Det var inte igår om man säger så..men har ingen annan förklaring än att jag har inte velat blogga eftersom allt har minst sagt varit en tid då att blogga har känts onödigt, töntigt och inte ens något jag tänkt på mer än att läsa andras bloggar.
Kan väll säga att det psykiska har inte varit på topp under en ganska lång tid..men mer om det kanske någon annan gång.

Jag har faktiskt ingen energi (just nu) eller ser ingen mening med att skriva vad som har hänt sen jag skrev sist..hehe..men kan väll börja där jag är idag.

Just nu så ska jag snart sova för är helt utmattad i kroppen. Har nämligen haft/har körtelfeber, har haft 40 graders feber i nästan tre veckor men nu börjar det bli bättre efter som jag har fått lite kortison. Ni får googla symtom för körtelfeber men kan säga att det är inte lätt eller kul! Har faktiskt tråkigt nog avbokat en Rhodos resa jag skulle gjort med mina tjejkompisar pågrund av detta..som tur är kunde dom åka utan mig! För läkaren sa att han tyckte att jag borde inte stressa mig att bli bättre och som det blir med körtelfeber så kan det ta en tid att känna sig som sig själv igen. Verkligen bra tajmat att få det precis när man fick sommarlov..men jag försöker se det positivt på något sätt.
Så på dagarna gör jag inte mycket mer än att äta, dricka, vila, försöka sitta upp så mycket som möjligt så slemmet inte fastnar i lungorna, försöka att inte bli uttråkad och sen gå och lägga mig igen. Såklart så gör jag mer men det känns som att de senaste 2,5 veckorna har bestått av detta..
Kan väll säga att det har känts lite som att de blir "kaka på kaka" om ni förstår vad jag menar.

Jag hoppas att jag är på bättringsvägen och att både febern och halsen blir helt bra så snabbt som möjligt. Vill verkligen kunna göra några saker även om energi och orken kanske är på min sida.
Ser i alla framemot veckan vid min sommarstuga som är om några veckor, där trivs jag verkligen som bäst. Sen skulle det såklart vara kul om jag har lite energi på fredag när jag och min pojkvän ska fira på något sätt att vi har varit tillsammans i ett halvår, alltså 6 månader. Vi båda tycker att det känns som mycket mer men antar det är för att vi känner varandra så bra. Sen kanske jag och några i min familj åker ner någon sväng till sommarstugan i veckan vilket för min del vore helt magiskt. Det kanske ger mig lite energi eller kraft.


Finns så mycket mer att berätta om vad som varit, framtiden och nuet men klockan är mycket och det här var mest en impuls för jag kände att en gång i tiden var det skönt att skriva av sig här även om inte många läser. Kram så kanske vi hörs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@sofiavorde