Då var dagen här. Fotograf Sofie Enander fyller 1 år med sin F-skatt. Helt sjukt och jag är så glad. Fira med mig och passa på att boka en fotografering senast söndag den 30/10-16 klockan 23.59, så får du 20% rabatt plus en extra bild på köpet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ett evenemang är skapat på facebook, affischerna är tryckta och kommer ut i veckan runt om i byn. Jag är så pepp. I början trodde jag det var omöjligt att jag skulle få ihop min knäppa ide, i mitten tänkte jag wow det här blir så bra, i slutet satt jag med gråten i halsen och visste inte hur jag skulle redigera bilderna.. Men nu är det klart. Alla bilder är redigerade och klara, inne i sina ramar. Allt runt om är klart och det är bara att invänta den 12 november för utställning. Missa inte den. Det kommer bli magiskt. :)

Ta en kik här för mer information: Min egen tolkning av Game Of Thrones

Likes

Comments

I helgen fotograferade jag en rådjurshund i de fina höstfärgerna som snart har gått över till den gråa novembermånaden. Vi var på på ett ställe i kommun där det springer en massa rådjur, men det var en helt okej kombo. Med lite hundgodis och koppel på för säkerheten så gick det jättebra. 

Nästa helg kommer det två barn och hälsar på mig i studion för lite jultema. :)Idag när jag vaknade och kollade igenom mina mail fick jag en fin överraskning. Längtar till att få berätta om det.

Likes

Comments

Jag kan ju bara inte låta bli. Jag har endast fotoutställningen kvar på mitt hemliga fotoprojekt, men trots det så kan jag inte låta bli att börja spåna på ett nytt. För länge sedan kom jag på en rödtråd och började planera lite till det, men sen har det stått still. Idag kan man väl säga att bomben kom. Efter några timmars planerande så sitter jag med all information och planering, samt fyra modeller som tackat Ja. Superkul! Kommer redan i senhösten/vintern att börja fotografera, ska baaara avsluta mitt nuvarande fotoprojekt. Den där spralliga känslan och pirret i magen börjar uppstå och  rösten inom mig säger "Det här kommer bli bra".

Likes

Comments

Snart är det ett helt år sedan jag fick F-skatt och fick börja jobb på riktigt. Helt sjukt vad fort det går... Företaget har verkligen utvecklas på många sätt, det har investeras nya saker och mer är på gång. Jag är så sjukt glad för vad jag åstadkommit och hur jag själv har utvecklats som person och fotograf. Jag har många år kvar innan jag kan kalla mig för proffs men jag är på god väg och jag lär mig nya saker varje dag. Nästa vecka när Fotograf Sofie Enander fyller ett år kommer det ut en liten överraskning.

Ha det gott så länge, helgens fotografering är planerad till 200% och nästa vecka blir det två fotograferingar. KUL! :)


Likes

Comments

Idag tog jag med mig Algot och husse ut på en lite tur i grannbyn för att rigga nya fotoplatser då jag ska fotografera ute i helgen. Tråkigt att vara på samma ställen hela tiden. Algot fick stå för modellandet medan jag tog en massa kort och mutade med lite godis. Hittade några nya platser samt gamla platser jag inte varit vid på väldigt länge. Får se vad det blir och vad kunden vill ha. :)

Snälla, snälla, snälla stora paket... Dyk upp nu tycker jag. Orkar inte vänta på er längre...

Likes

Comments

Vanligtvis är det väldigt skönt när det blir fredag och helg men idag säger jag, äntligen måndag och ny vecka. Helgen har gått i ett och den har varit fantastisk rolig med fotografering, musikal, lucia och jobb. Men det är nu skönt med lite lugnare tempo idag. Förra veckan sa jag att jag skulle ha två fotograferingar i helgen. På lördagen kom det en familj där barnen i huset bokat tid för en överraskningspresent åt modern som skulle (och har) fylla 50 år på söndagen. Det är så sjukt kul när barnen anordnar något sånt. Jag har haft en sådan fotografering tidigare. Så himla kul. Familjen som kom i lördags hade riktigt roligt i studion. Så mycket skratt och lycka. Ja jag kommer kunna leva på det här väldigt länge. :)


Tyvärr blev söndagens fotografering inställd då familjens faders far gick bort i veckan. De kommer att boka en ny tid då det lugnat ner sig. Stora kramar till familjen så länge och de får ta hand om varandra.

Lite mer fotograferingar är inplanerade inom två veckor och fler är på gång till senare i höst. Känns som en riktigt bra höst/vintersäsong.

Likes

Comments

Den här dagen har bara sprungit förbi mig och jag har hunnit med så mycket. Jag har bland annat bakat, varit på 2 timmars musikalrep, gått på fotoutställning, städat, dammsugit och fixat klar min hemsida med lite utseende samt lagt till lite information. Ta en kik om ni vill. www.fotografsofieenander.se. Jag har även hunnit satt in mina projektbilder i ramar och beställt en sista sak inför min fotoutställning. Nästa vecka kommer även mina affischer att tryckas så efter det kan jag fixa ett evenemang på Facebook och sätta ut en massa affischer. Längtar så mycket! :)

Nu börjar klockan lida mot godnatt och i morgon vankas det jobb. I helgen blir det jobb, musikalrep samt fotograferingsjobb på både lördag och söndag. Håll utkik, till veckan kommer en kik. :)

Bjur på en solig morgon i denna kyla som närmats sig med stora steg.

Likes

Comments

Har haft lite fullt upp de senaste dagarna och i helgen blir det fotografering både på lördag och söndag. Superkul. Kom ihåg: Slipp julstressen, boka en tid hos mig så är snart ditt personliga julkort eller fotografi färdigt till släkt och vänner. :)


​Nästa vecka på måndag eller tisdag kommer mina affischer tryckas inför mitt hemliga fotoprojekt, bilderna ska sättas in i ramarna för att sedan kolla ljuset inne vid ryggåsstugan. Sen är det en sista sak som ska beställas till utställningen. Ska bli så sjuk kul det här och jag tror det kommer bli kanon. :)

Likes

Comments

Tack Stockholm för dessa fina dagar. Även om jag i stort sätt suttit inne i lägenheten hela dagarna och jobbat så har det varit skönt. Två dagar på stan, några byxor rikare, lärt mig nya saker, sovit som en prinsessa, umgåtts med min kära bror, käkat Ben & Jerry framför filmer och laddat med ny energi. Jag kunde inte ha fått det bättre.

Jag har fått hjälp av Scandinavian Photo och nu längtar jag. Jag vill ha typ 4-6 veckor framåt och få mina stora paket. En av mina största investeringar i företaget kommer göras och jag är så sjukt pepp. Det känns så fruktansvärt bra och jag tror det kommer gå ännu bättre efter min stora investering. 

Nu börjar äntligen denna dag lida mot sitt slut och jag ska äntligen få krypa ner i min egen säng, med en filt över täcket, se på en film och invänta klockan någon-gång-mellan-två-och-fyra-på-natten då jag kommer vakna av att äntligen få krama om min sambo.

Likes

Comments