View tracker

Nu är jag klar med min adventskalender till D, och den sitter på plats. Tror det kommer uppskattas utav sambon, han är redan sugen på att öppna första påsen. Vilket blir imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Längesen jag gjorde en uppdatering nu men har haft väldigt mycket det sista så har helt enkelt inte hunnit med allt jag velat. I vilket fall som helst så börjar jag bli sugen på att börja julpynta nu så tiden får gärna gå lite fortare! Tänkte även klippa ihop en liten önskelista här och hoppas på att D kikar in på bloggen, hahah. Vad önskar ni er i julklapp?

Likes

Comments

View tracker

Lovade ju att lägga ut bild på ljuslyktan och ljuset jag köpte här på Liten Butik. Här kommer dom och även lite av köpen från helgen i Gbg.

Linne - Bik Bok
Termosmugg - Lagerhaus
Bomber jacka - Missay

Likes

Comments

Nu är det bestämt och officiellt! I Januari utbildar jag mig till nagelterapeut. Något jag velat i flera, flera år. Men äntligen vågat ta steget! Ser så mycket fram emot detta. Ett steg närmre drömmen om egenföretagare.

Likes

Comments

Nu är vi hemma efter en kanon helg i Göteborg. Handlat lite julklappar men även lite shopping till oss. Kvällen var perfekt! Det blev mat på Hard Rock Café, såå gott! Sen tog vi taxi tillbaka till hotellet och tittade på film innan vi la oss. Imorse vaknade vi upp i ett snöigt Gbg. Duschade och packade ihop våra grejer innan vi gick ner och åt den efterlängtade hotellfrukosten. Sen tog vi tåget hem. Har hämtat hem vår älskade vovve och handlat lite käk till ikväll så nu ligger vi utslagna i soffan och laddar upp inför en jobb vecka.

Likes

Comments

Nu är vi incheckade på Hotel Opera i Göteborg! Sambon blev glatt överraskad. Incheckningen var vid 15 och var här redan kl 13 så vi gick en sväng på nordstan först och tog en fika på Espresso house. Nu ska vi snart ner till femman och glo lite, sen tillbaka till hotellet och svida om till finkläder för att äta på resturang. Vart det blir vet vi inte ännu. Får se vad vi är sugna på!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nyss hemkommen från jobbet! Nu har jag skrivit ett brev till D som han ska få när han kommer hem ifrån jobbet. Det är en pack lista inför helgens planer. Han kommer fortfarande inte få veta vart vi ska förrän när vi är framme. Det jag har planerat är att vi ska bo på hotell i Göteborg från lördag till söndag då vi har två år tillsammans på måndag. Tänkte även passa på att handla julklappar och gå ut och äta på en resturang. Lite egen tid helt enkelt.
Brevet som jag har skrivit är lite otydligt om vart vi egentligen ska då PASS står med på den viktigaste packningen han ska ha med sig, vilket egentligen han inte ens behöver ha med sig. Men för att han inte ska ha så lätt att gissa vart vi ska så la jag till det i pack listan.
Vi kommer även ta buss här ifrån oss in till Kungsbacka för att sedan ta pendeln in till Göteborg och det hör ALBSOLUT inte till vanligheten. Tror faktiskt jag aldrig någonsin har åkt buss eller pendel ihop med D. Vi tar bilen till ALLT!! Har nog åkt buss en gång detta året och det var hem från krogen. Så detta kommer verkligen vara något som D kommer att undra över. Det ska bli så kul att se hans reaktion både när han kommer hem och när vi är framme i Göteborg. Jag ser verkligen fram emot hela helgen!!!

Likes

Comments