Header

För 9 dagar sen skrev jag min sista tenta för terminen och årskurs 2 på högskolan. Efter sommarlovet börjar jag 3:an och 1 år senare har jag tagit min kandidatexamen - läskigt hur snabbt tiden går...

Åldersnojan och separationsångesten slår redan till mig. Eftersom att dessa 2 åren har gått så snabbt, känns det som att jag kommer snart sitta där i en gungstol på verandan till min stuga ute i skogen och vara pensionär (inte för att jag vill bo i skogen men detta är bilden jag ser, haha). Tiden flyger verkligen iväg och på ett sätt vill jag bara att den ska stanna upp så att man kan ta in ögonblicket och andas ut - genuint uppskatta det, utan att hastigt gå vidare till nästa sak som behövs göras.

Bilden är på nästan hela vårt gäng från klassen när vi firade sista tentan och sommarlov - det blev några poppade vinflaskor, whisky och snus 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 31 readers

Likes

Comments

På fredag skrivs sista tentan för denna terminen och jag tar sommarlov!💃🙌🏻🎉🎊

Då är skolan och en del av planeringen inför insparken 2017 avklarad. Så skönt att få kunna koppla av lite senare - det behovs verkligen!

På fredag ska det också firas med klassen och vänner - lite spel, grillning och fest - vad kan gå fel med det? Så taggad och alltid kul att få ett litet avslut på terminen innan vi skiljs åt för sommaren. Ser verkligen framemot det och förhoppningsvis händer något oväntat så jag träffar nytt trevligt folk.

Godnatt godingar! 💞

  • 69 readers

Likes

Comments

Förlåt för lite dålig uppdatering men här har varit kaos, vi har haft tre inlämningar och två presentationer senaste veckan så därför jag varit lite off track. Men nu börjar det lugna sig lite.

I söndags var det fotografering och grillning med insparksgruppen. Det var verkligen trevligt och det mesta gick som planerat. Blev också lite solbränd, vilket behövdes hihi.

Tänkte lägga upp lite bilder från dem andra dagarna som varit så det kommer förhoppningsvis imorgon, typ en "bildbomb" eller något. Nu ska jag sova, godnatt på er!

XOXO

Likes

Comments

Känslan att vilja ha något som man kan få för en natt men antagligen inte under en längre period - alltså inte som jag vill ha det. Det är som det alltid är. Jag vill alltid ha det jag inte helt fullkomligt kan få - det är en utmaning och gör det hela så mycket mer spännande. Annars är det så tråkigt och förutsägbart - man tar det lite för givet och uppskattar inte det lika mycket (hemskt nog). Det känns som att jag dras till de som oftast vill motsatsen som mig.

Godnatt!💕

Likes

Comments

Ibland känns det som att jag har två eller tre helt olika liv - ett i Kristianstad, ett i Perstorp och ett i Stångby. Det känns konstigt men också bra. Man behöver att få vara en annan del av sig själv ibland, glömma den andra halvan med de roller och problem som knyter sig till ett visst ställe och hitta den personen som man är på det andra stället.

Nu låter det som att jag inte är mig själv beroende på vilken situation jag befinner mig i men alla dessa olika roller är en del av mig och utgör tillsammans hela Sofia.

Idag är jag hemma igen och det är skönt att vara tillbaka men också fått en paus från livet här. Det är ändå här allt händer och ansvaret finns. Egentligen är jag sjukt rastlös och vill hitta på något men samtidigt så trött - bra kombination! Det får nog bli lite städning och plugg, borde inte festa hihi för imorgon är det fotografering🌸

Likes

Comments

"Vi far till Klippans centrum.
Klippans centrum här är jag.
Vi far till Klippans centrum.
Klippans centrum här är jag"
(Känd låt i Klippan)

Nu sitter jag efter många om och men på tåget påväg till Klippan, där barndomsvänner väntar för att äta lite middag och bara umgås. Ska träffa min bästa vän Emma som också ska dit och förhoppningsvis blir det lite vin på det🎉🎊

Hoppas ni också har en bra dag med värme och sol!🌞💃

Likes

Comments

Så mysig och fullspäckad dag!

Först började det med plugg från 9-16, sen gick vi hem och bytade om för att det var så fint väder. Kjol, linne och jeansjacka - sån sommarkänsla!🙌🏻

Egentligen skulle vi sitta och sola lite innan vi gick och handla men hann inte då vi skulle möta en kompis vid Ica. Tiden gick så snabbt - stress hit och dit. Känner att jag behöver gå i ide typ en månad.

Planen för kvällen var att gå på ett event där det skulle bjudas på korv med bröd och sedan utomhusbio, dock blev det lite sådär med det när utomhus ändrades till inomhus. Så då satt vi istället ute, åt lite gottis och bara myste. Myggen var dock ett minus, hehe.

Godnatt och sov gott på er!❤️

Likes

Comments

Hur kan livet vända så lätt? I ena sekunden mår man hur bra som helst men i den andra sekunden, mår man bara SÅ dåligt.

Att ha personer i sitt liv som kan dra ner en, även om man försöker att inte påverkas och komma bort från sådana personer. Men ibland går inte det pga allt förflutna.

Det var igår natt detta hände, jag brast i tårar och kunde inte fokusera på mitt skolarbete jag egentligen höll på med att göra. Klockan var 01 och jag kastade bort minst 1 timme på den här personen.

Men, idag mår jag bra och lyckades vända det dåliga till lite mindre dåligt. Det är inte bra kan jag inte säga, men det är okej. Jag är okej. Jag känner mig själv och älskar den jag är. Jag vet att jag är en bra person och det är det allra viktigaste. Jag är älskad och ur det perspektivet är mitt liv SÅ bra. Vad hade jag gjort utan min familj och vänner?

Likes

Comments

Äntligen har det varit finare väder🙌🏻

Igår blev det en kvällspromenad med 2 kompisar, så skönt att få röra på sig lite men också lite tjejsnack. Känner att man blir så mycket piggare och gladare bara solen skiner. Det var välbehövligt så att säga!

Tänkte också lägga ut bilder från helgen senare, då jag var på förfest som sen blev utgång. Bästa, hade så kul! Minnen för livet med härliga vänner❤️

Likes

Comments