I fredags åkte vi + Dean på en liten roadtrip. Vi började med att åka till Boulder, Dean jobbar där så han visade oss runt lite.
Först gick vi på en liten hike vid Flatirons, Boulder.

Sedan åkte vi till Pearl Street

Efter det åt vi lunch och sen åkte vi mot Estes Park. Vi stannade inte i Estes Park utan vi åkte direkt till Rocky Mountain National Park.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev... Familjen kom ju hit förra fredagen (7/4). På söndagen såg vi ett baseball game, Rockies vs Dodgers!

På måndagen åkte vi till Vail och stannade där tills torsdag. Vail var fantastiskt, det var stort och backarna var bra. Det var inte heller så mycket folk så det var skönt!!

Likes

Comments

Idag hade jag psych test, tror det gick rätt bra..
På kören har vi börjat förbereda oss för våran konsert i maj, 80s rock!
Vi ska sjunga "Sweet Dreams" och "I wanna dance with somebody". Ska bli sååå kul!! Vi ska även ha en låt som publiken kan sjunga med till, tror den låten blir "Hit me with your best shot"!

Nu är ja hemma hos Emma och vi ska snart åka o köra tennis. Ikväll kommer även familjen hit så det ska bli skönt att se dom igen efter typ 8 månader!!

Hoppas alla ni där hemma i Stockholm är okej!! Tänker på er<33 ta hand om varandra! 

Em fyllde 6 igår, det firade vi på Casa Mariachi.

Likes

Comments

I Tisdags åkte jag och Maddie på prom dress shopping. Maddie hittade ingen men jag hittade min, visar ingen bild dock utan ni får se den efter Prom. Prom är den 21 april så om ungefär 2 veckor..
Temat är "wings over the Rockies".

Igår, onsdag, hade vi en Choir contest. Gick upp lite efter 5 då vi behövde vara i skolan vid 6.15. Vi åkte buss till Rock Canyon High School där tävlingen hölls. Jag tror vi var fjärde kören att sjunga och det gick jätte bra!!
Sight reading gick inte lika bra men vi klarade det hahah
På vägen tillbaka körde busschauffören på en stop skylt hahah hon försökte backa ut och körde på den flera gången innan hon ens märkte den..

Likes

Comments

Idag åkte vi till Denver Botanic Gardens! Ems kompis Emily följde även med.
Idag var sista dagen på Spring Break och imorrn börjar skolan..

Likes

Comments

I tisdags kväll kom jag hem från Cali, kan visa bilder senare i ett annat inlägg!!
Spelade tennis onsdags, va roligt att spela igen efter nästan två veckors uppehåll. Gjorde inget speciellt i torsdags men igår fredag så åkte vi till Keystone. Det var inte alls mycket folk vilket var såå skönt, mellan 12-13 började det blixtra och snöa så då stängde de liftarna i en timme. När dom öppnade igen så var det ännu mindre folk i backarna och inga liftköer!! Bra dag!!
Nicole kom hem från Arizona igår kväll, eller hon kom vid 1 så rättare sagt tiiiidigt imorse hahah

Nu ska jag snart träffa Yayoi (utbytesstudent från Japan), vi ska åka till Park Meadows o shoppa och sen så ska hon troligtvis följa med till kyrkan ikväll!!

Så här såg det ut igår påväg till Keystone!

Likes

Comments

Idag åkte jag, Sam & Dean skidor. Det var soligt och backarna var riktigt bra!

Likes

Comments

I torsdags fick vi spring break!! Igår var vi mest hemma hela dagen, det var 20+ och strålande sol. Jag satt ute i solen i typ 30 min och blev solbränd.....
Vi skulle ätit middag på en Irish pub (because of st. Patrick's day) men det var ca 3h väntetid hahah så vi åt på en annan restaurang istället.
När vi kom hem så tittade vi på Pete's Dragon, tyckte den var bra!

Right now we're on our way to the mountains! Vi är påväg till nicoles föräldrar, vi ska spendera resten av dagen där och jag tror vi ska ska beauty and the beast!!

Likes

Comments

Igår hade vi Choir concert! Här kommer lite bilder och upptäckte precis att man kan ladda upp videos så här kommer en kort video också. I videon sjunger vi "my hero, my darling", det är helt klart min favorit av alla låtar som vi sjunger!

Emma, me, Maddie & Faith

Likes

Comments

Igår såg vi Fiddler on the roof på Legend, det var closing night och det var helt slutsålt. Alina var med så det var kul att se henne på scen! Alla i musikalen var såå duktiga, många av dom är i min kör och deras röster är helt fantastiska!

Likes

Comments