View tracker

på lördagen vaknade vi tidigt och gick och åt frukost med Bradleigh, Aaron and Brandt. Sedan vid ett åkte vi till en park där bröllops ceremonin skulle hållas. Oturligt nog så började det regna så det blev jätte kallt hahah
Efter bröllopet åkte vi hem till Bradleighs pappa och åt bröllopstårta, det var en chokladtårta och den var såå god hahah
Sedan åkte alla andra + Nicole till Arizona/Nevada gränsen där de officiellt gifte sig.

Jag, Dean och tjejerna följde int emed utan vi gick runt i vegas istället, vi gick till olika hotell och såg en massa saker! senare mötte vi upp Nicole och de andra på Fremont street där vi gick runt ett tag. sedan åkte vi till new york-new york för att åkte the roller coaster, jag satt bredvid Sam och hon var livrädd hahah hon skrek och grät under hela tiden; "i haaate this", "i want this to be over nooow", "i want daddyyy"!!! jag skratta så ja grät för hon var liksom livrädd!!
Vi kom hem runt midnatt och då satte vi oss på ett snabbmats ställe för alla var hungriga..

På söndagen åt vi brunch med alla och sen satte vi oss i bilen för att åka hem, vi sov i Utah och sen körde vi hela måndagen, kom hem på kvällen och då var det bara att fixa iordning allt inför skolan.

Här kommer en massa bilder

Lite fler bilder på vårt hotell

Jag som fryser ihjäl

Likes

Comments

Hade tänk att berätta om Las Vegas nu

Vi åkte alltså hemifrån i torsdags, tanken var att vi skulle köra till Utah och stanna där över natten men det var typ snöstorm uppe i bergen så det gick låångsamt att köra. Vi körde därför bara till Grand Junction i Colorado och sov där över natten.

Vi startade tidigt i fredags och kom fram till Vegas vid 17-18 tiden nångång.. Hotellet vi bodde på hade tema egypten typ, det var riktigt coolt!
På kvällen såg vi Blue Man Group, riktigt rolig show!

Resten av resan kommer i ett annat inlägg.


Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan som vanligt. På shape up idag så sprang vi utomhus, var inte speciellt kallt men herregud va det blåste, var liksom svårt att springa!
Hade även ett test idag på Us Gov och sen en debate efter det, tror båda gick rätt så bra. Jag skulle argumentera för att det viktigaste for the us government is to secure the blessings of liberty.

Imorgon har jag gitarr, homeroom och kör (sista perioden har ja ju off) så jag är hemma vid typ 13.30. Imorrn eftermiddag sätter vi oss i bilen för att åka till Las Vegas! vi kommer sova någonstans i Utah och sen komma till Vegas på fredag. På lördag så ska vi på bröllop då Bradleigh ska gifta sig. Har aldrig varit på ett bröllop förut så det ska bli kul!!

Nu ska jag följa med Nicole och lämna av tjejerna på gymnastiken och sen ska vi åka och köpa skor då jag inte har några till på lördag..

byee

Likes

Comments

Idag började vi dagen med att titta på The secret life of pets, jag såg ju den i höstas med Mariah men ingen annan hade sett den. Efter filmen åkte jag och Nicole till sjukhuset då jag behövde lämna blodprov... Senare satte jag och Nicole på The devil wears prada och efter det gick jag och Sam på en promenad. vi skulle bara ha varit ute i typ 15-20 min men vi kom lite vilse haha helt plötsligt var vi i ett annat område... men vi hade kul så det var okej!
Glömde berätta att i måndags så åkte vi och tittade på den nya filmen Sing, den va bra!

Nästa torsdag efter skolan åker vi till Las Vegas, ska bli så roligt!!

  • I USA
  • 76 readers

Likes

Comments

Nu har jag gått första veckan i skolan! Vi hade snow day i torsdags och en 90 minute delay i fredags, alla lektioner var 35 eller 40 min och många elever stannade hemma så vi gjorde inte riktigt något..

Jag har fortfarande kör och engelska men alla andra klasser är nya.
1st period är psykologi, har den klassen med Emma och flera andra jag känner så tror att den klassen kommer bli rolig.
2nd period är US Gov, vi har test redan nästa vecka så tror det kommer vara mycket att göra i den klassen...
3rd är Shape Up, det är bara tjejer i den klassen och vi kommer bland annat att köra Yoga och kickboxning så tror att den klassen kommer bli kul. Mariah from cross countryn är även i den klassen.
4th är fortfarande Contemp. Lit. (engelska) och där ska vi börja läsa boken The art of racing in the rain.
5th har jag gitarr, det är en rätt liten klass så tror att det kommer bli kul!
6th är lunch och 7th är kör, 8th har jag off.Likes

Comments

  • I USA
  • 95 readers

Likes

Comments

Igår tisdag åkte jag, Nicole, Em, Sam och hennes kompis till Seven Falls. Seven Falls ligger vid Colorado Springs, så det blev en mini roadtrip.

"Guys I can see planet earth!!" - Em

Likes

Comments

Juldagen startade med julklappsöppning. Fick en del saker, bla presentkort och skor! Vid 11 åkte vi till kyrkan, alla fick ett eget ljus så hela kyrkan var upplyst av ljus och det var såå mysigt!

Efter kyrkan så kom Sara över. Vi satt och prata en del då hon har valt att åka hem, riktigt tråkigt då vi nästan precis lärde känna varann! Vi bakade även en tårta med Em & Sam eftersom det var Jesus födelsedag:)

​Måste bara berätta en rolig sak som hände på julafton! Jag och min värdkusin satt och prata om Sverige, då fråga han om vi pratar "Swedenese", asså skratta så mycket!!

Likes

Comments

Såhär ser vårt hus ut och det har sett ut såhär sedan slutet av november. Innan de satte upp belysningen sa både Nicole och Dean att de knappt har någon belysning.. enligt mig är det rätt mycket belysning, men tycker bara det är mysigt!!

  • 164 readers

Likes

Comments

Idag så var det svensk julafton! Vid 11 åkte vi till Nicoles bror Tony. Vi var många där så det va kul! När vi kom så fick vi alla låtsas pengar som vi sedan använde för att spela med, den som hade mest pengar i slutet av dagen vann ett presentkort. Vi körde roulette, jag var inte speciellt bra på det, och så körde vi bingo och christmas trivia. Tonys son (som är en freshmen på legend) vann.
Senare öppnade de presenter och jag fick en mössa av grandma som hon har stickat!!

När vi kom hem så tittade vi Kalle anka och jag slog in de sista presenterna till imorrn.

  • I USA
  • 169 readers

Likes

Comments