Header

Jag blev så himla inspirerad av alla makeup artister som gjort otroligt fina sminkningar på sin arm och bestämde mig helt enkelt för att testa det själv för första gången! Det tog ungefär 40 minuter att göra, den är inte perfekt men jag är hyfsat nöjd ändå :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Håll nere musknappen eller fingret på mobilen för att spela upp bilderna! #nouwlivephoto

1. Jag absolut älskar solnedgångar! Det är det finaste som finns. 🙌


2. Min galna lilla syster på 13 år!


3. Stockholm! Kanske flyttar dit i framtiden, vi få se :)


4. Pizza och caesarsallad, alltså på riktigt! (Pizza på stranden är ett plus!!!!)😍


5. Katter!!! Hur sötaa???😱


6. Jag är också ganska bra!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Beställde den här fina satin klänningen med kors i ryggen från Nelly.com förra veckan och igår fick jag hem den!

Jag ska nämligen vara värdpar för årets bal vilket ska bli superkul och jag längtar! Dock hatar jag att behöva hitta klänning, har kollat runt på olika sidor för både klänningar och inspiration men jag hittar ingen perfekt. Jag har dock bilder av hur klänningen skulle kunna se ut i mitt huvud, hur nice om jag kunde sy själv? Grejen är att klänningen måste vara i en ljus färg och den får inte gå längre ner än knäna, man får liksom inte sticka ut.

Sen hittade jag den här klänningen på Nelly när jag sökte på ''Silky dress'' men tvekade eftersom den ser lite mer ''festlig'' ut och även påminner mig om nattklänning haha, jag var rädd att den inte riktigt skulle passa balen. Sen är den ju faktiskt otroligt fin och jag blev kär. Men tyvärr blir det retur! Den är i storklek S och jag fick på mig den dock är den alldeles för trång vid midjan, precis som alla andra Nelly klänningar. Dessutom sitter den helt fel vid brösten, vet inte om det beror på mina små bröst men jag förstår inte hur någon med större än mina ska få plats i den?

Annars gillar jag den! Har ni tips på vart man kan hitta snygga klänningar som skulle kunna has på balen?

Klänningen finns HÄR

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej bloggis! Igår var jag och mitt UF-företag med på UF-mässan i Jönköping, Elmia. Vi åkte buss med skolan vid 7 på morgonen så jag vaknade extremt tidigt och trodde jag skulle dö. Har dessutom varit stressad och förberett inför mässan hela veckan.

Lokalen var sjukt stor och det var riktigt mycket folk. Jag gick väldigt ofta runt och kollade på andra UF-företag och deras monter, att stå vid montern kan bli drygt och långtråkigt. Bara av att kolla blev jag så himla imponerad, många har verkligen gått all-in och det syns!!

Efter att ha varit där från 8.00 till 19.00 blev vi riktigt trötta och jag är fortfarande trött idag hahahaha. Ska nog ta o lägga mig tidigt idag! Godnatt!

Vill ni veta mer om vårt företag, kolla in vår instagram @SchoolKit101UF

Likes

Comments

Köpte neon slingor från Rusta för ett tag sen efter att jag sett massa DIY neon signs på youtube som jag verkligen ville göra. Det har dock aldrig blivit av eftersom jag inte orkat och heller inte hittat ståltråd. Men jag bestämde mig idag för att göra det och jag försökte hitta något annat att ersätta för ståltråden vilket fick bli grillpinnar!

Fick inte så så fina bilder tyvärr!

Du behöver:

LED neon slingor, jag använde två stycken och en är 1 meter

Stort papper, eller tidning så slipper du slösa ;)

Grillpinnar, det slutade med att jag använde ca 6 st

Limpistol

Tång, eller något annat att klippa grillpinnarna med

Jag valde att göra en krona för att det passa sig mig skitbra😏 Kom ihåg att du endast kan göra symboler, texter eller bokstäver som består av raka linjer eftersom du använder pinnar. Så jag hittade lite inspiration på google och ritade sedan ner det på pappret.

Innan jag gjorde det klippte jag en två meter tråd(längden på neon slingorna)som jag sedan använde för att kunna kontrollera om slingan räckte för kronan, vilket det gjorde på första försöket???


Jag provade runt med pinnarna och klippte de sedan i rätt längd. Sedan använde jag limpistol för att sätta ihop hela kronan. Jag använde väldigt mycket lim för att den skulle vara stabil, det funkar jätte bra dock syns det, men det gör inte mig något.

Använd en tidningen eller något annat som underlägg för det kan bli kaos och förstöra bord t.ex!


Innan jag använde limpistolen för att limma fast neon slingan planerade jag hur jag skulle göra, alltså vart den ska börja och sluta.

Och tadaaaaa!

Är supernöjd och tyckte det var kul att göra. Sjukt längesen jag pysslade o grejer och jag saknar det verkligen! Har hängt upp den över min sminkspegel bara för att jag ska kunna ta coola bilder, det var egentligen därför jag ville göra det här projektet hahahah. Hoppas ni gillade det och vill testa!

Likes

Comments

Haaai! Jag och Wendy bestämde oss innan sportlovet för att köpa periodkort för att åka runt lite så igår åkte vi till Jönköping och shoppade. Lyckades köpa några grejer som jag visar er i ett inlägg imorgon!(om jag pallish). Ville verkligen shoppa mer men mina pengar bara försvinner hahaha. Har bytt stil och tröttnat på gamla kläder därför vill jag bara köpa en massaaaaa nya kläder, kanske borde börja jobba?

Vi shoppade i både centrum och A6, sen blev det middag på Ikea såklart ;) Provade deras caesarsallad och den var riktig goood, ni måste prova!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw