I denne weekend var jeg til en konkurrence i trampolin, som hedder Dancup. Det var den tredje i år.

Vi skulle mødes 9:30 i Haslev hallerne, hvor jeg så nogle af mine venner fra de andre klubber, som jeg havde savnet vild meget. Efter jeg havde snakket lidt med dem begyndte vi at varme op, og vi øvede nogle af vores trampolin øvelser. Jeg havde det dsv. ret dårligt, så jeg kunne ikke lave mine svære øvelser, derfor fik jeg lov til at lave nemme øvelser de tre gange jeg skulle springe. Jeg synes det gik godt i forhold til at jeg havde det dårligt, og jeg blev glad da jeg havde fundet ud af jeg havde vundet min række..

Efter jeg havde sprunget gik jeg over og snakkede med mine venner, som også snart skulle springe.

Til sidst da alle havde sprunget var det tid til at vi skulle have præmieoverrækkelse. Da der havde været præmieoverrækkelse skulle hele klubben (HTT) over til præmieskamlen for at få taget et gruppebillede.

Til slut tog mig og min veninde, som også havde vundet guld nogle billeder sammen, hvor vi stod på præmieskamlen.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hvem er jeg?

Hej alle sammen:) Jeg hedder Sofie Eck, jeg er 13 år gammel, og bor i Gyrstinge, som er en lille by, som ligger lidt uden for Ringsted. Til dagligt går jeg i folkeskole, i 7 klasse. I min fritid går jeg til trampolin og er sammen med mine venner. Når man møder mig for første gang kan jeg godt virke lidt genert, men når man har lært mig at kende er jeg en meget glad person, (for det meste Haha), og så kan jeg også godt være lidt mærkelig. :)

Hvad vil I komme til at se på min blog?

Min blog vil for det meste komme til at handle om mit liv. Fx når jeg er sammen med mine venner eller hvad jeg har lavet i min weekend, udover det vil jeg også rigtig gerne dele nogle af mine oplevelser med jer.


Likes

Comments