Så er den første uge af Januar 2018 næsten overstået. Eftersom, at jeg har været så heldig have ferie helt t.o.m d. 7. Januar, har jeg haft en masse tid til at tænke 2017 igennem. Der har så sandelig været mange op- og nedture.

Jeg har dermed udset mig nogle ting som jeg gerne vil arbejde med i år 2018.

1. Tag intiativ
Jeg har fået sådan en dårlig vane med at komme på nogle gode ideer, men aldrig at føre dem ud i livet. Jeg vil fx gerne se mine veninder noget mere. Jeg vil gerne opleve mere og lære mere. Derfor vil jeg øve mig i at tage intiativet til fx at skrive til veninder og lave aftaler istedet for bare at lade det ligge.

2. Energi og overskud
Jeg vil så gerne altid kunne alting. Det har jeg efterhånden dog fundet ud af ikke er muligt. Jeg er en person med begrænset energi og når jeg ikke tager hensyn til mig, så ligger jeg mig syg. Jeg har brugt alt for meget af 2017 på at ligge syg. Derfor vil jeg fokusere på at priortere og huske at holde pauser og hverdagen. Huske mig selv på at jeg ikke altid kan nå det hele på en gang.

3. Kvalitet frem for kvantitet
Jeg tjener ikke forfærdelig mange penge som 17årig uden SU og et ordenligt arbejde. Derfor er jeg meget nærrig når det gælder penge og køber derfor altid det billigeste jeg kan finde. Det er også okay nogle gange, men når jeg kigger på det, så har jeg nok brugt lige så mange penge på mange små nipsting som jeg ville have brugt på én stor ting. Fx har jeg lige købt en mega lækker taske fra Neye, som jeg er vildt glad for. Jeg ville normalt ikke bruge så mange penge på én ting, når jeg kunne få så meget andet for samme beløb, men det gjorde jeg. Og jeg er så glad for min beslutning. En fed taske af kvalitet frem for 3 skod tasker fra Ebay (Kina) som alligevel går i stykker med det samme. Så kort sagt, vil jeg købe mindre nipsting og spare op til større og bedre ting.

Taske

4. Shuffle

Denne her er lidt sjov. Det har ikke noget at gøre med vaner som de andre, men at lære at shuffle. Det er en vildt sjov form for dans og det kunne simpelt bare være sjovt at kunne.


5. Clichés

De 4 øvrige er mine personlige mål, men jeg ville lyve hvis jeg sagde der ikke var nogle obligatoriske mål, som fx at tabe mig. Jeg vil gerne lidt ned på vægten, men sådan tror jeg der er mange der har det. Så vil jeg gerne træne mere, rejse mere, prøve flere nye ting og sådan noget.


Jeg håber, at det hele giver mening og, at i måske selv finder noget inspiration i mit indlæg.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg havde en fantastisk aften igår. Klokken 18 mødtes jeg med nogle venner til en lille privatfest. Vi lavede vores egen lille buffet i form af raclette. Det var super hyggeligt. Dog svømmede det hele i fedt så snart man havde lagt bacon på. Vi var kun to piger til stede til maden, så kan i gætte hvem der fil lov til at stå i køkkenet? Ja, pigerne. Så snart drengene havde spist, snød de sig ud for at ryge, mens vi andre tog af bordet og vaskede af. Først omkring desserten dukkede de andre piger op. Jeg var så heldig at kunne springe ind i det nye år sammen med min kæreste og det var en skøn oplevelse. Vi poppede champagne, fyrede fyrværkeri og spiste kransekage. Ikke alle føler det er en tradition, men for os så skulle alle se dronningens nytårstale og 90års fødselsdag. Flere drenge havde oddset på dronningens nytårstale og en af de uheldige tabte 2000 kroner. Jeg var også så heldig kun at være 15 minutters gang væk fra mit hjem, hvilket vil sige, at jeg kunne tage hjem og sove i min egen seng.

Outfit:

Jeg havde en smuk, klassisk sort kjole på med lange ærmer og åben ryg fra Vera&Lucy. For at kunne få denne smukke åben ryg, kræver det, at man ikk har bh på. Derfor jeg har brystvorteskjulere på fra H&M. Mit tilbehør af øreringe er fra Glitter (lignende ørering 1 / ørering 2 ) og det hele blev toppet af med noget festligt makeup.

Jeg håber, at I alle er kommet sikkert ind i det nye år og har passet på hinanden. 2018 er fuld af nye muligheder!
Godt nytår!

Likes

Comments

Instagram@sofiedegn_