Äntligen fattade jag hur jag skulle lägga upp videos på bloggen hahaha. 😃 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dem dagarna mamma har varit här har vi seriöst gått igenom hela Paris. Idag har jag köpt de sista sakerna: ett par skor och en fransk bok. Just nu sitter vi i skolan för att få lite wi-fi 😂 men vi ska snart vidare till ett ställe nära Opéra för att köpa vietnamesisk mat à partie. Som betyder att ta med och så ska vi sitta på hotellet och fixa iordning de sista grejorna inför imorgon. Och sen senare på kvällen ska vi röra oss mot Eiffeltornet igen för sista gången!En sak jag och Signe pratade om var att alla pratar om hur trevligt, lärorikt, kulturellt osv det är att bo utomlands. Men en sak som ALLA glömmer bort att nämna är ångesten man får av att lämna den plats man bott på. Jag vet att jag bara har varit här i 6 veckor men det är egentligen nästan 2 månader och på 2 månader kan man känna sig hemma. Vill verkligen inte åka hem och lämna denna underbara men ändå samtidigt hemska plats för att åka hem till Sverige och höra vårt " Ping-Pong-Pang-Aggressiva-språk" som vi tydligen pratar. Hahah kommer faktiskt inte riktigt ihåg vem som började säga att svenska lät Pang när vi är arga Ping när vi är glada och Pong när vi är irriterade. Men det var något nytt om hur människor uppfattar
svenska. 😜 här kommer i alla fall några bilder från lördags söndags och idag. Videon kommer ut imorgon.!

  • 71 Readers

Likes

Comments

Hela veckan har jag försökt att hinna med att göra så mycket som möjligt. Har varit på picknickar (som vanligt😉) har varit ute och ätit på trevliga restauranger. Har varit mycket med en annan tjej från mitt hus, hon heter Louise och hon kommer från Ungern.
I skolan så gick jag upp en nivå och fick denna vecka B+/A. Är riktigt nöjd med betyget och folk kan förstå mig när jag pratar men de svarar oftast på engelska.. Det beror antingen på att de inte vill höra mig säga va? Kan du säga det igen?

Igår kom mamma hit och vi sr gjort rätt så mycket hittills. I fredags gick vi från Pompidou till Notre Dame på kvällen. Jag vet inte om de går men ska försöka lägga upp några riktigt bra videos från i fredags och idag. Men annars så kommer jag lägga upp dom när jag är på Arlanda på tisdag eftermiddag.

Idag har vi också gått omkring. Vi var uppe vid Basilique Du Sacré Cœur, Musée Du Louvre, Obélisque De La Concorde, Palais Royal och även Opéra Garnier. Och nu ska jag och mamma till Pompidou för att äta kvällsmat och sen därefter ska vi till mitt standard ställe...
LA TOUR E
IFFEL 😂

Den sista bilden är ett försök på en bra delfin med Ricardo och Eiffeltornet men vi lyckades till en viss del. De andra bilderna är tagna vid olika tillfällen, den första tog jag i onsdags och den andra tog jag i fred
ags.

  • 71 Readers

Likes

Comments

Har inte bloggat den här veckan för att jag har haft fullt upp. Har gjort lite saker med Sandra eftersom det var hennes sista vecka. Har varit på picknickar om och om igen, ehe. Fick även veta att denna vecka fick jag A- i franska, är väldigt stolt just nu! Snart ska jag på en till picknick igen med härligt folk.

Detta är dom få bilderna jag har tagit de senaste dagarna. Jag har även lärt mig att skriva hej jag heter på koreanska. Något som är vääääldigt viktigt att kunna i framtiden när man ska söka jobb.
☺️😂


  • 88 Readers

Likes

Comments

I torsdags gick jag på välkomstfesten och det var riktigt trevligt och roligt.
Hela helgen har jag varit med Isabel, Isadora och Signe. I söndags åt vi en riktigt god lunch tillsammans för att Isadora skulle åka hem till Brasilien igen.
Jag har bara två veckor kvar här och känner redan att 1. Tiden har gått föööööör fort 2. Jag vill inte hem..
😔

Jag fick även reda på av Isabel att det var skottlossning nära skolan i fredags eller lördags kommer inte riktigt ihåg. Lite läskigt.
Men igår var jag med Signe och vi satt och pratade. Och hade det allmänt trevligt.
😊 Om 2 timmar börjar jag skolan och efter skolan vet jag inte vad jag ska göra men de får ni veta imorgon.
Första bilden är från i lördags när vi satt vid en fontän nära Pompidou. Andra bilden är från i söndags då vi åt lunch.
  • 107 Readers

Likes

Comments

Idag åkte vi till Cannes innan vi började den långa resan hem. Vi checkade ut från hotellet klockan 12 och åkte till Cannes vid 1 tiden. Resan var väldigt lång tog 12 timmar!

Haha busschauffören blev arga på oss för att vi spelade ett spel på mobilen utanför bussen. Fattade inte varför men han sa "Om ni inte håller käften i bussen kommer jag kasta ut er" Alla sov på bussen och var helt knäpp tysta innan så jag fattade inte varför han blev arg. Men men nu ska jag sova en stund innan jag ska till skolan klockan 13:40.

Godnatt! Och här kommer några bilder fr
ån Cannes 😊

(bild
3)


  • 144 Readers

Likes

Comments

Idag åkte vi till Monaco och var där hela dagen. Det var jätte fint där! Jag måste åka tillbaka till Monaco och Nice! Monaco ligger va en timme ifrån Nice.

Haha jag såg Monacos fotbolls lags buss den stod bredvid våran buss.

När vi kom hem från Monaco satte vi oss på stranden och åt pizza. Efter det kollade vi på fotboll. Vi var inne på en bar med bara tyskar dom ropade Deutschland hela tiden.


(Från vänster) Julia från Brasilien, Hôlga från Ryssland och Mariana från Mexico.


Samma personer förrutom den andra tjejen vars namn jag har glömt bort men hon var också från Ryssland.

Bilderna under bilden med pilen tog jag från slottet. (Där pilen pekar)


De här bilderna tog jag på vägen hem från Monaco.  • 145 Readers

Likes

Comments

Är äntligen framme efter 14 timmars bussresa.. Nu har jag badat och vattnet är jätte fint! Det ät klarblått, man kan se i storsätt allt i vattnet.

Sista bilden tog jag klockan 05:40 när vi var påväg till Nice.

Så ni bara vet har jag jätte dålig täckning här och inlägget blir väldigt sega.

  • 150 Readers

Likes

Comments

Idag har jag inte varit arg! För snart åker vi till Nice. Direkt efter skolan åkte jag Sam, Sandra och tre till tjejer till Champs Elysées och kollade runt lite. Senare åkte vi till Notre Dame för att gå in till bok affären Shakespeare and company. Där inne köpte jag tre böcker till min bok samling och jag köpte även en smothie till resan hem.
Tog en snabb bild innan vi åkte till Notre Dame på triumfbågen
👇Bild när jag satt på tåget hem👇


Bild på de böcker jag köpte👇


Här är även en bild på book affären de hade ca 4780 böcker där inne.👇

  • 160 Readers

Likes

Comments

Vi gick inte på konserten igår istället satt jag, Isabelle, Signe och Isabelles kompis ute och pratade.

Idag gick jag och Signe på konserten med massor andra från EF. Sen när jag kom hem på kvällen började jag packa lite inför resan i helgen. Kommer åka imorgon klockan 10 från Paris och på lördag kommer jag berätta vart jag är. 😊
(Måste bara säga att det här är det godaste som finns! 👇)


  • 178 Readers

Likes

Comments