I veckan har jag kämpat i skolan hela veckan och tränat hoppas verkliiiigen de håller i sig med träningen alltså är ju himla skönt och känns bra att man rör på sig Och nästa söndag ska jag äntligen och fortsätta på min tatuering är så taggad och se slutresultatet!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igårkväll for jag till maja och vi hade myskväll, idag vaknade jag vid 11 och gjorde frukost sen dess har jag kollat runt på youtube och sett på Wahlgrens värld ska göra ett försök till att plugga idag också och städa lite.

Likes

Comments

Dom här senaste dagarna har jag varit så himla trött i förrgår på lektionen höll ja på somna och sen när ja kom hem sov ja 2 timmar sen sovde jag typ säkert 14 timmar, blir helt slut ibland och inte orkar mig upp ur sängen skit jobbigt o inte ens celcius hjälper än ibland, men ska försöka plugga lite hemma i helgen för vill egentligen inte vara borta från skolan för vill bli klar me dendär jävla svenskan nångång. Suger att vara så efter som ja är menmen.

Likes

Comments

Hejhej nu var de ett tag sen ja uppdatera men har inte varit så mycket intressant på senaste ha börja skola nu igen haha och går nu på komvux och försöker plugga upp betyg så ja kan plugga undersöterska framöver! får bara hoppas motivationen håller i sig... började förra onsdagen och gick till fredag så nu är de min första hela vecka. men som tur är går jag bara från 10 till 2 varje dag så de är lagomt. Men nu ska ja fortsätta jobba för rasten är snart slut.

bilderna är föressten från senaste tiden hehe.

Likes

Comments

idag var jag och tatuerade mig för första gången var väldigt nervös dagen innan men då dagen väl va kommen va de lungt gick bra från början men sen börja de svida lite extra men gick bra ändå, har två gånger kvar att sitta för är kvar skuggningar och små detaljer så dehär som är nu är inte slutresultat ska bli spännande och se hur de se ut då de är helt klart!

Likes

Comments

gjorde min egen middag idag och ds blev typ en vegetarisk carbonara egentligen skulle man ha halloumi mw hade vi inte så jag tog de vi hade o gjorde på ett ungefär fast blev typ inte carbonare heller blev ba som nån pasta sås eller vet inte hur man ska säga haha. blev helt ok samtidigt så lyssnade jag på jockes bok som äntligen kom ut idag så himla skönt att man kan lyssna på böcker istället för har aldrig varit en läsare. himla synd att inte next story fanns då man gick skola!!!! då hade man nog kanske haft lite bättre betyg i de "ämnet"

Likes

Comments

skulle på ett snabb möte idag på arbets... sen för att fördröja tid så gick jag några svängar på stan och sen hittade jag tyvär dendär pälsjackan... faan oxå jag som inte ska shoppa men den var riktigt svår att stå emot jag velat ha en såndär länge men dom ja har sett har kostat kring 1000 och den där var några hundringar billigare så slog till ändå tillslut. Är riktigt nöjd!!! Idag ska ja inte göra nått mer somvanligt tur de är höst och massa bra program tex paradise hotel har till och me drömt att jag var me där för några dagar sen och var så ledsen då jag åkte ut haha.

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag promenerat kört ett hemma tränings pass haha bakat bullar mejlat med tatuerare och syv eller va de heter. Och igår for jag till piteå och hälsade på hanna vi for och bada på havsbadet gick en sväng på stan osv. var riktigt trevligt, hittils idag har ja inte gjort nånting ska se om ja orkar mig ut på en prommis senare iaf. Provade celcius melon idag och den var verkligen godare än va jag trodde alltså blev glatt överaskad hehe.

Likes

Comments

Uschh va tråkigt de blir att bara vara hemma och inte göra nånting men söker fortfarande jobb och just nu går de trögt men har kommit in på andra funderingar också om man kanske ska börja plugga de skulle faktiskt va kul för nu var de riktigt länge sen ändå jag gick skola "påriktigt" men isåfall skulle jag vilja gå nått där man inte behöver ha några speciella betyg för att komma in för på den sidan är jag väääldigt efter tyvär. Skulle iallafall tänka mig att utbilda mig till undersöterska och om jag skulle bli de har man ju typ ett fast jobb efter och finns så mycke att välja inom vården. Hmmm men snart löser de sig nog bara jag vill och de vill jag ju haha.

Likes

Comments

I lördags var de dags för en utgång var jätte trevligt men blev en drink för mycket kanske tog mig hem tyvär med taxi som blev lite väl dyrt för mitt egna bästa... men nångång kan man ju få unna sig med dyr skjuts hem haha. Igår mådde jag somsagt inte bra alls mådde som man förtjänade kan man säga. Annars var de en skojj kväll!

Likes

Comments