helt klart den godaste noccon!!
har jobbat idag 4e inskolningsdagen fortfarande svårt men får väl se om ja lär mig bättre snart har tyvär svårt och lära mig och är ganska seg tänkt ibland meeeen behöver oftast mer tid än andra att lära mig men. Sen när jag kom hem har jag bara duscha och ätit middag mer intressant än så är de tyvär inte. Ska snart stänga igen datorn och börja sova för är riktigt trött. natti natti❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gjorde jag min andra arbetsdag och de går väl helt ok tycker jag. kommer nog fortsätta där sen också då ja gjort dom två "inskolning" veckorna om allt går bra och osv.  slutade iallafall 17 idag så for in till stan en snabbis och var tvungen och köpa nya hörlurar eftersom  en av våra katter tuggade sönder dom idag... såååå störande alltså var inte en bra start på dagen imorse då ja insåg det haha... sen också för att de regnar jämnt och ständigt så var ja tvungen att köpa ett paraply och de var riktigt bra investering tycker jag haha, kommer komma till stor användning i höst TYVÄR... så var hemma vid halv 7 idag och då var de bara att äta middag duscha sen lägga sig i sängen och se på de man missat. Man hinner verkligen inte med annat än att jobba tex i sommar de ända jag gjorde var inprensip att jobba sova äta. Men hellre de än ingenting så man ska inte klaga! 😁 Nu ska jag försöka hålla mig vaken och vänta på att dagens ph ska komma ut, så godnatt!

Likes

Comments

Idag har jag varit på arbetsintervju igen som förra veckan haha sen ringde ja de andra och sa att jag tar tjänsten som är på heltid istället för att bara extra jobba på stället ja var på intervju idag. Börjar redan imorn med två upplärnings veckor så får se om ja tyck de går bra eller inte. ska bli sååå spännande håller bara tummarna att de kommer gå bra och att jag trivs och gillar jobbet! Ikväll sla jag till en kompis och umgås ett tag sen hem och tagga upp inför imorn haha.

Likes

Comments

jacka-Crocker | tröja- New Yorker | Byxor-Gina | Skor- adidas orginal

Dagen börja att ja klev upp vid 10 och gjorde frukost sen duscha jag och sminka mig ett bra tag. Sen for jag vidare till stan och mötte upp malin och for hem till mor. Sen annars ikväll har vi inte gjort nånting typ bara sett på tv.

Likes

Comments

Var ju somsagt på jobb intervju idag och de gick bra dock 10minuter innan så ringde dom från ett annat ställe så har lite att välja mellan men tror de blir jobbet där jag får jobba heltid istället känns säkrare. Och tyvär eftersom jag var på stan så råkade de bli lite shopping... Köpte oxå celsius nya smak oxå tror den kan få 5/5 propuden får 3/5 och den nya dö skalle chokladen får 1/5 verkligen inget att hänga i jul granen haha. Sen annars idag har jag inte hunnit med så mycke mer än att rensa garderoben på massa kläder som ja vill bli av med. Nu tänkte jag vila ett tag och hoppas på att min huvudvärk går över nångång...

Likes

Comments

godmorgon, ny dag nya möjligheter haha! imorse vaknade jag iallafall av att de spöregnade ute hade ställt väckarn på 10 men vaknade en timme före så de var ju bara bra då slipper ja stressa. För idag ska ja på intervju. menmen nu ska ta ta och äta upp frukosten sen sminka mig!

Likes

Comments

Hejsan! efter många om och men så har ja äntligen tagit tummen ur att börja blogga igen efter massa år haha. Och kände att de kan vara kul och dela med sig lite av vad man gör på dagarna med bilder osv. Inte för jag har jätte intressant liv men kan ju vara kul ändå. Är riktigt ovan dehär med boggadet nu men ja ska nog lära mig.
bloggade mycke på blogg.se förr men nu verkar dehär vara mer "inne" så ja kör på dehär jag med haha😁

Likes

Comments