Ibland så kommer de upp extra mycket tankar, mer än sådär normalt.. Till och med mer än på kvällarna då man lagt sig i sängen och allting bara flyger omkring i huvudet på en.

Idag har verkligen varit en såndär extra tänk dag. Varför det är så? Jag vet inte, ibland kommer de bara upp massor med tankar, dom snurrar runt och runt och blir bara större och mer.

Vad för tankar? Jo, bland annat hus de blir när skolan är slut? Vilka kommer att vara kvar hos en och vilka kommer man att tappa? Vad ska jag jobba med, jag vill ju inte ha ett extra jobb bara.. Kommer jag flytta tillsammans med han jag älskar? Eller kommer jag skaffa en längre med någon annan eller ensam? Hur ser morgondagen ut? Vad händer om ett eller två år? Det är så himla mycket tankar och de blir ju inte bättre av att lägga sig i sängen, då snurrar dom bara fortare.

Något som får mig att sluta tänka ett tag, just nu iallafall.. Det är att lägga sig i sängen och he på en film eller serie, just nu ser jag pretty little liars en serie som jag tycker är väldigt spännande. Det är en väldig tjejig film om man kan uttrycka det så, men den passar alla, så är du sugen på att se den så lovar jag att ni kommer fastna vid första avsnitten.

Nu ska jag försöka somna, upp imorgon och jobba. Vad jag jobbar med? Det får ni reda på imorgon.

Xoxo, S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Jag tänkte presentera mig själv lite. Sofie är då namnet, jag är 19 år och bor i Sundsvall. På fritiden osv.. Det finns en liten beskrivning på vänster sida, läs där om du är intresserad. 

Om ni vill följa med i mitt liv, se vad jag gör på vardagar och höra vad jag har för tankar, då är det bara att hänga med!

Xoxo, S

Likes

Comments