NY START

Personligt

RECENT BUYS

Mode

SOMMERSOL I KONGENS HAVE

Fritid, Hverdag

Hey venner

Jeg tænkte, at det nok ville være sjovt at læse om nogle af de ting, jeg har nydt at have mest, i juni måned.

Sandaler // BIRKENSTOCK - Jeg har været meget glad for mine Birkenstocks, bare fordi de er så behagelige at gå i, og så er det heller ikke varmt på fødderne.

Store blå bukser // RUDE - Mine Rude bukser er blevet brugt mega meget, eftersom vejret svingede meget. De var super rare at gå i, når det ikke var varmt nok til at have shorts eller nederdel på.

Business bukser // MORE & MORE - Jeg har haft mine business bukser på, af samme grund som rude bukserne. De er virkelig flotte, og så sidder de rigtig godt.

Løs nederdel m. print // ZARA - Jeg købte denne her nederdel, som også kan ses på billedet, et lille stykke inde i juli, men jeg blev lynhurtigt forelsket i den, og har gået med den flere gange.

Smykker // Moss Copenhagen & Karin Johansson (HJEMMESIDE) - Smykker er virkelig nået jeg har gået rigtig meget med, i juli. Det var først for 3 - 4 måneder siden, at jeg begyndte at gå med smykker hver dag, som jeg gør nu. Jeg synes bare at smykker virkelig giver noget til et look, og så synes jeg især det er flot om sommeren.

Eyebrow gel // BENEFIT - Jeg har forholdvis lyse øjenbryn, og derfor synes jeg det har været virkelig smart at bruge denne her brow gel, som har farve i sig. Jeg kan godt lide at have denne her på om sommeren, fordi jeg synes, at man ikke kan mærke at man har den på, men det ser samtidigt ud som om man er meget "put together".

Highlighter // ISADORA - Jeg har haft denne highlighter i et stykker tid, men jeg begyndte først rigtigt at bruge den nu, hvor solen kom frem. Jeg synes personligt, at det ser meget sommerligt ud, når man har highlighter på om sommeren.

Kys og knus fra Sofia

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey venner

Bluse // ZARA

Shorts // Project Unknown

Sandaler // BIRKENSTOCK

Smykker // Pilgrim

Ingen makeup


Jeg valgte at tage noget meget sommerligt tøj på, fordi at det skulle være 42 grader når vi landede, ifølge vejrudsigten.


PS så er jeg blevet klippet og har fået farvet både bryn og vipper hos ZENZ

Kys og Knus fra Sofia

Likes

Comments

Hey venner

Fredag d. 30. juni, flyver jeg til Sicilien sammen med min bedste veninde, Jasmin, min storebror og mine forældre. Vi har en sejlbåd ved Sicilien, og hvert år, om sommeren, sejler enten rundt ved øerne, til Sardinien eller et helt tredje sted. På Sicilien, møder vi min kusine og hendes ven, som også skal med på båden. Det her år, skal vi sejle rundt om Sicilien, hvor der er en masse flotte bugter, med klart vand. Jasmin, min kusine og hendes ven, tager hjem efter en uge, hvorefter en anden familie sejler med os i de sidste to uger.

Når vi kommer hjem fra Sicilien, er vi hjemme i to dage, hvorefter vi kører op i min farmor og farfars sommerhus, der ligger ca. halvanden time fra Göteborg. Vi er der i en uge og derefter kører vi videre op til Stockholm, hvor vi opholder os i 5 - 7 dage.

Den sidste tid af ferien, skal jeg bare slappe af derhjemme, og være sammen med mine venner.

Kys og knus fra Sofia

Likes

Comments

1) Bikini - TOPSHOP // 2) solbriller - MAX & CO // 3) flowy kjole - ENVII // 4) sandaler - PIER ONE // 5) Neglelak - ESSIE

Jeg synes at man altid kan bruge en fin bikini, især til sommer. Denne her er fra Topshop, og den er i en lækker gul/orange farve, som jeg synes er super flot til sommer, når man er blevet lidt brunere.

Solbriller er også en god ting at have med sig om sommeren. De her er fra Max & Co, og de er mega fede fordi er en bleg lyserød farve, som er lidt gennemsigtig.

Flowy tøj er helt klart et essential til sommer, eftersom det bare er rart ikke at have meget tætsiddende tøj på, når det er varmt. Den her kjole er fra Envii, og har et mega fint mønster. Den er også en meget sommerlig farve.

Sandaler er også et must fordi det jo er varmt. Jeg kan personligt godt lide når man har frie tæer, fordi jeg synes det er super fint at have neglelak på tæerne. De her sandaler er fra Pier One og er i en flot dueblå farve, der passer perfekt til sommer.

Som jeg nævnte før, kan jeg godt lide at have neglelak på tæerne, om sommeren, og derfor har jeg også valgt neglelak som et essential til sommer. Denne farve synes jeg er super fin, og dejlig til sommer.

Knus og Kys fra Sofia

Likes

Comments

Outfit:

Bukser - Rude

Jakke - Weekday // LINK

Taske - Zadig et Voltaire // LINK (fandtes ikke i grå på hjemmesiden)

Trøje - Monki // LINK

Støvler - Billi Bi // LINK


Sankt Hans aften tog min mor og jeg ind til operaen for at se en danseforestilling, som hedder 'Generator'. Forestilling var sat op, i den lille del af Operaen, som hedder 'Takkeloftet'. Forestillingen begyndte kl. 17, og var delt op i tre sektioner.

Forestillingen omhandlede, hvordan det var at være menneske, og hvordan man kunne forstå hinanden, og hvordan man kunne være en individ i en gruppe. Jeg synes selv, det var lidt svært at forstå i starten, men heldigvis kunne man få et program, hvor man kunne læse hvad de forskellige scener handlede om.

Jeg kunne virkelig godt lide forestillingen. Der var smuk dans, go måden de havde valgt at vise tingene på, var meget interessante.

Jeg håber I kunne lide mit opslag.

Knus fra Sofia

Likes

Comments

Hey venner

Jeg har ikke været så aktiv på bloggen her på det seneste, grundet mangel på tid pga. skoleafslutning og forskellige arrangementer, men nu hvor jeg endelig har fået ferie, regner jeg med at få lagt flere ting ud på bloggen.

Jeg skal ud at rejse hele ferien, så jeg vil prøve at lave et par indlæg inden jeg tager af sted, til hvis det ikke er så let at få lagt noget ud, mens jeg rejser.

De bedste tanker til jer

Sofia

Likes

Comments

Hej igen

Idag var jeg først til mindesstund for min farmors søster, som døde for nogle uger siden. Det meste af familien samledes på "Kulturen" i Lund. Det hele var meget fint med et par taler, god mad og blå himmel.

Senere, omkring kl. 17.30, mødtes jeg med to veninder fra skolen, som hedder Victoria og Zara, i kongenshave. Her spiste vi Yoburger og nød den gode sommerstemning med varme og musik fra koncerten, der blev spillet. Da vi havde spist færdigt, tog vi hjem til mig, plukkede øjenbryn, spiste slik og sad på tagterrassen og så ud over Københavns tage, mens solen gik ned. Idag var det også 6 uger siden, at jeg fik min anden ørering, så derfor kunne jeg også skifte den ud, hvilket jeg gjorde. Victoria blev desværre nødt til at gå, eftersom hun skulle noget den næste dag, men Zara blev og sov hos mig.

De bedste tanker til jer

Sofia

Likes

Comments

Her for nylig, har jeg købt nogle super fine ting til sommer, som jeg tænkte jeg lige ville dele med jer.

Bukser - Rude

Orange/gult bikini sæt - H&M // OVERDEL - UNDERDEL

Leopard/palme bikinioverdel - H&M // OVERDEL

Gimmie Brow - Benefit // BROW GEL

Brune sandaler - Birkenstock // SANDALER


De bedste tanker til jer

Sofia

Likes

Comments

Hej venner

Som nogle af jer måske ved, havde jeg tidligere en blog, som hed SofiaogFranciska men vi besluttede os dog for, at vi ikke skulle fortsætte bloggen. Jeg har nu i noget tid, tænkt over om jeg ville lave en ny blog selv, og jeg har besluttet mig for, at det gør jeg.

På denne blog vil jeg skrive om mit liv som en forvirret teenager der prøver at finde sin stil, sine venner og sin personlig. Jeg håber i vil tage godt imod min blog. Hvis i kan lide mine opslag, må I meget kan gerne skrive i kommentarerne, hvad I kunne lide, så jeg ved hvad I godt kan lide at høre fra mig.

De bedste tanker til jer

Sofia

Likes

Comments