Jag började den här onsdagen med ett psychology test. Kan ju säga att det inte är det bästa testet jag gjort, även om det var ett multiple choice test så var frågorna konstigt formulerade så förstod inte riktigt.. Läraren sa dock att man kan göra om de frågor man missat för half a point så de e ju bra.
Efter det åkte vi på field trip med Shape up, jag skulle inte riktigt kalla det för en field trip då vi åkte till ett gym i närheten i Parker men de kallade det för en field trip hahah
Efter skolan hämtade Lova och hennes hostdad upp mig, Lova åker hem till sverige imorrn så vi träffades idag för att säga hejdå. Vi ses ju dock om typ 3 månader igen när jag kommer hem..
Just nu är ja och Em ensamma hemma, Nicole and Sam åkte precis till gymnastics! Imorrn har jag tennis igen men det ska bli kallare imorrn och blåsigt så får väl se hur det går..

byee

 • I USA
 • 2 readers

Likes

Comments

Idag var första tennisträningen, eftersom varken ja eller Emma har en 8th period så gick vi ut och körde tidigare. Det var strålande sol och över 20 grader så verkligen perfekt väder! Jag och Emma var dock sämst på tennis men kul var det!

 • I USA
 • 31 readers

Likes

Comments

Idag är sista dagen i skolan för den här veckan. Är ledig imorrn och även på måndag så får en fyra dagars helg! Har inga direkta planer men får se ifall vi hittar på nått, skulle vilja åka till Vail då jag inte varit där ännu.

I fredags var det en basketmatch, legend vs chap. Vi förlora dock...

Jag & Amelia, det var såå varmt i fredags!! Idag ska det bli typ +20 så det ska bli skönt!

 • I USA
 • 35 readers

Likes

Comments

Igår åkte jag, Dean och Felicia till Breckenridge. Felicia är från Sverige men hon bor i highlands ranch så vi träffas inte jätte ofta.. det var iallafall jätte kul men det var dock lite dåligt väder

Här kommer bilder

 • I USA
 • 52 readers

Likes

Comments

Innan middagen: "Here Sofia, you can have the pretty fork. You're an exchange student, so we have to be nice to you" -Emmalyn 5år

Jag och Nicole skratta så mycket haha!!
Nu måste jag fortsätta på mitt us gov homework..

Likes

Comments

I skolan händer det rätt mycket just nu, mycket prov och läxor. I psykologin ska vi göra någon form av undersökning, det är inte helt bestämt hur vi ska göra än dock..
I Us Gov har vi precis haft ett stort prov, jag tror det gick rätt bra.
I den klassen ska man även välja en bok att läsa, man kunde välja mellan olika government relaterade böcker, jag ska läsa "my beloved world" av Sonia Sotomayor.
I engelskan har vi precis haft presentationer om "my purpose in life". Det var rätt kul för vissa gick verkligen all in, en tjej bakade cupcakes till hela klassen! Vi har även börjat läsa The book thief på engelskan.

Nu har jag även bestämt att jag ska börja spela tennis, träningarna börjar om några veckor. Jag har flera kompisar i tennis så det ska verkligen bli kul!!

Vad vi skulle kunna till provet i government

Så här ser det oftast ut på morgonen när jag går till bussen

 • I USA
 • 76 readers

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan ja skrev... tänkte berätta om förra veckan då det var wish week!
Under wish week så samlar vi in pengar till ett sjukt barn, det här året var det en 7 årig tjej som ville till Disney world.
Wish week började den 20 januari då vi hade ett assembly, man skulle även ha pyjamas den dagen!
På måndagen skulle man ha skidkläder, tisdagen kommer jag inte ihåg hahah, onsdags var det pro sports så jag hade en avalanche tröja. Torsdag var det Disney och på fredagen skulle tjejerna ha rosa och killarna ha blått! På fredagen var det även ett annat assembly. Det assemblyt var roligare än det första då det var uppträdanden och tävlingar!
I lördag var det Sadies/winter formal/wish week dance, hahah alla sa olika. Jag gick dit med Alina så det var kul men tycker nog att homecoming var roligare!

Den här veckan har jag rätt mycket i skolan.. idag är det Us gov debate så hoppas att det går bra!


Nu börjar skolan så måste gååå

 • 105 readers

Likes

Comments

Idag åkte jag och Dean till Breckenridge. Det var min första gång där så det var jätte kul! Var dock kallt, speciellt när vi åkte above tree level.

 • I USA
 • 154 readers

Likes

Comments

på lördagen vaknade vi tidigt och gick och åt frukost med Bradleigh, Aaron and Brandt. Sedan vid ett åkte vi till en park där bröllops ceremonin skulle hållas. Oturligt nog så började det regna så det blev jätte kallt hahah
Efter bröllopet åkte vi hem till Bradleighs pappa och åt bröllopstårta, det var en chokladtårta och den var såå god hahah
Sedan åkte alla andra + Nicole till Arizona/Nevada gränsen där de officiellt gifte sig.

Jag, Dean och tjejerna följde int emed utan vi gick runt i vegas istället, vi gick till olika hotell och såg en massa saker! senare mötte vi upp Nicole och de andra på Fremont street där vi gick runt ett tag. sedan åkte vi till new york-new york för att åkte the roller coaster, jag satt bredvid Sam och hon var livrädd hahah hon skrek och grät under hela tiden; "i haaate this", "i want this to be over nooow", "i want daddyyy"!!! jag skratta så ja grät för hon var liksom livrädd!!
Vi kom hem runt midnatt och då satte vi oss på ett snabbmats ställe för alla var hungriga..

På söndagen åt vi brunch med alla och sen satte vi oss i bilen för att åka hem, vi sov i Utah och sen körde vi hela måndagen, kom hem på kvällen och då var det bara att fixa iordning allt inför skolan.

Här kommer en massa bilder

Lite fler bilder på vårt hotell

Jag som fryser ihjäl

Likes

Comments