Den här veckan i skolan har bokstavligen varit ett helvete vi har haft sammanlagt 5 prov. Allt har varit stressigt och jobbigt men jag är glad att jag har tagit mig igenom detta nu och siktar på att det ska bli en bra nästa vecka istället. Vi har det lite lugnare nästa vecka vi har bara 2 prov och en läxa. Det är väldigt jobbigt när det blir så mycket i skolan men man få kämpa sig igenom det för det blir alltid bättre sen.

Mina planer för helgen är att jag ska spela en fotbollsmatch på lördag och jag är väldigt taggad att få spela. Sen på kvällen så kommer en kille och vi ska bara kolla lite film och sen på söndagen får vi se vad vi hittar på. Jag har även en uppsats som ska lämnas in på söndagen så jag måste skriva klart den.

Men jag hoppas ni har haft en bra vecka och får en bra helg!

KRAM!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu äe sommaren verkligen slut och det har blivit höst vilket är en av mina favoritårstider.

Men om jag ska sammanfatta denna sommar så är det bara bra två resor till Spanien och en till Gibraltar med trevligt sällskap kunde verkligen inte bli bättre. När jag tittar tillbaka på dessa bilder så är det bara en fin sammanfattning.

Likes

Comments

Ny vecka med nya möjligheter, och chans att förändra saker och visa mer vad man kan. Ät en god frukost och gå med ett leende till skolan. Tänk att man ska göra dagen till den bästa och att göra så mycket som man kan. 

Hoppas alla får en underbar måndag och vecka.

KRAM<3

Likes

Comments

Nu har vi äntligen kommit in i en av mina favoritmånader oktober men tänkte visa er mina 3 månadsfavoriter för september.

  1. Min favorit doft denna månad har varit DKNY (gröna äpplet) jag tycker att det är en fräsch doft nu på hösten men jag gillar även att ha den på sommaren och våren.
  2. Favorit nr. 2 är en väska från lindex den är ganska lte så jag har bara den om jag tillexempel ska åka till stan eller liknande.
  3. Och till sist favorit nr. 3 är en sminkborste från H&M jag tycker den är jätte bra och använder den till att applicera bronzer.

Likes

Comments

Veckan kunde inte börja bättre med en fika med den bästa personen.
Hoppas ni också hade en bra start på veckan KRAM!

Likes

Comments

Godmorgon Alla!

Hoppas alla har haft en bra lördag hittills. Jag vakna för cirka 30 min sen, och kom på att jag måste göra ett blogginlägg. Tänkte bara göra en liten life uppdate.

Veckan i skolan har varit bra jag har varit sjuk hela veckan men var bara hemma i tisdags, men även om man är borta en dag i skolan så missar man sjukt mycket som jag måste sitta och ta igen nu på helgen.

Planerna för helgen då, idag på lördag har jag en fotbollsmatch och innan den ska jag sitta och plugga och fixa lite hemma i mitt rum, och imorgon på söndag ska jag spela en till fotbollsmatch och plugga. Så ser min helg ut ganska lik dag från dag men så kan det bli ibland.

Kommentera vad ni ska gör i helgen:)

Hoppas alla får en fantastisk helg Kram!

Likes

Comments

Här är lite av mina träningsfavoriter. Boken som heter Bodylicious läste jag i somras och jag fick jättemycket inspiration till att träna mera. I boken får man tips om träningsmetoder och övningar man får även tips på mat som man ska kombinera med träningen. Boken har hjälpt mig att komma igång med träningen igen. Det jag gillar med boken mer är att man får tips om kost, alltså hur man ska äta och recept på olika maträtter som är  bra med träning.  

Träningskläder tycker jag är sjukt kul att shoppa det är här några av mina favorit kläder. Jag är en sån person som kan lägga för mycket pengar på träningskläder hoppas inte jag är den ända. Någet som jag brukar tänka är på att köpa kläder med lite färg för man blir lite mer peppad till att träna om man har har lite fina färger på sig. Det behöver inte vara mycket färg men som tillexempel nike sport BHn är rosa och sen matcha med ett par anygga springbyxor till eller ett par färgglada skor. 

NIKE PRO CLASSIC PADDED BRA

NIKE PRO COOL TIGHT

NIKE FREE RUN

NIKE BIG MOUTH WATER BOTTLE

SOC W FITNESS GEAR BRA

SOC W MINI SHORTS

Hoppas ni får en bra helg KRAM!


Likes

Comments

Mys dag idag med bästa mamma. Det blev fika med min kusin, mormor och min morbror som sprang halvmaran idag i Stockholm, Sen blev det glass och shopping i det fina september vädret. 

Planerna för ikväll är att bara vara hemma med familjen, ska även gå ut och gå med en kompis. 

Grå tröja med volanger Ginatrkot 149:-

Ringar Ginatrikot 69.90:-

Randig tröja Bikbok 249:-

Hoppas ni får en fortsatt fin lördag och helg, KRAM!


Likes

Comments

Hej alla fina! Fick hem mina nya Johnny Bulls idag blev överlycklig, tror inte att det bara är jag som hoppar av lycka när man får hem ett paket.
Jag tycker att dessa skor är super snyggt till hösten och man kan verkligen matcha det till allt. Jag valde dom i mörkbrunt och i storlek 38 om någon undrar, jag har dock i vanliga fall 39 så dom är lite större i storleken.

Hoppas alla haft en lika bra dag som jag, kram!

Likes

Comments