hösten är här, har den ju vart ett bra tag, och har haft turen att haft fint väder näst intill varje dag 😊 underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag in till veterinären för mickeys hovböld. dom grävde ur så mkt det gick och sen gips på, så nu ska plutten gå i sjukhage i ca 10 dagar och sen får vi se hur det ser ut. Mickey verkade nöjd med gips, helt plötsligt kan han ju gå näst in till helt normalt utan att det gör ont 😊

Likes

Comments

Igår var Marcus, Emma, deras pappa och jag i Sala på höghöjdsbana. jag trodde att det inte skulle vara så högt och att jag inte skulle vara så värst höjdrädd men så fel jag hade haha gick två banor och sen snurra allt och jag va sjukt illamående haha så det var bara att vända och gå ner igen och kolla på dom andra som va där haha men det var ändå en rolig upplevelse såhär i efterhand 😉


Likes

Comments

Hatar när plutten har ont.
Nu har han fått hovböld och står på boxvila, hovslagare var ut igår och öppnade upp en bit så att bölden töms så jodopax omslag och vila för han nu. Idag haltade han i alla fall inte lika mycket. men är så dålig på sånt där men hovböld så vet inte vad jag ska förvänta mig. om han inte är bättre på söndag så blir det åka till ATG. :-/

Likes

Comments

ÄÄNTLIIIGEEN!
6 VECKOR sen operationen och nu får jag börja träna igen.
Gymkortet köpte jag igår, började träna lite ben igår också. 😉

Men nu blir det träning varje dag och även börja rida igen. Så gött att komma igång igen 😊


Likes

Comments

1 månad sen jag gjorde min bröst operation och jag är så nöjd. För någon vecka den var jag inte alls nöjd då dom knappt synes men dom börjar få sin form nu och dom blir snyggare och snyggare.

och inatt är första gången kunde sova på magen utan att det gör ont. Brukar vakna varje natt av att jag rullat runt och låg på mage och brösten var typ helt bortdomnade haha men nu börjar jag kunna ligga på mage äntligen ;-)


Likes

Comments

Gud vad dagarna går fort, har liksom redan gått en vecka. Idag ska jag byta tejpen över ärret.. ska bli spännande och se hur det läker 😉
Har slutat tagit tabletter mot smärtan. blev dålig av dom så får stå ut med den smärtan jag har. Den är inte så farlig längre, är bara ett jobbigt tryck på bröstet.
Det jobbigaste av allt det är att vakna mitt i natten av att jag försöker vända på mig och det gör ont! Så jag sover faktiskt på soffan än halvt sittande så då kan jag inte vända mig 😉

Likes

Comments

Jag har ju sovit på soffan hemma då jag inte har kunnat legat ner i sängen, antagligen för att den är för mjuk. Men i morse när jag vakna så kände jag bara att i kväll ska jag prova att lägga mig i sängen! Har äntligen sovit hela natten liggande. har ju halv suttit alla andra nätter. så jag tror att jag klarar av att ligga i sängen nu. Hoppas!
idag mår jag såpass bra så jag tänkte baka ngt och åka till stallet om vädret håller i sig. Jag får ju inte gå in i stallet så skulle ju vara jobbigt att sitta ute i regnet ;-)

Igår var jag och kollade på en bra sportbh som jag ska ha att byta med. men jag hittade ingen alls. Och jag vet inte vilken storlek jag har så måste ju prova mig fram och den orken hade jag inte igår. Så det får nog vänta några dagar till :-)

Likes

Comments

i natt insåg jag hur mkt jag behöver tabletterna. har ju alltid tagit dom den tiden man ska ta dom, var 6e timme. Men i natt så sov jag för en gångs skull så jag vaknade tre timmar senare och det gjorde så ont i bröst korgen. jag kunde knappt andas och hade hela tiden ett tryck i vänstra bröstet. allt gjorde så ont. tack gode gud att tabletterna verkar fort i alla fall!

Likes

Comments

Idag fick jag åka hem från preforma clinic. Marcus hämtade oss vid tio i förmiddags. Bil resan var så jobbig! minsta lilla gupp som fick brösten att röra sig gjorde så otroligt ont. Och jag spände mig hela vägen. Vid tolv fick jag ta tablett mot smärtan så sista halvtimmen gick bra. Lite surt att jag inte fick ta den innan så hela resan kunde gått bra.
Men nu är jag hemma. Sovit hela tiden. uppe och äter och sen blir det väl någon film och somna till :) kan fortfarande inte ta djupa andetag. är verkligen som ett tåg kört över mig. Så ibland blir jag stressad och typ hyperventilerar men det lugnar sig snabbt. :-)

  • 632 Readers

Likes

Comments