Idag åkte jag, Sam & Dean skidor. Det var soligt och backarna var riktigt bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I torsdags fick vi spring break!! Igår var vi mest hemma hela dagen, det var 20+ och strålande sol. Jag satt ute i solen i typ 30 min och blev solbränd.....
Vi skulle ätit middag på en Irish pub (because of st. Patrick's day) men det var ca 3h väntetid hahah så vi åt på en annan restaurang istället.
När vi kom hem så tittade vi på Pete's Dragon, tyckte den var bra!

Right now we're on our way to the mountains! Vi är påväg till nicoles föräldrar, vi ska spendera resten av dagen där och jag tror vi ska ska beauty and the beast!!

Likes

Comments

Igår hade vi Choir concert! Här kommer lite bilder och upptäckte precis att man kan ladda upp videos så här kommer en kort video också. I videon sjunger vi "my hero, my darling", det är helt klart min favorit av alla låtar som vi sjunger!

Emma, me, Maddie & Faith

Likes

Comments

Igår såg vi Fiddler on the roof på Legend, det var closing night och det var helt slutsålt. Alina var med så det var kul att se henne på scen! Alla i musikalen var såå duktiga, många av dom är i min kör och deras röster är helt fantastiska!

Likes

Comments

Idag på Us gov hade vi final speeches, vi hade dom för en annan gov class. Tyckte att Bens (the guy who's running for president in our group) speech var riktigt bra men tror inte vi kommer vinna då två grupper hade med sig cupcakes och kakor hahah så nån av dom lär ju vinna..

På gitarren började vi kolla på en film som heter August Rush, den verkar bra!

Vi har Choir concert på måndag och The House Jacks kommer komma och sjunga med oss! De är en a capella grupp o de är såå bra!! De var med oss idag på kören då vi ska sjunga "don't you worry child" tillsammans på konserten. De sjöng även för oss!
Ser fram emot måndag, kommer bli såå kul!!

Nu börjar tennisen snart!
Byee

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och väntar på att tennis ska börja hahah.. we're getting our uniforms today so that's fuuun!!
Inatt blåste det typ storm och det fortsatte på morgonen. Precis innan skolan börjar så börja det snöa.. 20 min senare var det sol igen hahah
Det är lite oklart om tennisen är inne eller ute idag men jag hoppas verkligen att den är inne för det är nollgradigt här nu..
Jag gillar verkligen vår Coach men han är inte så bra på namn hahah förra träningen så frågade han vad jag och Emma hette och sen 2 min senare så kallade han oss för Sofie & Abbey... men vi är 91 tjejer så kan förstå att det är svårt hahah

Right now in Us Gov we're doing presidential campaigns. I'm working with Jackie, Courtney, Sophia and Ben and he's the one who's running for president. På bilden är det lite basic information om vårt party men vi har även posters, flyers, buttons, brochures, a newspaper and a commercial!

Likes

Comments

Sitter just nu med Emma och väntar på att tennisen ska börja, slutade skolan 14.15, klockan är nu halv 4 o tennisen börjar 16.30..
ikväll är det en international dinner med andra utbytesstudenter i området!

Likes

Comments

I lördags åkte jag, Amelia, Amelias syster Allison och deras pappa in till Denver. Vi såg en massa olika saker och avslutade dagen med en sen lunch på en jättegod Vietnamese restaurant!

Här kommer en massa bilder!

Likes

Comments

I tisdags var det ca 20 grader och strålande sol, igår började det snöa och det har snöat nästan konstant sen dess... många trodde att det skulle vara snow day idag men nope hahah det här skoldistriktet har nästan aldrig snow days. har hör många idag som har sagt att DCSD (Douglas County School District) står för "Don't Count on Snow Days" hahah!!
​Imorrn lördag ska jag och Amelia åka in till Denver, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska väl gå och titta på lite olika saker hahah

Likes

Comments

Jag började den här onsdagen med ett psychology test. Kan ju säga att det inte är det bästa testet jag gjort, även om det var ett multiple choice test så var frågorna konstigt formulerade så förstod inte riktigt.. Läraren sa dock att man kan göra om de frågor man missat för half a point så de e ju bra.
Efter det åkte vi på field trip med Shape up, jag skulle inte riktigt kalla det för en field trip då vi åkte till ett gym i närheten i Parker men de kallade det för en field trip hahah
Efter skolan hämtade Lova och hennes hostdad upp mig, Lova åker hem till sverige imorrn så vi träffades idag för att säga hejdå. Vi ses ju dock om typ 3 månader igen när jag kommer hem..
Just nu är ja och Em ensamma hemma, Nicole and Sam åkte precis till gymnastics! Imorrn har jag tennis igen men det ska bli kallare imorrn och blåsigt så får väl se hur det går..

byee

Likes

Comments