Header

Hej mina vänner! Jag hoppas ni har en bra helg. Wendy har åkt hem och nu sitter jag här med världens mensvärk och kollar på Youtube videos. Igår var jag på en liten fest med några kompisar men den slutade redan vid 10 tiden så jag drog till några andra kompisar. Och där hade vi bland annat tea party och rap battle, hahah. 

Och vid 2 tiden på natten drog jag och Wendy till McDonalds och hoppades på att inte möta några clowner, för då hade vi dött. Jag har faktiskt inte clownfobi men hade jag sett en så jag inte vart lika modig som jag tror att jag är. Men nu ska jag försöka plugga lite, vi har spanska prov nästa vecka och jag vill SPY, adiós!

Likes

Comments

Hej bloggen! På senaste tiden har min hy gått lite craycray, finnarna har framförallt bosatt sig på min panna. Och då snackar jag om en röd panna med minst 15 finnar och inte en liten pluttiplupp. Jag får skylla mig själv eftersom jag varit dålig på att köpa mig en ny make-up remover och istället använt mig av kokosnötsolja. Gör inte det! Hyn blir fet och det täcker porerna vilket leder till finnar. Dessutom har jag varit stressad och lite smådeprimerad på sista tiden. Jag har försökt att använda mindre smink men vissa dagar klarar jag verkligen inte av det. Så jag bestämde mig för att ta tag i det!

Min kompis har rekommenderat ansiktsmasken ''Himalayan Charcoal'' från The Body Shop som innehåller träkol av bambu och blad av grönt te, den ska tydligen djuprengöra huden, ta bort överflödig olja och exfoliera huden. Vilket är precis vad jag behöver!

Jag fick även testa en ansiktsmask, ''mask of magnaminty'' från Lush utav en annan kompis och den var så bra, den har liknande effekter som den från The body Shop, däremot är den här mycket billigare. Dock har vi inte Lush butiken i närheten tyvärr.

Jag kollade runt bland bästsäljare på The Body shop's hemsida och hittade ''Tea tree facial wash'' som är en gelébaserad rengörare som ta bort överflödig olja, vilket är jätte bra mot finnar.

När jag väl var i butiken hjälpte en jätte snäll personal mig. Hon berättade om alla produkter och jag bara stod där med stora hundögon och händerna hopknutna, det var så satisfying. Och hon sa det att ansiktsmasken och rengöraren torkar ut huden och att jag därför behöver en bra återfuktningskräm. Hon var en bra säljare och lyckades därför få mig att köpa ''Aloe soothing day cream'' som också är en bästsäljare!

Jag är än så länge nöjd med köpet men jag återkommer med en review på produkterna senare!

95,00:- HÄR

195:- HÄR

​195:- HÄR

Likes

Comments

Hej! Nu när hösten har kommit kände jag för att göra en collage på några supersnygga höstplagg från NA-KD!


Jag älskar långärmade och mysiga tröjor till hösten. De är snygga, enkla att styla och dessutom riktigt bekväma. På sista tiden har jag varit tokig i tajtare tröjor, helst med hög hals(polo neck). Så snyggt och fräscht!


​Ljusa boyfriend/girlsfriend jeans is the boooomb, hittade de perfekta paren som ni ser! De sitter liksom perfekt, inte för löst och inte för tajt. Sen tycker jag även flared pants är skitsnyggt, så stylish men bekvämt på samma gång

Och man får inte glömma chokers ofcourse, passar till så mycket och ger det där lilla ''extra''. Och det sista plagget, lace bra! Jag tänkte att man kunde ha den under en lite större tröja/tjocktröja så att den där detaljen syns, passar perfekt till hösten ;)

Likes

Comments

Min absoluta favorit låt som jag har lyssnat sedan sommaren då jag hörde det för första gången och GRÄT, alltså åhh, både låten och videon är perfektion! 

''Don't touch me, boy I want you, not allowed to''

Likes

Comments