Nyt indlæg

Aloha alle sammen,
I går var jeg til et rigtig hyggeligt arrengement hos min veninde, Isabella, som stod i Hawaiis tegn. Det var hendes 15 års fødselsdag, og hun havde valgt, at vi alle skulle klædes ud i hulakranse og skørt. Vi startede ud med at tage en masse billeder, som jeg har samlet neden under. Derefter spiste vi aftensmad, som dog var mexicansk, men rigtig lækkert. Senere begyndte vi at danse limbo, og ellers brugte vi aftnen på at snakke og tage flere billeder.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Her til aften har min veninde og jeg været på Vesterbro for at se AOK-priserne blive uddelt. Det forgik inde i Kødbyen, og der var en rigtig hyggelig stemning. Min veninde arbejder i Social foodies, og da de var nomineret, kom hun på ideen, at vi skulle tage derind. I Kødbyen er der et stort udvalg af lækker mad, og vi endte med at købe indisk fra Bollyfood. Efter aftensmad gik vi en lille tur ned ad af Sønder Boulevard.
Håber I får en forsat god aften!
- Sofie Amalie

Likes

Comments

Hey!
De seneste dage har jeg ikke haft tid til at skrive, fordi jeg har skulle forberede mig til de løbende konfirmationer.
I fredags var jeg til min venindes konfirmation, som var et rigtig hyggeligt arrangement, dog gik jeg ikke for sent hjem, da vi skulle tidlig op og gøre det sidste klar til min egen konfirmation. Det var en fantastisk dag og oplevelse, som jeg nød med venner og familie.
I går holdte jeg blå mandag, hvor os to der var blevet konfirmeret fredag og lørdag spiste brunch på Wulff og Konstali. Derefter gik vi ind og byttede gaver samt shoppede.
Nu er jeg tilbage til skolen og alle prøverne, men jeg kunne godt bruge noget ferie!

Kys

Likes

Comments

Hey allesammen!
I dag har jeg samlet nogle lækre og instaværdige;) steder at spise her i København. Jeg synes, at der ligger mange gode spisesteder med så forskellige stil og smagsoplevelser.

1. Yoburger, Gothersgade 27.
2. La esquina, Ryesgade 76.
3. Sticks n' sushi, Øster Farimagsgade 16.
4. PS bar og grill, Pilestræde 12.

Knus!

Likes

Comments

Solbriller, Celine - Skjorte, Inwear - Jakke, Lala Berlin - Bukser, Samsøe Samsøe - Sko, Adidas.

I dag har det været ret lækkert vejr, så jeg tog solbriller og en lidt tyndere jakke på. Håber også I har nydt vejret!

Knus<3

Likes

Comments

Hey og Velkommen!

Jeg kom til at slette dette indlæg, men jeg håber det forbliver her nu.
Mit navn er Sofie, og jeg er 14 år gammel.
Jeg har valgt at starte en blog, fordi jeg godt kan lide at dele billeder af min hverdag, og jeg synes, at blogging virker spændende. Jeg læser også selv blogs, og jeg bliver ret inspireret.
Jeg er lidt af en perfektionist, når det omhandler billeder. Jeg er en glad og smilende person, og det håber jeg, at I vil kunne mærke på bloggen.

Jeg håber, at I vil følge med i fremtiden!
Husk at følge min instagram, hvor jeg opdatere ofte.

Knus<3

Likes

Comments