Nu har vi precis åkt hemifrån, vi är påväg till South Dakota and Mt Rushmore!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

 • I USA
 • 80 readers

Likes

Comments

Precis kommit hem från kör konsert. Vi är fyra körer på legend, jag är i Bellissima och vi är en all women's choir. Konserten gick bra och det var såå kul!!
Här kommer lite bilder som Nicole tog!

 • I USA
 • 116 readers

Likes

Comments

Igår åt vi middag på Casa Bonita, en restaurang i Denver. Restaurangen var såå stor, de hade vattenfall, live music och även cliffdivers (på några av bilderna ser man en).

 • I USA
 • 116 readers

Likes

Comments

Tänkte berätta lite vad jag jag gjort de senaste dagarna.
I söndags åkte vi till Ikea! Vi gick runt och titta lite och jag översatte en massa ord hahah sen gick vi till mat avdelningen. Där köpte vi massa svenska saker som knäckebröd, skorpor, kakor, herrgårdsost, lösgodis och en massa annat! Sedan åt vi lunch där och jag åt köttbullar!<3

I måndags efter middagen kom Maddie och hämta mig och så åkte vi till Campus Life. Det är en grupp med personer från Legend som möts och typ pratar och leker lekar Hahaha det var kul så tänker nog följa med nästa vecka också!

Jag sitter i skolan och skriver det här och vi hade precis en Lockdown övning. Vi satte oss längst bak i klassrummet, släckte alla lampor och låste dörrarna. Sen satt vi där i typ 10 minuter hahah

 • 151 readers

Likes

Comments

Såååå i fredags var det homecoming. Det var early release så vi sluta vid 1.10, alla lektion var 35 min så det var en rätt så onödig dag hahah. Maddie skjutsa hem mig så var väl hemma vid 1.30. Vid 15.45 kom en som Nicole känner över, hon sminkade mig och det blev såå bra! Jag gick med Emma och hennes kompisar, hade bara träffat en av hennes kompisar så det blev många nya namn. Vid 17 möttes vi alla hemma hos en tjej och tog bilder, sedan åkte vi till Mt Fuji för att äta. Det var asian food och de gjorde maten vid bordet så det var kul! Vid 8 befann vi oss i skolan, dansen höll på till 11. Det var kul men vääldigt varmt inne i skolan hahah
Efter åkte vi och bowla hahah sedan åkte vi hem till Emma för att sova där. Var hemma hos Emma vid ca 2 på natten och sen vid 3 bestämde vi oss för att åka till 7 eleven och köpa choklad hahah somnade väl runt 4/5... Vakna vid 7 så blev ju inte speciellt mycket sömn... Men det var kul och jag prata med många nya människor!

​Här kommer lite bilder, det var en kille med i våran grupp hahah han är Marias pojkvän, Maria står till höger om mig i svart klänning i första bilden.

 • I USA
 • 216 readers

Likes

Comments

Den här veckan är det Spirit week i skolan, det är alltså olika teman varje dag. Måndag var det "America Day", tisdag "golden day", onsdag "neon day", idag torsdag var det "class colors" så vi seniors skulle ha guld och svart. Imorrn är det "dress to impress".
Idag hade vi ett assembly. Det var olika danser och tävlingar och alla skrek. Seniors vann så det va kul!
Fick även donuts idag i Homeroom, och i Choir fick vi pizza hahah

Imorgon är det homecoming dance!! Jag ska gå med en tjej som heter Emma och hennes kompisar. Först ska vi träffas hos en tjej och ta bilder, sen ska vi äta middag. Efter middagen ska vi åka till dansen, sen ska vi bowla och sen ska jag sova hos Emma!


Här kommer lite random bilder från senaste tiden!

Lova och jag var och provade HoCo klänningar

Jätte dåliga bilder för det var mörkt men iallafall så gjorde vi smores!

Från första football matchen

 • I USA
 • 262 readers

Likes

Comments

Det här inlägget skulle upp förra veckan... Det är iallafall lite bilder från baseball matchen vi va på förra veckan!

 • 260 readers

Likes

Comments

Igår var det Labor day så vi var lediga från skolan, hade alltså en tre dagars helg vilket var så skönt!
I söndags åkte vi upp till Mount Evans. Vi åkte bil upp till toppen, för att komma allra högst upp var man tvungen att gå så det gjorde vi. Det var snö på marken och jag hade shorts hahah, bra planerat där. Vi befann oss på över 14000 ft höjd, ca 4300 meter.
När vi kom hem så tog vi det bara lugnt, sen på kvällen bakade vi chokladbollar. De var goda men inte alls så goda som de blir i Sverige..

Igår åkte vi till Garden of The Gods, ligger ca 1h från oss. Där mötte vi upp en fotograf som Dean och Nicole känner och så tog han mina senior pictures. Det var riktigt varmt men jag blev faktiskt rätt nöjd, kanske visar någon här..
Efter det åkte vi till Nicoles föräldrar och åt middag där.

Just nu sitter jag och Dean i bilen påväg in till Denver. Vi ska på ett baseball game, Colorado Rockies vs San Francisco Giants! Soo exited!!

 • I USA
 • 346 readers

Likes

Comments

Är just nu i skolan, har Office aide så jag går med olika passes till olika klassrum.. Det är jag och en annan senior men vi har redan gjort allt vi behöver göra så tänkte att jag kunde blogga lite hahah
För er som inte vet så har jag ändrat mitt schema lite, har Choir and photography nu. Choir är kul, alla är snälla så det är bra. Photography är kul men rätt mycket läxor, trodde inte det skulle vara läxor men det är typ den klassen jag har mest läxor i..
Imorrn kväll är det ett football game, legend vs ponderosa!! Lova går på Ponderosa hahah så jag hoppas legend vinner!
På lördag har jag mitt första cross country meet, i Lafayette vilket är typ en timme härifrån. Bussen går från skolan vid 6.30am... Men det ska bli kul!!
På måndag är det Labor Day i think så vi är lediga

Lite bilder från Samanthas fest: hennes zebra-emoji tårta, pancakes for breakfast, de gjorde en massa olika saker under kvällen bland annat spin the bottle med nagellack, man skulle alltså snurra flaskan och det nagellacket som flaskan peka mot var man tvungen att använda

 • I USA
 • 417 readers

Likes

Comments