Hey, do you remember
How we would stay up 

all night
Talking about our destiny
And I played the piano
And you would strum on
your guitar
Those were the days
If only you could
see me now

 

Likes

Comments

Jag lever, mår inte så bra och inget att blogga om bara. Men tänkte lägga in lite bilder från senaste veckan så ni ser typ vad jag gjort :)

Likes

Comments

Sitter i skolan med min bästa linnéa. utan dig hade skolan vart ett helvete!
annars är väl allt som vanligt, tränar, är med linn och äter är det mitt liv består av, men det är nice. Jag har fått en egen säng i linns rum hiho. Har inget att säga som ni behöver veta vela bara skriva lite så min lärare tror jag jobbar hehehe.


"Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worse
Broken trust and broken hearts
I know, I know...
Thinking all you need is there
Building faith on love and words
Empty promises will wear
I know, I know..."

 Likes

Comments

Blev inte en lugn dag nånstans igår. Var med på FC pass på gymmet så idag kan jag knappt gå. Ska snart gå ner och gå lite på löpbandet så jag får bort stelheten. Träningen går framåt och jag blir så peppad på att fortsätta! Mår otrligt bra just nu även om allt inte är på topp! prioriterar bort det dåliga och försöker ta fram det bra. bort med alla falska idioter och allt dåligt. Och sen vet jag att jag kommer få en as bra helg så veckan ska nog gå bra!

Likes

Comments

Är så himla trött. ska ligga o slappa ett tag till sen ska jag dra ut mig själv på en promenad.


  • 1048 Readers

Likes

Comments

Äckelsöndag igen. Jag orkar inte skola men de är väl sista veckan innan lov nu? Jag ska iallafall iväg på lovet hoppas jag. Är så less på allt  • 1049 Readers

Likes

Comments

Är så slut i kroppen efter en lång vecka med mycket skola o träning. Blir myskväll hos vican idag. Imorgon ska kag på synundersökning och hoppas dom har en bra lösning nu.


  • 1079 Readers

Likes

Comments

såhär snygg och fräsch är jag efter att ha legat inne i 2 dagar. UCSH. dusch osv nu.
Sover hos linn inatt tror jag för av nån anledning tar jag mig upp till skolan lättare då. när jag sover själv hemma kommer jag inte upp.

Likes

Comments

godmorgon! är hemma idag med, somnade inte förens runt tre inatt för jag hostade så.. Dryyyyygt. Mår bra nu iallafall förutom att jag hostar så jag vill spy :) startade dagen med en äcklig frukost bestående av ägg, hårdmacka och kaffe. Vänjer mig snart hoppas jag.
Få se om jag orkar ta en promenad sen kanske så jag får röra på mig lite iallafall. 

VILL TRÄNA NU. 

 

Likes

Comments