Hej piger og drenge!

Har inden for det sidste stykke tid fået/købt en lille stak tøj og smykker, så tænkte at jeg ville vise noget af det til jer :) Skriver i bunden hvor de forskellige ting er fra.
Hope you like it ;)

Guldøreringen -> Glitter
Ring -> Glitter
Halskæde -> H&M
Kimono -> Only
T-shirt -> Only
Jeans -> Vero Moda
Sko -> Asos

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hej piger og drenge!
Jeg var i Herningcentret efter skole idag for at bytte nogle fødselsdags gaver, og hygge lidt med min mor og søster :) Det var super hyggeligt, og jeg fik den lækreste iceblend med karamel.

Bare en lille opdatering fra idag ;)

Alt er også godt på gym, jeg har fået en rigtig god start og alle er super søde! Men selvom vi kun har været igang i ca. en uge får vi mange lektier for! (Billedet til højre er fra kemi timen idag, bare lige så i ved det haha.)

Vi skal til et eller andet eventdag på fredag med skolen, det er sådan noget ryste sammen noget meget andet ved jeg ikke, så det glæder jeg mig til!

Håber i alle har haft en god dag, selvom det godt nok regner lige nu.

Knus! :)

Likes

Comments

Hej venner!

Har lige set en film på Netflix der hedder "To the bone", som handler om Ellen der er en 20-årig pige med anoreksi. Filmen er lavet af og med individer der selv har kæmpet med spiseforstyrrelser, og indeholder realistiske fremstillinger som man også får fortalt først i filmen. Det er helt sikkert en film der er værd at se! Og håber lidt i gør det :)

I kan se traileren her.

God lørdag til jer, Knus ;)

Likes

Comments

Hej venner!

Var alene hjemme idag så bestemte mig for at prøve noget nyt ansigtsmaling jeg har købt, og ville lige dele resultatet med jer ;D Det er noget jeg rigtig godt kan lide at lave, og hygger mig med når jeg har tid til det. Håber i kan lide det!

Likes

Comments

Hvis du har tør hud, kan du prøve at bruge organisk kokosolie. En bekendt fortalte mig om kokosolien, og sagde at den virkede mod rynker, tør hud og rander under øjnene. Jeg har brugt det i lang tid nu men det virkede allerede efter en uge. Min mor bruger det også og hun siger det har hjulpet på hendes rynker. De er desværre ikke forsvundet ( :) haha ) men er blevet strammet lidt op og pænere at se på.

Hvis i vælger at prøve olien så vær sikker på i køber den der er på billedet, det er nemlig den der skulle være specielt god. :)

Likes

Comments

Hejsa! :)

I er igang med at læse mit første blogindlæg, og har nok regnet ud at jeg er ny. Jeg har aldrig haft en blog eller noget lignende før, så i må bære over med mig. ;) Håber det bliver godt.

Lidt om mig.
Jeg bliver 16 den 7. aug. og begynder snart i 1.g på Ikast-Brande Gymnasium. Jeg finder tit på ting jeg gerne vil prøve, som fx. at starte den her blog. Jeg bor i en lille by uden for Ikast sammen med min mor - Rikke, storesøster - Emilie, lillebror - Nicolai, hund - Chanel og kat - Ninja.

Jeg ELSKER at shoppe nyt tøj, det er en af de bedste følelser jeg kender! Jeg kan godt lide at indrette rum, hvilket resulterer i at jeg oftere end nødvendigt laver om eller tilføjer noget til mit værelse. Til sidst elsker jeg en god bog, og kan generelt bare godt lide at hygge mig og ha' det sjovt.

Håber i vil følge mig på min rejse her på bloggen!

Likes

Comments