Header

Livet är verkligen en gåta ibland, kan gå ifrån en glad och omtyckt person gå rakt in i vägen och känna sig själv som en värdelös människa man har inte någon kontroll längre,orkar inte mera en smärta i bröstet som gör ont i varje minut. Kan inte sluta tänka, vet inte vad klockan är. Att det var ett år sen den här fruktansvärda smärtan fanns i mitt liv är det helt otroligt att jag kan säga att LIVET känns bra nu det trodde jag verkligen inte för ett år sen jag skulle få känna att allt är bra. Det var den värsta perioden i mitt liv hittills har aldrig känt mig så liten och ledsen. Jag har fått lärt mig och tagit med mig erfarenheter. Att träffa nya människor idag som inte kan tror att det här är sant om mig... Jag som alltid är glad! Vi alla har våra egna historier bakom allt. Jag vet idag att jag kan mera än vad jag tror ibland att lyckas att ge allt, tro på mig själv! Ge aldrig upp hoppet, för hoppet är det sista vi har! Tänk aldrig tillbaka, tänk här och nu, tänk positivt så klarar du allt!
Min vändning i allt fick mig att tro på mig själv. Det som fick mig att le igen känna mig stark det var att göra det jag brinner för. Att kunna bli en bra säljare och träffa människor fick mig att komma tillbaka och tänka på allt bra jag har gjort att försöka se framåt. Min räddning var att jobba med det jag gör idag! Har gjort fantastiska framsteg på en sån kort tid.. tackar mig själv för att jag trodde på mig själv och gav allt för det!
Det bästa är alla mina nära som alltid har funnits där! Ni är verkligen dom bästa som finns, familj och vänner❤️ Jag är lycklig! Tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 213 readers

Likes

Comments

Hej söndag!
Nu kör vi det sista arbetspasset innan semester veckan. Imorgon tar jag flyget ner till min bästa vän i Spanien.. Kan inte riktigt förstå att jag ska åka iväg igen kom nyss hem ifrån Rom. Ja livet är ett litet smått äventyr man vet aldrig vad som finns bakom hörnet. Nu kör vi det sista! Sen hej Spanien!! 🇪🇸🎉👌😅

  • 218 readers

Likes

Comments

God morgon! Solen strålar ute bättre kunde det inte bli att ta ut cykeln och cykla ner till gymmet i morse 👌 4km löpning och ben blev det. Nu blir det massa måsten göra tvätta,planera inför resan (två dagar kvar) ringa några samtal, diska. Ska hinna att jobba hela dag också 11 timmar blev det igår.. Var tvungen att hoppa in i en annan butik och öppna pågrund av för lite personal. Annars mår jag jätte bra.. Längtar tills jag åker nu! Börjar få lite resfeber.. Haha! Hoppas ni också mår bra! Ha en fin lördag! Puss

  • 226 readers

Likes

Comments

Jag är inte dummare än vad du tror. Behöver inte gå bakom din rygg för att ta reda på faktan. Jag själv kan räkna ut ett plus ett kan bli två. Det dummaste av allt är att jag har alltid litat på dina ord som fick mig att tro att det inte kan stämma, andra pratar positivt runt om det påverkade mig att inte tro det var sant. Inners inne har jag alltid vetat om det! Den känslan fick mig att gå under att jag inte vad värd något mera, jag är jag. Oavsett hur jag än tänker så hade det blivit så. För jag är inte värd något din värld då spelar det egentligen ingen roll hur mycket jag har ställt upp,alltid funnits,alltid varit snäll, aldrig snackat skit om någon eller något. Den världen vi hade var bra men du valde att förstöra den och förvirra mig.. Det är något som jag aldrig kommer att kunna förstå! Med Fötterna på jorden och 25år så vet jag tydligt om att du inte är värd mig. Jag kommer aldrig någonsin förlåta dig för det här. Den ända önskan jag hade är att du skulle ha berättat ärligheten till mig istället för att ljuga säga starka ord till mig. Jag är tusen gånger tacksam att alla som finns runt omkring mig får mig att bli lycklig idag! Vad skulle jag göra utan allt? Har ett fantastiskt jobb som jag älskar,har bra arbetskollegor som får mig att må bra, har en underbar familj som alltid finns där, har mina vänner som får mig att skratta och le varje dag! Har allt jag vill ha, Jag blir stolt av tanken! Jag behöver inget mera. Ett år har förnedrat allt men ett år med fantastiska fram steg och bra erfarenheter! Jag är tacksam, Jag är lycklig! Det bästa är att Du fick aldrig riktigt se eller veta min värld.. För du är inte värd det heller!

  • 236 readers

Likes

Comments

Det värsta jag vet är att höra skit snack om någon att få höra Elaka kommentarer om någon. Jag kan inte förstå över hela mitt hjärta hur man kan prata ila om någon och vad man vinner av att prata skit snack om en person..
Det finns två anledningar till att prata ila om en människa 1. Du är svartsjuk på den människans liv så du är tvungen att prata skit snack om den människan.
2. Du saknar den människan i ditt liv,inget du erkänner för dig själv,du är för stolt för att berätta sanningen att du saknar och gillar den människan.

Det är de fullaste som finns att göra att kunna prata om någon ila och gå bakom någons rygg,spela ett falskt spel är det sista jag kommer att någonsin att göra! För jag är inte den människan som pratar ila om någon skulle aldrig göra det heller. Jag vill inte såra någon, jag vill inte göra en människa ledsen. När jag hör att andra pratar elakt om mig gör det mig ledsen för jag förstår inte vad man vinner på det, om man vill prata ila om mig säg det till mig istället för att gå bakom min rygg. Om jag tycker något så säger jag det! Rak och ärlighet kommer man längst på inte att snacka skit!

  • 263 readers

Likes

Comments

Där var helgen över.. Lämnande Göteborg under dagen hem igen(Strömstad) det var en bra helg! Många skratt timmar,dansade till små timmarna på nattklubbarna,mysig resturang,massa shopping en riktig tjej helg blev det! Super roligt efter många veckors helg jobb det var värt att göra 👌 Hoppas ni också har haft en bra helg.
Idag träffade jag två tjejkompisar på lunch och stängde på kvällen kom nyss hem efter min lilla roadtrip rund med Jessica.. Alltid lika roligt våra små äventyr på kvällarna mycket skratt,mycket prat och hög musik!
Nu sova och imorgon blir det gymmet ledig dag 😀

  • 265 readers

Likes

Comments

För det fredag och jag tar helg nu! Underbart! Öppnade butiken i morse, bokade flygbiljetter.. Nästa äventyr väntar om två veckor! Here we come! Väntar lite med att berätta vart jag ska.. Hehe! 😋 annars då jag mår bra ska snart hem till en vän och mysa med film. Imorgon väntar Göteborg.. Yej! Älskar Göteborg! Det känns som hemma för mig! Ha en fin kväll, puss ❤️

  • 285 readers

Likes

Comments

God morgon!
Var upp kl 06.30 fick besök av Natali vi hade en liten frukost dejt här hemma mycket mysigt,mycket tjej prat. Det är alltid lika roligt att få träffa henne! 😃 ligger just nu i sängen funderar på att dra ner till gymmet en sväng när man är redan uppe.. Det var länge sen jag gick upp så här tidigt det måste ha varit sist jag jobbade inom resturang världen.. Shit helt år sen att tiden kan gå så fort!

  • 291 readers

Likes

Comments

Att känna sitt hjärta pulserar snabbt benen nästan darrar igenom varje steg man tar och pulsen går uppåt..ser målet längre fram ditt ska man! Ger inte upp tills man är vid målet börjar räkna ner åt ifrån hundra.. 100,99,98... 👌Du orkar mera än vad du tror ibland, bara att sätta sig själv i fokus så fixar du allt!

Lite av mina egna tankar när jag själv springer mina egna steg. Jag har aldrig varit en älskar att springa.. lärt mig att att springa är som en medicin det släpper mycket av tankar och funderingar ger mig istället glädje och positiv energi! Ut och spring skapa positiv energi istället för att skapa drama av allt,bli svartsjuk av saker och ting, skapa din stolthet,din egen bild av lycka! 👌

  • 294 readers

Likes

Comments

Tackar Stockholm för den här gången! Ses snart igen👌 Att lämna idag den stora staden åka hem till den lilla staden känns alltid speciellt jag vet att vi ses snart igen. Den här gången blev det inte många dagar jag spenderade i Stockholm, Det är okej för mig att ha få dagar bara att få komma hem och krama om sin mamma känna kärlek i hela huset träffa alla glada vänner är det viktigaste sen hur många dagar det blir spelar inte någon roll i min värld! För den tiden jag får vara med dom som jag älskar mest på jorden och gör mig lycklig är de viktigaste! ❤️ resan hem annars gick bra tog en sväng förbi Gränna och besökte min skola, mitt föra hem har inte varit där på ett år så det var riktigt mysigt att få vara där och träffa massa vänner. Jag bara älskar den platsen!

Kom hem sedan till lilla Strömstad och bytte om till tränings kläder gick ut på en lång promenad med Jessica. Vi testade det nya ute gymmet här i stan.. Haha!

  • 301 readers

Likes

Comments