Hej allihopa, i lördags var vi på fotbollsturnering på en skola som heter Rift valley academy. VI spelade sju macther och kom tillslut 2:a i hela turneringen, förvånande bra prestation faktiskt. Här har ni lite härliga bilder på laget!!

Nicole, Mia, Hillevi, driver/cheerleader Jonah och pokalen.

Lotta, Klara, Coach Ndunda och Jonah.

Likes

Comments

Tolv dagar har redan gått utav det nya året, och andra skoldagen är nu avklarad. Idag slutade jag 12:20 vilket var väldigt skönt, men när Emma inte är här så är det lite ensamt på eftermiddagarna och håltimmarna. Jag spenderade istället eftermiddagen med min kära mattebok. Måste faktiskt säga att den nya mattekursen är en riktig höjdare.

Imorn (fredag) kommer också bli en skön och kul dag hoppas jag. Det börjar med att jag har sovmorgon till 9:50 (matten är inställd) och att jag slutar 12:20. Nu har jag även blitt vegetarian så jag hoppas på en god fredagslunch som inte innehåller de vanliga trista bönorna.

Sambo Emma och jag <3

Lite fina bilder från landet<3

Likes

Comments

Sista delen av jullovet har tillbringats här på internatet. Som tur har Olga, Charlie och Blenda också vart här så vi har kunnat göra saker på dagarna. Här har ni lite bilder från de senaste dagarna.

Likes

Comments

Tredje delen av Jullovet spenderades i Diani och Mombasa. Först bodde vi fyra nätter på Diani beach. Jag solade och badade mest hela tiden och lästa i min bok. Sedan åkte vi till Nyali beach vilket ligger på utkanten av staden ”Mombasa”, Jag skulle nog säg att jag fördrog att bo på Nyali beach, delvis för att stranden var lugnare ( inga beachboys) plus att stranden var finare. Under hela resan så var det jättebra väder, kanske t.o.m. lite för varmt ibland, men det är fel att klaga.


Likes

Comments

Andra delen av jullovetspenderades I national parken, Maasai Mara. Vi bodde på ett camp som heter ”Governors”.Vi såg en massa olika djur vilket var väldigt kul. Vi lyckades se 4 utav “TheBig Five”(Leopard, Lejon, Buffel och Elefant). Vi såg tyvärr inte någonNoshörning.

Likes

Comments

Här har ni lite bilder från början av jullovet här i kenya❤️
Vi har hunnit med Helikopterplattan, elefant och giraff centret, olika resturanger, karen blixen coffe garden💕

  • 384 readers

Likes

Comments

Igår fyllde lilla jag äntligen 16 år. Lite äldre men forfarande yngst på hela boardingen.

Jag firades först med att Joel, Elsa, Emma och Olga sjöng för mig, sedan så gick jag i skolan mellan 8:30 och 16:20. En lång måndag som började med 1 h härlig Kemi 1 med Pär.

Efter skolan så tog Emma, Julia och jag en snabb tur till Junction och åt lite födelsedagsmiddag på Libanesen, Jag tog chicken teriyaki medan Emma och Julia tog varsin Pizza. Riktigt gott!! Dock har vi utetid 18:30 på vardagar så det blev inte en jättelång vistelse.
Likes

Comments

Nu när jullovet börjar närma sig har väldigt många börjat hetssola innan man ska hem till kalla Sverige. Jag som inte ska hem under jul känner inte samma press men vill ändå vara brunare än mormor.

Denna lördagen så har jag solat, vart på junction och köpt små julklappar och ska nu sätta mig och plugga inför det sista grejerna i skolan. Imorn är det söndag och då ska jag förhoppningsvis åka till en resturang som heter "The talisman". Dit ska jag och min familj även på julafton. Nu är det inte långt kvar, yey.

  • 536 readers

Likes

Comments

Hej bloggen,

Igår var det basketträning igen, sista innan jullovet. Vi gjorde lite olika övningar och spelade match:)

Vilma (till vänster) är head coach medan jag är assisting coach :)

  • 563 readers

Likes

Comments

Idag har alla vart och vandrat i Ngong hills, vi åkte klockan 8 imorse och vandrade i kanske 4 timmar, det var faktiskt oväntat skönt att få gå i lugn takt bara upp och ner. Men nu är vi hemma igen och snart blir det fotbollsträning. Ser inte fram emot träningsvärken imorgon.

  • 599 readers

Likes

Comments