Hey bloggen!

Velkommen tilbage, først om fremmest. I dag vil I kunne læse lidt om min tur til Kbh, og noget meget specielt jeg oplevede i toget.

Nå men, jeg skulle sove hos en veninde denne weekend. Det var faktisk helt specielt. Jeg skulle ca. 09:29 med toget mod Ny Ellebjerg, hvor jeg skulle skifte tog til mod Bispebjerg. Da jeg sådan cirka var nået til Karlslunde, kom en udvekslings flygtning. Han gik rundt i hver kabine (eller hvad du nu kalder det)... Og lade små sedler, med en pakke lommetøjskælder. Faktisk min første tanke var, " Hvis han har råd til at tigge i et tog, hvor man skal købe biletter. Så må han da også have råd til at forsøge sin familie istedet." Det er så hensigtsløs at gå og tigge om penge i et tog!? Selvfølgelig kender jeg ikke til hans økonomi, men hvis han har en Iphone 6, råd til tog + mad. Istedet for den tog bille frem og tilbage, kunne han have betalt noget mere fornuftigt. Men har dog altid lært at man altid kan give, bare lidt. Så gav ham en 20'er. "Selv små ting, kan udføre store ting".

Turen i Kbh

Jeg var ca. hos hende 10:30. Altså har næsten ikke set hende i 3 måneder, så vi ville få det bedste ud af weekenden! Vi gjorde det som vi faktisk plejer at lave sammen. Pakker ud, handler ind også tager vi i Biografen! Denne gang stod den på "Underverden", som i øvrigt kan anbefales! Den er helt vildt god, men dog en smags sag. Selvfølgelig kommer det jo an på hvad man er til, men jeg elsker den slags film. Her kommer et kort resume (taget fra Kinos hjemmeside)"I den danske film 'Underverden' kører alt på skinner for speciallægen Zaid, der bor i en dyr lejlighed og venter sit første barn med kæresten Stine.

En dag bliver Zaid kontaktet af sin lillebror, Yasin, der desperat henvender sig for at låne penge. Han afviser lillebroren i døren, men kort efter findes Yasin banket til døde. Politiet er uden spor og ønsker i øvrigt ikke at grave dybere i sagen.

Overvældet af sorg, skyldfølelse og afmagt tager Zaid situationen i egen hånd, og den hævngerrige storebror igangsætter en voldsom selvtægtsmission i den københavnske underverden.

Filmen er et hårdkogt action-drama, der kan sammenlignes med Pusher i sin skildring af det kriminelle, københavnske miljø, men der er også hentet elementer fra superhelte af den lidt mere realistiske art, især tv-serien 'Daredevil'."


Aftenen

Vi tog i paladset, og det er mit ynglings sted at se film! Det er så hyggeligt, men skal desværre rives ned måske. :((

Men vi kom hjem, så sammensatte vi hendes møbler på terrassen, hentede tæpper, puder, dyner mm. Tændte lyskæden og bestillede pizza. Det var et helt specielt øjeblik. Og jeg synes I alle burde prøve det, stjerne på himlen, dyner, hygge, PIZZA (kan man ikke glemme!) og et perfekt selskab. De øjeblikke hvor man bare lige i 2 sekunder, nyder og værdsætter det liv man har. Det var fuldkommen spontant at vi skulle sidde ude på altanen, men som jeg plejer at sige.

- Spontane ting, er tit de bedste.

Og hvor kan jeg ikke være mere enig med mig selv.


​Inden det bliver ALT for langt, vil jeg bare sige.

Håber I nød dette indlæg. Og I må have det mega monster god, indtil vi ses igen.

xox, kys


Likes

Comments

Hey Bloggen

Okayy, det var faktisk ret specielt at skrive, hehe. Yas- Jeg starter en blog.

Måske kender nogle mig, måske gør du ikke. Nå men, hey ihvertfald!

Jeg hedder Sofie, jeg er 14 år gammel og bor i Køge, - Mere nøjagtigt, kommunedelen Herfølge. Her går jeg så i en helt normal folkeskole, (ret hyggelig, men vil faktisk bare gerne være færdig), i 8 kl. Jeg vil selv sige at jeg er en vildt udenvant, glad og åben pige. med verdens seriøst mærkeligste grin. - Men gør det ikke det hele lidt mer' sjovt? Jeg elsker at tilbringe min bedste tid i Køge på O'Flanagans, (det er seriøst det hyggeligste ever.) og en skøn kop Iskaffe (jaer, okayy. Ville nu helst vælge en kop varm kakao med flødeskum og drys, men yeah...)

Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?

Øhm, ja? Tja, altså jeg har på det seneste fuldt meget med i de danske bloggeres liv, og jeg synes det er SÅ inspirerende! Det er jo en helt vild fed måde at udtrykke og vise sin hverdag på. Jeg synes generelt blogging er så nede på jorden og enormt hyggelig at læse. (Andre end mig der lige nu igen drikker varm kakao med flødeskum? Det er altså, det bedste) Så kort sagt - Jeg sprang sportant ud i at oprette en blog og undersøge denne form for social medie.

Men som jeg altid siger - Spontane ting, er tit de bedste.

Hvad ville I kunne komme til at se på min blog?

I ville kunne se hyggelige Køge og omegn, mine favoritter eller ynglings musik fra måneden? Hvem ved? Men det for vi at se, bare følg med. Som sagt. - Spontane ting, er tit de bedste.

I må have det mega monster godt, indtil vi ses igen.

xox, kys

Likes

Comments