Header

Dagbok, Fotografi

Gymnasiearbetet. Det är för stort. Jag vill bara få grepp om allting. Jag vill bara att min hjärna ska veta exakt vad som ska skrivas. Jag känner alltid såhär inför en inlämning. Jag vet aldrig vad jag ska skriva förrän det är en dag kvar till uppgiften ska in. Annars känner jag liksom inte pressen över att jag måste få klart uppgiften. Förstår ni? Kram kram ❤

Likes

Comments

Idag hann jag skjutsa mamma till jobbet, shoppa på Ikea och handla gröna växter på plantagen innan klockan 12. Inte många gånger jag gör det i mitt liv. Det är också väldigt skönt att åka och handla på en vardag precis när butikerna öppnar. Absolut inga människor. Tycker dessutom att vi kan ta några sekunder att uppskatta plantagen. ÄLSKAR att vara därinne. Det luktar så fräscht och jag vill aldrig gå ut därifrån. Någon dag vill jag jobba där. Kram på er och ha en fortsatt bra fredag den 13:onde❤

Likes

Comments

Dagbok, Fotografi

foto: Sofie Selling, redigering: me

Jag har jobbat idag. När jag gick upp imorse tänker jag: nej, absolut inte. Dock tog jag mig dit och jag jobbade från 8-16. Aldrig ställa in. Aldrig säga nej. Alltid säga ja. För att försöka få upp mitt humör imorse satt jag och läste igenom massa inspirerande citat på pinterest i typ en timme. Det hjälper verkligen mig. Söker typ på motivation och det kommer upp massa sanna saker som jag verkligen tar till mig. Prova det nästa gång ni är nere eller allmänt trötta på livet. Kram på er ❤

Likes

Comments

om du kastar upp kokande hett vatten i luften när det är -14 ser det ut såhär:

Nu är lovet officiellt över. Eller nja. Jag har inga lektioner den här veckan. Jag gick endast till skolan idag för att göra ett missat prov. Jag åkte också till jobbet och förnyade avtalet så jag kan få jobba kvar. Det gick enkelt och snabbt. Imorgon har jag en fotodejt. Det går jag runt och säger varje dag nu men det blir aldrig av...hahah! Får se om det blir verklighet imorgon. Kram ❤​

Likes

Comments

- Aldrig trycka ned mig själv. Jag ska aldrig säga/tänka att jag är sämre än någon annan. Att jag inte tillräckligt eller att jag inte bra nog. Jag ska aldrig tänka tanken att jag ska behöva ändra på mig för att någon annan ska gilla mig.

​- Säga ja. ​Vill jag inte gå ut på stan och shoppa med en kompis ska jag ändå säga ja. Om någon frågar mig om någonting, så ska jag säga ja. Jag ska följa med. Jag ska vara med. Jag vill inte missa någonting. Jag ska säga JA! 

- Alltid älska mig själv. Jag ska vara mig själv, varje dag, och jag ska alltid älska mig själv för den jag är. Jag ska försöka att alltid se det bästa med mig själv. Jag räcker. Jag är bra. Jag är tacksam.

- Utsätta mig för jobbiga situationer. Om tanken "nej jag kan inte" kommer upp i mitt huvud, ska jag försöka allt jag kan att säga emot och stå upp för mig själv. Självklart kan jag. Självklart kommer det gå bra. Allting kommer fixa sig.

- Reagera på bästa möjliga sätt. "Du är inte bra nog Sofia". Vad ska jag svara tillbaka? Jag ska säga okej. Gå vidare med livet och visa att ord inte betyder någonting, för det gör dem inte. Jag ska inte ryta tillbaka och säga någonting värre tillbaka. Jag ska vara mogen, samtidigt som jag står upp för mig själv.

- Kvalité före kvantitet. Inom fotografi, plugg och allt möjligt. Fotografiet ska inte vara okej: det ska vara ett WOW. Plugget ska inte bara vara skrivet för att få ett godkänt. Det ska vara skrivet för att du ska ha lära dig någonting om ämnet.

- Kolla människor i ögonen. Jag vet inte varför. Jag tycker bara att det är sjukt starkt att kunna kolla folk rätt in i ögonen. Man visar på nått sätt att ja, jag lyssnar och jag ser dig. Du har min fulla uppmärksamhet. Jag uppskattar sånt och jag tror att andra för det också.

- Bry mig mer om andra. Jag bryr mig mycket om andra men jag visar detta alltför sällan. Mer kärlek åt folket!

Likes

Comments

YouTube
sofiawigen

INSTAGRAM@sofia_wigen