Header

Contains affiliate links

Hur snygga är inte dessa som jag klickat hem från Sportamore.se? Nu har jag börjat gymma ca 4-5 gånger i veckan och jag kände att jag behövde fler träningskläder. Så fort alla mina sköna och snygga träningskläder hamnade i tvätten blev jag omotiverad till att dra till gymmet. Att komma till gymmet med snygga och bekväma träningskläder motiverar mig verkligen, är det så för er med?

Dock kan träningskläder vara så sjukt dyra och jag orkar inte lägga ner så mycket pengar på det. Men jag kan verkligen rekommendera er Sportamore, de säljer massa träningskläder och skor, you name it! Dessutom är frakt och retur gratis ;) Och är du student får du 15% rabatt.

Lägg märke till att priserna på varorna går upp och ner hela tiden!

Nike - Tanjun strl 38 (389:-)

Älskar de såå mycket! Så otroligt sköna och lätta, dessutom jävligt snygga?!

BLACC- Träningstights strl S (199:-)

ADIDAS Träningstights strl XS (249:-)

Träningsbyxorna är i vanligt tyg, de är även genomskinliga så att ni tänker på det ifall ni squatar 

Det enda jag stör mig på är resåren i midjan som viker sig helat tiden, annars är de definitivt 10/10!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså hörrni! Jag är så sjuuukt sugen på att göra min första lilla tatuering. Jag har antingen tänkt mig ett palmträd eller en liten ros. SÅ MAINSTREAM, jag vet, men det är så fint? Jag är dock osäker på vart jag vill ha tatueringen, vart tycker ni?

Likes

Comments

Älskar att kolla tillbaks på gamla filmer, denna är IKONISK!

Likes

Comments

Hejhej! Det var ett tag sen jag faktiskt skrev om min vardag och vad jag håller på med i mina inlägg, det är skittråkigt egentligen för det bästa med att ha blogg är att ha möjligheten att komma tillbaks och läsa sina gamla inlägg. Det enda jag lägger ut nuförtiden är kläder och annat, hur kul att sitta och kolla sina inköp om 3 år?

Idag hade jag iallafall bara en lektion i skolan, den började dessutom vid 11.20, så jag passade på att köra ett hårt benpass! Jag älskar att gymma på morgonen, det är en så sjukt bra start på dagen. Jag brukade alltid gymma på mina sovmorgon när jag gick i 1:an och 2:an och nu gymmar jag alltid efter skolan vid 4 tiden. Jag vill börja träna på morgonen igen, nu när jag ändå har sovmorgon varje dag. Problemet är bara att komma upp ur sängen, jag får jobba på det😓

Efter gymmet drog jag till mattelektionen, åt lunch och nu sitter jag hemma och ska försöka plugga lite innan mina kompisar kommer för vi ska ha tacokväll, hur mysigt?

Likes

Comments

Känner mig tvungen att lägga upp fler bilder på mina bikinin från Zaful för de är fina!😭

Se inlägget HÄR för fler bilder

Likes

Comments

Jag är kär i tröjan? Den kommer från H&M!

Likes

Comments