3:32 och klarvaken, försökt i flera dagar att få rätt på mitt dygn men HUR GÖR MAN?
Det är det svåraste och har inte viljekraften att dygna 😢 (har försökt)

Tankarna snurrar och det blir bara jobbigare när man blir stressad av att inte kunna sova.

Fyy säger jag bara

Likes

Comments

Ni vet sådär när man sitter i en evighet och funderar på något riktigt klyftigt och smart att säga.. och det enda man kommer på att säga är något sådär riktigt awkward, som man ABSOLUT inte skulle säga. Det lät ju bättre i huvudet? (av någon anledning kommer ordet bajs till huvudet när jag skriver detta...)

En liten tjej i en stor bloggvärld tänkte ta sig an sin passion att skriva. Inte för att lyckas, men för att inspireras av sig själv och andra. Kan säga jag börjar på ruta ett, men är faktiskt på ruta 200000000 vid detta tillfälle (inte bara här by the way, utan i livet också), men det är mindre viktigt, känner mig som en nybörjare varje morgon jag stiger upp ur sängen ändå. (höhö) När skulle man bli vuxen förresten?

Vill dela med mig av mig själv. mina tankar och vad jag finner inspirerande. Vill dela en del av mig själv. (Om någon lyssnar är det mindre viktiga.)

Korean skincare (Om ni inte följer det redan, så är det dags att get on it!) Mode. Skönhet. Träning. Personlig utveckling. Skrivande. Mitt mål?

Att försöka är enda sättet att falla pladask :) Men fall down seven times, get up eight!

- SofieLikes

Comments