​En av alla viktiga högtidsdagar i USA är ​Memorial Day​. Denna dag firas alltid sista måndagen i maj och uppmärksammar alla de personer som dött i krig för USA. Dock blev inte denna dagen riktigt som jag hade tänkt mig då det var varningar för tornados hela dagen. De varnade på både TV:n och skickade ut sms till alla i området. Det var väldigt obehagligt. Vi hade tur som inte drabbades av ovädret men jag vet att många andra delar av Texas drabbades mycket illa.

Likes

Comments

Idag drog jag med mina vänner till Ikea efter skolan. Jag hade nämligen hört från Ella att Ikea har fått in lösgodis (!!!). Detta måste ju så klart prövas på. 

Likes

Comments

I söndags kväll var det avslutning i kyrkan för alla seniors. Alla var fint uppklädda och hade på sig gown (som vi kommer att ha på oss på graduation). Jag tyckte att det var super mysigt! 

Likes

Comments

Lördagskväll gick jag, Kyleigh, Laurin och Stephanie på bio. Vi såg "Age of Adeline".

Likes

Comments

Vi avslutade fotbollssäsongen med en middag. Under kvällen presenterades alla spelarna i laget och utmärkelser delades ut. Jag måste ha två av världens bästa coacher. Dem har varit här för mig under hela detta året och får mig alltid att le.

Likes

Comments

Idag shoppade jag och Kyleigh på ett väldigt fint mall i Austin, the domain. Vi letade efter en klänning för fotbollsavslutningen som kommer att vara denna helgen. Jag köpte en klänning från alterdstate som är en väldigt populär affär här. Efter det åt vi middag på Olive Garden. Bådas favorit resturang! :-)

Likes

Comments

Min lördag spenderade jag med Ky i San Antonio. Jag är så glad att jag fick chansen att åka dit. En av alla platser jag ville besöka under mitt utbytesår. Roadtrip med min bästa vän är alltid kul!

Likes

Comments

Tjejmiddag hemma hos Kyleigh tillsammans med Laurin, Mackenzie, Norma och Stephanie.

Likes

Comments

Jag har helt glömt bort att dela med mig av värdens bästa nyheter här. För några veckor sedan bestämde rektorn på mitt High School att alla utbytesstudenter ska få delta i graduation cermonin. Jag är så så glad! Att få ta graduation på ett amerikanskt High School har varit min dröm sedan länge tillbaka. Jag kan knappt beskriva min lycka. Det ska bli så kul att få dela den dagen med mina kompisar. Det känns även som ett bra avslut på året :-) JIPPI

Likes

Comments