Contains affiliate links

Sommeferie er lige om hjørnet for mit vedkommende, og det betyder naturligvis massere af tid i sengen. Der er intet bedre end at sove længe og gå rundt i nattøj hele dagen. Derfor har jeg fundet lidt forskelligt nattøj og tilbehør som er perfekt til netop dette

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Nu er kristi himmelfartsferien slut og det betyder tilbage til hverdagen med eksamener og timer. Heldigvis er galla og skive festival lige om hjørnet, hvilket jeg ser meget frem til. Herover har jeg samlet et par billeder fra weekenden.

Likes

Comments

I går var jeg et smut i Aarhus med mit culture-hold fra efterskolen, og har herover samlet et par billeder fra turen. Først var vi på kvindemuseet, og her så vi udstillingen gender-blender. Derefter var vi kort inde på Aros, alt for kort hvis det stod til mig ;) Vi spiste på streetfood, og fik virkelig lækker mad. Vi sluttede turen af med at se musicalen Jesus Christ Superstar. Alt i alt en virkelig hyggelig tur.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er sommeren på vej, og jeg har derfor gjordt mig et par køb, som jeg lige vil dele. Det er alt fra tøj i den billige prisklasse, til min Balenciaga city som jeg har købt af Kate, som handler med Balenciaga tasker og andre mærkevarer. Hendes instagram hedder luxusgenbrug og kan findes her. De fine briller fra Chanel har jeg kigget på længe, og skyndte mig at slå til, da jeg så dem på trendsales i ny stand og til en super pris.

HOODIE: Her

BLÅ NEDERDEL: Her

SORT NEDERDEL: Her

BUKSER: Her

SOLBRILLER: Her

TASKE: Her

Likes

Comments

I weekenden var jeg et smut i københavn med 3 veninder, og har herover samlet lidt stemningsbilleder fra turen

Fredag: kørte vi i tog hele dagen, og slappede bare af, da vi ankom til min venindes hus i Emdrup.

Lørdag: Spiste vi morgenmad og tog direkte ind på strøget, hvor vi shoppede, spiste lækkert frokost og nød solen.

Søndag: Tog vi igen ind til strøget vi vi tullede rundt i et par timer, inden vi tog bussen hjem til Jylland.

Likes

Comments

Det her bliver mit første indlæg, hvor jeg tænkte jeg vil skrive lidt om mig selv. Jeg er en pige på 16 år som lige nu går i 10. klasse på efterskole. Efter sommerferien skal jeg fortsætte på STX på gymnasiet. Til hverdag bor jeg i en lille by i Jylland kaldet Nykøbing mors, hvor jeg bor sammen med mine forældre og min tvillingesøster Ida. Jeg har altid elsket tøj, makeup hår og alt i den kategori, hvilket også er grunden til at jeg nu har startet en blog. Min ide med bloggen er at samle mine tanker i billeder, collager, tekst osv. For at inspirere mig selv og dem der vil følge med.

Likes

Comments