Header

Det blev en sväng till Tanums shopping centrum med min vän med lite shopping. Jag behövde hitta varma snygga vantar mina fingrar fryser sönder sig snart.. hittade inget som lockade mig! 😏 istället hittade jag väldens billigaste underställ med flis.. 29kr helt galet! Hade kostat ifrån början 799kr så det var bra köp👌har nyss kommit hem en snabbis ska snart ner till gymmet.. känner mig lite små taggade idag att få köra på lite.. haha! Först ska jag ringa några samtal och fixa lite, Cio!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 706 Readers

Likes

Comments

God morgon!

Just nu faller små snöflingor utanför mitt fönster, Äntligen fick vi också lite snö här i Strömstad,så Kul! Ja, Jag vet att jag är som ett litet barn på nytt när första snön kommer haha! Så jag Sitter här i köket tittar ut på alla små snöflingor med go frukost varmt grönt te en härlig start på morgonen :) Ska snart göra mig i ordning träffa en vän lite senare. Ha en toppen tisdag, Cio!

Den här fantastiska platsen är ifrån mitt fönster hemma (Stockholm) KL 07.00 på morgonen såna här fina stunder var det nästan varje dag hela november och december, Jag saknar det! Vackrare platser på morgonen finns det inte!

Likes

Comments

Där var helgen över redan måndag! Hur var din helg?😋 min egen helg blev en jobb helg bland alla tusen tomtar.. som finns just nu i butiken! Jul shoppingen har inte riktigt börjat än.. Jag längtar tills den startar på riktigt då kan det bli super roligt att sälja alla glada tomtar och få nöjda kunder med fina julklappar! 🎅🏾 allt annars har det varit en lugn helg har besökt gymmet två gånger! Bravo! Idag har jag jobbat till stängning bara myst hemma. Imorgon väntar en ledig dag, det blir ett tränings pass och lite annat roligt. Cio,så länge!

  • 707 Readers

Likes

Comments

Ikväll tänder vi ett eller flera ljus för alla dom som har lämnat oss på jorden, familj o vänner som har stått oss nära på livet! Jag Tänder ikväll två ljus ett för min morfar som jag aldrig fick lära känna har alltid fått hört positiva och fina saker om min morfar som får mig bli stolt över att få höra vilken fantastisk människa han var som person! Har alltid önskat att få träffa dig varje dag att bara få höra din röst..ditt skratt hade gjort mig glad! Min morfar gick bort tidigt han blev 54år och dog i hjärtinfakt! ❤️ Mitt andra ljus tänder jag får min fina morbror(Nisse) det har gått snart 6år sen du lämnade oss i familjen och vi alla saknar dig,vi tänker på dig! Tiden har gått fort jag kan fortfarande höra din röst i mitt huvud hur du säger Fialotta till mig..hoppas att jag alltid kommer få höra det! ❤️sprid kärlek till varandra omtanke inte hat, Vi behöver varandra varje dag! Ta vara på det som finns för imorgon vet vi ingenting..
kram

  • 729 Readers

Likes

Comments

God morgon! Hittade min vinterjacka hemma oss min mormor igår...nu behöver jag inte frysa något mera! Är det bara jag som inte gillar att köra bil med vinterjacka? Blir alltid för varmt,vinterjackan känns som den är iväg när man kör bil.. haha! Annars blev det en lugn kväll igår var hemma hos min mormor myste framför Sofias änglar! Älskar det fantastiska programmet att hjälpa andra som verkligen behöver hjälp.
Måste tvätta idag.. orkade inte göra det igår.. nu blir det tvätt och förberedda sig till jobbet😋

  • 737 Readers

Likes

Comments

Det här med åldern är nästan alltid lika rolig. Jag är 25år får alltid visa mitt legitimation för ALLT då menar jag bokstavligen allt.. snus,krogen,tändare,alvedon..sen vidare har nu blivit kanske van att visa mitt legitimation för allt, får oftast kommentarer att jag ser yngre ut och kan inte vara 25å, ser kanske ung ut men insidan börjar jag bli gammal.. det märker jag tydligt! Orkar inte lika mycket som förut att vara på topp och kan dansa flera gånger i veckan,dricka lika mycket som förut! Det känns både bra och dåligt att släppa utelivet och bli vuxen! Jag börjar känna mig färdig för saker och ting, Jag är glad för allt jag har gjort.. att få dansa till kl 05.00 på morgonen göra allt som en ung människa ska göra när man är 20! Igår fick jag beställa hem mina första och egna glasögon.. det känns att vi närmar oss ett nytt kapitel i livet! Det är roligt att gå vidare veta att man är nöjd med allt man har gjort! 😋

  • 751 Readers

Likes

Comments

God morgon,Välkommen fredag!
Har fått i mig lite frukost ska snart ta mig iväg till mormor och leta efter min vinterjacka.. det jobbiga nu är att jag vet inte vart min vinterjacka är? Är den i Strömstad/Eskilstuna/Stockholm är frågan.. haha! Jag har flyttat lite dom sista två åren och har delat på alla mina egna saker runt om i det här landet! Nu vet jag inte riktigt vart allt finns.. ganska frustrerande och roligt att få leta.. 👌 det löser sig alltid! Cio, så länge! 

  • 751 Readers

Likes

Comments

Vart ska jag börja?! Det här är typiskt mig! Att börja fokusera på att blogg sen helt glömma.. förlåt jag är inte världens bästa på det här att ta steget att skriva har nästan inte någon tid heller ska försöka börja skriva lite mera! Ja, iallafall mycket har hänt ifrån den dagen sist jag skrev.. semester,jobb,lite spontan äventyr. Nu gäller bara jobb fram till december.. vi har en ganska stor jul kampanj med bara en massa jultomtar! Då menar jag miljoner jultomtar som jag nästan drunknar i varje dag! Det är roligt! Kommer nog inte vilja se en tomte efter december.. haha 🎅🏾👌

  • 756 Readers

Likes

Comments

God morgon! Solen strålar ute bättre kunde det inte bli att ta ut cykeln och cykla ner till gymmet i morse 👌 4km löpning och ben blev det. Nu blir det massa måsten göra tvätta,planera inför resan (två dagar kvar) ringa några samtal, diska. Ska hinna att jobba hela dag också 11 timmar blev det igår.. Var tvungen att hoppa in i en annan butik och öppna pågrund av för lite personal. Annars mår jag jätte bra.. Längtar tills jag åker nu! Börjar få lite resfeber.. Haha! Hoppas ni också mår bra! Ha en fin lördag! Puss

  • 1025 Readers

Likes

Comments

God morgon!
Var upp kl 06.30 fick besök av Natali vi hade en liten frukost dejt här hemma mycket mysigt,mycket tjej prat. Det är alltid lika roligt att få träffa henne! 😃 ligger just nu i sängen funderar på att dra ner till gymmet en sväng när man är redan uppe.. Det var länge sen jag gick upp så här tidigt det måste ha varit sist jag jobbade inom resturang världen.. Shit helt år sen att tiden kan gå så fort!

  • 1090 Readers

Likes

Comments