Imorgon är det dags för mig och lillbrorsan att delta i löpevenemanget Color Obstacle Rush, vi är supertaggade! Vi ska springa en 5 km lång bana där vi kommer passera 15 olika hinder i olika former och självklart bli bombade med färg i de olika färgkontrollerna som finns utsatta vid varje kilometer. Detta ser vi som en rolig grej att göra tillsammans och att det blir som ett träningspass ser vi som en bonus, vi båda gillar utmaningar och att springa så detta blir kul! Jag kommer självklart springa med GoPro så att vi efter loppet kan sätta ihop en video. När vi kommit till målgången väntas en färgfestival med musik och ännu mer färg, vi är taggade!


Likes

Comments

Att ta sig till arbetet idag med bil var inte det lättaste,. oavsett vilken väg jag än tog var det en låång kö med bilar. Jag tycker att det är roligt att Västerås håller i tradition att anordna Power Meet varje år, men när man är stressad och verkligen behöver komma till jobbet får jag panik. Idag hade jag lust att bara ställa ifrån mig bilen nånstans och gå sista biten..(läs, dåligt tålamod). Idag är det i alla fall fredag, och det blir halvdag på jobbet om jag ska kunna ta mig hem innan Power Meet verkligen sätter fart.

Igår när jag slutade blev det en spontanare med familjen och ytterligare en familj på Östra Mälarstrand där vi hade picknick. Vi åt smörgåstårta, vissa drack vin och sen umgicks vi bara, supermysig kväll i solen! Ikväll blir det fest med vänner och övernattning.

Likes

Comments

Snart är det dags för lite ledighet för min del, vilken, ren lycka och längtan. Jag har nästintill hela semestern fullbokad en massa roliga saker och resor. Kommer inleda ledigheten med en mini-trip till Göteborg med en närstående vän. Vi har bokat hotell i två nätter på Gothia Tower (adlink) och det kommer passa oss superbra. Tanken är att vi en av dagarna kommer besöka Liseberg och bara Go Bananas i attraktionerna, annars är det bara en mysig tjejresa som gäller. Lite shopping och god mat, två dagar där vi bara ska spendera pengar och umgås helt enkelt. Perfekt att starta ledigheten med någon liten resa som denna!


Likes

Comments

Herregud, vilket väder Sverige bjuder på nu..sol, sol och sol. Det tar emot på morgonen när klockan ringer vid halv sju och man vet att en dag som denna behöva åka in och arbeta på kontoret. Jag vill vara ute i detta väder och bara vara ledig..men jag får ha i åtanke hela tiden att jag har ett grymt och extremt roligt arbete, som dessutom ger bra betalt! Nu är det två veckor kvar till semester och en massa roligheter..längtar!


​Trots tidiga mornar försöker jag hinna fylla dygnets alla timmar med en massa roligheter. Igår kväll hade jag en mysig kväll med vänner på Långholmen efter jobbet. Vi fiskade och chillade mest, älskar dessa varma sommarkvällar med vänner. 

Likes

Comments

​Min fina lillbrorsa, han har spelat fotboll i alla sina 15 år och gjort en enorm utveckling. Blir stolt över honom varje gång jag ser han kliva ut på planen eller bara sätta på sig sin matchtröja. Han är en riktig kämpe! 

Likes

Comments