Header

Flyttade ner till huvudstaden och började arbeta på en akutvårdsavdelning på Karolinska Universitetssjukhuset i somras- och jag trivs så bra!

Likes

Comments

Man blir helt klar mer trött i huvudet av att studera en att jobba, iallafall när man sitter konstant 9-17. Men jag och Madde har en bra rutin då vi tränar eller tar en paus när energin blir låg!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det var så himla fint och skönt ute så jag tog en omväg när jag gick till bussen idag. Nu är det dags för jobb!

Likes

Comments

Börjar dagen med lite studier och sen ska jag jobba, ha en bra dag hjärtan!

Likes

Comments

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herregud vad denna helg sprang iväg! Fredagen bestod utav plugg träning och middag i stugan. Gustaf och Niclas har ett företag- Kick Your Mind, Så familjen plus dom och deras kollegor åt tillsammans på kvällen. På lördagen lyssnade jag på när min bror och Niclas föreläste i högbo på förmiddagen och eftermiddagen bestod utav jobb. I söndags var jag också i högbo och på kvällen åt jag mat och tog det lugnt hemma hos bror.


Likes

Comments

Denna dag har bestått utav promenad, plugg och promenad. Man blir så stillasittandes framför datorn nu förtiden så man lär gå ut och gå för att få lite luft.


Likes

Comments

Mycket plugg nu, känns som att C-uppsats både ger mer fritid men även mer plugg.. Som idag, mötte upp madde i morse i skolan och har pluggat sen dess. Befinner mig just nu i stugan och sover nog kvar här.


Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken mysig helg jag har haft! I torsdags tog jag flyget upp till boden och blev upphämtad av Joakim, käkade lite mat och somnade tidigt. Dagen efter i fredags jobbade Joakim så då passade jag på att plugga lite, sen fick jag lite sightseeing här i stora boden följt utav bowling på kvällen. Jag förlorade med över 100poäng.. men jag gav det ett ärligt försök. I lördags var vi på försvarsmuseum, var på loppis och tog det lugnt. Sen åkte vi in till Luleå på kvällen för middag på Bistro Norrland och bio. Söndagen bestod utav promenad ute i snön och mys hemma bara.

Just nu jobbar Joakim och jag tar det lugnt, ska ta en promenad snart. Åker vid 22 ikväll och är hemma i 07.30 i morgon.

Likes

Comments

Igår var en lång dag, började med bilbesiktning av Maddes bil följt utav packning och dusch. Sen efter de reste jag resten av dagen, väldigt smidigt dock har kunnat plugga och kika film på datorn.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag återigen jobbat så blev tidig morgon. Efter det mötte jag upp Madde för att fördela upp arbetet, sen har jag pluggat resten av kvällen.

Nu- glass och serien saknad!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat A-tur på sjukhuset, sen pluggat följt utav kalas/middag hos kusin som har fyllt år/examen/flyttat. Ska jobba tidigt i morgon också så ligger redan i sängen.

Likes

Comments