Familj och vänner, Resor

Då var man hemma igen efter en helg i London..en väldigt bra resa tillsammans med J och hans föräldrar. Det var första gången jag var där så man kan väl säga att vi gjorde allt som är "känt" för London. Det var skönt att komma iväg för ett miljöombyte, jag är inte speciellt utvilad men det var bra att få tänka på något annat och bli bortskämd med god mat och dryck samt sällskap. Imorgon är det dags att komma tillbaka till vardagen igen, sen har jag en rolig vecka att se framemot, mamma och pappa åker bort så det kommer att bli mycket umgänge med brorsan...såå mysigt!

Sofie Jonsson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sofie Jonsson

Likes

Comments

Familj och vänner, Resor

Efter duschen igår blev jag såå trött..Det har varit intensiva dagar på jobbet denna vecka, och extra tidspressat då jag idag åker till London idag. Flyget går vid tre så jag jobbar fram tills lunch och sedan jobbar jag hemma nån timme innan vi åker till flygplatsen. Ska i alla fall bli väldigt skönt att komma iväg på en miniweekend, vi kommer hem på måndag kväll igen. Då det blir en kort resa står en hel del saker att göra på schemat!

Sofie Jonsson

Likes

Comments

Familj och vänner

Då var det måndag igen...den här helgen gick alldeles för fort men har varit väldigt lyckad!

FREDAG- Jag var helt slut efter jobbet i fredags så att veta att det var helg var underbart. Åkte direkt från jobbet ut till Erikslund för att träffa en vän, blev en hel del shopping & många roliga skratt. Efter stressade jag hem för att hinna till middagen som J hade fixat, sedan umgicks vi med hans föräldrar (eller ja, jag somnade i soffan redan vid nio).

LÖRDAG- Startade dagen med att träffa mamma & AC på stan för att leta kläder till festen som skulle vara senare under dagen...vi alla hade beställt klänningar som inte passade/hade kommit så det var minst sagt stress med att hitta något, och lyckades gjorde vi! Vid 17 mötte jag & J upp våra vänner för att ta några fördrinkar innan vi tog taxin till festen. Väl på festen var det mingel, mat & mycket fuldans tillsammans med ca 70 andra personer.

SÖNDAG- ...Ja, i söndags hände det inte så mycket mer än att jag flyttade mig mellan sängen & soffan, bakis var bara förnamnet. Jag sammanfattar dagen med fyra ord: säng, kebab, Coca Cola & Alvedon.

Sofie Jonsson

Likes

Comments

Vardag & Karriär

Ny dag och nya möjligheter, idag blir det arbete i vanlig ordning, har några möten under dagen som jag ska gå på annars ganska lugnt inför kommande bokslut. Ska ta en runda på stan under lunchen och kolla om jag kan hitta några kläder inför ett speciellt evenemang i helgen. Sen ska jag möta upp pappa för att en lunchdejt, mysigt! Nu ska jag sätta mig i bilen, transporten till jobbet är det bästa på hela dagen, fullkomligt älskar att åka själv och kunna maxa volymen på radion. Ha en bra dag!

Sofie Jonsson

Likes

Comments

Familj och vänner, Vardag & Karriär

Idag har det varit en relativt lugn dag, startade dagen vid 07 imorse med att skjutsa brorsan till skolan och sedan vidare till kontoret. Då kollegorna var på utbildning i Stockholm fick jag mycket arbete bortrensat, och kunde arbeta hemma ett tag på eftermiddagen, väldigt skönt. Väl hemma kom J över och vi gick ut i skogen för att plocka svamp, det blev en hel del trattkantareller. I övrigt har jag myst runt i en supermysig stickad tröja från Barbour och haft en bra kväll i form av pizza-och fotbolls mys med familjen.

Sofie Jonsson

Likes

Comments

Inköp & Outfits

Igår var jag och pappa ut till Erikslund för att kika runt lite på en ny kamera till mig. Idag har jag en systemkamera från Nikon CoolPix som jag har varit jättenöjd med, men nu ville jag ha en smidigare kamera och en bättre prestanda. Det slutade med att jag igår kom hem med en Sony A5000 och hittills är jag såå nöjd. Mycket nya funktioner att lära sig så till kvällen blir det till att lära känna denna nya skönhet.Sofie Jonsson

Likes

Comments