Känns som jag äntligen är trött på kvällen och jag hoppar inombords av glädje(!!). Det har varit så svårt att vända tillbaka dygnet men nu är jag på god väg. Jag har gått upp före 07 både måndag och idag och tänkte fortsätta så tills jag känner att jag har rutinerna på banan. För att inte bara vara hemma och slöa så bad ja pappa skjutsa mig till farmor när han åkte till jobbet. Kom lagom till frukosten, älskar att äta frukost hos farmor för man får alltid havregrynsgröt, mackor, kaffe och läsa tidningen. Myskänslan åker upp på topp! Vi spelade kort (tant-poker) och hämtade in ved. Vi tog det lite lugnt, lagade lunch och åkte och handlade lite. Hon skjutsa hem mig när vi hade varit i affären och när jag kom hem tog jag bara det lugnt. Filip var redan hemma och resten av familjen kom hem efter några timmar. Nu har jag ätit mat, duschat och la mig nyss i sängen och jag är trött!!! Jag ser verkligen framemot att sova haha. Planering inför veckan

Onsdag: gå en promenad och dra in till stan och träffa mina girls.

Torsdag: sovmorgon och möte på min praktikplats och kanske shoppa efter eller träning.

Fredag: vara ledig på dagen och sen träffa en kompis.

Lördag: Kanske ska göra något på dagen med familjen och på kvällen kanske vara med min pojkvän.

Söndag: Tror inte jag har något planerat, kanske träning.

Borde även skaffa gymkort denna vecka så jag kan börja gymma, för jag mår så sjukt bra av det!! Borde även framkalla bilder och plocka ordning på mitt gamla rum. Men vi får se vad jag hinner och orkar göra.

Helt ärligt så saknar jag klassen och vill så gärna bara backa tiden och gå kvar men det kanske jag bara säger för att jag skäms för att jag inte "följer" normen men jag saknar alla kompisar och människor man träffar när man går i skolan.

Känner att det börjar finnas mer att blogga om så det kanske blir inlägg om dagen då och då haha!

kram och godnatt<3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

känns som att jag skriver "det var ett tag sen" i varje inlägg men det blir så när jag inte lägger så mycket (läs ingen) energi på bloggen. Men jag gillar att jag kan skriva lite när jag vill även om jag skulle vilja satsa lite mer på bloggen. Jag skulle kunna till exempel fota bättre bilder, skriva mer och bättre inlägg osv..Men man kan ju alltid göra saker bättre.


Det har som alltid hänt lite i mitt liv sen jag hörde av mig förra gången. Men det känns onödigt att skriva om det. Men kan nämna att mitt rum är klart och jag är mer än nöjd. Jag har inte gjort så mycket på vardagarna förutom att gå ner till köket och hämta något att äta..nej kanske inte riktigt så but almost. Det har blivit ett nytt år och jag vill inte göra det till en sån stor grej. Men kan säga att jag firade nyår på de bästa möjliga sätt ;).. HAHA!

Jag orkar helt ärligt inte skriva så mycket mer ikväll...men jag hoppas att jag orkar det framöver. Men ville mest bara säga hej igen! Om det är någon som läser denna blogg haha så får du gärna skriva vad du vill att jags ska blogga om. Ifall jag ska fota mer, skriva mer personliga inlägg....vad som helst! godnatt på er och imorgon är det fredag!!!!

Likes

Comments

Instagram@sofiavorde