Header

Hej! Nu när hösten har kommit kände jag för att göra en collage på några supersnygga höstplagg från NA-KD!


Jag älskar långärmade och mysiga tröjor till hösten. De är snygga, enkla att styla och dessutom riktigt bekväma. På sista tiden har jag varit tokig i tajtare tröjor, helst med hög hals(polo neck). Så snyggt och fräscht!


​Ljusa boyfriend/girlsfriend jeans is the boooomb, hittade de perfekta paren som ni ser! De sitter liksom perfekt, inte för löst och inte för tajt. Sen tycker jag även flared pants är skitsnyggt, så stylish men bekvämt på samma gång

Och man får inte glömma chokers ofcourse, passar till så mycket och ger det där lilla ''extra''. Och det sista plagget, lace bra! Jag tänkte att man kunde ha den under en lite större tröja/tjocktröja så att den där detaljen syns, passar perfekt till hösten ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min absoluta favorit låt som jag har lyssnat sedan sommaren då jag hörde det för första gången och GRÄT, alltså åhh, både låten och videon är perfektion! 

''Don't touch me, boy I want you, not allowed to''

Likes

Comments

Hejjsan kompisar! Jag antar att alla är tillbaks till skolan. Att lilla jag går i 2:an? Snart tar jag studenten och jag har på riktigt ångest. 'Vad ska du göra efter?'', ''Vad vill du bli`?'', amen vadå det är väl länge till? Så tänker jag hela tiden men det är som att livet ger mig en fet bitchslap varje gång o ba ''HAHAHA, det tror du va?''.

Jag ser iallafall inte emot att sluta gymnasiet. Många kanske tycker att det ska bli skönt eftersom man slipper all plugg och skit. Men det blir ju jobbigare efteråt oavsett om man börjar jobba eller plugga vidare, enligt mig. Sen kanske det blir roligare, jag vet inte. Nu förstår jag(iaf lite) varför vuxna tycker att det suger att vara vuxen. Vem orkar ha ansvar egentligen??

//flickan som inte är redo för vuxenlivet

Likes

Comments

Hej bloggish! Nu är första skoldagen avklarad och det känns bra, eller rättare sagt helt okej. Jag jobbar fortfarande på motivationen men det är kul att få träffa människor igen och känna sig levande haha. Jag fick verkligen den bästa avslutningen på sommarlovet!

Jag, Lisa, Linn och Louice åkte till Malmö och spenderade en natt där. Vi hade egentligen tänkt att gå på själva festivalen men det blev istället shopping på Emporia. Vid tolv tiden var festivalen redan slut så vi åt på Bk och sedan drog vi hem till hotellet. Men det var kul ändå, dock skulle det nog bli mycket roligare om vi åkte den här kommande fredagen eftersom det är mer folk. Men what to do?

Likes

Comments

Har verkligen velat ha fler hål i örat än bara 1 på varje sida jättelänge! Så igår bestämde jag mig för att ta hål i örat på mig själv. Jag trodde egentligen inte jag skulle våga men det var inte alls så farligt. Nu hoppas jag på att jag slipper infektion. Och om det nu går bra så tänker jag ta flera!

Likes

Comments

Hej och hallå! Nu har jag börjar sommarjobba och jag är på första veckan av tre. Jag jobbar på ett ålderdomshem som ligger tvärs över gatan. Zuper skönt! Jag börjar gå klockan prick 07.00 och kommer precis i tid eftersom deras klocka gå någon minut efter. Det är faktiskt helt okej även fast det kan bli lite tråkigt ibland. Jag fixar för det mesta frukosten, matar och gå på promenad med gamlingarna och underhåller de. Vissa är så sjukt roliga och söta att man dör!

Det känns ändå bra att göra något lite mer ansträngande nu efter att jag chillat och njutit av lovet. Förra tisdags sov jag över med mina vänner och vi badade i poolen, åt, kollade på skräckis och sov vid 05:00. Påväg hem blev det en liten roadtrip och vi stannade i Gränna. Och i fredags åkte jag till Stockholm med min familj. Det var första gången jag var där så vi gick för det mesta runt. Det blev tyvärr ingen shopping som planerat eftersom vi inte hittade Mall of Scandinavia trots en GPS, blev så besviken men whatever.

______________________

Likes

Comments

Har ni hört talats om Pokémon Go?

Det snackas en massa om Pokémon på internet, speciellt på Facebook så jag var tvungen att kolla upp det. Så som jag har uppfattat det gömmer det sig över 100 Pokémons som man sedan ska hitta i verkligenheten. Man har alltså en karta på mobilen som matchar sin omgivning IRL. Hur coolt och galet låter inte det? Dock har spelet inte kommit ut i Sverige, men shit vad jag är taggad!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw