Idag åkte jag till Elitches med Mariah. Legend hade fixat så att alla seniors kunde komma in för ett billigare pris!
Vi kom dit lite innan 11 och stannade till ca 3. Det var myyycket folk där så köerna va upp mot 2h på vissa ställen... det var även strålande sol och 30 grader!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag med Mariah till CSU i Fort Collins. Hon ska börja där i höst så vi gick runt och titta. Deras campus är rätt så stort och de håller på och bygger ut så det kommer bli ännu större!

Såg den här skylten i biblioteket hahah vi vet inte vad det betyder så tyckte de va rätt kul

Åt pizza till lunch och köpte sen cookie dough to go hahaha

Likes

Comments

Nu är min sista vecka över, hade min sista final i torsdags.
Igår var det senior assembly i skolan, några seniors höll tal o vissa framträdde. Assemblyt avslutades med the tunnel of tears - alla lärare stod som i en tunnel och så gick alla seniors igenom den och alla grät hahah
Sen fick vi även en yard sign, har dock inte satt ut den än då det fortfarande e snö ute...

Likes

Comments

Nu är det sista veckan i skolan för seniors. Vi har finals imorrn och på torsdag och sen slutar vi. På fredag är det ett senior assembly så vi måste åka till skolan då och sen nästa vecka är det en massa aktiviteter. Vi åker till Elitches (typ liknande Gröna Lund) på onsdag så det ska bli kul!

Sitter just nu i skolan och idag var/är det senior prank day. Åkte med Heather (granne) till skolan så va där lite efter 7. Alla seniors hade parkerat på parkeringen men de tog typ upp 3 platser var, vissa hade ställt sig mitt i vägen eller på trottoaren, o sen så tog dom betalt för alla underclassmen ifall de behövde parkera hahah det var kaos och föräldrar som skulle släppa av elever blev jätte irriterade men för oss seniors var det kul! Sen så var de tvungna att sluta för polisen va påväg hahah
När man sen kom in i skolan så var det ballonger överallt och en massa idrotts saker var utspridda över hela skolan!

De hade även målat över alla siffror på låsen så man inte kunde öppna skåpen

Likes

Comments

I fredags (12/5) var det senior sunset. Kommer ni ihåg att de va senior sunrise i höstas? Tyckte det va liiite skönare nu att det var vid 6 på kvällen o inte 6 på morgonen hahah

Likes

Comments

Igår följde jag med Maddie till hennes youthgroup. Vi möttes de på mainstreet i downtown parker, vi fick chalk o så skulle vi skriva fina saker eller rita något på trottoarerna. Va jätte kul!
Sedan åkte vi till Chipotle med Nathan innan Maddie skjutsa hem mig.

  • I USA

Likes

Comments

Va på gitarr show förra tisdagen!

Måndag idag, slutade för ett tag sen o sitter nu och väntar på bussen.
I fredags hade vi ett assembly i skolan, jag satt med Sophia. Vi har us gov tillsammans! Det var Spring Sport Assembly, det var rätt kul då alla sports lag hade gjort danser! Assemblyt var dock nästan 2h långt så efter ett tag blev det rätt så långtråkigt hahah

I fredags eftermiddag började det snöa och sen snöade det konstant till typ lördag kväll.. har inte gjort något speciellt under helgen då folk i familjen har varit sjuka.

Ses om 30 dagar Sverige!!

Gick precis på bussen, som ni ser så har all snö smält hahah

Likes

Comments

I fredags (21/4) var det dags för Prom. Temat var "Destination Prom" och stället det var på hette "wings over the Rockies". Prom biljetten såg ut som ett boardingpass vilket ja tyckte va lite coolt..

(Emmas biljett)

Jag gjorde mig iordning med Emma och sen mötte vi upp resten av gruppen för att ta foton.

Det var kallt ute men varken ja eller Emma hade någon passande jacka så Emmas mamma gav oss pälsar att ha på oss Hahaha (dom är fejk)

Sedan tog vi en limmo till först restaurangen och sedan Prom!

Ayla, Amelia, jag & Alina

Likes

Comments

Förra söndagen 16/4 åkte vi till Moab, Utah. Under måndagen åkte/gick vi i Arches National Park!
BILDER:

Likes

Comments