Header

Dagbok, Fotografi

Jag nämnde häromdagen att jag var trött på mitt hår. Fick en frisör tid i april men tänkte att jag inte orkade vänta. Köpte en sån där färg som går ut efter typ två tvättar. Det blev rosa. Trivs i det faktiskt! Det är inte en starkt färg, utan mer pastell och syns inte förvånansvärt mycket. Mysigt ändå. Som ni märker så drog jag även ut med kameran och fotade en snabbis i de sista strålarna också. Mest för att visa upp håret (och mina nya brillor), men det visade sig vara ganska kul så jag kom hem med några 100 bilder. Hoppas ni har haft en bra torsdag ❤

Likes

Comments

Dagbok

Det blev en härlig vårdag igår med familjen. Notera att jag obviously inte åt hamburgare till lunch. Funderade länge på om jag ens skulle lägga ut det. Jag vet liksom inte om det är rätt eller fel när det gäller sånt. Kött är ju så normaliserat i samhället att det säkert inte är någon annan än jag som tänker på det (och alla andra veggies). Hur som haver hade vi en fin dag. Vi solade för det mesta, fixade glasen i växthset och även Hampus fick gå ut på en film på altanen. Vill dock inte ha honom ute för länge ifall han blir förkyld eller någonting.

När jag vaknade den här morgonen fick jag även ett sms på min telefon att jag gärna får jobba imorgon mellan 7.30 och 16.00. Jag tackade ja. Dum som jag är så att säga. Men vet ni vad, pengar som pengar. Dagen går. Det är bara att vara där. Vara med barnen och leka. Det går framåt, även om det går sakta. Dessutom ska det bli fint väder imorgon, inte snö och minus som det varit när jag har jobbat hela vintern. Det ska bli bra. Jag ska se till att det blir en bra dag. Idag är det skola som gäller!

Likes

Comments

Dagbok

30 mars ska jag ha min studentskiva. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag känner för det första att det känns onödigt att köpa någonting nytt för jag kommer antagligen aldrig använda det igen. För det andra så känns det som om det inte kommer bli en så stor deal ändå. Vi kommer säkert gå hem tidigare av tristess.

Nej, nu överdriver jag. Jag ska försöka hitta en outfit i min garderob. Det dumma är ju att det antagligen kommer vara svinkallt ute. Känner mig inte heller bekväm i klänning. Har försökt hitta jumpsuits eller snygga byxor i två månader nu. Helt omöjligt. Oavsett. Det är inte hela världen. Att jag ens gör ett inlägg om det är oviktigt. Kram på er ❤

Likes

Comments

Dagbok, Musik

Idag ska jag vara ute med familjen och fixa i trädgården. Farmor ska nämligen komma och jag ska faktiskt själv åka och hämta henne. Tänkte att jag ska försöka ta med mig kameran överallt idag. Det kan ju vara kul med lite vardagsfoto ibland. Vi ska egentligen inte göra så mycket men solen ska skina och det innebär att man nästan måste vara ute. Annars behöver mitt älskade växthus bli reparerat. Glasen flög nämligen iväg i vintras när det blåste så mycket.

Bjuder på en ny och lite somrig låt får Per Gessle och Lars Winnerbäck. Finaste melodin! Kram ❤

Likes

Comments

Dagbok, Musik

Idag är det fredag, vilket betyder RELEASE PARTY! Nej. Men varje fredag släpps ju massa nytt på Spotify och idag släppte Zara sitt nya album. Det är eld. Det är vad det är. Riktigt bra. Ska helt klart dra med mig Marta (om hon inte drar mig) till Grönan i sommar och se henne live. Det är dagen innan vi tar studenten också, bra firande! Min favoritlåt är Symphony, men herregud hela albumet är bra. Kommer antagligen lyssna sönder på allting under helgen. Kram ❤

Likes

Comments

Dagbok

Sprang (läs: cyklade) ut för att se dagen solnedgång. Vackert som vanligt men otroligt blåsigt.

Jag har tänkt mycket på vad jag vill göra efter studenten. Att söka in till fotohögskolan kommer knappast ge mig en säker framtid. Det finns bara en minimal chans att jag kommer in. Vad ska jag göra då? Ska jag plugga till nått annat? Ska jag jobba? Var ska jag söka? Var ska jag jobba? Det är så svårt att veta allting. Jag vet inte hur man söker ett jobb. Hur man låter proffsig i ett personligt brev eller hur man ska vara på en intervju? Äsch. Allt fixar sig.

Likes

Comments

1

2

Okej. Om ni bortser från det faktum att bild nummer 2 är extremt redigerad och orealistisk: vad tycker ni? Jag tror nästan att jag ska gå och klippa lugg. Håret växer ju tillbaka någon gång ändå. Det är bara hår. Är dock ändå så otroligt osäker. Förstår ni mig? Dock, alla jag har frågat säger ja. Beslutsångest deluxe. 

Likes

Comments

Dagbok, Tips & insperation

en hund och en lugg

tatueringar och motorcyklar

vänner av den manliga typen och dagar med roliga vänner

leva i en inspirerande miljö och lära mig äta god mat

Vad vill ni ha? Jag vill ha så mycket. Har fått nått för motorcyklar på senaste tiden. Skulle vara så coolt att ta A2 körkort. Har dock inga pengar eller stöttande föräldrar kring det ämnet. Hund är en framtidsplan. Samma sak angående tatuering. Känner dock att jag skulle kunna skaffa det nu, men jag vill inte göra det själv. Kanske låter patetiskt, men jag måste ha med mig någon i alla fall.

Och angående håret, tror ni jag passar i lugg? Vill göra någonting extra med mitt hår, inte bara klippa topparna. Hm. Ska tänka på det. Men vad tror ni?

Likes

Comments

Dagbok

Imorgon har jag prov. Har jag pluggat? Väldigt ointressant att diskutera. Ser istället fram emot att gå in i duschen. Lägga mig i en nybäddad säng och se på en romantisk film. Känner att jag vill se en notebook film. Kanske A Walk to Remember. If I Stay. Kanske Me Before You? Det finns så många fina filmer därute. Jag blir förtvivlad när jag tänker på att jag aldrig kommer kunna se alla.

Bjuder på en bild från sensommarn. Kram på er och må måndagen vara med er! ❤

Likes

Comments

Dagbok

Jag har en sån enorm längtan till någonting. Antagligen att skolan ska ta slut. Att livet äntligen kan börja. Jag vet inte vad jag syftar på när jag säger börja. Men någonting nytt måste ju komma in i livet, eller hur? En sak som jag vet att jag måste fixa till snarast är i alla fall mitt hår. Det är gult. Det är trassligt och det är tråkigt. Måste boka tid hos frisören i veckan. Jag har så svårt att veta vad jag ska göra dock... Någon idé? Kram på er ❤

Likes

Comments

YouTube
sofiawigen

INSTAGRAM@sofia_wigen