Jag vet inte vad som är värt att kämpa för, får ingen respons på att det är värt att leva med en kropp som får en att vilja ta fram rakbladen igen eller har funderingarna om de skulle vara bättre att lämna detta värdelösa liv, men det finns ändå något slags hopp kvar, jag har förlovat mig med världens finaste kille som nu inte bara är min pojkvän utan fästman. Jag har min fina familj och några få vänner kvar. Men ändå kan jag inte kalla dem få, för alla finns kvar förutom att de lever sitt liv. Jag lever i min mardröm, försöker ordna allt, ta tabletterna men det går inte. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, Vart jag ska vända mig och få hjälp och all förståelse. läkarna skickar runt mig, ingen kan ta tag i mig och säga att de fixar sig. De har inte tid, 

Allt går bara neråt, körkort, skolan och livsglädjen. Jag ser inget slut, jag vill bara sova och aldrig vakna mera, det är mitt sätt att lindra den outhärdliga smärtan. 

Jag förstår inte bara kan släppa allt, gråta och säga till ALLA att det är fan inte okej, inte någonstans! Istället sitter jag med ett leende på läpparna och säger att körskolan går bra, att jag är i skolan och att jag inte mår dåligt. Men allt är bara en så stor lögn, jag har ångest, tankar om döden och att bara strunta i allt och ge upp. Jag lever innanför min mur, det enda som kan skydda mig. från att visa all skit. 

Jag vill få ett slut som aldrig kommer.  

Likes

Comments

Ni vet när man är sådär störtkär, när man vet att man har träffat den rätta. Att det är dem man vill och kommer leva sitt liv med.

När det nästan gått två och man kan bli sådär fånigt glad över att träffa den att man ler av sig själv när man tittar på personen. Det är då vet att allt inte kan bli bättre, man kan tjafsa men ändå så är det ingen som går eller ger upp.

Man har lärt sig hur man ska vara och visa sin kärlek.

Det är kärlek i min värld och mina tankar.

  • 210 readers

Likes

Comments

Ett pling i mobilen och jag vaknade till. Ett meddelande om förfrågning om jag kan jobba någon timme, så nu sitter jag här och vilar lite innan jag ska
Iväg. Dock tänkte jag ta och kika lite fort på netto, har sett att de fått in massa söta lyktor osv. Älskar den butiken för vissa av deras inredning.

Men nu ska jag springa upp och byta om! Tänkte bara ligga under en filt hos Felix idag men så blev de inte. Men jag har det så bra att jag jobbar i Töreboda och kan vara hos Felix före och efteråt. Här trivs jag, här är det lugnt och skönt. Inte massa bråk och osämja.Likes

Comments

Igår blev den middag med Marcus, Emma och Felix. En riktigt lyckad kväll med god mat och underbart sällskap. Kudden blev skönare än någonsin när vi kom hem vid 11 snåret.

Idag tog Felix och jag en sovmorgon innan vi gick upp och åt lite frukost och såg på tv. Sedan gick han ut och mekade och jag tog grimskaftet och grimman och gick ut i hagen för att hämta Brodde. Idag tog vi en ridtur i skogen i det soliga men kalla vädret. Vart hur skönt som helst att komma in och värma upp sig sedan.

Ikväll sover jag hos Felix för jag är långledig tills på onsdag! Så fruktansvärt skönt.

Godnatt ❤️

  • 215 readers

Likes

Comments

Så otroligt trött på folk som man trodde man kände och litade på. Börjar rent ut sagt tappa hoppet på mänsklighet , när man är runt 18 år så trodde jag att man hade mognat till. Men jag hade såå fel, falska äckliga människor.. Ni är vidriga. En dag kommer jag tappa humöret och inte veta vad som är rätt och fel längre och då ska jag trycka upp sanningen i ansiktet på er, så ni aldrig kommer förlåta er själva för hur ni beter er mot folk som kämpar för sitt liv.

Det är inte ni som kollar ner på oss, det är tvärt om. För vi log mot er och gick vidare när ni inte hade nått bättre att säga eller göra.

  • 217 readers

Likes

Comments

  • 235 readers

Likes

Comments

Man måste få låta tårarna rinna, man måste få ur sig all sorg som finns inombords någon gång. För när man sedan gjort det och har fått känna sig kass och att inget är värt att leva för just i den stunden, det är då man kan ställa sig rak i ryggen och fortsätta leva. Det är då man kan le med hela sitt hjärta och kämpa vidare.

Livet kommer aldrig bli lätt, livet är både sorg och glädje. Men de finns något fint i det hela också, jag vet det. Och det är de man kämpar för, kärlek och lycka är det finaste som finns.

Just nu sitter jag på bussen påväg till Mariestad för att fortsätta hålla på med körkortet. En dag ska jag ha det!

  • 237 readers

Likes

Comments

Haft för många möten och insett så himla mycket det senaste. Hur dåligt skolan går och hur långt ner man kan nå livet. Inget är där de ska vara riktigt, jag vet inte vad jag ska blicka framåt och kämpa för alls.

Jag har min Felix och det är jag innerligt tacksam för, vänner vet jag inte vad de är på riktigt. Man ger allt för att göra någon lycklig och glad men när man knappt får hälften tillbaka så funderar man. Folk tänker inte längre än näsan räcker med hur de beter sig och det är illa. Riktigt illa.

I morgon ska vi till Borås, vet inte om jag vill dit ens. Men men, får väl ta mig dit ändå.

För många tårar och för mycket mörker i livet, den känslan är hemsk. Nu ska jag försöka sova.

Likes

Comments