Godkväll peps! Sitter för tillfället i luren med J och checkar av lite skoluppgifter. Tänkte slå på en film strax och sedan sova lite tidigare dag. Har nämligen gått med körtelfeber sen ca 6 veckor tillbaka vilket påverkat mig extremt mycket gällande trötthet. + att jag dragit på mig en förkylning. Imorgon förmiddag ska jag iväg till Malmö och ta ut mitt löshår.

Vad de flesta inte vet är nämligen att i början av november levde jag och J vildlivet med blekningsfärg lite allt för flitigt. Det resulterade i att jag (vi) blekte sönder mitt hår totalt. Det blev till att tvunget klippa av ca 50 cm av det som från början var superfint kolsvart hår som jag sparat ut i sedan jag var elva. Tog ganska (väldigt) hårt i hjärtat då det slutade upp med att mitt hår istället för drömliknande, nu var en blandning av lila, blont samt ginger, superkort och fruktansvärt förstört. Min frisör nästintill grät och dokumenterade händelsen tillsammans med en kollega när jag klev in i frisörsalongen efter vårat lilla påhitt.

Tyvärr vägrade jag ha kort hår så efter X antal olaplexbehandlingar satt jag i slutet av december i frisörstolen uppe i Helsingborg på Petras Hårstudio. Rekommenderas verkligen, fruktansvärt trevlig och kunnig personal. Mitt hår fick återgå till svart (my biggest mistake), och keratinslingor på 60cm sattes in. På bilderna ovan ser man hur det blev, blev superfräscht och jag var jättenöjd.

Nu fyra månader senare känns det däremot inte lika fint längre, utan behövs antingen sättas om eller tas ut. Jag vill påstå att jag har en mer avslappnad inställning till det hela idag så tänker mig att jag helt enkelt får lära mig att rocka kort. Förhoppningsvis kommer jag dessutom kunna gå mot ljusare toner senare om håret tillåter.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsansvejsan hörrni!! Back to business med en ny blogg, må vara femtioelfte gången men lite kul väl? Har en tendens att hålla igång en blogg i sådär två dagar innan jag tröttnar. Men var nästan ett år sedan mitt senaste halvhjärtade försök så vi får allt se om det går vägen denna gången.

Gissar att majoriteten av de som hittar till min blogg nu känner mig, eller åtminstone vet vem jag är. Men för att dra en snabb presentation så heter jag Sofie Greitans, är 17 år (född 99) och är bosatt i en by strax utanför Lund. Läser andra året på samhällsprogrammet på Jensen. På fritiden hänger jag vanligtvis lite för mycket på gymmet då det blivit till min stora passion de senaste åren.

Här kommer jag dela med mig av allt möjligt som händer i mitt liv med en kombo av lite outfits & diverse. Hoppas ni kommer att läsa min blogg, undrar ni något så är det bara att skriva i kommentarerna så lovar jag att besvara. Puss!

Likes

Comments