Heei♥ Nå skal jeg egentlig straks legge meg, men kom på jeg ikke hadde blogget i dag. Har brukt litt tid på å tenke på hva jeg skulle blogge om... Jeg delte et innlegg på Instagram, å tenkte hvorfor ikke dele mine nyeste bilder fra Instagram med dere. Jeg lagde meg en ny Instagram for ikke så lenge siden, så har ikke lagt ut så mange bilder enda. Jeg har mange fine bilder på lur og pleier å legge ut minst et bilde om dagen.

Om du vil være så søt og følge meg på instagram så kan du finne link HER eller søke opp @SofieAmunda.

Hva synes du om bildene? // Hva er din Instagram? ♥

♥ Sofie ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 16 Lesere

Likes

Comments

Heei♥ I dag har jeg utrolig nokk vært ute å tatt antrekks bilder til bloggen. Noe som ikke alltid er like lett når det blir så fort mørkt ute. Siden jeg er normalt på jobb når det er lyst ute. Når jeg begynner på jobb så er det mørkt, når jeg er ferdig så er det mørkt.

Jakke - Bik bok // Bukse - Bukse // Sko - XXL


Hva synes du om antrekket?♥

♥ Sofie ♥

  • 44 Lesere

Likes

Comments

​Heei♥ I dag var jeg ikke sikker på hva jeg skulle blogge om. Har eller ikke gjort noe spennende. Endte opp med å se på sminke og plutselig hadde jeg laget meg en ønskeliste. Til slutt tenkte jeg bare hvorfor ikke dele min ønskeliste med dere.

Hva ønsker du deg?♥

♥ Sofie ♥

  • 77 Lesere

Likes

Comments

Heei ♥ Nå så tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritt julesanger med dere. Det har vært utrolig vanskelig og velge ut noen sanger. Når jeg satt å plukket ut sanger, så ville jeg bare ha flere og flere... Jeg bestemte meg til slutt av jeg skulle kun ta 10 sanger og ikke mer, så innlegget ikke blir forlangt.

Om du liker sangene som jeg har delt, så ligger det flere sanger på spille listen min på Spotify som du finner HER. Jeg har lagd en ny spille liste i år. Nå så er den kanskje ikke den største spille listen, men det vil komme flere sanger i løpet av desember.

Hva er dine favoritt julesanger?♥

♥ Sofie ♥

  • 74 Lesere

Likes

Comments

Bilder fra WeHeartIt

Heei♥ I dag så tenkte jeg å dele litt jule inspirasjon. Jeg har begynt å få litt jule stemning og gleder meg så utrolig mye til jul nå. Jeg har også begynt å planlegge litt mer jule innlegg som vil komme etterhvert. Om dere også har tips til noen jule innlegg, så er det bare å komme med de!

Jeg er utrolig glad i julen å tror det er noe som kommer til å vises på bloggen min. Nå sitter jeg og Robin å ser på jul i svingen og slapper av.

Hva synes du om bildene? ♥

♥ Sofie ♥

  • 82 Lesere

Likes

Comments

Heei ♥ I dag så var jeg så heldig at jeg fikk noen produkter på jobben. Jeg har også fått prøvd de, så langt så liker jeg de utrolig godt! Jeg fikk utrolig mye volum i håret, å gleder meg til å teste de mer.

Jeg må si sorry på forhånd at bildene er dårlig, men kommer aldri hjem før det er mørkt uke.. Da må jeg dessverre bruke blits, så det blir ikke så bra bilder.

Har du prøvd disse produktene før ? ♥

♥ Sofie ♥

  • 93 Lesere

Likes

Comments

Hverdag

Heei♥ Nå sitter jeg og Robin å ser på serie og slapper av. I dag så har jeg vært på jobb og egentlig ikke skjedd så mye. Så tenkte jeg skulle dele mine planer for denne uken.

I morgen så skal jeg på jobb. Etter jobb så skal jeg på kjøre time, som er de eneste planene jeg har foreløpig. Onsdag så er det skole og jeg skal ha prøve eksamen i engelsk. Noe jeg gruer meg til! Etter skolen så skal jeg være med Amalie, noe som alltid er koselig.

Torsdag så skal jeg på sein vakt, så den dagen skjer det ikke så mye. Fredag så er jeg egentlig veldig usikker på hva som skjer... Lørdag så har jeg fri fra jobb og på kvelden skal jeg og Robin på julebord med jobben.

Søndag så har vi ikke noe planer, den dagen så skal vi bare slappe av. Ta det rolig etter hele uken og lade opp til en ny uke. Noe som alltid er utrolig deilig!

Hva skal du denne uken?♥

♥ Sofie ♥

Likes

Comments

Heei♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra brann kamp. Noe som alltid er like gøy, uten om at det er iskald ute. Dagen i dag ellers har vært veldig koselig. Jeg og Robin har sittet å slappet av og sett på serie sammen. Ble litt stress når vi skulle gå for vi ikke fant paturkortet mitt. Så da ble hele leiligheten snudd på hodet på under 10minutter... Så vi har en del og rydde i morgen.

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

  • 109 Lesere

Likes

Comments

Inspiration

Bilder fra weheartit

Heei♥ Nå er jeg hjemme hos Amalie. Vi skal slappe av, se på film og kose oss litt i kveld. Så nå sitter Robin og leter etter film, mens Amalie ser om hun finner noe godt til Oliver (hunden min). For hun vil han skal legge seg ned og slappe av. Jeg finner da selvfølgelig ut at jeg skal blogge.

I dag så tenkte jeg å dele et inspirasjons innlegg med dere. Noe jeg selv alltid liker å lese er inspirasjons innlegg med masse bilder som man kan få inspirasjon av.

Hva synes dere om bildene?♥

♥ Sofie ♥

Likes

Comments

Hverdag

Heei♥ Nå sitter jeg og venter på at Robin skal bli ferdig med middagen, som han alltid er så søt å lager til meg. Når han er ferdig med den, så er vel planen bare å se på serie og slappe av resten av dagen. Siden jeg skal på jobb i morgen igjen. I dag er en typisk hverdag.

En typisk hverdag for meg er å gå på jobb, dra hjem og spise middag. Etter det består resten av dagen av å se på serier med typen. Og selvfølgelig prøve å få lagt ut et innlegg på bloggen, noe som sier seg selv. Kjenner nå at jeg gleder meg til morgendagen når jeg er ferdig på jobb og kan sove lenge på søndagen!

Hva er en typisk dag for deg?♥

♥ Sofie ♥

Likes

Comments