Ikväll vet jag inte riktigt något, vad jag ska lägga mina ord. Då kom jag på att här finns alltid det utrymme. Här kan jag skriva ut vad jag tänker. Det är jobbigt ikväll, det är svårt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När man sitter där och stirrar ut i mörkret och man känner hur nån kryper upp bakom en och håller om en, då är man tacksam. Den som gör mig till den lyckligaste personen och den tryggaste. Han kan få mina tårar att rinna men även torka bort dom och göra mig lycklig lika fort igen. Min alldeles egna kärlek.

Likes

Comments

Jag skulle vilja ha någon som bara kunde ta tag i mig, ruska om mig och hålla om mig så alla dessa trasiga bitar inom mig faller på sin plats och jag kan få känna mig hel och trygg igen. Jag gör inte det, jag känner mig så ensam med allt. Och de gör bara att de känns ännu värre.

Ikväll vill jag bara ha någon hos mig som förstår, som inte dömmer mig eller lämnar mig i allt de jobbiga. Någon som kan göra det som ingen kan.

Ska sätta på en film och äta godis. Sedan försöka sova, ikväll kvävs jag av känslan av ensamhet.

Likes

Comments

Jobbat ett morgonpass, riktigt trött och sliten. Jobbar ju ofta kvällar så väldigt ovant. Skulle behöva städa källaren men har verkligen ingen ork alls, så tog mig friheten med torsdags-mys. Amerikanska pannkakor, andra avenyn och lite godis. Riktigt skönt att de bara är en dag innan helg!

Likes

Comments

Nu sätter vi igång vardagen igen. Haft en sjukt bra födelsedag på allra bästa sätt! Så tacksam för de jag har, i svåra som fina stunder.

Började 14.30 idag så var skönt med sovmorgon. Men vilket fint vårväder de är eller!? Nu ska jag fortsätta med mitt.

Kramar

Likes

Comments

Är en sådan dag då tankarna snurrar och gnistan för glädjen är som bortblåst. Är så fruktansvärt trött.

Jobbar 13.30-20.30 idag, har inte alls mycket jobb denna vecka. Plus att jag har tagit semester i helgen eftersom jag fyller 20 på fredag. Något jag ändå längtar till.

Tyvärr känner jag mig som ett andrahands val, en svartsjuka gror och jag känner mig så himla fjantig. Men jag tycker att de är jobbigt att behöva kämpa för något som borde vara uppenbart. Tyvärr så vet jag att detta aldrig kommer försvinna, de är helt enkelt bara att acceptera. Brukar inte vara såhär men blir så osäker om jag räcker till och är tillräcklig bra, spelar ingen roll hur många gånger någon tycker att jag är tillräcklig. Jag tycker inte det ändå.

Likes

Comments

Tanken med att börja skriva igen var att få lätta på trycket emellanåt och kunna få ur sig allt. Jag har alltid haft så svårt att säga vad jag känner när de är något som verkligen berör. Och alltid velat bära min börda och lätta på andras, i sista hand är att be om hjälp.

Exakt för 2 månader sedan blev min mamma sjuk. Min bästa vän och den som alltid hjälpt mig genom mina bekymmer, hon som har fått mig att överleva. Jag menar verkligen överleva, många gånger har jag verkligen funderat på om de har varit värt det, nu är svaret JA! De finns massor att leva för men så var de inte för några månader sedan.

I vilket fall så fick mamma en stor propp i vänstra hjärnhalva exakt för 2 månader sedan, inget man kunde ta bort med medicin utan man behövde operera bort en del av skallbenet för svullnaden skulle få läka själv.

Dagligen är nån i familjen hos henne, från första början har hon aldrig varit ensam och jag tror att de är det som har gjort henne så envis att vilja komma tillbaka. Snart så går hon själv igen, de är en lång väg men vi ska hjälpas åt att komma dit och så hon får komma hem till pappa igen.

Tills dess så bor jag hemma, för att lätta på allt för honom och stötta upp så allt fungerar. Jag försöker bära allt på mina axlar, ta ansvar att saker blir fixade, vara där jag behövs helt enkelt  men det är inte alltid så lätt. Vissa dagar är jag mer ledsen och andra mindre. Jag jobbar även jag, men de går. De måste gå. Min ork tar slut ibland med tyvärr.

Nu är de en sådan där tid på dygnet när jag ligger och funderar, inget blir som de varit men är så tacksam för allt ändå. För hon lever och de är absolut de viktigaste.

Just nu vill jag bara att min mamma kommer hem, för jag saknar hennes råd och Kramar så! Men framförallt att veta att hon är hemma hos oss. De är inte lätt alls just nu och de är mycket som snurrar om allt möjligt.

Jag tänker mycket och jag kommer skriva mycket, men de är terapi för mig, att ingen försöker trösta utan jag bara får skriva.

Var rädda om varandra! Livet är vackert, de gäller bara se det positiva.

Kramar!

Likes

Comments

Kollat på dessa såå länge och kom fram till att köpa dem när våren närmade sig. Så i helgen bestämde jag mig för att skicka efter dom, ångrar mig verkligen inte! Jäklar vilken kvalité, hur rejäla som helst  och hur snygga som helst.

Nya favoriterna till våren/ sommaren helt klart!

Likes

Comments

Halloj! just nu ligger jag i sängen och har en fruktansvärd värk från topp till tå. Japp, jag har dragit på mig förkylning med feber och ledvärk. Började mitt nattpass 18.00 till 13.00 igår, laddade upp med impren för att bara tjötta på få det avklarat... Tyvärr gick det inte utan jag fick åka hem klockan 07.00 i morse. väldigt surt eftersom jag tänkte åka till sjukhuset och hälsa på mamma efter jag slutat.

Jag får vänta tills hon kommer på sin första permission i helgen så hon inte blir sämre. samtidigt väntar jag bara på att slippa vara sjuk, har möten och fransförlängning inbokat på torsdag, inget jag har stor lust att missa därför är de lika bra att vila. De få dagarna jag är ledig behövs till att vara hos mamma och städa huset.

Nu ska jag mysa vidare med film.

kramar!

Likes

Comments