Just nu i mitt liv så är det 18 skoldagar kvar till studenten och jag måste prioritera vad som är viktigast. Det är en massa plugg som ska vara färdigt om cirka 15 dagar och därför så ligger inte bloggen i första hand. Jag älskar att blogga och dela med mig av liv och bilder, men för mig så finns det tyvärr mycket annat som är viktigare just nu. Jag kommer självklart fortsätta blogga, i sommar på heltid, men nu endast lite då och då eftersom det är skola, jobb och mycket annat som istället tar min tid. Håll utkik efter dem inlägg som väl kommer, för det kommer dyka upp lite när som, bara inte så ofta som jag och kanske ni som läser vill. Men ändring på det här blir det när studenten har passerat!
Slänger upp ett inlägg med en så kallad "bildbomb" så att det just nu kan finnas lite mer att kika på. Puss och kram, hoppas ni har tålamod!

Likes

Comments

Godis är hur gott som helst, choklad är underbart. Men hur gott är inte frukt? Nu när jag har kickat igång träningen så vill jag inte proppa i mig massa godis eller äta vitt bröd varje dag till mellanmål, så enligt mig är frukt det optimala! Det är supergott med goda frukter, även smidigt. Tar inte lång tid att ta fram en kiwi och dela den på mitten. Mums!

Likes

Comments

Har återigen varit i Karlstad över helgen, åh vad jag älskar denna stad! Om jag inte hade anledningar till att vara tvungen att åka hem så hade jag stannat här resten av mitt liv. Planen på att flytta hit i framtiden är verkligen aktuell, eftersom jag ändå inte vill bo kvar i Eskilstuna. Jag och Carl har haft det hur mysigt och roligt som helst. Umgåtts med Carls kusins familj, varit på Leos lekland med tvillingarna, druckit gott, ätit gott, spenderat dagarna i solen på altanen mot Vänern och bara levt livet. Kan inte göra annat än att älska det! Tanken på att åka hem till lägenheten i Eskilstuna känns ju lite sådär nu haha... Men verkligheten återstår ju, plugg och träning väntar. Får njuta av roadtrippen hem medan den varar ;)
Hoppas att alla har haft en lika bra helg som jag har haft! Puss och kram

Likes

Comments

Påsklovet, även mitt sista lov någonsin, börjar dra sig mot slutet. Detta har varit ett toppenlov, kunde inte ha haft det bättre! Började veckan med studentkryssning och OJ vad roligt det var! Helt klart det roligaste dygnet jag haft på länge, det var fullt ös konstant och alla hade en sån positiv energi, några bråk märkte man inte ens av! Resten av veckan har fortsatt lika bra, roliga kvällar med familj och vänner, egentligen inget märkvärdigt men jag har helt enkelt haft det hur bra som helst. Att det även är drygt 2 månader kvar till studenten!? Vad händer, tiden bara rusar iväg. Känns som att jag nyligen började gymnasiet och nu tar det slut om 70 dagar? Kan inte ens förstå.

Firade igår min älskade vän Lovisa som fyllt 19 år, maskeradfest. Jag var utklädd till Kylie Jenner, och att gå all in är ju en självklarhet, så ja, jag har numera grön hår haha. Är inte snygg alls men vad gör man inte 😂. Tänkte lägga upp lite bilder från veckan men gör det i ett enskilt inlägg, puss och kram alla glada!

Likes

Comments