Header

Hey Hey!

Som i nok har set, kom der ikke et indlæg op i Onsdags. Det er der faktisk kun en grund til. Lige nu har jeg nogle slemme knæ smerter. Hvilket gør at jeg ikke er i skole, jeg er ikke udenfor min dør, jeg sidder faktisk bare i min seng.

Til jer der ikke ved det, så fik jeg en knæ skade i 2012 til en fodboldkamp. Jeg blev opereret i knæet i 2012, men det er ligesom at der er sket noget mere i knæet.

Sidste uge var jeg til en MR-Scanning og fik så et svar på hvad der så skulle ske. Lægen var ligesom lidt fast besluttet på at der ikke "var" noget i mit knæ. Så jeg fik bare at vide, at jeg bare skal gå til genoptræning og så vil mit knæ blive okay igen. Men problemet er bare at jeg sad i samme situation for et 1/2 år siden som jeg gør nu. Jeg kunne heller ikke noget der.

Jeg har snakket med min sundhedsforsikring og de synes også at det er lidt mærkeligt at de ikke gør noget. Ja en MR-Scanning har næsten altid ret. Men i 2012 sagde den der MR-Scanning at der ikke var noget, men ud for mine symptomer og smerter i knæet valgte lægerne at operere mig hvor det så viste sig at i min menisk var der en flænge...

Mit humør er ikke det bedste fordi jeg er så frustreret over det her med mit knæ, og over at lægerne ikke vil lytte til hvad jeg siger... Så jeg har bare ikke lige haft humøret til at skrive blog... Men jeg vil bare lige komme med en grund til hvorfor der ikke kom noget op i Onsdags og så skal jeg nok se om jeg kan få skrevet noget til på Mandag ;)

Men i må have det mega godt!

Du kan kontakte mig på min snap: Sofie-bby
Eller på min mail: Sofi250dsc@icloud.com

Ses! xx

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey hey

Det her bliver et personligt indlæg. Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle lave det, men jeg er nu blevet enig med mig selv om at jeg gerne ville lave det.

Der er nogen der har spurgt hvad der er sket med min far og jeg siden vi ikke har kontakt til hinanden mere. Jeg har ærligt ikke rigtigt lyst til at sidde og udstille min far (også selvom der er nogle ting jeg ikke kan tilgive ham for)

Men der er bare sket nogle ting... Min far fik en kæreste som jeg personligt ikke kan lide, han har haft svigtet mig og min bror meget de sidste 9 år... Og i 2016 d. 11 Februar der fik jeg nok... Jeg ville ikke se ham mere eller have noget med ham at gøre.... Selvom at det var mig der havde valgt det, var det rigtigt hårdt for mig... Jeg gik psykisk ned... Og var fuldstændig lukket inde i mig selv. Jeg skubbede alle omkring mig væk... Hvilket har resulteret i at jeg har haft skubbet et par mennesker så langt væk, at de nu ikke gider mig...

Men nej jeg har stadig ikke kontakt til min far.. og det har jeg faktisk heller ikke lyst til... Jeg har det rigtigt godt.. Jeg har min mors familie, min mors kærestes familie og mine venner... Mere behøver jeg ikke!

Hvad han går og laver eller hvor han er, det ved jeg ikke og jeg har faktisk på en måde heller ikke lyst til at vide det.....

Sidste gang jeg så min far, var til min konfirmation 5/5-16. På billedet øverst ser man, min far og jeg sammen...

Hvis du sidder og er skilsmisse barn eller bare har nogle problemer med enten din mor eller far, så må du gerne skrive hvis du har brug for det! Jeg vil til hver en tid hjælper jer alle!!

Og ellers så kan i altid kontakte BørneTelefonen, enten på chatten eller deres nummer... Dem har jeg snakket med et par gange lige da alt det her med min far skete, og hjælp mig så vide til nogle mennesker der har mere styr på skilsmisse.

Du kan kontakte mig på min snap: Sofie-bby
Eller på min mail: Sofi250dsc@icloud.com


Ses! xx

Likes

Comments

Hey Hey

Jeg skrev i slutningen af december og starten af januar 2016 på forskellige Facebook grupper og på min private instagram, et opslag omkring at jeg er mig selv og jeg er som jeg er. Der skrev jeg:

"Ja jeg ved godt at jeg har deller her og der... Ja jeg ved også godt at jeg kan have urenheder.. og min tøjstil er nok heller ikke god... alle kan sgu ikke være perfekte.. Da jeg gik ind i 2016 troede jeg at det bare ville blive mit år.. Jeg skulle konfirmeres, jeg blev 14 år.. og så var mit størreste ønske at mig og min far vil få et godt forhold til hinanden... Ja jeg blev konfirmeret men jeg var ikke glad... Okay jo jeg var glad, men ikke i kirken, der hvor det faktisk sker... Ja jeg blev 14 år, det kan jeg jo ikke løbe fra... Men mit størreste ønske, blev til et helvede... Jeg mistede fuldstændig kontakten til min far for præcis 1 år siden nu. Jeg fik dårligt selvværd, jeg spiset mere end jeg gjorder da jeg blev mobbet i 4 klasse. Jeg gik til en hel masse støttesamtaler... og jeg begyndte at tage alt for meget på... nu har jeg værre selvværd... Da vi gik ind i 2016 havde jeg et nytårsforsæt og det lyd på: Jeg skal tabe mig, jeg skal træne mit knæ op så jeg kan begynde på 1'ste holdet i fodbold igen.. Det skete jo så sjovt nok ikke.. nu er vi kommet i 2017, har Sofie her tabt sig? NEJ! Men det skal ske nu!! Jeg er træt af, at folk (eller nogle folk) skal kommentere på at jeg har deller og jeg har urenheder.... For fanden alle kan sgu ikke være modeller... Jeg sidder tit, sikkert lige som alle andre pige, og kigger på modeller eller de piger der træner meget og deres krop bare er goals... Det gøre jeg fx her i dag... Der valgte jeg så at skrive til en der hedder @frederikkebreum skide sød pige faktisk... Og vi havde en samtale der fik mig til at indse, at jeg er smuk på min egen måde, og at jeg ikke skal lade min træning og at spise sundt tage overhånd... Jeg vil virkelig gerne sige tak til dig Frederikke<3
Så alle jer der bliver ved med at sige til mig "haha du har deller" eller "måske skulle du tage at løbe dig en tur" ja jeg har fattet det... Men jeg bliver bare nød til først at få styr på mit liv!
Tak på forhånd<33"


Og der var rigtig mange piger der skrev en kommentar på det opslag. Der var flest positive kommentar end negative. Jeg fik skrevet en hel del med en masse piger, der faktisk havde på næsten samme måde som mig. Og selvfølgelig var der også nogle der havde været eller er noget igennem der er værre.

Men i hvert fald, jeg hører tit piger snakke om deres krop, og at de vil tabe sige, og at drengene har sagt "ej du har en delle der eller skulle du ikke tage at løbe dig en tur" Ærligt jeg har selv sagt at jeg vil tabe mig, jeg har også fået af vide at jeg har en delle her og der, og jeg har da også fået af vide at jeg skal løbe mig en tur. Men prøv og hør, det skal de drengene sgu ikke bestemme.
Jeg siger altid til mig selv, hvis jeg bliver ked af det over min krop ”de personer som ikke kan lide dig, som du er, må skride”. Og sådan skal alle tænke.

Jeg ved godt at jeg får det til at lyde som om at alle drenge er sådan. Og det er bestemt ikke alle drenge der er sådan. Jeg kender da nogle drenge, der ikke "går op i" hvordan pigen ser ud. Der er bare nogle drenge der ikke tænker så meget over hvordan pigen ser ud, fordi at hun måske har den bedste personlighed. Jeg ville bare lige gøre det klart for jer, at det ikke er alle drenge der går på i at pigen skal være model. :) <3

Så med det her opslag håber jeg rigtig meget, af i piger der ude ikke lader drengenes mening gå jer på. Hvis drengene ikke kan lide jer som i er, så er de overhovedet ikke det værd.

Du kan kontakte mig på min snap: Sofie-bby
Eller på min mail: Sofi250dsc@icloud.com

Ses! xx

Likes

Comments

Hey Hey

Jeg har prøvet meget af sommerferien i år på at blive lidt klar til 9. Klasse hvis man kan sige det. Jeg skal jo i 9. Klasse, og jeg kan mærke på mig selv at jeg ikke er "klar" til 9. Klasse.. Altså self er jeg klar, men man er også lidt  skræmt vil jeg sige... Jeg glæder mere end noget andet til at gå ud af folkeskolen, men på samme tid synes jeg også næsten lige at jeg har  siddet i 6. Klasse og har sagt "Fuck jeg glæder til at det er os der går ud"

Jeg synes de sidste 4 år er gået mega hurtigt. Efter jeg skiftede skole, begrund af mobberi på den gamle, er det hele bare gået hurtigt! Både fagligt men også  personlighedsmæssig, jeg er blevet en meget gladere person. Det er da klart at man ikke er glad når man bliver mobbet, men når man har det dårligt lærer man heller ikke noget. Og der er alt bare ænderledes nu! Jeg er glad og jeg lærer meget. Og jeg har lyst til at lærer.

Jeg gik i næsten hele 4. Klasse og havde det dårligt med mig selv! Jeg sagde det ikke rigtigt til min mor fordi jeg var bange for at skifte skole. Selvom jeg vidste at det var det bedste for mig, så har jeg bare også holdningen at man ikke skal løbe fra sine problemer. Men det hjælp at jeg løb fra mine problemer. For se mig nu! Jeg er glad og smiler. Jeg går ikke hjem fra skole og ligger mig grædende i min seng. Jeg står ikke op om morgen og græder inde jeg skal ud af døren...

Så hvis du sidder og har det dårligt i din klasse af en eller anden grund, og det er sgu lige meget hvor gammel du er. Så snak med dine forældre om det. Og få problemet løst.

Hele 4. Klasse er et år hvor jeg ikke lærte noget. Det var der hvor næsten alle de "nye" fag kom i skolen. Jeg lærte fx ikke engelsk fra starten som andre. Altså det basically, så jeg havde lidt svært ved det i 5. Klasse... Men jeg fik kæmpet mig op, jeg fik det lært og ligger faktisk okay godt i engelsk.

Men det jeg prøver at sige er nok at det er det der skræmmer mig lidt. Jeg har haft så mange udfordringer igennem folkeskolen og ikke har haft lysten til at gå i skole, lysten til at lærer og nu står jeg og skal i 9. Klasse og har "klaret" det hele lige til nu, med faktisk gode karakter.

Så man skal bare tro på sig selv, og så skal man sgu nok klare det hele!

Hvis du sidder inde med nogle ting, som du har svært ved at komme ud med så må du mere end gerne skrive til mig så skal jeg nok prøve at hjælpe dig! <3 

Du kan kontakte mig på min snap: Sofie-bby
Eller på min mail: Sofi250dsc@icloud.com

Ses! xx

Likes

Comments

Hey Hey

Mit navn er Sofie Bech Christensen. Jeg er en 15-årig pige, som godt kan lide at møde nye mennesker og som er meget på de sociale medier :) Mit liv har ikke været en lyserød sky på nogen måde... Jeg har mistet kontakten til min far og så jeg er bare en hel normal teenager....

Jeg ville primært bruge bloggen til at komme ud med mange af mine holdninger og meninger til ting. Eller hvis der sker noget i mit liv jeg bare har brug for at komme ud med!

Men!

Okay. Så. Der er nok nogen der har fulgt med på bloggen fra da jeg startet, og som nu tænker "hvad sker der? Hvor er alle blogindlæggene henne?" Og der er kun et svar!
Jeg starter forfra

Jeg har slettet alle blogindlæg, jeg ville starte på en ny! Ja det kan godt være at der komme nogle af de indlæg der har været oppe, op igen men sådan er det... Men ellers så ville jeg starte på en ny! Jeg har været meget fravær her på bloggen... Så har jeg være aktiv... og så har jeg været fravær igen... Jeg ville virkelig godt det her blogger liv, og det kan jeg kun hvis jeg starter forfra... Hvis jeg også viser jer læser at jeg faktisk godt ville det her!

Så Hey! Det her er den nye Sofie! Hende der 100p gerne ville det her liv!

Du kan kontakte mig på min snap: Sofie-bby
Eller på min mail: Sofi250dsc@icloud.com


Ses! xx

Likes

Comments