Sponsoreret

Hej alle!
I dag er der kommet en video på bloggen.. Denne video varer lidt over 9 minutter, men det føltes slet ikke sådan - så se den endelig! Jeg er yderst taknemlig for opholdet. Det har været så skønt at få lov til at være i så smukke omgivelser sammen med min bedste veninde, Marie. Vi har virkelig hygget os, hvilket også kommer til udtryk i videoen. Jeg kan kun anbefale Ystad Saltsjöbad og sige positive ting om stedet.

Opholdet er sponsoret af Ystad Saltsjöbad, og jeg takker tusind gange til dem. Det har været fantastisk. Jeg håber, at I kan lide videoen. Smid et like, hvis I er vilde med idéen om flere videoer.

xoxo Sofia

Instagram: @sofia_zubair og Snapchat: sofiazubair


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Sponsoreret

Hej piger!
Så er jeg tilbage med et lækkert outfit på bloggen til jer. Dette outfit er bestående af fire items - meget enkelt men lækker og passende til sommeren. Skjorten og nederdelen kan findes på Y.A.S hjemmeside og ligger til en samlet pris på 649kr. Jeg vedhæfter lige et link til de interesserede her (skjorte: HER) (nederdel: HER).
Næste item er mine sindssyg lækre sandaler fra GANNI, som er fra meandmet.dk. De er desværre udsolgt i sort men kan stadig fåes i beige med røde detaljer til halv pris, nemlig 850 kr - de er i linket ovenfor!
Sidst men ikke mindst er mine solbriller fra Monki, hvor prisen ligger på de 120 kr og kan købes i de fleste butikker.

Det var alt fra i dag - der kommer flere outfit og vlogs ud, så følg mig endelig på Nouw!

Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like! Hvis det lyster at følge med i min ferie her på Sri Lanka, så add mig gerne på snapchat: sofiazubair, der bliver postet dagligt :)


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Personal stuff

Hey guys!
Så er der lidt mere fra Sri Lanka - selvom jeg er kommet hjem. Jeg bliver simpelthen nød til at vise jer den her cute lille video, jeg har lavet af mit besøg på skilpadde farmen. Det særlige ved dette besøg er, at de penge man betaler for at se disse nyfødte samt syge skilpadder bliver brugt til at pleje dem. Jeg synes, at det var en helt fantastisk oplevelse at se, hvordan de tager sig af dyrene - sådan noget bliver jeg helt glad af. Hvis man overvejer at tage på ferie til Sri Lanka er det klart en selvfølge, at man skal se dyrene i landet!

Det en kort video på under 2 minutter. Jeg håber, at I kan lide videoen selvom den nogle gange er i lidt dårlig kvalitet. Smid et like, hvis I er vilde med idéen om flere videoer.

xoxo Sofia

Instagram: @sofia_zubair og Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Fashion

​GET THE LOOK:

Solbrille: Ray Ban
Taske: Louis Vuitton
Bluse: Zara
Nederdel: Mbym
Sandaler: Ganni 

Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like og følg mig gerne her på Nouw! Hvis det lyster at følge med i min hverdag, så add mig gerne på snapchat: sofiazubair, der bliver postet dagligt :)


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Food

Hey bloggen!

Efter første indlæg af "Min mening om The Union Kitchen" besluttede Marie og jeg, at vi ville forsætte denne aftale med at tage ud og spise en nyt sted. Derfor valgte vi at tage på Mad og Kaffe, hvilket også er et af de bedste brunch steder i København. Mad og Kaffe findes 2 steder i København - og tro mig, der er ALTID FYLDT MED MENNESKER!
Der er et problem med dette sted, hvilket er at man desværre ikke kan bestille bord. Så når man kommer bliver man skrevet op på en venteliste, hvorefter vi var nummer 11 i køen til at få et bord.

Jeg må indrømme, at det ikke tog så lang tid som jeg havde gået og forventet Efter de 10 ande havde fået deres bord og vi kom til, var der faktisk kun gået 15 minutter. Ja, man venter jo gerne for at smage deres mad! Mad og Kaffe er et super hyggeligt sted, hvor man sidder utrolig tæt med andre. Men det gjorde mig faktisk ikke noget denne gang - normalt er jeg slet ikke vild med spisesteder, hvor man sidder alt for tæt. Som I kan se, så har vi en tildens til at vælge det samme mad - haha. Men ja, maden var total lækker og min passion ice tea var vildt frisk!

For at kommentere lidt på maden så vil jeg sige, at jeg er vild med det koncept at du kan vælge hvor mange forskellige retter du vil have til en bestemt prisklasse. Menukortet er meget simpelt, men alligevel har man så meget at vælge i mellem. Ydermere er maden i top kvalitet og smager pragtfuldt. Prisen passer perfekt til det man vælger og de hyggelige omgivelser. Vi endte nok med at bruge omkring de 190 kr. pr. mand.

Alt i alt en god og hyggelig oplevelse samt en god prisklasse.

Herunder kan I se flere billeder fra vores brunch og mit oufit:

Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like og følg mig gerne her på Nouw!


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration

Hej skønne tøser!

Jeg har i dag fundet en masse lækre items fra Gina Tricot, som jeg bare måtte vise jer! Det længe siden jeg har lavet en must have, så derfor tænkte jeg lige, at jeg ville lave en inden jeg rejser fra de rolige og eksotiske omgivelser.

Itemsne er fra deres nyheder og kan derfor også købes i deres butikker. Nu når det er ved at blive sommer, har man også brug for nyt tøj. Og tøj fra Gina Tricot er jo ikke så gal i pris, så derfor er der mulighed for, at alle kan købe noget i denne prisklasse. Bare klik på produktet, også bliver I ført direkte til hjemmesiden, hvor pris og andet kan ses. Herunder kan I se, hvad jeg har bestilt og efter kommer de must haves jeg har fundet til jer!

Se hvad jeg har bestilt:

OUTFIT 1:

OUTFIT 2:

OUTFIT 3:

OUTFIT 4:

Jeg håber, at det falder i jeres smag. Jeg er i hvet fald helt vild med deres nye varer! Smid et like, hvis I er vilde med det ellers må I have en dejlig dag.


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Fashion

OUTFIT:

Top: TRYK HER - 200 kr.
Bukser: TRYK HER - 379 kr.
Taske: Louis Vuitton (UDSOLGT)
Solbriller: Ray Ban
Sandaler: Ganni Beth model

Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like og følg mig gerne her på Nouw! Hvis det lyster at følge med i min ferie her på Sri Lanka, så add mig gerne på snapchat: sofiazubair, der bliver postet dagligt :)


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Travel

Hey alle!
Så er der en lille update på vores rejse her i Sri Lanka. Vi er i dag ankommet til et lille hotel, Joe's Bungalow, som ligger syd for Colombo, hvor vi har tilbragt vores ferie indtil videre. Det et super hyggeligt sted, hvor der kun er 15 værelser med udsigt til standen og en LÆKKER restaurant med GOD mad - det vægter jeg meget højt. Jeg er faktisk vild med det koncept, at der kun er så værelser. Der er ikke så mange gæster så man kan gøre lige, hvad man vil samt personalet yder en skøn service fordi der er overskud til det. Hotellet er ikke 5-stjernet, men det behøver man ikke når man bor i en lækker hytte med kæmpe bad, seng og udsigt over stranden. Det skal bare være et sted, hvor man kan slappe af og så sin indre harmoni frem.

Her skal vi så være de to næste dage, så det ser jeg frem til. Vi har besøgt et sted med skilpadder, som nok også kommer op på bloggen. Så i morgen skal jeg sole lidt og få taget nogle fede oufits billeder af noget nyt lækkert tøj, som I også kan få glæde af her på bloggen.

Jeg håber, at I alle nyder jeres ferier - Let's keep in touch!

Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like og følg mig gerne her på Nouw!


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Personal stuff

Hej alle!
Velkommen tilbage til min blog. Dette indlæg kommer til at være meget anderledes i forhold til, hvad jeg plejer at skrive om eller lave videoer af. Denne vlog repræsenterer den Sri Lankanske baggrund som jeg også har, hvilket ikke komme til syne i min hverdag. Jeg har glædet mig utrolig meget til at udgive dette indlæg!
Som I kommer til at se i denne vlog, så er alt meget anderledes i forhold til, hvordan brylluper er i Danmark. Jeg er faktisk ret vild med kuturforskelle - det meget spændende! Jeg føler også, at man bliver klogere på livet når man oplever andre kulture og smager andre landes mad. Jeg elsker, at opleve nye og anderledes ting. Og denne oplevelse....ja, wauw. Det var en helt fantastisk oplevelse at være en del af det, og være brudepige sammen med min storesøster til min kusines bryllup. Desværre kunne jeg ikke filme selve ceremonien, da jeg var en del af det show som der skulle forgå. Men alt andet er kommet med i video. Udover denne dag som er bryllupsdagen, så er der næsten arrangementer hver dag. Både ugen inden og efter.


Hvis det lyster at følge med i min ferie her på Sri Lanka, så add mig gerne på snapchat: sofiazubair, der bliver postet dagligt af det hele. Jeg har lavet den her video for at underholde jer samt give jer til indblik i en anden kultur. Jeg håber, at I vil tage godt imod den.

Smid et like, hvis I er vilde med idéen om flere videoer.
xoxo Sofia

Instagram: @sofia_zubair og Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments