AUSTRALIEN, VARDAG

Igår kom vi tillbaka från två nätter på havet. Vi var en grupp på ungefär 25 personer som åkte ut till whitsundays med en stor segelbåt. Vi sov under stjärnklar himmel och på dagarna snorklade vi och besökte världens finaste strand - Whitehaven Beach

Den traditionella skylten där man ska ta kort och få det se ut som att man är naken

När man låg där under stjärnhimlen med ens allra bästa vän började man reflektera över prioriteringar och vad som egentligen betyder någonting... Vi kom underfund med att livet inte behöver vara så komplicerat, speciellt inte när man vet att man har sina nära & kära och när man är på i sin livs resa <3

Likes

Comments

AUSTRALIEN, CAIRNS, VARDAG, Townsville

Igår var sista dagen i Cairns och den tillbringade vi bland annat på Pancake House i Cairns City, på kvällen tog vi några glas champagne och nu har vi precis anlänt till Townsville efter en 6 timmars lång bussresa. Här ska vi tillbringa 2 nätter och efter det bär det av till Magnetic Island i ytterligare två nätter. 

Likes

Comments

Både igår och i förrgår spenderade vi heldagar i vattenfall och regnskogar, kan vara det bästa och roligaste hittills i Australien.. Igår kväll var vi ute och festade och ikväll blir en lugn kväll, näst sista kvällen här i Cairns!

Likes

Comments

AUSTRALIEN, CAIRNS, VARDAG

Vi har bytt hostel och kommit till världens mysigaste ställe.. Hängmattor och sittpuffar överallt på ett ställe rätt långt från "city". Här ska stanna tills på torsdag då vi ska iväg och övernatta i regnskogen! Idag ska vi iväg till den botaniska trädgården här i Cairns :)

Likes

Comments