Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Med undantag för att Comviq stängt ner mitt sim-kort utan att skicka ett nytt (jag kan alltså inte använda min telefon) har jag haft en riktigt fin helg. Det här har jag gjort:

 I fredags hämtade min lillebror mig i Lund. Han är hemma från London ett par veckor och det känns så skönt att veta att han är en tjugo minuter bort istället för att ha ett hav emellan oss. Vi åkte hem till mamma och pappa och slängde oss på varsin soffa. Vid sextiden kom Matteo också och mam & pap bjöd, i vanlig ordning, på en fantastisk middag. Jag kröp till sängs varm i hjärtat av både whiskey och kärlek. 


I lördags sen vankades det 50-årsfest för Matteos morbror och hans fru. Det blev en fantastisk kväll fylld av kärlek och gemenskap. Jag önskar att jag också är omringad av så fantastiska människor med så stora hjärtan när jag fyller 50. Vi ramlade in i en Uber vid två-tiden och somnade som två barn hemma hos Matteo. Sen hade vi en sov-söndag. Jag gick inte upp ur sängen fören klockan var 14. Allt jag kunde tänka på då var en krämig pasta, och M var inte särskilt svårövertalad. Vi åt en sen lunch på V.E.S.P.A och slickade i oss varsin glass innan jag parkerade mig i soffan framför Gossip Girl. Jag reste mig först efter en tupplur och tjat från M om att jag skulle hacka grönsakerna till Tacosen. Drömhelg.

Likes

Comments

​Förra veckan var jag hos hudläkaren och fick besked om att jag ska göra ett stort allergitest inom någon månad. Efter det tog jag tåget från Malmö till Lund och gick mot LUX. Det är brittsommar och t-shirten klibbade mot ryggen bakom ryggsäcken. 

Likes

Comments

Hur gott detta än blir efter en omgång i mixern och en rejäl press genom silen så kan jag inte hjölpa att längta efter hamburgaren jag ska äta ikväll.

Likes

Comments

Frida väcker mig med en knackning på dörren. Jag är så svår att få upp på morgnarna. Sen gör vi oss i ordning för föreläsning, kanske äter vi frukost ihop. Tio i klockslaget då föreläsningen börjar knackar jag på hennes dörr och vi går upp till Ekonomi Centrum. Så sa vi att det skulle vara att bo grannar, så blev det att vara grannar.

Det var riktigt varmt i septembersolen idag så vi åt lunch på en gräsmatta mitt ibland LTHs nollning. Det gick förbi förvirrade personer med tunga böcker av öl och böcker, det rullade förbi en ambitiös lådbil och ett par personer i lårhöga läderstövlar och cape. Ångesten kryper forfarande i kroppen på mig när jag tänker på min egna nollning och vad som kom året efter, men förväntan och förhoppning bara strålade ur allt och alla idag. Det blir man ju glad för.

Resten av dagen var tyst läsesal och paradise hotel.

Dagens topp: september-känslan, nystart, krispighet, ambition och vilja.

Dagens botten: PH SÄNDS BARA TVÅ GÅNGER I VECKAN?!

Likes

Comments

 
Fredagen bjöd på födelsedagsfirande i Köpenhamn. Rivstart på Balthazar med drink och en pangmiddag på Bistro Boheme med krabba till förrätt, råbiff till huvudrätt och creme brulé till efterrätt. 
 
Nu har jag och Frida dock rivstartat veckan med att påbörja vårt försök till en tre dagar lång smoothie-detox. Kämpigt just nu då vi kombinerade detoxens första dag med ett besök på Högevallsbadets äventyrsbad i fyra timmar. Är hungrig helt enkelt. 

Likes

Comments

Jag pluggar till en omtenta för tillfället. Just nu känns den livsviktig, som om allt hänger på den. Förra terminen var fruktansvärd på så många sätt och jag behöver bli av med den, ren från den. Att klara den här sista tentan. Det måste gå vägen.

Christina kom förbi ikväll. Hon diskade min disk. Jag älskar henne tills jag går sönder för det, och för allt annat.

Likes

Comments

Om någon timme landar du på Kastrup. Vi har inte setts på en hel sommar, en evighet. Ibland känns sommaren utan dig som tre år och några månader, en oändlig ocean av tid som vi aldrig kommer komma ikapp. Ibland känns det som om du bara varit borta för någon timma, en eftermiddag i skolan och några ärenden på stan och strax kommer du in genom dörren hos mig. 
 
Jag undrar vad det är som händer nu, och sen. Vad allt spelar för roll. Jag kommer se att ditt hår har växt, att du blivit solbränd. Men vad har hänt innanför det synliga? Vad vet jag inte längre om dig, allt du inte längre vet om mig? 
 
Vi ses imorgon. 

Likes

Comments

Autoupdate på 30 sekunder. Hustaken är fula så långt jag kan se. Det är fredag och jag jobbar till 22:00. Jag gör comeback på bloggen. Dagen går till historien.

Likes

Comments