Jeg er endelig kommet i gang med træningen igen. Jeg har her i sommerperioden bøvlet utrolig meget med min ryg og knæ. Men nu skulle jeg gerne være frisk ige​n
​.
Jeg starter selvfølgelig stille og roligt ud, så der kommer nok ikke så mange træningsopslag på bloggen de næste to uger.


stort kram sofie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Meal prepping 

Jeg har længe gået og tænkt på at meal preppe, men jeg er helt tom for ideer.
Der er vel ikke nogle herinde, der har nogle gode opskrifter eller inspirationer til nogle lækre mad ideer.
Jeg er ikke kræsen, så bare fyr løs! 💪🏻Likes

Comments

Jeg vil bruge dette indlæg på at fortælle lidt om Fit challenge .
Fit challenge er et koncept repræsenteret af Herbalife. Jeg har betalt 199 kr for 16 timers fitness, bodyscanning hver 4 uge, en ernæringsvejleder som kan hjælpe med måltidsplaner og motiverer en til at yde sit bedste. Alle kan være med og det er skide sjovt og varieret. Træningen er primært med egen kropsvægt og vil foregå på tid, dvs. at hvis vi skal lave mavebøjninger i 30 sekunder, så er der nogle der kan tage 30 og andre der kan tage 4, men alle vil være færdige på samme tid.

Jeg har valgt at gennemfører challengen sammen med min gode veninde og vi er super gode til at motiverer hinanden og give hinanden komplimenter.

Til sidst i forløbet vil der være en afslutningsevent, hvor man kan vinde fede præmier fra 1.000 - 10.000 kr. Man kan vinde ved at procentvis tabe mest fedt, øge din muskelmasse og det bedste overall resultat.

Når jeg er færdig med hele forløbet, så skal jeg nok lave et indlæg om hvordan det var at være med og hvordan mine resultater blev. Jeg glæder mig rigtig meget og håber kun på fremskridt.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, så skynd dig og tjek om det afholdes i nærheden af dig!


If it does not challenges you, its does not change you.

Likes

Comments

Så tog jeg mig sammen til at lave en blog om min rejse igennem kiloerne.
Jeg har brugt lang tid på at finde ud af om jeg overhovedet skulle lave denne her blog, men nu skete det.

Lidt om mig:
Jeg er en pige på 21 år, som synes, at der er kommet lidt for mange kiloer på sidebenene. Mit bmi er på 26,72, dvs. at jeg er 163 cm høj og vejer ca 71 kilo. Jeg ved godt at det ikke er så sindssygt meget, men der er bare en omvæltning, da jeg ikke rigtig har været overvægtig før. For to år siden havde jeg ikke noget problem med min krop og det var ikke noget jeg tænkte over. Jeg har været på alverdens slankekure såsom, Nupo, C9, proteinkur, suppekur, juicekur osv.

Jeg vil gerne finde motivationen til at træne og spise sundt igen. Jeg har meldt mig til Fit Challenge Herning, som er et 6 ugers challenge, hvor man får en tatiana måling og træning 2 gange om ugen.

Jeg vil blive så glad hvis I vil hjælpe og følge mig i min rejse. 💪🏻 🏋🏽


Likes

Comments