Hey bloggen,
Jeg har ikke været så aktiv, så nu synes jeg, at det var på tide med et indlæg. Jeg har nydt denne weekend uden lektier, fordi at jeg skal i praktik i næste uge, så jeg vil fortælle lidt om, hvad jeg har lavet.

Fredag:
Efter jeg fik fri fra skole kl. 15:20, tog min mor og jeg ud til en blomsterhandler for at købe en betonvase til min nye plante. Om aften skulle min far og jeg spise sammen, da ingen af mine brødre var hjemme. Vi valgte at tage på Sticks n’ sushi på Frederiksberg, fordi vi begge er ret vilde med sushi. Det smagte rigtig lækkert, og det var hyggeligt.

Lørdag:
Jeg startede min dag ud med at rydde op og sortere i mine ting på mit værelse. Kl. 13 tog jeg ind til strøget sammen med min veninde Isabella, for at shoppe og spise noget mad. Jeg fik købt en grøn strik fra h&m, som jeg er rigtig glad for. Inden vi tog hjem til Isabella, gik vi lige ind tur i botanisk have, for at tage nogle billeder til instagram i palmehuset. Ved aftensmadstid mødtes vi med vores gode veninde Regitze, for at spise på California Kitchen på Nørrebro. Det var en rigtig hyggelig fornøjelse, og det smagte virkelig godt. Isabella og jeg skiltes med Regitze, og vi tog hjem til mig, for at hygge, spise slik og sove.

Søndag:
Dagen i dag har jeg brugt på at slappe lidt af. Jeg spiste noget morgenmad, sagde farvel til Isabella og derefter tog jeg hjem til min mor, for at lave min collage færdig. Senere i eftermiddags tog mine brødre, min far og jeg i biografen, for at se filmen “Borg”. Ellers har jeg ikke noget specielt på programmet.
Jeg håber, at I har haft en god weekend, og får en god uge inden efterårsferien!
Kys, Sofie Amalie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey,

I denne uge har jeg været på studietur med min klasse til Dublin & Belfast. Det lyder måske ikke så fancy som for eksempel Madrid eller Rom, men det var en rigtig hyggeligt tur. Vi fik oplevet en masse, og jeg har samlet alle billederne sammen, så I kan fornemme byerne.

I må have en god weekend

Kys Sofie Amalie

Likes

Comments

Aloha alle sammen,
I går var jeg til et rigtig hyggeligt arrengement hos min veninde, Isabella, som stod i Hawaiis tegn. Det var hendes 15 års fødselsdag, og hun havde valgt, at vi alle skulle klædes ud i hulakranse og skørt. Vi startede ud med at tage en masse billeder, som jeg har samlet neden under. Derefter spiste vi aftensmad, som dog var mexicansk, men rigtig lækkert. Senere begyndte vi at danse limbo, og ellers brugte vi aftnen på at snakke og tage flere billeder.

Likes

Comments

Her til aften har min veninde og jeg været på Vesterbro for at se AOK-priserne blive uddelt. Det forgik inde i Kødbyen, og der var en rigtig hyggelig stemning. Min veninde arbejder i Social foodies, og da de var nomineret, kom hun på ideen, at vi skulle tage derind. I Kødbyen er der et stort udvalg af lækker mad, og vi endte med at købe indisk fra Bollyfood. Efter aftensmad gik vi en lille tur ned ad af Sønder Boulevard.
Håber I får en forsat god aften!
- Sofie Amalie

Likes

Comments

Hey!
De seneste dage har jeg ikke haft tid til at skrive, fordi jeg har skulle forberede mig til de løbende konfirmationer.
I fredags var jeg til min venindes konfirmation, som var et rigtig hyggeligt arrangement, dog gik jeg ikke for sent hjem, da vi skulle tidlig op og gøre det sidste klar til min egen konfirmation. Det var en fantastisk dag og oplevelse, som jeg nød med venner og familie.
I går holdte jeg blå mandag, hvor os to der var blevet konfirmeret fredag og lørdag spiste brunch på Wulff og Konstali. Derefter gik vi ind og byttede gaver samt shoppede.
Nu er jeg tilbage til skolen og alle prøverne, men jeg kunne godt bruge noget ferie!

Kys

Likes

Comments

Hey allesammen!
I dag har jeg samlet nogle lækre og instaværdige;) steder at spise her i København. Jeg synes, at der ligger mange gode spisesteder med så forskellige stil og smagsoplevelser.

1. Yoburger, Gothersgade 27.
2. La esquina, Ryesgade 76.
3. Sticks n' sushi, Øster Farimagsgade 16.
4. PS bar og grill, Pilestræde 12.

Knus!

Likes

Comments

Solbriller, Celine - Skjorte, Inwear - Jakke, Lala Berlin - Bukser, Samsøe Samsøe - Sko, Adidas.

I dag har det været ret lækkert vejr, så jeg tog solbriller og en lidt tyndere jakke på. Håber også I har nydt vejret!

Knus<3

Likes

Comments

Hey og Velkommen!

Jeg kom til at slette dette indlæg, men jeg håber det forbliver her nu.
Mit navn er Sofie, og jeg er 14 år gammel.
Jeg har valgt at starte en blog, fordi jeg godt kan lide at dele billeder af min hverdag, og jeg synes, at blogging virker spændende. Jeg læser også selv blogs, og jeg bliver ret inspireret.
Jeg er lidt af en perfektionist, når det omhandler billeder. Jeg er en glad og smilende person, og det håber jeg, at I vil kunne mærke på bloggen.

Jeg håber, at I vil følge med i fremtiden!
Husk at følge min instagram, hvor jeg opdatere ofte.

Knus<3

Likes

Comments