När älsklingen och jag var påväg till våran kompis Rebecca så halkade jag runt hela tiden påvägen dit så jag sa att det var ända fördelen med uggs bortsett ifrån att dem är varma, och det är att man kan åka typ "skidor" med dem så älsklingen drog mig en bit och eftersom kameran var med så hamnade den på en sten och vi flummade oss lite och spelade in det. Tiden går fort när man har roligt! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag på er ! Vaknade typ halv ett så har ätit frukost och skickat upp älsklingen ur sängen. Vi ska snart bege oss i vinter kylan till min kompis Rebecca och vara med henne en liten stund och jag ska även låna hennes dusch eftersom vårat vatten har frusit. Däremot har det inte frusit i köket för där fungerar kranen men inte duschen så ska se till att hjärtat klär på sig kläder så ska vi börja röra oss emot oändligheten (1 kilometer), uschis

Kameran kommer däremot åka med på våran lilla promenad så om ni har turen med er så kommer det nya bilder senare ikväll när vi kommer hem. Ska ju gå hem igen sen i mörkret & skogen, det är hemskt iaf för en sådan brud som är mörkrädd, vilket jag är! coolLikes

Comments

Städa rummet i väntan på att min älskling skulle komma hit men tog en liten rök/power king paus vilken slutade med att jag tog fram kameran och tog ca. 200 bilder på mig själv. Så det slutade med att jag satt i ungefär 1-2 timmar och redigerade/raderade bilder. 
När älsklingen väl kom hem så spelade pappa, jag och han skipbo och drack glögg som pappa värmde på och även skumpa som älsklingen hade med sig för att överraska oss. Söt han är ! 

Detta blev dock ett sent inlägg men nu är det dags att dricka upp sista ölen som han även hade med sig hit, men jag kan dock inte klaga på att denna lördagen var tråkig för det var den verkligen inte. Hade trevligt som fan. Och med detta avrundar jag denna lördags natten och säger godnatt! 

3 bilder utav dem som blev bra. Flera dyker upp i andra inlägg säkert. 

Likes

Comments


Rest in peace my angel, I miss U! 

Nu är det flera år sedan som du försvann ifrån mig & jag saknar dig dagligen, jag kommer aldrig glömma dig. Sista gången jag såg dig var när du lämnade av mig på tåget & du sa till mig "jag saknar dig redan..." jag visste inte då att det var sista gången jag skulle få se dig i ögonen, höra din röst, hålla dina händer, känna dina läppar emot min hud.. Jag visste ingenting förens när jag kom hem, den natten... Värsta i mitt liv... Det budskapet jag fick då att du inte längre fanns i mitt liv, att du inte längre kommer gå på den här jorden det gav mig ett slag i magen och jag trodde först din bror skojade med mig.. Tårarna rinner på mig nu när jag skriver detta & tänker på dig, men jag vet att du finns med mig dagligen. Du följer med mig var jag än går, du kommer alltid finnas i mitt hjärta! Vi var inte tillsammans så länge Martin men jag visste att du var min första kärlek även fast jag inte var så gammal så var det DU som visade mig vad kärlek var för något. Du brukade säga till mig "jag finns inte längre än ett samtal bort", men nu är du flera hundra mil ifrån mig och jag vet inte ens vart.. Det jag vet är att du alltid kommer finnas i mitt hjärta. Den platsen du lämnade  efter dig, det hålet, det går aldrig att fyllas igen.. Det svider inom mig! 
Det värsta är väl att det var jag som fick skulden över att du inte längre finns kvar här, det tog mig 2 år att inse att det var verkligen inte mitt fel.. Jag fick aldrig läsa brevet du skrivit till mig, de förstörde det innan jag hann se det ens.. Åååh jag saknar dig, var är du någonstans? Jag vill ha dig här.. 
Man brukar inte säga att föralltid varar just föralltid men jag kan säga med handen på hjärtat att jag föralltid kommer ha dig i mitt hjärta och att ingen kommer kunna ta din plats.. Jag älskar dig! Ikväll ska jag tända ljus för dig, jag ska tänka på dig, prata med dig och drömma om dig min stjärna! Jag vet att du ser mig, jag vet att du hör mig

Ibland vill jag bara följa med dig, jag har bett dig ett antal gånger i drömmarna att ta mig med dig men du säger alltid samma sak till mig att det inte är min tid än, att min tid kommer så småningom, men jag vet inte om jag klarar det längre. Det har gått flera år men fortfarande gör det lika ont i mig. Mina vänner säger att du alltid finns med mig och jag vet det redan, men jag vill inte leva utan dig, jag vill ha dig här.. 


 

Likes

Comments

Min dag är verkligen inte en bra dag... Vaknar av världens kramper i magen, jippi mensvärk! Tittar på klockan halvt redo att resa mig ifrån sängen och jag ser att jag försovit mig och har redan börjat skolan, dessutom går nästa buss runt tolv! Perfekt... eller inte! 

Så nu ligger jag i sängen och skriver detta otroligt väldigt onödiga inlägg till er läsare & jag tänker försöka orka mig till köket för att göra en kopp te och ta en alvedon och hoppas på att värken försvinner.
Ser för övrigt på en serie som jag mer eller mindre började på igår & den verkar väldigt bra, mkt blod & sex i den iaf, haha ! angel , serien heter games of thrones den tkr jag ni borde ladda ner o kolla på! 

Har btw en väldigt passande bild till just detta inlägget också.. fuck mens verk! Likes

Comments

" Don't give up your hope about your future " 

 

Under mina 18 snart 19 år så har jag i stor del mått psykiskt dåligt & till o med haft självmordstankar men egentligen vilken tonåring har inte mått dåligt och tänkt på döden, men hur som helst jag har ofta tänkt på att jag får inte ge upp.
Jag har alltid haft mina underbara vänner som ställt upp för mig i vårt och torrt vilket jag är otroligt tacksam över, jag hade aldrig klarat mig utan dem. Min familj har även varit fruktansvärt hjälpsam och hjälpt mig genom hela livet. 

För ungefär 2 år sedan när jag var väldigt deprimerad så tänkte jag "jag får inte ge upp mitt hopp, måste tänka på min framtid" den tanken kom upp när började ge upp skolan och hoppa av helt men vad skulle jag då bli? Så nejdu jag började använda mig utav det citatet som jag själv kom på och som jag även nu har tatuerat in på min arm "don't give up your hope about your future" & varje gång jag känner att jag inte orkar så tänker jag på min tatuering och fortsätter kämpa vidare och tar mig upp för alla uppförsbackar som kommer på min väg igenom livet. Mina vänner hjälper mig även att komma på fötter efter jag ramlat och påminner mig om min tatuering. Jag måste stå på mig! Likes

Comments

Haft otroligt mysig lördagskväll med pappa och älsklingen. Vi drack skumpa och även så spelade vi skipo tillsammans men innan det så lekte jag och älsklingen med kameran och jag ska försöka övertala honom att leka lite mera med mig tillsammans med kameran. Ni får tolka det lite hur ni själva vill men jag vet hur det menas. Med andra ord bara ta kort på varandra, eller med varandra! 

Nej nu är det dags att slå igång en film och lägga sig och försöka somna tidigare än halv fyra på morgonen.

Likes

Comments

Jag kom på under tidig ålder att jag var mottaglig för någonting, jag förstod inte då att det var andar jag hade kontakt med. Eller rättare sagt dom försökte få kontakt med mig. Är någon av mina läsare mottaglig? 
Tänkte nämligen dra upp det här igen, har lite små saker för er läsare att berätta men tänkte även försöka dra igång det som jag hade förut med att om ni läsare vill berätta något som ni varit med om så kommer det upp på bloggen som dagnens historia eller veckans historia! 

 

Svarar ni ja - säg varför ni tror det & kanske någon berättelse! 
Svarar ni nej - så behöver ni inget göra

 

Vill ni läsa mina tidigare berättelser om vad jag har varit med om så klicka här eller under kategorin "spökhistorier"
 

Likes

Comments