Hej alle!
Velkommen tilbage.... Jeg håber, at I alle nyder jeres lørdag. For nogle dage siden bookede Julie og jeg de to hoteller vi skal bo på i Phuket. Og jeg kan love jer for, at vi kommer til at bo som prinsesser! Selvom vi kun skal bo der i én uge, så kunne vi ikke beslutte os for, hvilket hotel af disse to vi skulle bo på. Derfor blev det til, at vi skal bo tre dage på det første hotel og fire dage på det andet - det ligger nemlig kun 15 minutter fra hinanden. Billederne som I kan se nedenfor er de hoteller og værelser, som vi har bestilt. Og ja, der er i hvert fald ikke blevet sparet på noget som helst. Efter lang tids tvivl blev vi enige om, at vi ikke skulle spare på noget. Vi er jo som sagt kun væk i tre uger. Derfor skal vi ikke komme derhen for at fortryde noget.

Så værsgo! Tag et kig på det paradise vi har i vente!

Mandarava Resort and Spa Karon Beach - 5 stjerner.

Avista Hideaway Phuket Patong, MGallery by Sofitel - 5 stjerner.

Knus Sof
xoxo

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!

Efter mit sidste indlæg er jeg blevet spurgt 500 gange om, hvor min taske rem er fra. Derfor har jeg valgt at lave et indlæg med det i stedet for, at jeg skal besvare så mange beskeder. Men min taske rem er ikke fra Gucci nej, og ja jeg ville ønske den gjorde haha. Den er købt i en butik i København med navnet Apair. Man kan ikke få dem på deres hjemmeside, for der har jeg selv prøvet at kigge, Jeg skynde mig ind i butikken med det samme og må desværre meddele at jeg købte den sidste. Taske remmen lå til en pris på 500 kr. Og jeg skal lige give stor kredit til, at jeg har nogle veninder som Karoline Christensen og Frederikke Christensen som har en sinds stil - det er sgu de to som viste mig den!

Derfor vil jeg vise jer en anden side, som sælger nogle der ligner den meget, Udover det, så sælges de også billigere på den side. Jeg indsætter lige et link her: https://pi-cph.dk/catalogsearch/result/?q=taske+rem - Så kan i se, hvilke de har herunder.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey alle!

Jeg håber, at I har haft en dejlig dag indtil videre. Jeg vil gerne gøre jer opmærksom på, at jeg har lavet en fin lille insta story, hvor jeg viser 6 lækre items fra hjemmesiden https://na-kd.com/en/ , som jeg selv har valgt ud. Her er mine musthaves fra siden, hvor I skal huske at I nu kan få 20% med min rabatkode! Hav en dejlig aften.

Rabatkode: sofiazubair20

xoxo Sofia

Likes

Comments

Personal stuff

Hey bloggen!
I dag har jeg samlet 5 gode råd til, hvordan man bedst muligt sparre op til dyre items. Dette er de 5 ting som jeg tænker på, når jeg har fundet et helt vidunderligt dyrt item, som jeg bare ikke kan leve uden. Dette kan betyde, at de nødvendigvis ikke passer perfekt til jer. Men jeg er ret sikker på, mange unge er lidt ligesom mig :)

5 RÅD:
1# WORK - Find et arbejde og tag en masse vagter! Jeg har f.eks 2 jobs lige nu, så jeg er sikret en mulighed for, at tage så mange vagter så muligt. Det kan godt være at man føler, at man går glip af en masse når alle ens venner hygger osv. Men når man får løn og tjekker sin konto og der står en masse penge på, så er det seriøst der værd!

2# LAV EN OPSPARINGS KONTO - Hvis man laver en opsparings konto, så kan man ikke undgå at sætte penge ind på den. Jeg bliver personlig glad, hvis jeg sætter penge ind hver måned og hvis jeg så mangler penge, så det klart den konto jeg får mest dårlig samvittighed af at tage fra... Jeg synes det er motiverende, at du ved, at du sparer op til noget som du virkelig gerne vil have eller opleve. Man er nemlig mere tilbøjelig overfor at bruge penge på alt muligt, hvis du ikke har et mål som du vil spare op til. Det sgu svært bare at sige, nu sparer jeg op - selvom man ikke ved, hvad man sparer op til.

3# KØB MINDRE TØJ & KØB TING PÅ SALE - Tænk over om du har brug for den bluse du står med i hånden. Og hvis du skal købe noget, så sørg for du i det mindste spare noget eller får meget for pengene. Hvis man er typen der er vild med designer tøj, så er der bl.a. Trendsales, salgs profiler på Instagram(Magnolia 2nd hand), The Vestaire Collective + vintage butikker i København som f.eks. Magnolia 2nd hand osv.

4# BLIV BEDRE TIL AT SPISE HJEMME - WAUW, det jeg allermest dårlig til af alle de her ting. Tro mig, det er så svært at lade vær med at bruge penge på mad og slik. Jeg forbinder det automatisk med "hygge". Jeg kan nærmest ikke hygge mig uden at købe mad haha. Det virkelig en dårlig ting og hvis du er en af dem der bruger mange penge på mad, så der her du kan spare flest penge! Selvom små beløb ikke virker af meget, så det klart meget i længden. Så ja, spis mere hos mor og far eller handle selv ind og lav mad - det også super hyggeligt.

5# SÆLG DINE TING INDEN DE GÅR AF MODE: Jeg siger hele tiden til mig selv. Sælg dine ting inden de går af mode. Det bedre at sælge noget man er glad for også få en god pris for det, i stedet for at vente og så miste penge på at have ventet. Sådan har jeg det i hvert fald. Man skal generelt bare blive bedre til at få solgt ud af de ting, som man ikke rigtig bruger - det samler bare støv og der er sikkert nogle andre som ville blive gladere for det. Lav en instagram konto, hvor du sælger ud af dine ting eller lav en profil på Trendsales!

Smid et like, hvis I er vild med sådan nogle indlæg. Følg endelig med på Instagram: sofia_zubair og snapchat: sofiazubair

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Personal stuff

Hey læsere,
Så kan jeg endelig afsløre, at jeg skal ud og rejse her i slutningen november - og jeg glæder mig sindssygt meget! Jeg har også lavet denne fine collage, ja bare for stemnings skyld haha #inspo .

Meningen var jo, at jeg skulle have været afsted i 1,5-2 måneder sammen med en ven. Men da mit venskab til ham ikke eksistere længere, grundet flere ting, så måtte jeg finde nogen andre sweet friends at rejse med. Så det der sker nu er, at jeg skal afsted med én af mine bedste veninder, Julie Schüsler, hvor vi så tager ned og besøger to skønne drenge, Mathias Jensen og Sebastian Romer. Og sikke dog et lækkert hold jeg skal ud og rejse med - jeg er evig taknemlig. Jeg glæder mig sindssygt meget til at få en masse fede oplevelser med de her mennesker, som er nogen af mine bedste venner.

Rejsen går først til Phuket, hvor Julie og jeg, befinder os der i en uges tid, hvor vi efterfølgende flyver til Filippinerne for at besøge drengene. De har faktisk allerede været ude og rejse i lidt over to måneder på daværende tidspunkt, når vi ankommer. Julie og jeg blev hurtigt enige om, at vores rejse skulle være næsten en måneds tid med meget luksuriøse omgivelser, istedet for en lang rejse periode med mindre luksus - vi er jo trods alt også piger :) Istedet for at tage en lang rejse, så hælder Julie og jeg, til at tage nogle mindre ture, men så flere af dem.
Vi har ikke fundet hoteller endnu, men så snart vi har skal det nok komme op her på bloggen. Jeg kan især love, at der kommer massere af vlogs og indlæg her på bloggen fra turen. WOW JEG GLÆDER MIG..

Der kommer en masse ting op her snart, så følg med!
Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Sponsoreret

Hey girls,
Her til aften vil jeg lige vise jer, hvad jeg har modtaget her i dag fra Wunderwear Østerbo. Jeg har nemlig modtaget dette lækre Calvin Klein sæt og den flotte leopard bikini som I kan se længere nede. Sættet fra Calvin Klein findes i sort og gråt, som kan købes i deres butik på Østerbro eller på deres Instagram: @wunderwearoesterbo. Så hop ind og følg dem på Instagram! De har en masse lækre ting, hvor leopard bikinien klart er en af dem. Lige nu er bikinien sat ned til 100kr. hvilket er en fantastisk pris for så lækker en bikini. Hvis I er interesseret i en af deres varer eller har nogle spørgsmål, så hold jer ikke tilbage - skriv endelig til dem over privat besked på Instagram. De super søde og hurtige til at svare.

Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like! Hvis det lyster at følge med i mit liv, så add mig gerne på snapchat: sofiazubair, der bliver postet dagligt :)


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Personal stuff

Hej bloggen!
Og endnu gang velkommen tilbage. I dag besvarer jeg et spørgsmål, som jeg ofte får stillet:
"Hvorfor køber du så dyre tasker?"

Ja altså det der er med det er, at jeg elsker mode og ekslusive items. Dermed er jeg derfor typen er der villig til at betale meget for en ting. Jeg kan godt lide at skille mig ud, så derfor vil jeg hellere end gerne give mange penge for en taske eller et andet item for ikke at ligne andre. Endvidere ser jeg det også som en investering - ja, det er måske en smule mærkeligt. Men jer piger/drenge som også godt kan lide dyre items forstår mig helt sikkert. Når man bruger mange penge på et item, kan man også forvente den holder sin værdi længe og dermed kan man få mange penge for den, hvis du en dag gerne vil sælge det igen.

Udover det, kan man være så heldig, at den taske man har købt bliver udsolgt eller pludselig bliver sat op i pris. Det er sket for mig med begge de tasker jeg har købt(dem som man kan se på billedet). Louis Vuitton tasken er utrolig eftertragtet og har en vente liste på op til 6-8 måneder. Den røde fine YSL taske som jeg købte for nogle måneder siden, er også blevet udsolgt i den farve og derfor kunne jeg også sælge den til en rigtig god pris selvom jeg har haft glæde af den i flere måneder. Så ligger man penge for noget, som man ved man kan få glæde af i nogle år og derefter sælge dem igen - istedet for at købe 10 tasker som man aldrig kommer af med.

Jeg håber, at I ud fra dette indlæg har kunne forstå min tankegang og får en lækker dag!
Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like!


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Fashion, Sponsoreret

Hey alle!
Så er der kommet nogle must haves fra http://www.trendday.dk.Først og fremmest vil jeg gerne sige, at jeg elsker Trendday fordi, at de har meget at vælge i mellem på deres hjemmeside, har gode priser. lækre brands samt hurtig levering. De ting er klart noget jeg vægter højt hos et firma, som jeg skal bestille fra.
Jeg har udplukket nogle lækre ting fra deres hjemmeside, som jeg så har stylet for I kunne se, hvordan jeg ville bære det. Hvis nogen skulle have interesse i, hvilken størrelse jeg bruger så er det x-small eller 34 inde på deres hjemmeside. Ellers håber jeg bare, at I er vilde med de ting som jeg har valgt. Jeg har skrevet prisen under overskiften samt vedhæftet link til produktet på deres hjemmeside :)

1. Item - Hvid blonde bluse

PRIS: 499kr - NU: 249kr.
https://trendday.dk/products/eufemia-bluse-hvid?variant=42790534348

3. Item - Prikket kjole
Pris: 399 kr - Nu: 199 kr.

https://trendday.dk/products/minna-sla-om-kjole-navy?variant=57173737497

4. Item - Bordeaux late night dress
Pris: 279 kr.

https://trendday.dk/products/mona-kjole?variant=93416652825

Hvis I kunne lide dette indlæg så smid gerne et like! Hvis det lyster at følge med i mit liv, så add mig gerne på snapchat: sofiazubair, der bliver postet dagligt :)


xoxo Sofia

Instagram: sofia_zubair / Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Fashion, Sponsoreret

Hey alle!
Så blev det tid til at vise min nye tee frem fra https://saycopenhagen.com. Jeg synes, at de er så fede og derfor måtte jeg bare eje dem! Det som gør disse tee's cool er, at de faktisk har et meget classisk look men alligevel er super anderleds - igen, det er noget jeg vægter højt. De kan bruges i forbindelse med mange looks, hvilket jeg ser som en fordel. Endvidere synes jeg, at deres tee's er i lækker kvalitet og har en passende pris i forhold til design. Man kan få 6 forskellige motiver på sort eller hvid tee's, hvor hver og én har et unikt look. Jeg har her prøvet at style dem, så I kunne få inspiration til, hvordan de kan ændre et helt outfit.

Hvis nogen af jer er i tvivl om, hvilke to jeg har valgt er det Kate og Uma i størrelserne S. Prisen ligger på 399 kr pr. stk.

xoxo Sofia

Instagram: @sofia_zubair og Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments