Header

Vem är Liza?

Detta är Liza, som egentligen heter Sörbys Reset. Hon står på billdals RK och är ridskoleponny. Jag har skött henne i snart tre år.
Jag älskar hennes över allt annat, hon är otroligt charmig, söt, gullig & BÄST. Jag och Liza har tävlat klubbmästerskapen i dressyr två år i rad, 2015 och 2014. Vi var inte placerade någon av gångerna men satte nya rekord som ekipage.
På Km i hoppning fick jag inte ha henne förra året då hon är rädd för att hoppa, speciellt oxrar. Hon hade antagligen vägrat ut sig. Jag har hoppat mängder med clearrounder på henne men hinderna har mer tittiga saker och större infångare på KM, men får jag henne inte i år på hoppningen kommer jag tjata hål i huvudet på min ridlärare tills jag får Liza.

Blandat km 2015 o 2014.


Till lite mer info om Liza. Hon är ett newforest sto, brun till färgen. Liza har en liten konstig egenskap hon avskyr när andra höstar kommer nära, det har hänt att hon kastat sig ur sin spilta när det gått förbi en häst. Hon kan inte stå på medelinjen när man hoppar upp för hon blir helt galen av att stå så nära andra hästar. Hon kan även sparka efter höstar som kommer nära på lektion. Konstig ponny😂
Liza är den ända ridskoleponnyn på BRK jag har ramlat av, dock har det hänt 5ggr var av 4 va för att hon nitade på hinder, jag och Liza är nog mer av ett dressyr ekipage..

Bästa pollen, bara så alla vet så kommer bilde med rosetten från när vi va felfria på clearround, hästen som inte vågar hoppa va 0:a. Yayy fast på clearrounder brukar va då hon är som hoppvilligast då hon taggar till lite själv.
Kramaaar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggat o ni har inte heller fått bilderna på Madde o Mandy som jag fotade.. Jag vet inte vad som hände igår, tiden flög iväg. Men igår red jag Ronja hon kändes super, lite motig i början men det släppte blev hon jättefin och något övertaggad..hahaha galna ponny.
Bilderna på Madde o Mandy får ni nog inte, dem red ut och ljuset va så ojämnt i skogen så bilderna blev jättekassa. Ni ska snart få mer "info" inlägg här, ni känner ju knappt mig dem flesta här, elr?

Bäste ponnyn!!! Megakraaam!!

Likes

Comments

Goddag alla mina vänner! Efter en seg start på dagen ska jag dra ner Billdal o fota min kompis och hennes urgulliga ponny. Ska bli jättekul, för er som inte vet det är "foto" ett av mina stora intressen. Så var beredd på fotobomb senare idag.

Detta urgulliga ekipage ska fotas!
Hejdå å kram!!

  • 47 Readers

Likes

Comments

Idag har jag varit seg hela dagen, men jag har faktiskt även hunnit städa mitt rum. Duktig Sofie skulle jag kalla det.
Nu ska jag dra ner till hästarna o smörja in Tommy med solkräm, flugspreja dem och smörja Ronja med alovera i manen så hon inte kliar sig. Sen ska jag fortsätta min sega dag😎.

Om ni precis som jag inte alls har några planer använd er av denna bilden, den kan hjälpa jag lovar. :))

Likes

Comments

Idag har jag ridit Ronja, vi gjorde mycket lösgörande arbete. En bit in i passet satt skänkelvikningarna i höger varv perfekt, men vänster var lika dåliga som vanligt. Det är något jag och Ronja måste öva på flytta för skänkeln i vänster varv, det konstigaste är att öppnorna är lika i båda varven men inte skänkelvikningarna? Aja det får bli lite nötning av sådant nästa gång också, vilket kommer bli på fredag.

Finaste Ronja❤️

Kajsa som äger Ronja äger även en annan ponny som heter Attyrory Tommy, men Kajsa är bortrest så jag har även lite ansvar för Tommy. Han har sommarvila just nu, men jag tog in honom borstade rent honom och allmänt myste med honom en liten stund också. Han är så
extremt charmig, det går inte att inte tycka om honom.

Tommyyyy

Det är väll ungefär det som har hänt idag, nu på
Kvällen har jag slappat, kollat lite youtube mm. Av den resterande delen va kvällen ska jag bara allmänt mysa. :)))
Kramar från mig!

Likes

Comments

Hejsan, första inlägget på min blogg. Det känns faktiskt sjukt kul att blogga, jag är jätte skriv sugen. Det här är ju som sagt första inlägget på den här bloggen så alla ni som läser kanske inte känner mig? Det är iaf så jag tänker och tror så jag kommer inviga min blogg med hjälp av en presentation av mig själv. Nu kör vi!

Jag är 15 år och totalt brinner för ridsporten, speciellt dressyren. Man skulle kunna säga att jag tillbringar ca 100% av min lediga tid i stallet. Jag hänger i två stall Billdlas rk och stall Bångsbo ett litet privat stall 10 minuter från Billdal, på tävlingsbanan är jag Billdals ryttare. När jag tävlar gör jag det på min medryttarponny Ronja. Ronja är 24 år (jag lovar) gammal, men det kan man inte tro folk som inte känner henne brukar gissa på 17 ungefär. Jag och Ronja har tävlat tillsammans i ett halvår och har ridit upp till LB nivå i dressyren men inget i hoppningen. Ronja är den underbaraste ponny man kan tänka sig.

När jag inte pysslar med Ronja tar jag hand om min skötponny Liza. Liza är ett tjockt, brunt new forest sto och även det gulligaste som finns. Jag älskar henne över allt annat och har skött henne i snart tre år.

detta är all info ni får nu, ses sen!

Liza till vänster och Ronja till höger :)

Likes

Comments