Find kjolerne her... Kjole 1 - Kjole 2 - Kjole 3 - Kjole 4 - Kjole 5 - Kjole 6

Heyy. Jeg har været et smut forbi Nelly.com for at finde nogle festkjoler, som jeg ville dele med jer.

Den stil jeg gik efter, var noget klassisk, men med lidt kant.

Personligt er jeg ikke så vild med tætsiddende kjoler, men har alligevel valgt at tage nogle med, da jeg ved der er rigtig mange piger der elsker dem.

Jeg har selvfølgelig valgt at tage udgangspunkt i min egen stil, men har prøvet at finde lidt til en hver smag.

Jeg har allerede bestilt kjole nr 2, som jeg tror jeg tager på min min granfætters barnedåb, sammen med et par fede sorte støvler.

Jeg håber i kunne få noget inspiration fra dette indlæg <33

Knuss


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyy. Jeg har skrevet 7 tips ned som gør dig sundere på en nem og overskuelig måde. ❤️

1. Spis morgenmad. Hvis man undlader at spise morgenmad, får man nemmere lyst til søde sager i løbet af dagen. Så hvis du starter ud med et godt måltid, kan du også klare dig længere uden at spise sukker. 2. Boost din vand. Hvis du er træt af at drikke vand, og gerne vil drikke noget, som smager bedre, så tag og put nogle skiver citron eller agurk i. Det er sundt, og det smager godt

3. Hav kun de sunde snacks liggende i skabet derhjemme. Prøv at undgå at have en masse slik liggende. Jo længere tid man går uden slik, og jo flere gange man siger nej tak til slik, jo nemmere bliver det at lade være med at spise det

4. Gør de kedelige ting lidt bedre. Hvis du fx skal lave dine lektier, så sæt dig i din sofa med en kop the, og gør det lidt mere hyggeligt end normalt. Det vil ikke nødvendigvis gøre dig sundere at se på, men man bliver gladere af at det.

5. Selvom du gerne vil være sundere, så husk at det en gang imellem er okay at spise at stykke chokolade eller hvad man godt kan lide. Man skal bare passe på at det ikke tager overhånd.6. Det tager omkring 20 minutter for hjernen at opfange at man faktisk er mæt, derfor er det en god ide at spise maden langsom, for så når hjernen at opfange at man er mæt, og derfor spiser man ikke mere.

7. Hvis du kigger tilbage på citatet oppe i toppen, står der "I går sagde du i morgen". Det er vigtigt at lade være med at love sig selv ting man ikke vil holde. Hvis man siger at man fx vil starte med at træne, så lad være med at sig, "jeg starter i morgen" start med det samme, and stay motivated.

Det var mine tips til hvordan man bliver sundere. Jeg håber i kan bruge dem!

Knuss 💁🏼

Likes

Comments

1) Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve MAC studio waterweight foundation. Jeg har hørt så meget got om den, og den er helt sikkert højt på min ønskeliste af produkter fra Mac.

Find foundationen HER

(Mac studio waterweight er en meget flydende og let foundation, som går ind og dækker små skønhedsfejl. Det er en let til medium dækkende foundation, og den kan bygges op til mere dækning).

2) Den anden ting jeg super gerne vil prøve, er deres Prep + prime skin refined zone primer. Det er en oliefri primer, hvilket jeg går meget op i at det skal være. Den mindsker synlige porer, og minimerer skinnede områder. Hvis man ligesom mig bliver meget olieret i T-zonen, skulle den være helt perfekt til det.

Find primeren HER

3) Den tredje ting jeg er helt vild med, er deres Cream colour base/Charlotte Olympia. Det er en brunlig cream øjenskygge, som man både kan få i en mat- og en glimmerfarve. På Mac's hjemmeside står der at det er en formel, som kan opbygges til ønsket intensitet. Find cream colour basen HER

4) Den fjerde jeg bare må eje, er deres læbestift i farven Faux, som er i Satin finish. Jeg har prøvet et par af mac's læbestifter, og jeg synes at pigmenteringen er rigtig god, og de holder ret længe.

Find læbestiften HER

5) Den sidste ting jeg har valgt at tage på min Mac ønskeliste for denne omgang, er en pallette med 4 øjenskygger. Eyes x 4 pallette / Vibe Tribe består af fire glimmerøjenskygger, alle sammen med massere af pigmentering. De skulle være super nemme at blende ud.

Find paletten HER

Jeg håber det kunne give jer noget inspiration at læse dette indlæg <33 

Knuss

Likes

Comments

Heyy. Jeg har samlet nogle items, som jeg synes er pisse fede sammen. Personligt kan jeg rigtig godt lide farven grøn, og i sær når man sammensætter det med et ellers all black outfit.

Jeg valgte at finde to forskellige modeller af hver ting, så der er lidt til alle. Min personlige favorit er den grønne jakke med brodering på ryggen. For tiden er jeg helt vil med tøj med brodering.

Min tanke om hvordan jeg ville sammensætte tøjet ser sådan er ud... Sort basic t-shirt, jakke med brodering, Toga pulla støvler og de stramme sorte jeans. Og så selvfølgelig de resterende items sammen.

De grønne Puma Fenty by Rihanna X puma creeper, er desværre udsolgt alle steder, så hvis man er meget interesseret i dem, så kan man prøve at finde dem på Trendsales.

De sorte jeans jeg har valgt er fra Monki, og dem ar jeg valgt, fordi jeg selv har dem, og de sidder pisse godt. Så de kan virkelig anbefales. (De koster "kun" 250,-)

Find: Trousers HER - Toga Pulla HER - Basic t-shirt HER - Bluse med tekst HER - Bomber jacket HER - Jakke med brodering HER - Jeans HER

Jeg håber i har fået noget inspiration ;)

Knuss <3


Likes

Comments

Jeg lader mig tit inspirere af forskellige citater i løbet af en måned. I sidste måned (Juni) inspirerede dette citat mig virkelig. På dansk betyder det "Hver dag er en ny chance". I mit hoved betyder det at man har lov til at fejle igennem livet, for hver dag er der en ny chance for ikke at fejle. Vi fejler allesammen, og det er der intet galt i.

Jeg husker tit mig selv på, at hvis jeg har haft en øv dag, så er der en ny dag i morgen, som jeg vil gøre alt for skal blive bedre. Det er de små ting i livet som gør en glad, så husk at nyde hver dag og lad være med at forvente alt for meget af dig selv.

Jeg vil så vidt muligt prøve at finde et citat hver måned som har inspireret mig meget, og dele det med jer i starten af næste måned. 

Knuss <3

Likes

Comments