Header

Hejsan bloggen! Nu är jag tillbaks efter ett skönt lov och jag insåg att jag glömt säga god jul och gott nytt år, hallå?! Under lovet vilade jag en hel del eftersom vinterkräksjukans mamma kom o hälsade på mig och kort tid efter fick jag herpes(förmodligen), lite från ingenstans? Och jag fick rena paniken när jag fick reda på att herpesvirus finns kvar i kroppen hela livet. Jaa.. trevligt.

Men nu har vi börjat vårterminen i skolan, det går så otroligt fort men ändå sakta, om ni förstår vad jag menar? Allt har hittills varit plugg inför prov, seminarium och lite läxor. Blev så motiverad att ge mitt ''allt'' på skolan och jag ska försöka hålla uppe motivationen genom terminen. PRAY FOR ME!

Spam på mig och mina nya röda mjukisbyxor från BikBok! ÄLSKAR

Likes

Comments

Hej alla! Jag hoppas att ni har haft en fantastisk nyår trots att 2016 kanske inte var en favorit! Jag är inte jättetaggad inför 2017, men vi kan väl låtsas att jag är det? För mig var 2016 ångest och depression men det har också hänt otroligt bra saker genom året och lärorik var den också. Vi kan väl alla hoppas på ett bättre år och tillsammans göra den bättre? Gott nytt år❤

Likes

Comments

Ni har väl inte missat chansen att vinna en Nikonkamera på Nicole Falcianis blogg? Tävlingen finns HÄR

Likes

Comments

Hejsan! Jag ska alldeles snart gå och lägga mig för jag är så otroligt trött men jag ska uppdatera er lite om min helg. Igår firade jag min kompis födelsedag. Det blev asiatisk buffé, lite bowling och filmmys! Det slutade med att jag sov över där och kom hem vid 5 tiden idag. Sen dess har jag duschat och suttit lite vid datorn.

Önskar verkligen att helgen var lite längre för jag känner att jag inte har tid att göra allt som jag vill. Har känt på senaste tiden och jag förstår inte hur allt ska hinna göras på 24 timmar, hahaha. Men nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna tidigt imorgon för att plugga. Godnatt!

Likes

Comments

Vit turtle neck- Kappahl

Jeans- Vero Moda

Likes

Comments

Go'kväll alla! Sitter just nu och pluggar lite matte och engelska glosor. Har några kommande prov som jag har planerat att plugga till lite varje dag. För är det någon som pluggar dagen innan så är det jag hahaha!

Igår var jag iaf i Anderstorp och träffade en kompis vilket var jättemysigt faktiskt. Vi bara chillade, vilket jag älskar att göra både själv och med vänner😝 Har faktiskt inte gjort mycket mer. Det är nu vinter depressionen börjar för mig, vilket betyder att jag stannar hemma, äter mycket, sover och orkar göra nada, lolz.

Likes

Comments

Sjukt längesen jag gjorde en ''Days outfit'' på min blogg. Jag kom precis på att det blir helt fel, vadå ''days outfit''? Alltså ''dagar outfit'' på svenska? Jag har alltid tyckt att det låtit bra och skrivit det på min blogg. Jag skäms! USCH HAHAHA, varför har ingen berättat det tidigare? :(

Men aja, anledningen till att det var så längesen är för att jag har gått runt i chill kläder nästan hela tiden. Men jag ska försöka att lägga upp fler ootd's ändå!

Bomber jacka-Bikbok

Cargo pants- H&M

Slip on sneakers- Stadium

Likes

Comments


Better Blogging Nouw