Hej!! Det va ett tag sen nu.. Senast jag skrev hade vi vandrat tror ja. Tror ja åkte tillbaka till Sverige dagen efter, känns som jättelänge sen men samtidigt som att det va igår.
vad har jag gjort sedan ja kom hem då?
en månad efter att jag kommit hem åkte jag tillbaka till staterna för att spendera några dagar i NYC. Bästa resan någonsin!!
Jag har varit i Vemdalen och vandrat. Jag har även varit på Liseberg, efter Liseberg så spenderade jag några dagar nere i Skåne.
Annars har jag bara träffat kompisar och tagit det lugnt. Har haft mycket kontakt med alla vänner i CO och alla utbytisar jag lärt känna som bor runt om i världen. Det är lite svårt att hålla kontakten med alla men det funkar ändå.

Imorgon börjar skolan.. känner mig ändå rätt redo för att börja tvåan. Jag har även blivit en EF ambassadör så det ska bli jättekul att jobba med alla på EF!

Vet inte riktigt vad som kommer hända med bloggen nu. Den kommer finnas kvar men vet inte om jag kommer skriva. Kan hända att det kommer upp ett inlägg lite då och då :)

Bye for now
Sofia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags gick vi på en hike, Devils Head!
På vägen ner började det hagla hahah men annars så var det riktigt kul!

Likes

Comments

Idag åkte jag till Elitches med Mariah. Legend hade fixat så att alla seniors kunde komma in för ett billigare pris!
Vi kom dit lite innan 11 och stannade till ca 3. Det var myyycket folk där så köerna va upp mot 2h på vissa ställen... det var även strålande sol och 30 grader!

Likes

Comments

Igår åkte jag med Mariah till CSU i Fort Collins. Hon ska börja där i höst så vi gick runt och titta. Deras campus är rätt så stort och de håller på och bygger ut så det kommer bli ännu större!

Såg den här skylten i biblioteket hahah vi vet inte vad det betyder så tyckte de va rätt kul

Åt pizza till lunch och köpte sen cookie dough to go hahaha

Likes

Comments

Nu är min sista vecka över, hade min sista final i torsdags.
Igår var det senior assembly i skolan, några seniors höll tal o vissa framträdde. Assemblyt avslutades med the tunnel of tears - alla lärare stod som i en tunnel och så gick alla seniors igenom den och alla grät hahah
Sen fick vi även en yard sign, har dock inte satt ut den än då det fortfarande e snö ute...

Likes

Comments

Nu är det sista veckan i skolan för seniors. Vi har finals imorrn och på torsdag och sen slutar vi. På fredag är det ett senior assembly så vi måste åka till skolan då och sen nästa vecka är det en massa aktiviteter. Vi åker till Elitches (typ liknande Gröna Lund) på onsdag så det ska bli kul!

Sitter just nu i skolan och idag var/är det senior prank day. Åkte med Heather (granne) till skolan så va där lite efter 7. Alla seniors hade parkerat på parkeringen men de tog typ upp 3 platser var, vissa hade ställt sig mitt i vägen eller på trottoaren, o sen så tog dom betalt för alla underclassmen ifall de behövde parkera hahah det var kaos och föräldrar som skulle släppa av elever blev jätte irriterade men för oss seniors var det kul! Sen så var de tvungna att sluta för polisen va påväg hahah
När man sen kom in i skolan så var det ballonger överallt och en massa idrotts saker var utspridda över hela skolan!

De hade även målat över alla siffror på låsen så man inte kunde öppna skåpen

Likes

Comments

I fredags (12/5) var det senior sunset. Kommer ni ihåg att de va senior sunrise i höstas? Tyckte det va liiite skönare nu att det var vid 6 på kvällen o inte 6 på morgonen hahah

Likes

Comments

Igår följde jag med Maddie till hennes youthgroup. Vi möttes de på mainstreet i downtown parker, vi fick chalk o så skulle vi skriva fina saker eller rita något på trottoarerna. Va jätte kul!
Sedan åkte vi till Chipotle med Nathan innan Maddie skjutsa hem mig.

  • I USA

Likes

Comments