Header... Äntligen dags!

Medans resten taggar en sjuk vecka i Val Thorens, sitter jag nu i bilen på väg till Kastrup, och strax efter det - Courmeyeur.
Jag sov hemma hos Tess inatt, för en sista date men my love. Imorse drog vi till Olivia och firade Saga med en brunch! Supermys

Nu åker jag snart in i Danmark, de internetlösas land

Puss
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Imorgon är det alla <3 dag!!
Igår delades rosor ut på alla skolor runt om i Helsingborg, och lite här och där tändes nya hopp i hopp om en mysig dag tillsammans med den perfekta killen. Jag däremot, tackar för mina underbara vänner som skickar mig en ros när jag inte har den där killen. Morgondagen kommer spenderas i Milano, siktandes mot alptopparna och med en chokladask som delad med min lillebror. Som jag vill ha sol, skidor och snö i alperna nu!

Likes

Comments
Fick lite ryck och gjorde en liten teckning. Så sjukt längesen, saknar faktiskt bilden i skolan innan, för jag tycker ändå det är väldigt kul att teckna !

Likes

Comments

En god lunch efter träningen idag och sen en snabb runda till

väla för att byta en klänning mot två enkla men snygga tröjor från BikBok ! Seg lördag, men så blir det ibland ​

Likes

Comments
För detta har jag förtjänat. Gossip girl och helg, efter en lång dag av projektarbete

XOXO

Likes

Comments

Om lite mindre än en timme sitter jag inne i Kamprad och skriver kemiprov. Usch. Jag har aldrig riktigt känt såhär inför ett prov. Hur mycket tid jag än lagt ner på det, blir det inte lättare. Flera i min klass har börjat gråta pågrund av detta provet. Men en sak är positiv, om lite mindre än två timmar kan jag ta lov. Kvar är det då bara en projektvecka innan det riktiga lovet och jag åker till Italien!
Likes

Comments
Kom hem efter träningen igår och då såg det ut såhär utanför mitt hus. Även fast det är februari och hela kroppen längtar efter sol och värme, är jag sjukt glad över snön! Det lyser upp dagarna och gör morgnarna aningen lättare. Kan helt enkelt inte annat än säga att allas reaktion efter träningen var helt oslagbara!

Likes

Comments

Ännu en ljus, vit dag inne i kära Helsingborg. Dagen idag i skolan bestod tills största del av att planera vår projektvecka vi ska ha nästa vecka. Jag är faktiskt nöjd med min grupp, trots att vi är en man kort och dessutom har haft väldigt svårt att bestämma oss. Efter många om och men har vi nu skickat in en komplett projektplan till vår ide, ECOWO.

Håller resten hemligt tills jag kan presentera det ordentligt!

Nu måste jag nanna, Godnatt!

Likes

Comments

​Hur härligt ser inte detta ut!?

Inget, och då menar jag verkligen inget speciellt hände denna helgen, trots det tycks jag haft fullt upp hela tiden. Igår tillbringade jag hela dagen med att läsa, för att somna flera gånger om, min engelskabok och sedan skriva en recension om den. Så nu är den klar, jag måste bara finslipa på den lite, sedan ska mitt första arbete skickas in till Urkund, lite nervigt är det väl haha.

Äntligen har det kommit SNÖ! Imorse vaknade jag till ett vitt och mycket ljusare landskap vilket gav mig en extra liten boost, blir så glad av det! Får mig dessutom att li påmind att om två veckor sitter jag på en alptopp i Italien och lever livet. 8 dagar kvar i skolan, sen bär det av!Likes

Comments
Sovmorgon = lugn morgonSatte klockan på halv 7 idag, gick upp för att halvtimmen senare få ett sms om att första lektionen är inställd! Vilket betydde att jag inte var tvungen att ta bussen förrän en och en halv timme senare. Sååå skönt ! Det blev en lugn och skön morgon. Passade på att inviga några av mina julklappar, lite sent kanske men men! Ögonskuggpaletten blev jag så nöjd med, brukar inte använda så mycket, men lite glittrande ögon förgyller bara dagen! 

Nu är jag påväg till skolan för att tagga biologiplugg och årets första matteprov!  

Likes

Comments