View tracker

Gårdagen spenderades lite överallt! Började från hudik- Delsbo-Ljusdal & sist Järvsö för julbord! Jättegott julbord & trevlig kväll med jobbet! Senare åkte några av oss in till hudik igen för att fortsätta kvällen! 😀


Idag har jag jobbat & gjort fransar på Emma ☺️👏🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Freeeedag, idag har jag jobbat 10-18,15 sedan har jag hämtat paket & ätit sushi med Lars 😋

Fick hem en ny väska nästan exakt lika som jag har men en modell mindre då den andra behöver gå i pension efter snart 3,5 år 😱
Fyllde på med strumpbyxor, nagellack & lösögonfransar från Lindex också då jag ska iväg på julfest imorgon och forfarande inte hunnit iväg och fixat mina egna fransar! Förresten så gjorde jag fransar på Sanne igår efter jobbet också, hon fick vara provdocka för de nya flatlashes! 👏🏻

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen har bestått av jobb, käkat hotchili samt gjort fransar på mamma ❤️

Likes

Comments


• Skulle eventuellt vilja flytta inom en framtid, inte för att jag inte trivs här utan mest för att jag är redo för något nytt!
• Jag har lätt för att prata. Kan prata hål i huvudet på mina vänner.
• Om jag tycker om någon så tycker jag verkligen om den och vill visa de. Älskar att visa kärlek.
• Jag tänker för mycket och är därför bäst på att analysera saker tills det blir överdrivet.
• Väljer helst tacos eller sushi när jag ska äta.
• Jag vet exakt hur jag vill min framtid ska se ut.
• Jag har svårt för att släppa in nya människor för nära i mitt liv men när jag väl släpper in någon har jag svårt för att låta den försvinna.


• Jag uppskattar verkligen utflykter och road trips!
• Jag har läskigt lätt för att förlåta människor för jag tror på att alla kan förändras till det bättre bara de säger de.
• Jag värdesätter omtänksamhet högt.
• Jag gillar att göra mycket jag har fortfarande två jobb & precis startat igång som blivande fransstylist samtidigt. Gillar att ha mycket att göra, kan bli rastlös så lätt om jag bara är hemma några timmar.

Likes

Comments

Jag hatar att jag behöver så mycket sömn. Önskar att jag var en sån som klarar sig på 4-6h sömn per natt och ändå vaknar pigg och glad, själv behöver jag typ 9-10 h sömn annars är jag en zombie. Jag hatar att jag älskar att sova. För det är det skönaste som finns, men jag vill inte tycka det... Jag vill inte sova bort hela mitt liv för det är ju så mysigt att vara uppe sent. Det är på kvällarna som jag vill göra saker samtidigt som jag tänker att "nä, jag måste ju sova nu, annars kommer jag inte orka gå upp imorgon". På kvällarna kommer typ min inspiration. Hela dagarna bara glider jag med strömmen men på kvällarna vill jag göra massa saker... Haha fan vad jag flummar nu...
____________________________________________________

Idag iallafall, tisdag:
Jag har jobbat, jag har varit ner en sväng på stan & handlat en massa mat - något som i övrigt är sjukt tråkigt att spendera pengar på.
När jag väl kom hem fixade jag lite mat & pappa hade varit & köpt en lampa åt mig, en "arbetslampa" som jag behöver när jag gör fransar! Imorgon ska första sättas här hemma 🎀 Såå kul!
Kvällens spenderades sen med en relativt kort men mysig promenad 😌
Vi hörs imorgon, godnatt 💗

Likes

Comments


Veckans önskemål
Att få bra besked i slutet på veckan! Samt att jag fixar klart allt med fransarna (bänk,lampor osv), då jag ska utöver 6 dagars jobb denna vecka har tre inbokade för new lashes!👏🏻

Veckans tesmak
Mitt absoluta favorit blueberry muffin te!

Veckans musikfavorit
Om ni inte lyssnat på Everglow av Coldplay så gör det. Finaste finaste
Eller It's gotta be you av Isaiha.


Veckans måste
Har faktiskt inga speciella måsten då veckan består av jobb & fransar för de mesta! Måste dock hämta ut en väska & hinna tvätta/städa lite eftersom jag knappt bodde hemma förra veckan haha..

Veckans trend

Älskar många trender som cirkulerar just nu. Allt från chokers till sammet och fina naturfärger. Definitivt en bra trend för tillfället.

Veckans quote
"Loving someone takes more than just love"
____________________________________


Btw kolla vilken fin jacka jag hittade idag? Kanske inte säsong just nu men snart kommer den kunna användas 😍

Likes

Comments