Personal stuff

Hej alle,
Som jeg skrev i mit tideligere blog indlæg, så har jeg valgt at lave vlogs for det meste af min rejse - derfor indsætter jeg lige et link til min youtube kanal så I kan følge med derinde: MIN KANAL

Jeg håber, at I vil følge med inde på youtube. Jeg synes selv , at videoerne er super hyggelige men samtidig også mere personlige end et indlæg. Hvis I har noget feedback til mig, så skriver I jo bare - det altid rart :)

Knus Sof
xoxo

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Personal stuff

Hey alle,
Så er der en lille opdatering fra Phuket, hvor Julie og jeg ankom på hotellet for få timer siden. Det har været en lang rejse herned - 6 timer til Dubai i fly, hvorefter vi skulle sidde i lufthavnen i 12 timer og sove på en stol haha, for efterfølgende at flyve 6,5 time igen til Phuket også tage en taxa hen til hotellet. Så ja, det har været en lang tur men ventetiden værd. Hotellet er så smukt og vores væresle... Ja wow, det er simpelthen så lækkert og kun noget, som man drømmer om kan eksistere.

Jeg har besluttet, at jeg laver en masse vlogs hernede som kommer op på min youtube kanal og så kommer der nogle indlæg med billeder herinde på Nouw. Så det er faktisk min primære opdeling af, hvordan jeg kommer til at dele min rejse på de sociale medier.
Jeg håber, at I vil følge med i de næste 3 uger.

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Sponsoreret

Hey alle,
I dag er det jo black friday og derfor er det oplagt at købe lidt lækkert ind her til vinteren, da vi ikke kan komme udenom at vejret kun bliver koldere fra nu af. Dixie er en nyere webshop med super mange lækre ting - huer, vanter, støvler, tasker, caps, halstørklæder mm. Jeg opdagede hjemmesiden her for nogle uger siden, hvor jeg klart blev overrasket over deres lækre produkter. Derfor ville jeg lige vise jer, hvilke favoritter jeg har på hjemmesiden, da de kører 50% på ALLE takser og tørklæder lige nu.

SAIDA HANDSKER - PRIS: 399 kr.
Disse handsker er også en favorit, da jeg ikke kan leve uden handsker når jeg kører bil her i det kolde vejr. De er super bløde indvendig, lavet af 100% skind og ser så lækre ud med de stribede syninger. Sort men alligevel klassisk med detaljer - ja, de er lige min smag.

Link her: https://www.dixie.dk/collections/handsker/products/saida-handsker-black-aw1?variant=39444694408

VIDA STØVLE - PRIS: 899 kr
Jeg valgte denne støvle fordi, at den havde en spids snue som giver den et råt look der er perfekt til de fleste outfits. Støvlens stil er lidt cowboy agtig og er lavet af 100% skind. Med hensyn til sko størrelse vil jeg anbefale, at man tager en størrelse større da skoen er ret spids - jeg har i hvert fald brede fødder og kunne ikke passe min normale str.

Link her: https://www.dixie.dk/collections/stovler/products/vida-stovle-black?variant=34758307528

NEA STØVLE - PRIS: 999kr.
Sindssyg lækker ankel støvle med elastik som gør det nemt at tage dem på. Grunden til at jeg valgte disse støvler var, at jeg i lang tid har ledt efter nogle boots der så sådan her ud og som havde denne gummi sål. Jeg synes det ser så cool ud med en anden farvet sål. De meget enkelte men med få detaljer og i virkelig god kvalitet (100% skind).

Link her: https://www.dixie.dk/collections/alt-fodtoj/products/nea-stovle-black?variant=34758533704

AGDA TØRKLÆDE - PRIS: 599kr.
Jeg er HELT VILD med dette tørklæde og hvorfor? Ja, det ved i nok alle. Tørklædet er klart inspireret af Lala Berlin med det unikke mønster samtidig med at det ligger til en fantastisk god pris. Et lignede fra Lala Berlin ligger på næsten 3.000kr. så der er helt sikkert en del af spare der. Udover det, så er det super tyk og kvaliteten er skøn!

Link her: https://www.dixie.dk/collections/scarves/products/agda-torklaede-black-aw1?variant=39451152136

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Sponsoreret

Hey alle,
Så det snart blackfriday og det betyder, at man godt må bruge en masse penge. Derfor har jeg lavet et kort indlæg med otte items, som jeg er helt vilde med fra Message. Disse items modtager jeg nemlig fredag, hvor jeg håber på at kunne bruge det meste på min kommende rejse. Hernedenfor kan I se, hvilke items jeg har valgt. Jeg håber, at I kan lide dem og får en skøn aften. I kan bare klikke på linket, så kommer i direkte til deres hjemmeside :)

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Personal stuff

Hej alle,
ENDELIG kan jeg nu dele med jer, at jeg har startet mit eget firma. Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, da jeg bruger utrolig meget til på sociale medier og derfor har valgt at tro på, at min ambition for det jeg laver, kan jeg altså også tjene penge på. Derfor har jeg valgt at CVR registere mig, da det går skide godt med Instagram, blogging, videoer osv.
Jeg ved, at der måske er mange der tænker: Wow, hvorfor skal jeg læse om det her?
Men for mig betyder det altså rigtig meget. For at kunne nå her til, har jeg brugt utallige af timer på at skrive indlæg, lave videoer, redigere og tage billeder til diverse medier. Udover det så kræver det også at have tungen lige i munden for at kunne klare presset om at være god nok hele tiden.

Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg blev nød til at dele den store nyhed med jer. Nu kan mine medier kun gå i den rigtige retning og jeg håber på, at der kun vil komme flere samarbejdspartnere! Så hvis nogle af jer som læser med her kender nogle, som måske kan være en fremtidig samarbejdspartner. Så skriv gerne til mig over facebook eller Instagram :)

Smid gerne et like eller skriv i kommentareren, hvis du har en idéer til indlæg.

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments

Personal stuff

Hey tøser,
Dette indlæg er til jer som gerne vil se frisk og fin ud hele tiden, uden at skænke makeup en tanke i løbet af dagen . Jeg må indrømme, at jeg er blevet afhængig af at få lavet vipper. Jeg tror faktisk, at det er 3 måned i streg, at jeg har vipper på. Jeg har nu fået det lavet flere forskellige steder og kan konstatere, at FINESTUDIO er klart det bedste sted jeg har prøvet! Grunden til jeg føler mig afhængig er, at jeg føler mig flot hele tiden - når jeg kommer ud af badet, når jeg vågner, når jeg træner og ja, jeg kan blive ved. Det bare rart ikke at skulle tænke på, hvordan man ser ud. Jeg må bare erkende, at jeg ikke kan leve uden vipper! Jeg vedhæfter lige nogle billeder af mine så I kan få et indtryk af, hvordan de ser ud på mig.

Derfor har jeg indgået et samarbejde med Fine Studio Copenhagen og lavet en rabatkode til jer som hedder: SOFIA30. Denne rabatkode gælder ikke kun til eyelashes, den gælder på ALLE behandlinger.
(gældende i hele november måned).

https://www.finestudiocph.dk

Likes

Comments

Hej alle!

Velkommen tilbage! I dag skal dette indlæg handle om min sellout på Instagram. Jeg er så overrasket over, hvor meget den vokser. Derfor har jeg de seneste dage fået ryddet ud i min garderobe igen, hvor jeg har sat nogle ting til salg. Alt hvad jeg sælger er forholdsvis nyt eller brugt 2 gange. Der kan selvfølgelig bydes på det hele og er ofte villig til at gå lidt ned i pris, men jeg forventer også at I er realistiske omkring bud.

Der vil selvfølgelig komme flere ting løbende, så bare hold øje. Jeg opdaterer profilen jævnligt! Jeg håber, at I vil gå ind og tage et kig og skriv endelig, hvis I har nogle spørgsmål.

FØLG MIN INSTAGRAM @sofia_sellout


xoxo Sofia

Instagram: @sofia_zubair og Snapchat: sofiazubair

Likes

Comments

Hej alle,
Jeg er så glad for, at jeg har været på besøg hos Impression PR i København. Jeg mødte de skønneste og sødeste piger som virkelig havde styr på, hvad de arbejde med - både produkt mæssigt men også service delen. Alt står bare snor lige som I kan se på billederne og må indrømme, at jeg har været så positiv overrasket over besøget. Jeg tænkte lige, at jeg ville vise jer en masse billeder derfra så I kan få et indtryk af deres flotte showroom - wauw ja!

Udover det, så fik jeg en masse utrolige produkter med hjem som jeg har vedhæftet et billede af længere nede. Så kan I også se, hvad jeg har valgt ud til mit forbrug og den kommende rejse! Jeg glæder mig så meget til at skulle teste alle disse lækre produkter og sætter virkelig pris på muligheden for det. Jeg synes virkelig også, at jeg har fået valgt nogle sindssyge lækre produkter og bruger allerede mine to hårbørster fra mærket Tangle Teezer, tør shampooen fra Maria Nila (den grønne), læbepomaden fra Carmex og hår sprayen fra ID HAIR. Alle produkterne er gode mærker og kan klart anbefales! Alt i alt en skøn dag, som jeg lige ville dele med jer alle.

Jeg håber, at I er vilde med indlægget og billederne. Hvis I er så smid gerne et like & stay tuned.
Knus Sof xoxo

Likes

Comments

Sponsoreret, Food

Heyy til alle de madglade der følger med her på bloggen!
I dag har jeg et super godt tilbud som går ud på, at man kan spise alt fra Royal Palace's buffet for KUN 89 kr. Prisen er selvfølgelig eksklusiv drikkevarer, men det nu også meget fair når det er så billigt. Prisen ligger normalt på 139 kr. pr person, så der er alligevel en del at spare, hvis man er 2 der skal ud og hygge sig lidt. Man kan både få sushi, mongolian barebeque, kinesiske retter, salatbar og dessert.

Som I kan se, så gik vi efter sushien og mongolian barebeque , hvilket er mit ynglings mad inden for kinesisk mad. Jeg fik servfølgelig også et glas vin til maden og nød at jeg kunne spise så meget jeg kunne - jeg er nemlig typen der spiser for 2 :))
Til prisen synes jeg det var et super hyggeligt og godt besøg. Tjeneren var opmærksom på at fjerne tallerkner hele tiden og give en god service til os og alle de andre gæster på restaurant.

Så hvis I synes det virker som noget for jer, så bestil her og få det til KUN 89 kr. : https://fornojelser.dk/deal/royal-palace-buffet-kr-89/ Dette lækre tilbud slutter d. 21 november, så skynd dig ind og bestilt inden tilbuddet udløber.


Det ligger i hjertet af København, kun få skridt fra Nørreport, så det er utrolig nemt at komme dertil i offentligt transport.
Udover det, så har Royal Palace har fået flot top karakter 9,6 ud af 10, hvor 10 er det højeste på Trustpilot.

Hav en skøn dag og følg mig gerne her på Nouw så du bliver ved med at være opdateret i min hverdag :))

Knus Sof
xoxo

Likes

Comments