Du är den rätta för mig, och jag är den rätta för dig. Det vet vi båda två. Jag kan inte tänka mig att vara med någon annan än dig, heller inte utan dig. Du är den där perfekta som inte alls är helt perfekt. Du är den där enda, Den enda som någonsin kunnat få mig så glad och nöjd med livet precis som det är. Ibland hatar jag att jag älskar dig. Och jag älskar dig så mycket jag hatar dig ! Allt blir som en bok skriven med oförklarliga ord, ord och meningar som ingen förstår oavsett hur man vrider och vänder på allting så blir det ändå inte så bra som jag velat och hoppats. Vad vill du att jag skall göra? Hur skall jag gå till väga? jag kan aldrig veta om du menar det du säger. Jag kan aldrig veta om du ångrar dig i morgon. Allt blir så suddigt. Jag vill bara veta, vara helt säker på dig... På oss och det vi har. Jag kan heller inte veta vilka ord jag skall använda för att du skall förstå. Jag vill bara veta vad som tynger dig. Vilka av mina handlingar som gör dig så osäker. Jag vill inget hellre än att vara med dig. Du är den enda jag kan tänka mig att dela hela mitt liv tillsammans med. Och den enda jag verkligen är stolt över. Nu finns det bara ett stort ? i mitt hjärta. Älskling, snälla hjälp mig att förstå!

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känslan då allt man älskar håller på att försvinna. Allt jag har och det ända jag vill ha. Jag vill inte ha något annat. önskan att de ska ristas i sten. Att det ska vara du och jag. Bara tanken gör mig tokig. Jag bara gråter och gråter. Vill bara omfamnas av dig. Ingenting annat är viktigt längre. Det enda jag vill är att det ska bli bra. Jag vill att du ska älska mig precis så som jag älskar dig. Du är den finaste jag vet och de bästa som någonsin hänt mig. Utan dig hade mina andetag varit slut för längesen. Det är tack vare dig som jag lever idag. Det är tack vare dig som mått bättre än någonsin. Tiden med dig är det bästa som finns, jag vill inget hellre. Inget hellre än älskas utav dig.

Likes

Comments

Har du någon gång känt en saknad som aldrig försvinner? En saknad som bara bubblar upp från ingenstans? En saknad som egentligen bara blir värre om ni pratas vid på telefon? En saknad som aldrig försvinner sålänge hon/han inte är hos dig? En saknad som oavsett timmar, dagar, veckor och månader tillsammans alltid kommer att finnas kvar sålänge det är ni två tillsammans?

Jag måste vara fullständigt tokig som bara efter 9 timmar ifrån dig håller på att spricka. Det är så man blir mörkrädd, att älska är jätte vackert, men att vara så dunder förälskad att jag efter några timmar ifrån dig håller på att ventilera kan ju inte vara hälsosamt. Jag är som besatt. Jag vet ju att du inte kommer lämna mig i morgon, över morgon eller nästa vecka. Det ska ju vara du och jag. Vi är ju som skapade för varandra. Som jag känner för dig har jag aldrig förut känt. JAG ÄLSKAR DIG! ❤❤❤❤

Likes

Comments

Vaknat säkert upp emot 6-7 gånger inatt och varit rent ut sagt vansinnig. Vaknar på helt fel sida och känner att jag just nu bara vill strypa någon!

Likes

Comments
Det smög sakta in på livet... och du blev sjuk.
Du har alltid varit det finaste jag har. Du är de ända jag är riktigt riktigt stolt över, på riktigt. Att få kalla dig min syster är det bästa som finns. Jag vill inte tänka tanken på hur mitt liv skulle se ut utan dig vid min sida. Du är stark, du fixar det här! Jag vill inget hellre än att ta dig under armen och bara dra. Ge dig allt du behöver och få dig att må bra.

Jag kan inget annat än fortsätta hoppas, och vänta på den dagen du blir frisk. Det kommer alltid, vad som än händer att vara du och jag. Jag kommer aldrig att lämna dig. I vått och tort så är det du och jag. Du är den finaste jag har. Älskade lilla syster, kämpa på. Du klarar det här! ❤


Jag älskar dig jag älskar dig Jag älskar dig jag älskarJag älskar dig jag älskarJag älskar dig jag älskarJag älskar dig jag älskarJag älskar dig jag älskar Jag älskar dig jag älskar Jag älskar dig jag älska jag älskar dig jag älskar Jag älskar dig jag älskar dig!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Visste du att de människor som värkar starkast ofta är de som är svagast

Visste du att de människor som uppvisar mest vänlighet ofta är det som blir illa behandlade?

Visste du att de människor som tar hand om alla andra hela tiden är de som behöver de mest? 

Visste du att en sådan liten handling som en klapp på axeln eller en kort mening som "det ordnar sig" kan vara början till ett läkande sår?

Din vänlighet och förståelse kan göra större skillnad är du tror, du kan vara anledningen till att en annan människa mår bra. Du kan göra skillnad!

 

    Glöm aldrig bort att...

Vara vänliga mot varandra, ta hand om varandra, hålla hårt i dom du håller kär & bry dig om dom som förtjänar det som mest! Likes

Comments

Människor som pratar strunt har inget bättre för sig. Att prata om mig eller någon annan dom inte känner är ju bara så komiskt, att prata smörja och vara elaka då jag eller någon annan uppenbarligen är mer intressant än dom. Att folk inte kan hålla sig till sitt eller till sanningen är bara upprörande. Man ska alltså inte lita på någonting man hör om man själv inte vet att det faktiskt stämmer. Utan fakta har du ingen grund, utan grund kan du heller ingenting säga. Det är din uppgift att avgöra vad du ska tro på, men tro mig... Håller du dig till sanningen och faktan kommer du långt. TESTA VETJA! :-) 

Likes

Comments

Jag är svag för dig, för du gör mig stark.Du är bra för mig, ändå förstör vi allt. Du har sönder mig fast du gör mig hel. Du känns så rätt även om allt vi gör blir fel. Jag är svag för dig, jag gör vad som helst, Allt för att få va med dig. Kan aldrig dra en gräns, Jag har tappat greppet. Vet varken in eller ut.Vi kan ha trampat snett, men det här är sinnessjukt. Jag vill älska dig och jag vill slå ihjäl dig. Vill ha dig ur mitt liv, men någonting står i vägen..Jag gör allt för att behålla förståndet men jag har fastnat i beroendet. Du är knark för mig, och jag behöver mer, fast än du förstör mig helt.

Du är bra för mig, därför förstör jag allt. Jag har sönder dig när du gör mig hel. Har alltid rätt även när det är jag som har fel. Det kanske är därför det blir såhär varge gång? Alltid något, alla dom där känslorna som vi slarvat bort och som vi letar efter. och jag tänker att vi är inga barn och kanske borde veta bättre.

Det är ett krig. varge dag skjuter vi ner varandra öga för öga ända till ingen av oss ser den andra.Jag kan lämna dig nu men ingen kommer någonsin nära nog att kännas som du. Du är knark för mig.

Jag behöver mer fast att du förstör mig helt, Vi kämpar vidare och ger varandra den kärleken vi förstjänar. 

 

 

Likes

Comments

Det är mycket som händer just nu, på en och samma gång. Vet inte riktigt var jag ska börja rensa för att ta itu med alltihop. Kan helt enkelt inte göra så mycket åt det förrän det automatiskt faller på sin plats. Jag bara hoppas, och ber till gudarna att jag har mina guider med mig nu under denna ovissheten... Låt allt gå vägen & låt det blir bra!

Likes

Comments

Jag har sen jag var liten alltid drömt om att få känna mig som någons prinsessa. Det gjorde jag... Men som pappas prinsessa, det räckte just då gott och väl. Men jag ville känna mig som någon väldigt speciell för någon helt annan. Drömde alltid om killen jag skulle träffa, bilen vi skulle skaffa, huset vi skulle köpa & Bröllopet jag skulle få och allt jag det där när jag blev stor.

Trodde aldrig jag skulle träffa någon som faktiskt tyckte om mig, alltså bara mig.. På riktigt!
Men där kom han, som prinsen på sin vita häst när det behövdes som mest. Han hade dom mest fantastiska blå ögon jag någonsin sett, ett underbart leende och ett kärleksfullt hjärta.. Där var han. Honom skall jag ha!

Äntligen, jag är kär, på riktigt.. Jag älskar honom.. Det är vi nu... Ingen annan!

Låt mig få behåll denna vackra jag har fått, låt våra planer gå igenom... Låt oss bygga det liv vi tillsammans vill ha! <3>

Likes

Comments