Header

Contains affiliate links

Jag är extremt exalterad över detta inlägget för jag fick hem världens finaste skor från JustFab.com idag! Jag är så himla glad och nöjd, de är supersnygga och bekväma.

Dessutom har JustFab riktigt bra erbjudanden. Ordinarie priset ligger på 599:-, är man VIP-medlem kostar de 399:- och som medlem får man 75% på sitt första köp! Priset sjönk alltså till 100:-(även fri frakt), vilket är sjukt?!

Klicka på bilden för att komma till skorna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Adidas Windbreaker hittade jag i en secondhand // Vitt linne från Lindex // Shorts från BikBok // Sneakers lånade jag av min syster som köpt de på Wish // Pilotglasögonen är köpte på Ebay(länk)

Likes

Comments

Cropped tube top - Bikbok

Short - Bikbok

Top - Bikbok

T-shirt - Bikbok

Tröja - Bikbok

Solglasögon - Walkincloset

Likes

Comments

Hejsan! Är tillbaks med en NEW IN, det var ett tag sedan men jag är så dålig på att ta bilder nu för tiden!

Men här har ni mina senaste köp!

Fick med mig en söt crop top från NA-KD outlet i Åhaga, Borås. Älskar att den är så detaljerad med en ''choker'' och med kors i ryggen, dock är den väldigt urringad vilket jag önskar att den inte var.

75:-

Jag har alltid gillat silver mer än guld men jag har fallit för trenden med lager av halsband och chokers i guld, så fint? Köpte dessa från H&M!

70:-


Visst är de snygga?? Är kär i formen och den transparenta ramen😍 De kommer från Cubus!

149:-

(Förlåt att den är lite skrynklig, den behöver tvättas) Denna crop top är nog en av mina favorit sommarplagg just nu! Köpte den på Zara för billig peng. Vill verkligen använda den varjeeee dag men försöker att inte göra det!

39:-

Likes

Comments

Hejsan! Igår var jag och ekonomiklasserna i tvåan på studieresa. Vi åkte först till Ullared Gekås och lyssnade på en föreläsning, efter det fick vi shoppa där i några timmar. Vi ekonomer har fått lyssna på många föreläsningar under året och man blir verkligen jätteinspirerad, samtidigt som man får panik för att vissa människor är så drivande och framåt medans man själv är helt lost(?).

Hur som helst, efter Ullared åkte vi till Göteborg och fick besöka Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Sedan var vi fria i några timmar, tills klockan 22.00. Så jag, Amina och Wendy bestämde oss för att shoppa såklart. Älskar verkligen Göteborg och storstäder för övrigt! Det är så himla livligt, vilket är bästaaa! Jag bor i en väldigt liten stad på kanske 19 000 invånaren så ni kan förstå hur tråkigt det är.

Det var iallafall sjukt jävla kul!

Likes

Comments

Här har ni dagens enkla och bekväma outfit!

Skinnjackan kommer ifrån JC och är min all-time favorite, det vita maglinnet kommer från H&M, mom jeans från Monki och sneakers är Vans Old Skool!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! Jag tänkte visa er om hur man göra egen fransförlängning hemma. Jag ska inte säga att det är enkelt för det kan ta några gånger innan man får greppet! Jag har gjort detta ganska många gånger men det jag är definitivt inte perfekt på det. Men det är verkligen värt att testa för man kan spara så mycket pengar på att göra hemma även fast resultatet inte blir lika bra som hos en professionell! 😊


De individuella fransarna - Glam of Sweden, 10:-/st, köpt på Hemmahallen

Jag brukar variera längderna på fransarna beroende på vad jag känner för. Ju kortare de är, desto mer naturligt ser det ut! Jag använde mig av 10, 12 och 14 mm, vilket är lite mer dramatiskt.

Vattenfast speciallim - Ardell Lashtite Adhesive Dark, 59:-, köpt på Lyko(länk)

Inte det bästa limmet eftersom den blir hård när det torkat. Limmet sitter upp till flera veckor!

Pincetter och ögonfrans-, ögonbrynsborste

Jag använder mig utav en vanlig pincett för att sätta dit fransarna och sedan utav en större lösögonfranspincett för att klämma ihop fransarna med mina egna. Borsten använder jag för att borsta igenom fransarna och se till att de är separerade och raka.


1. Jag börjar med att lägga en liten klick lim på antingen själva ögonfransförpackningen, aluminiumfolie eller något annat! Limmet torkar superfort, därför ser jag till att ta lite i taget.

2. Lättaste sättet att ta ut en frans från förpackningen är att böja den som ni ser och sedan använda fingrarna eller en pincett för att försiktigt dra ut den från ROTEN, annars förstörs de. Vill man spara tid kan man ju ta ut flera åt gången ;)

3. Doppa sedan fransen i limmet. Det knepigaste är att få rätt mängd lim! Om du tar för lite lim, håller de inte länge och tar du för mycket så ser det inte bra ut och dessutom blir det störande.

Det spelar ingen roll vart du börjar men lättast är väl antingen på kanten eller i mitten. Se till att de ligger så nära ögonfranslinjen som möjligt, dock så att den INTE rör huden för det kan vara smärtsamt. Hur de sitter på fransarna kan också avgöra hur länge de håller.

4. Började med att göra första ''lagret''! Jag bruka göra små mellanrum mellan varje och sedan fylla på de efteråt. Om jag sedan vill ha det fylligare kan jag köra ett till lager. Se till att borsta varje gång du lagt en frans och det torkats, så att fransarna är på plats.


Jag börjar alltid med de korta fransarna längst in och jobbar mig sedan utåt med längre fransarna.

Detta är resultatet!

Fransarna håller olika länge, ibland ramlar de av dagen efter men då limmar jag fast den igen och ibland håller de i ca 2 veckor, det beror helt enkelt på hur bra jag har satt de!

Likes

Comments