Den här lille filuren är verkligen det finaste i världen. Hon är världens mysigaste och får mig alltid på bättre humör. Hon vet när man är nere och kommer då direkt och myser ner sig bredvid mig i sängen. Det är konstigt ändå hur mycket någon man inte ens kan prata med kan betyda för en.

Likes

Comments

Igår stod det 5 timmars jobb på schemat, direkt efter jobbet gick jag och Alice till personalfesten på Tuna Park. Vi coopare styrde dansgolvet och jag hade det himla trevligt med mina fina arbetskamrater. Bussar fanns redo för att köra oss ner till Biff och Grill där vi fortsatte dansa till stängning. En himla bra kväll blev det och mådde därför som förtjänat i morse.

Dagen har gått till att ha panik över den kommande veckan. Har extremt mycket plugg och har inte börjat på speciellt mycket. Har inte orkat tagit tag i plugget ordentligt idag så paniken finns fortfarande kvar. Om jag fortfarande är vid liv och färdig med allt efter den här veckan är det ett under.

Likes

Comments

Har ett sånt extremt shoppingsug just nu men är tyvärr alldeles för snål mot mig själv för att köpa något. För samtidigt som jag verkligen skulle vilja ha alla dessa saker (plus typ tusen grejer till) vill jag även spara pengar till att resa. Får helt enkelt dregla lite till åt dessa bilder och hoppas på att min nästa lön blir så bra att jag både kan spara och spendera pengar!

Likes

Comments

Idag har varit en riktig skitdag, i och för sig är alla dagar dåliga nu för tiden, men idag har den varit hemsk. Gick hem från skolan istället för att ta bussen då jag ville se så få människor som möjligt. Detta resulterade i en bultande höft som gör extremt ont. I och med detta (och en massa annat to be honest) la jag mig i sängen så fort jag kom hem från skolan.

Här tänker jag fortsätta spendera min kväll och ska snart värma lite rester av det jag lagade till middag igår. Hur gott ser det inte ut? Har faktiskt börjat tycka om att laga mat på senaste tiden, det distraherar mina tankar och allt som distraherar mina tankar är bra.

Likes

Comments

Nouw startar idag en tävling som går ut på att man under de 30 kommande dagarna ska lägga ut minst ett inlägg varje dag och efter denna period kommer en vinnare presenteras som vinner en resa till London. Vill ni läsa mer om tävlingen kan ni göra det här .

Jag älskar att resa så jag kände att det här lät perfekt. Jag älskar dessutom att fotografera och skulle gärna bli bättre på att dela med mig av mina bilder så det är väl det jag planerat för de kommande 30 dagarna. Det ska fotograferas mera, bilderna ska läggas upp här och sedan får vi se vad mer som händer.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Helgen var bra. Hann med myskväll, födelsedags middag för fina Elin som fyllt 19 och en rolig utgång. Har så himla fina människor runt omkring mig.

Likes

Comments

Fick redan i förrgår veta att den enda lektionen jag skulle ha igår var idrott vilket innebar att jag inte började skolan förrän 13.50. Vaknade vid 12 ungefär och hade då sovit 13 timmar i sträck men kände mig inte ens utvilad utan var fortfarande lika trött som vanligt.

Idrottslektionen var i alla fall skön då jag fick ta ut mig ordentligt på intervaller på cykel. Älskar att pressa mig hårt inom träning, speciellt när humöret inte är på topp.

Kvällen spenderades med Madde och vi fixade lite saker innan vi åkte hem till henne och bara pratade. Hon är faktiskt himla fin hon och en vän som är bra att prata med.

Likes

Comments

Idag fick vi två timmar tidigare i skolan och det var extremt skönt. Kunde åka hem, få lite plugg gjort innan jag, mamma och Christian drog oss vidare hem till min bror. Hos min bror fikade vi och pratade lite smått innan vi drog oss hem igen och jag har passat på att slappa lite.

Att bara ta det lugnt är extremt skönt även om jag inte riktigt tar det lugnt. Nej, usch för mitt välmående. Det är inte alls bra. Jag har några tuffa beslut framför mig och måste genast sätta mig ner och göra en "positiv vs negativ"-lista. Skjuter ständigt upp det men det är dags att ta mig själv på allvar nu.

Likes

Comments

Kollade idag på kvartsfinalen mellan Sverige och Frankrike som tyvärr slutade i en förlust. Måste dock ändå säga att jag är extremt imponerad av Sveriges insats. Det är ett väldigt ungt lag som gjort väldigt bra ifrån sig. Mycket tack vare den grymma före detta Guif-tränaren (<3) Kristján Andrésson. Vilket jäkla bra jobb han har gjort, det gör ett Guif-hjärta stolt.

Likes

Comments

Helgen började i fredags med en middag hemma hos pappa. Blev en klassisk fredags-tacos och handbollstittande. Efter handbollsmatchen var slut, vilket slutade i vinst för Sverige woho, drog jag snabbt hem för att svira om och dra vidare på fest med mina fina killkompisar. Killen som hade festen sjöng vi för på 12-slaget då han fyllde hela 19 år. Kvällen avslutades någonstans vid 02 då jag skjutsade hem några eftersom jag bestämt mig för att vara nykter och köra.

Lördagen startades sent då jag var hemma väldigt sent efter att ha skjutsat hem några härliga människor. Middag med två fina vänner stod i alla fall på schemat. Det var planerat att vi skulle äta middag på Mocca Deli och sedan fortsätta hem till den ena för tjejmys. Detta blev dock inte fallet då en drink blev flera, vi fick feeling och bestämde oss för att gå ut. Även denna kväll slutade därmed sent då vi dansade till stängning.

Söndagen var seg och jag gjorde inte många knop. Det enda vettiga jag gjorde var att plugga lite. Denna vecka är ganska lugn men vecka 5 däremot kommer vara ett helvete så försöker passa på att beta av några inlämningar redan nu.

Efter denna helg kan jag bara konstatera att jag har himla fina vänner som jag är extremt tacksam för. Har en jobbig period i mitt liv och är därför extra glad att jag just har dessa människor omkring mig. De är verkligen guld värda!

Likes

Comments