Alltså hur fin bukett? Jag älskar den verkligen!! Jag och D fick den på nyår av min fantastiska vän och hennes kille. En riktig Sofie bukett!! Hon känner mig alldeles för väl.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är det dukat och färdigt! Nu ska bara granen kastas ut sen kan gästerna komma.

Likes

Comments

Fyndade en Rokoko fotölj till salongen förra veckan. Är såå nöjd! För se om det blir en makeover eller om den får behålla utseendet!

Likes

Comments

Gynning har släppt ett mousserande smultronvin! Hade stora förväntningar men blev besviken faktiskt.. Det var otroligt sött och sliskigt! Diss för den tyvärr.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter jobbet var jag i Kungsbacka en snabbis och köpte julöl till D's sista kalender. Nu har jag köpt till alla luckor, äntligen. Sen åkte jag hem och hämtade upp hunden och körde till pappa. Han bor perfekt, mitt i skogen! Tjorven sprang lös hela rundan. Skulle få tag i lite granris till att klä min stjärna jag hänger på ytterdörren varje år och även lite till vasen där inne. Skönt att få frisk luft och röra på sig lite. Hunden var överlycklig minst sagt!

Likes

Comments

Idag var det lusse firande på jobbet! Så fint och barnen är så duktiga och modiga. Vi bjöd på hembakat bröd, lussekatter, julskinka och pepparkakor. Lyx frukost med andra ord. Vi fröknar fick även en present som tack för denna terminen utav barnen och föräldrarna. Blev så glad. I paketet fick vi denna koppen och te.

Likes

Comments

I lördags var jag och D bara hemma och mös. Vi var först och handlade bland annat för lite julbak sedan tittade vi på film och badade. Vi hämtade även mammas kille i Göteborg senare på kvällen och körde hem honom.
I söndags bakade vi för fullt! För en gång skull fick jag D till att vara med och baka. Jag tycker det är såå mysigt när man julbakar ihop, det hör liksom lite till julen. Han tyckte inte att det var så illa ändå när vi väl satte igång. Det blev lussekatter, rocky road och mjuk pepparkaka. Vi är såå nöjda då allt blev hur bra som helst och lussekatter var det även första gången både jag och D bakade, haha. När vi var klara tog vi en promenad ner till svärföräldrarna och bjöd på fikat vi bakat, det var mycket uppskattat. Sedan hem igen och slå på tv:n för att se Medicinen.

Likes

Comments

För två helger sen röjde vi och fixade hemma inför första advent. Hann även med att fixa lite utanför. Vi har ju inte världens snyggaste tomt i dagsläget då vi väntar på bygglov och inte vill greja allt för mycket i trädgården för att sedan förstöra det. Men man får göra det bästa av situationen. Köpte mig en en och en slinga till den som får lysa upp framsidan. Sen beställde jag hem en tomte som fick sin plats jämte enen, den är såå söt!! Nästa år har vi förhoppningsvis en finare entré!!!

Likes

Comments