantastiska och fina syster i mitt liv. Hon ställer upp på allt.

Canon EOS 5D Mark IV - Canon EF 50mm f/1.4

Likes

Comments

Från fotograferingen i Lördags fotograferade jag över 300 bilder. På lördagskvällen sållade jag ner till 81 bilder och nu ikväll har jag kommit ner till 33 som jag ska välja mellan. Min plan för morgondagen är att ha valt ut några bilder jag vill använda till hemsidan, redigera dem samt redigera och välja de bilder modellen ska få som tack. Hur svårt att välja bilder? Svar: Jo extremt, speciellt när jag är så sjukt nöjd över dem alla. Johanna var så fin!

Lovade V ikväll att jag bara skulle fixa de andra gravidbilderna från tidigare studiofotografering samt kolla upp priser från leverantörer, sedan skulle vi ta en kvällspromenad. Hur gick det att hålla planen? Nja, sådär, som vanligt kan jag inte hålla fingrarna från Photoshop. Fick lov att bara redigera en bild till från i Lördags. I'm in love!!

Likes

Comments

Fånga dagen, det var precis det vi gjorde i söndag, jag och min sambo.

Varje söndag åker jag och V ut på något, bara för att komma bort från hemmet, alla måsten, komma ut i naturen, andas friskluft och bara umgås vi två. I söndag blev det en tur till Älvdalen där vi åt mat på en restaurang och jag tog kort mitt ute i skogen bland forsande vatten. Sedan blev det en eftermiddagsfika i Mora. Hur mysigt som helst. Resten av kvällen bestod av mat i sängen framför de sista avsnitten av Prison Break, säsong 4.

På fredagskvällen bestämde jag mig för att söndagen skulle vara en skärmfri dag från datorn, vilket det blev. Gårdagen bestod av Jobb, redigering av gravidbilder, fixa logga åt ett företag, newborn-fotografering och möte med ett annat företag om fotografering till vykort. Vilken dag. Jag har märkt att jag har en förmåga av att klämma in allt på en och samma dag.. Meen, som jag alltid då brukar säga "Ju mer jag klämmer in tidigare i veckan, desto lugnare blir det i slutet av veckan".

GODMORGON TISDAG!

Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 50mm f/1.4

Likes

Comments