Hi vennerne!

Jeg har nu gået på gym i ca. 3 måneder, og var allerede i tirsdags til min første EKSAMEN!! Jeg syntes det er helt vild hurtigt! Vi var oppe i skriftlig AP både almen og latin som vi ovenikøbet heller aldrig har haft før vi kom på gym, men jeg tror det gik godt nok :)

Jeg skal op igen på torsdag i mundtlig NV - Fysik & Biologi. Jeg var ikke nervøs med AP, men den her føler jeg mig ikke klar til endnu. Har fri mandag og tirsdag hvor jeg skal læse op, men det ér jo også vigtigt ikke at stresse for meget om det, så derfor for jeg på tirsdag taget mig den frihed at tyvstarte på julen med nogle vendinder heheh ;) Vi skal bare lave konfekt og havregrynskugler og sådan noget guf :)

Håber i alle har en god weekend, og kryds finger for mig på torsdag. :D

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hi venner! :)

Så er det ved at være tid til at vi skal vælge studeretninger på Gym, hvilket er super fedt så vi endelig kan komme rigtig igang. Men det betyder også at vi skal have nye klasser, hvilket er mega nederen da den klasse jeg er i nu er mega skøn! Der er heldigvis andre far min klasse der vil på samme linje, så jeg håber bare at der kun kommer til at være en klasse :) hahah. Den linje jeg har tænkt mig at vælge hedder "mennesket og Sundhed" som er med Biologi A og Kemi B. Hvis man vælger den linje har man mulighed for at blive Biolog, Læge, Diætist og meget mere.

Efter ferien begynder vi på eksamener, så jeg kan rigtig gå at være nervøs i ferien, ja tak! hahah.
Ej men jeg glæder mig til ferien. Indtil videre skal jeg bare være sammen med mine vendinder, besøge min familie på Lolland og så er det nok en god ide også at læse lidt op heh.

Håber i alle har det godt :)

Likes

Comments

Hey drenge og piger! :D

Jeg har haft bloggen i lidt tid nu, så vil syntes det er på tide i lærer mig lidt bedre at kende. Her er 5 ting, i ikke ved om mig.

1. Jeg hader matematik!

Det er ikke fordi jeg er dårlig til det, jeg er bare heller ikke specielt god til det. Hvis det giver mening? hahaha. Men tal er ihvertfald ikke det jeg er bedst til, og så syntes jeg bare det er SÅ kedeligt. hahah


2. Jeg elsker at være sammen med andre.

lige så længe jeg kan huske, har jeg elsket at være i andres selvskab. Jeg kan godt tænke mig at prøve og bo i kollektiv engang når jeg flytter hjemme fra, for jeg tror seriøst ikke jeg ville være i stand til at bo alene! hahah.


3. Jeg er bange for edderkopper og bier/hvepse

Der er egentlig ikke så meget andet at sige til det, jeg kan bare ikke lide dem hahah.

4. Jeg er mega interreseret i psykologi!

Jeg ved ikke hvad det kommer af, men jeg syntes det er et mega spændende emne. jeg har altid gerne ville kunne se når folk lyver, og vide hvorfor man er som man er og gør som man gør osv. Ligesom Lloyd fra Breakout Kings hvis i har set den.


5. Jeg har gigt

Jeg har haft børneleddegigt i lidt over 4 år nu, og har det i 7 led. Da jeg fandt ud af at det var gigt jeg havde, havde jeg allerede haft det i 3 år, og var derfor allerede i stadie 3 ud af 4. Dvs. at mine led allerede der var rimeligt ødelagte, men det kan jeg måske fortælle mere om i et andet indlæg :)

Hvis i har nogle spørgsmål eller der er noget i gerne vil vide, må i også meget gerne skrive til mig på min Instagram som i kan finde her,

Håber i fik en bedre fornemmelse af hvem jeg er! og god aften til jer :)

Likes

Comments

Hej piger og drenge!

Har inden for det sidste stykke tid fået/købt en lille stak tøj og smykker, så tænkte at jeg ville vise noget af det til jer :) Skriver i bunden hvor de forskellige ting er fra.
Hope you like it ;)

Guldøreringen -> Glitter
Ring -> Glitter
Halskæde -> H&M
Kimono -> Only
T-shirt -> Only
Jeans -> Vero Moda
Sko -> Asos

Likes

Comments

Hej piger og drenge!
Jeg var i Herningcentret efter skole idag for at bytte nogle fødselsdags gaver, og hygge lidt med min mor og søster :) Det var super hyggeligt, og jeg fik den lækreste iceblend med karamel.

Bare en lille opdatering fra idag ;)

Alt er også godt på gym, jeg har fået en rigtig god start og alle er super søde! Men selvom vi kun har været igang i ca. en uge får vi mange lektier for! (Billedet til højre er fra kemi timen idag, bare lige så i ved det haha.)

Vi skal til et eller andet eventdag på fredag med skolen, det er sådan noget ryste sammen noget meget andet ved jeg ikke, så det glæder jeg mig til!

Håber i alle har haft en god dag, selvom det godt nok regner lige nu.

Knus! :)

Likes

Comments

Hej venner!

Har lige set en film på Netflix der hedder "To the bone", som handler om Ellen der er en 20-årig pige med anoreksi. Filmen er lavet af og med individer der selv har kæmpet med spiseforstyrrelser, og indeholder realistiske fremstillinger som man også får fortalt først i filmen. Det er helt sikkert en film der er værd at se! Og håber lidt i gør det :)

I kan se traileren her.

God lørdag til jer, Knus ;)

Likes

Comments

Hej venner!

Var alene hjemme idag så bestemte mig for at prøve noget nyt ansigtsmaling jeg har købt, og ville lige dele resultatet med jer ;D Det er noget jeg rigtig godt kan lide at lave, og hygger mig med når jeg har tid til det. Håber i kan lide det!

Likes

Comments

Hvis du har tør hud, kan du prøve at bruge organisk kokosolie. En bekendt fortalte mig om kokosolien, og sagde at den virkede mod rynker, tør hud og rander under øjnene. Jeg har brugt det i lang tid nu men det virkede allerede efter en uge. Min mor bruger det også og hun siger det har hjulpet på hendes rynker. De er desværre ikke forsvundet ( :) haha ) men er blevet strammet lidt op og pænere at se på.

Hvis i vælger at prøve olien så vær sikker på i køber den der er på billedet, det er nemlig den der skulle være specielt god. :)

Likes

Comments

Hejsa! :)

I er igang med at læse mit første blogindlæg, og har nok regnet ud at jeg er ny. Jeg har aldrig haft en blog eller noget lignende før, så i må bære over med mig. ;) Håber det bliver godt.

Lidt om mig.
Jeg bliver 16 den 7. aug. og begynder snart i 1.g på Ikast-Brande Gymnasium. Jeg finder tit på ting jeg gerne vil prøve, som fx. at starte den her blog. Jeg bor i en lille by uden for Ikast sammen med min mor - Rikke, storesøster - Emilie, lillebror - Nicolai, hund - Chanel og kat - Ninja.

Jeg ELSKER at shoppe nyt tøj, det er en af de bedste følelser jeg kender! Jeg kan godt lide at indrette rum, hvilket resulterer i at jeg oftere end nødvendigt laver om eller tilføjer noget til mit værelse. Til sidst elsker jeg en god bog, og kan generelt bare godt lide at hygge mig og ha' det sjovt.

Håber i vil følge mig på min rejse her på bloggen!

Likes

Comments