Header

1. Jag skriver upp mina drömmar i mina anteckningar på mobilen

2. Jag vill tatuera hela min arm någon vacker dag

3. Jag lyssnar på all sorts musik: instrumental, filmmusik, 50- 60- 70- 80- 90- 00- tal, vanlig pop, akustiskt, elektroniskt, dance, eminem och rap OSV. Bokstavligen allt. (allt förutom typ hårdrock..)

4. Min sångröst är enligt mig själv helt okej men jag kan inte sjunga för höga toner vilket alltid gör mig sjukt ledsen när jag väl sjunger, haha.

5. Tycker mer synd om djuren i vår värld än om människorna.

6. Jag är en väldigt öppen person i allmänhet men delar sällan med mig av mina mörkaste tankar.

7. Jag älskar filmer som har en sorglig och jobbig handling, någonting deprimerande. Tycker det är så intressant och ÄLSKAR att gråta till filmer.

8. Om jag inte har nått annat att se på kollar jag alltid på Tunnelbanan, Fuskbyggarna eller Sofias Änglar.

9. Älskar att dansa. Kan aldrig sitta still när jag lyssnar på musik, antingen håller fötterna eller händerna takten eller hela min kropp.

10. Blir otroligt kär i vissa skådespelare eller karaktärer ibland att jag påriktigt mår psykiskt dåligt för att jag inte är en del av deras liv.

11. Är för tillfället arbetslös och jag älskar't

12. Beställer ALLTID samma drink när jag är ute. Sex on the Beach. Förr beställde jag alltid vodka-tranbär men jag råkade dricka lite för mycket av den och spydde två gånger, varav en gång på tåget, och kan nu absolut inte dricka den utan att få kväljningar.

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

bild av Sofie Selling 

Idag hade vi en liten släktträff ish. Mormor fyllde år och vi kände väl att det var ett bra tillfälle att gå på resturang för att käka lite brunch. Inte världens godaste mat från min sida men de andra var nog mer än nöjda. Nu är min hals väldigt irriterad på livet och vill inte sluta hosta. Imorgon har jag bokat in Gröna Lund med Felizia, vilket ska bli sjukt roligt då jag inte har varit där på så länge! Ska försöka ta det lugnt dock, så att jag inte mår ännu sämre än vad jag redan gör. Kram på er ❤

Likes

Comments

Jag har gått och blivit sjuk. Kunde absolut inte somna inatt. USCH, vad hemskt det är att inte somna. Är det bara jag som alltid tänker på hur dum jag är som alltid tar för givet att man kan andas eftersom man oftast kan göra det utan problem? Sen när man får problem..då jävlar är det jobbigt. Ska försöka bli bättre i alla fall då vi har mina morföräldrar här över helgen och på lördag ska vi i stort sett ha brunch med hela släkten. Kan bli intressant faktiskt. Kram på er ❤

Likes

Comments

Jag och Sofie har ännu en gång varit ute och fotograferat tillsammans. Vi gjorde även en liten video till detta som jag tänker lägga ut så fort som jag blir färdig med den. Älskar videos och att lägga ut dem på youtube är så kul. Borde göra det mycket oftare men jag blir alltid så missnöjd med alla videos jag gör så jag vill aldrig lägga ut dem för allmänheten att se. OAVSETT så fick vi otroligt snygga bilder idag. Lägger ut dem mer med tiden. Kram ❤

Likes

Comments

Ikväll kl. 19 (om 10 minuter) är det dags för en Apple livestream. ÄLSKAR att kolla när de presenterar produkter för det är så sjuka saker som de presenterar och de presenterar det så sjukt bra. Så jag ska poppa lite popcorn och kolla på det ikväll, vet inte hur länge de brukar hålla på men de brukar spara det bästa till sist. En iPhone kanske? Tycker personligen att det är dags för en ny iMac... Inte för att jag tänker köpa utan jag vill bara ha nått att dregla över. Min iPhone och min iMac fungerar bättre än någonsin. Skulle aldrig klaga. Min iMac är ändå 4 år snart...man tycker ju att den borde bli seg, men icke. Tänker i vilket fall som helst inte lägga 20 000 på en ny dator eller 10 000 på en mobil när mina fungerar som de ska. Den dagen de går sönder kanske.. (jag säger det nu men efter presentationen ikväll kommer jag klicka hem nått) (not jag har inte råd) (...)

Likes

Comments

Två av bilderna som jag och Sofie tog på kvällskvisten igår. Det blev lite väl mörkt i slutet men man kan oftast rädda majoriteten av bilderna i photoshop oavsett kvalité. Måste verkligen lära mig det. Jag är nämligen den som ger upp om det inte blir bra. Det i säg är ju inte en bra inställning som jag har. De gånger man väl fortsätter trots att det inte blir bra: blir ju oftast bra tillslut ändå. Okej nog om det.
Idag har jag varit hos frisören. Färgade håret lite mörkare, så skulle i stort sett kunna säga att jag är brunett nu. Tycker det var jättefint och det kommer passa bra nu till hösten och de mörkare tiderna. Har ju varit blondin i snart 5 år snart. Jag är ju naturligt blond också men det var ju en period där när jag var 14 som jag färgade mitt hår flera gånger per år i olika mörka färger. Tycker också att man ser äldre ut när man är mörkhårig. Mer vuxen liksom. Men kommer antagligen färga blont igen till sommaren. Får alltid lite ångest när jag gör någonting stort med mitt hår, gillar inte sådana förändringar men jag menar: det är bara hår. Det kommer tillbaka och man kan färga tillbaka osv. Det gör ingenting om jag är brunett ett tag oavsett hur fin min blonda färg var. Okej. Som ni märker har jag lite separationsångest men som sagt, tycker det blev fint ändå!

Likes

Comments

Trejde gången för den här veckan så ska jag och Sofie ut och fotografera igen. Vi har en riktigt bra fotoperiod nu känner jag och det i sig gör att jag bloggar mer eftersom jag vill dela med mig av bilderna som vi tar. Ska dock bara fotografera Sofie idag då jag är lite bakis från inatt. Känner mest att jag vill äta pizza och se på Forrest Gump men fan. Det är roligt att fota med Sofie. Vi ses ikväll med lite fräscha bilder.

Likes

Comments

@sofiesellings

I torsdags åkte jag och Sofie ut till ett majsfält i närheten och fotade. Det var så coolt! Har aldrig varit i ett majsvält förr men det är så mysigt. De är sådde i perfekta rader och på bilderna ser det typ ut som om vi är i Bali för bladen liknar någonting som skulle kunna växa i varma och fuktiga länder. Så mitt tips till er: leta upp ett majsfält och åk dit. Spring igenom raderna och ni kommer känna er levande. Jag lovar!

Ikväll ska jag i alla fall ut igen. Sista gången på ett tag känner jag. Nu är min partyperiod slut, delvis för att jag inte barn nått jobb och därmed inte kommer få in mer pengar men också för att jag börjar känna att det räcker nu. Det är jättekul att gå ut men det känns bara som att jag har gjort det för många gånger nu. Det kanske ändrar sig efter ikväll om det blir en sån där riktigt bra kväll. Är lite rädd om min tatuering dock. Vill inte att den ska komma åt någon eller någonting. Ska hålla koll på den. Man får kolla men inte känna så att säga. Kram ❤

Likes

Comments