Header

Jeg tager på efterskole om ingen tid, og jeg glæder mig sindsygt meget. For et par måneder siden, udarbejdede jeg denne pakkeliste, så jeg kunne få købt det hele, og husket at pakke ALT!

Der kommer også snart en video op med hvad jeg pakker, som et ret ens med denne liste, her er dog lige et par ekstra ting. Så hvis du kommer indefra videoen af, eller bare her, så er listen linket nedenunder.

Håber den kan bruges, for har selv haft super meget gavn af den <3

PAKKELISTE

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

​Her den 20. August starter jeg på Tølløse slots efterskole, efter at have glædet mig til det siden slutningen af 8. Klasse. Jeg har efterhånden set utrolig mange efterskole videoer, og fik også i julegave sidste år, Anna Briands bog ”Efterskole”, så jeg har efterhånden fået en del forventninger til min efterskole og det år jeg kommer til at tilbringe der.

Jeg er super nervøs for at møde alle de nye mennesker, men jeg glæder mig også super meget til at få en masse nye venner og bekendtskaber. Det bliver super godt at omgås nogle nye mennesker, men jeg kommer også helt klart til at savne mine andre veninder!

Det jeg er mest bange/nervøs for, er at ende på et 5 mands værelse. Jeg kan slet ikke med så mange mennesker på en gang. Største delen af værelserne på TSE er 2 mands værelse, men der er også et med 3, 4 og 5. Jeg er slet ikke sådan en mega social person, så derfor tror jeg også selve efterskoleåret i sig selv bliver hårdt, da man går op af mennesker hele tiden. Jeg håber også virkelig jeg får en rommie jeg kan fungere med. Vi behøver ikke at blive bedste veninder eller noget, for så tror jeg hurtigt man bliver træt af hinanden. Men en man kn snakke med om ting, have det hyggeligt med, og bare kan slappe af sammen med, med respekt for hinandens grænser osv.

Jeg tror virkelig det bliver godt, men hårdt. Da i var oppe og møde vores kontaktgruppe her i maj, sagde vores kontaktgruppelærer egentlig noget ret godt. Hun havde tideligere gået på efterskole, og det havde nødvendigvis ikke været det bedste år i hendes liv, men hendes VIGTIGSTE. At man ligesom finder sig selv, og får en ny start, uden at nogen kender nogen. Så man ligesom kan, ja, få en ny start og vise dén her version af Sofie frem, og ikke den mine veninder lærte at kende i 7. Klasse. Dette er også en af de grunde til at jeg valgte at tage på efterskole, og hvis det bliver en succes har jeg også planer om at tage et andet gymnasium, end det i Slagelse, hvor alle mine andre bekende går.

 Alt i alt håber jeg bare på nogle venner for livet, at udvikle mig selv, og lære mig selv bedre at kende, og egentlig bare et anderledes år. Jeg tror de næste 2 uger kommer til at flyve af sted. Og jeg glæder mig så sindssygt meget. <3 


Likes

Comments

Tiden flyver af sted. Jeg synes næsten lige det har været maj, med mine skriftlige afgangsprøver, nu er det sommerferie, hvor jeg lige nu befinder mig på Lanzarote, og om mindre end 3 uger starter jeg på efterskole.

Jeg har afsluttet 9. Klasse, med et pænt karakter gennemsnit, en dejlig afslutningsfest med dem fra min klasse og taget hul på en længe ventet sommerferie. Her i sommerferien har jeg bare gået rundt - halv deprimeret pga. det dårlige danske vej, små irreteret på mig selv, fordi jeg hele tiden er broke - og så bare talt ned til d. 20 august, hvor jeg tager på efterskole.

Jeg tror aldrig jeg har glædet mig så meget til noget, i HELE mit liv. Det er en værre følelse end dagen før ens fødselsdag i en alder af 5. Lige pt., imens jeg sidder og skriver dette, er der 19 dage, 19 timer, 37 minutter, og 56 sekunder til jeg starter på efterskole. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig, men jeg tror også virkelig det bliver hårdt, men selvfølgelig godt.

Jeg vil komme ind på mine forventninger og andre ting i et kommende blogindlæg, men lige en sidste ting. Jeg er så småt startet op på min youtube kanal igen, så i fremtiden kommer der også efterskole videoer. Så følg endelig med her.

Likes

Comments

Jeg har længe leget med tanken om at starte mit eget fashion brand, og egentlig bare drømt mig væk til tanken om store modeshows og international presse. Men det hele skal jo starte et sted, så jeg tænkte, "Hvorfor ikke starte med at lave tasseløreringe, når de alligevel er så efterspurgt?". Dette blev hurtigt ført ud i livet, og ende med at blive til Zuri et Vafara (@zurietvafara på instagram).

Efter at have etableret min instagram, og senere en tilhørende facebook side, var det egentlig bare at udvikle på modellerne, og gøre priserne billigt muligt, pga. konkurrencen udadtil. Selve bestillingerne af øreringene foregår over direct på instagram, eller over min business mail (zurietvafara@gmail.com), mens øreringene findes i alverdens farver, mønstre og længder. Nye modeller kommer snart, inkl. limited edition farver, modeller osv.

Jeg har store planer for mit mærke/brand, men man skal jo starte et sted. Men bare vent og se, for har en masse planer, som snart bliver vækket til live, og det her kan kun blive godt. Vi ses i Vogue, og til Copenhagen fashion week om et par år ;)

Likes

Comments

JACKET: RECLAIMED VINTAGE // T-SHIRT: H&M // BUKSER: RECLAIMED VINTAGE // SKO: VANS // HALSTØRKLÆDE: H&M // SOLBRILLER: H&M // TASKE: H&M // ØRERINGE: PILGRIM

Ovenpå gårsdagens fest og farver, blev det til fejring af de ikke eksisterende tømmermænd, på en dejlig solskinsdag som idag. Med en genforening med den bedste veninde igennem alt, Luca, efter 2 uger, skulle vi da lige på Café Vivaldi, og nyde det lækre vejr. 

Med bussen til Slagelse, og akavede blikke under det uundgåelige photoshoot af mit ultimative outfit, fik vi lige snakket festen fra igår´s begivenheder igennem, grinet af livet, og husket tilbage på vores altid dejlige minder.

Da Slagelse ellers er en pretty muvh død by, på en simpel søndag som idag, var Vivaldi en af de eneste cafe der havde åbent. Nachosne var for dens sags skyld mere end godkendt! En smoothie til Luca, og en cola til mig, og så faldt snakken ligesom den plejer. Da Luca, så dum som hun nu er, har totalsmadret sin mobil, endte min som lånemobil, for snapchat osv.

Da bussen hjemad først gik lidt over 19, smuttede vi en tur i Anlægget, og slog os ned på øen, i midten af søen. Det blæste en del, men solen hjalp en smule på temperaturen. Et par instabilleder bliv lagt op, og ellers nød vi bare, at foråret endelig valgte at vise sig, på ubestemt tid. Vi satser på mere godt vejr!

Likes

Comments

Min fredag blev brugt sammen med min bedre halvdel og fitness buddie, Oline, med lidt shopping, og et stop på Slagelses hyggeligste café, Café Mikkel.

Inden vi delte de lækreste nachos, var vi lige et stop i Vila, hvor jeg købte et par sorte jeans, og en basic hvid tee. Et par musthaves til garderoben, der lige skulle fornyes. Jeg prøvede faktisk også en blondetop, unden over den hvide tee, men følte mig lidt som min mormor, så det var ikke et hit, men et godt grin blev det da til.

Vi smuttede ind på Café Mikkel, et en hurtig sprint, i en blanding af halv og regnvejr. Ret skufende vejr, i modsætningen til ugens andre dage. Vi bestilte hver især en iskakao, og nachos til deling. Man skulle næsten tro kakaoen var en isdecert, med både flødeskum, knuste oreos, kakaopulver og chokoladerør på toppen, ovenpå vaniljeisen og chokoladesovsen, blandet med den kolde kakao. Og trust me, det verdens bedste iskakao!!
Nachos'ne var også fantastiske, virkelig. Tilpas position, og god bed ost. Gourgemolen var også i top, så det kunne i blive bedre.

Vi tog hjem ved e 4 tiden. En pisse hyggelig dag, ovenpå en slaggerdag i skolen. Perfekt. Jeg klager i hvert fald ikke. Hehe.

Likes

Comments

​Efter en dejlig aktiv weekend, med et minimum af søvn, massere af hygge og god mad, lidt træning og et par vagter på arbejdet, stod dagen i dag på fremlæggelser i klassen, hvilket var, RENT HELVEDE!

Min weekend startede kl 11 fredag formiddag, da vi havde afleveret vores projekt, som vi lavede i hele sidste uge, hvor min veninde, Sofie og jeg, først skulle hjem til hendes mor, for at gå hjem til hendes far, for til sidst at gå op i byen. Vi endte med at slå os ned på Barasso, hvor jeg bestilte en triplo varm kakao, og Sofie, en gelatte med cookie. Vi fik vendt verdens verdens situationen, spillet lidt pirate kings, og kigget alle vores 117 gavekort igennem, inden vi gik et  smut i pieces, hvorefter vi besluttede at pommes nok var den bedste frokost. Kok amok i Slagelse, har de bedste pommes til dato! Og til 35kr, for en portion der rækker til mindst 2 mennesker, klager jeg ikke. Vi møde nogle venner, og gik og snakkede med dem til omkring kl 5, hvor jeg vendte hjemad. 

Lørdag startede ret stille og roligt, omkring kl 9, med chia pudding til morgenmad, et dejligt bad, og en smule makeup, til det ellers lidt trætte ansigt. Min mutti og jeg tog op i byen, inden jeg skulle møde på arbejde kl 12, for at kigge på lidt forårstøj. Første stop blev Bahne, hvilken mærkeligt nok er min muttis ynglings butik i Slagelse, hvor vi fik prøvet noget lækkert tøj. Vi faldt også over det her mega lækre silketørklæde fra Lala Berlin, som vi blev nød til at have. Jeg kommer nok til at låne det et par gange. Upsi dupsi. Tiden løb lidt fra os, så vores frokost blev en kakao, og en gang pommes fra Kok Amok, inden min vagt i Vila startede. Jeg fik fri 14:30, hvilket var en halv time tideligere end planlagt, så jeg smutte jeg Intersport for at prøve moget træningtøj, og fandt de her mega geniale træningselastikker til KUN 25kr. Jeg endte også med at købe en tee fra Nike, udover et par elastikker. 

Da vi skulle fremlægge vores projekt i dag, Mandag, blev min veninde jeg jeg nød til at øvedet igennem et par gange. Så efter mit besøg i Intersport, smuttede jeg derhjem. Det var super hyggeligt som altid, og selvfølgelig endte det med at vi kiggede på i10tff

Likes

Comments

Ugens 1. træning ud af de 3 faste, blev igår skudt igang med maveøvelser og et lille kick til the ass.

Dagens program forløb sådan:

 • 5 min opvarming på crosstraineren (50 kcal ca, haha)
 • 20x3 Plie squats med 10kg kettlebell
 • 20x3 Bridges med halv yogabold under fødderne
 • 20x3 Mountain climbers
 • 30x3 Heel touches
 • 20x3 Knee crunches
 • 20x3 Spiderman side crunches
 • Lidt rundt på nogle maskiner, der styrker røven
 • Vi mødte også lige nogle venner (min veninde og jeg), og lavede derfor til sidst nogle blandede øvelser
 • 30x2 Fire hydrants
 • 30x2 Squats
 • 15x2 Lunches med 2 kilo i hver hånd, tihi
 • Nogle røv øvelser, jeg fandt under et Victoria Secret workout, som er gud! (skal nok komme op på bloggen senere)

Vi sluttede af med en lille snak, og tog derefter hver til sidst. Maveøvelserne kunne mærkes hele vejen rundt i fitness centeret efterfølgende, men ikke ømme muskler i dag, desværre...


Likes

Comments

JACKET: OASIS // SWEATER: MOSS COPENHAGEN // PANTS: NA-KD // SHOES: VAGABOND // CROSS OVER BAG: LONDON // NECKLACE: JANE KØNIG // EARRINGS: PILGRIM

Her er dagens outfit, inden det brød ud i regnvejr. Det var ikke super koldt idag, så jeg hoppede i min læderjakke og de tynde bukser. Gud, hvor har jeg bare ventet langt tid på, at kunne rende rundt i andet end hue, halstørklæde og uldsweatre. Jeg fik egentlig de her bukser i julegave, men dagen idag, blev dagen hvor de skulle luftes officielt. Hehe.

Min formiddag blev brugt i centeret. hvor jeg lille skulle klare et par småting, bl. a. noget med mit job, men ellers en meget stille og rolig morgen. Det lørdag og det er mega lækkert, for så er der mere tid til netflix, træning og nu, et indlæg til bloggen. Måske jeg også kan knibe en video til youtube ind i programmet?

Kys kys

Likes

Comments

Hey Bloggen.

Som et lille afsæt fra startfeltet som blogger, synes jeg det hele skulle skydes igang med et indlæg omkring - bum bum - træning. Og her fra start, jeg skal lige huske at pointere, at jeg på ingen måde er fitness guru, personligtræner, eller på anden vis, har styr på træning overhoved, hehe ;))

Som alle andre, lavede jeg også et par nytårsforsæt, efter en masse dejlig julemad, og en ret på cool nytårsaften, som btw er den dag jeg har fødselsdag, og besluttede mig for, at snøre skoene, og melde mig ind i fitness. Det har indtil videre være super dejligt, med mine i alt 5-6 ihærdige fredmøder i fitness, siden midten af Januar. Halleluja.

Men lad os nu snakke lidt om motivation. Jep, quotes er en øjenåbner og virkelig stor hjælp rent mentalt. Men, en fitness buddie, det en lifesaver. Når i føst har aftalt tidspunktet, er det svære at aflyse, du har altid en ven at snakke med, så din træning bliver aldrig kedelig, og sidst men ikke mindst, det er pisse grinern at prøve nye, mærkelige, sjove, underlige øverlser og maskiner af. For hey, det så meget mindre akavet at grine med en ven, end prøve at have styr på det hele foran hele fitness centeret.

Mine træningøvelser eller andet gøgl, må jeg gemme til et fremtidigt indlæg.

xx

Likes

Comments