Header

Bildkälla:weheartit.com

För bara några dagar sen fick jag och pojkvännen klartecken. Klartecken om att den finaste lägenheten blir vår om bara 8 dagar. Allt går så himla snabbt och mycket tankar springer omkring i skallen. Vi har diskuterat mycket om flytten med varandra och håller båda med om att det känns chockerande naturligt fastän vi bara varit tillsammans i lite på 6 månader.

Jag som är världens lätt stressade person började ju dra ner flyttlådor från vinden redan igår och försöker få tiden att gå ihop. Lagar schema för hela veckan och andra knäppa grejer. Trots en gnutta stress och lite vimsighet är det iver jag känner i mig. Vi ska få inreda det som vi får kalla för "vårt hem". Kalla mig klyshig men tycker det är något av de finaste jag varit/får vara med om.

Kände bara för att lägga det ut för världen att se eftersom jag längtar såå att sedan få visa hur det ser ut. Pussochkram så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något jag verkligen saknar under sommaren är att göra en make-up just for fun. Så idag när jag hade en biljon grejer jag skulle göra, blev jag plötsligt inspirerad och prioriterade det för en gångs skull. Detta var bara något jag slängde ihop väldigt snabbt och slarvigt. Men ja gillar idén! Att göra en "snapchat-filter sminkning" så att säga. Hur kul som helst ju!

Har en hel del ider när det kommer till smink inlägg, och detta kommer jag definitivt göra om!
Hoppas ni har det bra, pössokram!

Likes

Comments

​Maxiklänning, kofta och väska, H&M // Skor, Nelly.com // Klocka, Ur&Penn

​Hej fina!
Idag har det redan gått 2 veckor sedan jag tog mitt pick&pack och flyttade tillbaka till Vasa. Skolan har börjat med rivstart kan man lugnt säga. Examensarbete står på schemat i år och även skapande av modevisning och en hel del andra projekt. Utöver det är jag också väntutor för barnmorskor och hälsovårdare så en hel del evenemang och träffar utanför skolan kommer det också bli. Jag som trodde andra året skulle bli lugnare än det första.. Önsketänkande helt tydligt.
Som ni ser har jag dammat av min systemkamera och försöker verkligen bli bättre på att fota igen. Att blogga för mig är ett sätt att uttrycka mig, vare sig det är med tankar, kläder, smink eller inredning. Så hoppeligen håller min kreativitet och inspiration i sig. That's all peeps. Tills nästa gång! pöööss

Likes

Comments

Hej fina!

Juli närmar sig och jag hinner inte med. Jag är så otroligt lycklig just nu och vill bara stoppa tiden. För att summa upp 3 senaste månaderna så har det varit en bergochdalbana.

För att börja med de sämre så när jag äntligen haft min sista praktikdag i Åbo fick jag beskedet av att en nära släkting till mig gått bort. Det var den första för mig så det har varit väldigt svårt att greppa situationen och det är fortfarande svårt..

Sen för att piffa upp stämningen lite så är jag löjligt kär. Japp, sofia har en pojkvän, vem hade trott det liksom. A blast from the past dessutom hehe. Vi hade en liten romans när ja var 17 år och nu sådär ca 3.5 år senare hittade vi tillbaka till varann och ja kunde inte vara lyckligare.

Annars har ja bara umgåtts med mina finfina vänner och familjen. Midsommaren spenderades på camppus stuga med baljbadande, bastu, överdrivet mycket mat, löjligt mycket skratt och en och annan skumppa flaska.

Så för att blicka lite framåt då. Om 2 veckor kommer jag befinna mig på jobb på ett läger för människor med funktionsnedsättning och första veckan i augusti kommer ja vara på ett till. Annat i juli så kommer jag dra till stugan en sväng och ha loppis på jakobsdagar. Mer vet jag ej och det är ja riktigt nöjd med.

​SÅ, nu känns det äntligen som att jag kan skriva/visa upp bilder utan att nån undrar men hallå var har du varit kvinna?! Fast dethär personliga känns aningen privat så känns det skönt att få skriva ner. 

App, det var väl det för denna gång. Hoppas ni har det bra, pusskram hejsvejs !

Likes

Comments

Hej fina!

Snart 2 månader sedan sist och jestas så mycket som hänt sen den 4de februari. Att försöka summera det någotlunda kortfattat kan vara väldigt svårt men vill ju dela med mig så vet inte riktigt hur jag skall gå till väga med det hela. Skolan är iaf slut för i år och praktiken började i måndags. Strax före det har även jag överlevt pampas veckan som jag int kan beskriva som något annat än episk. Nu efter att jag avklarat min första praktikvecka på GinaTricot i Vasa har jag förflyttat mig ännu längre norrut till Kronoby var jag spenderar min påskhelg. Imorgon bär av det av till Jeppis en sväng och tillbaka till Vasa där jag kommer ligga på sängen och samla krafter inför den kommande veckan.

Tills nästa gång(som förmodligen är snart), hoppas jag ni har en super påsk, kram!

Likes

Comments

Några detaljer från mitt rum

​Tills idag fick vi en inlämningsuppgift i vår fotograferings kurs. Vi skulle ta bilder som skulle kunna finnas i en inrednings tidning. Jag älskar koppar och försöker verkligen få in det i mitt rum. Glasburken med korkar i fick jag faktiskt inspiration från min pappas hem, tycker det är jätte snyggt och kork är en trend grej inom inredning atm. Burken har jag köpt på loppis här i Vasa ^^

Likes

Comments

Hej hopp galopp!

Såhär såg jag ut i lördags när vi drog till stan. Blev något helt olikt än hur jag brukar se ut, stor bulle på huvet och klänning ovanpå byxor. Aja, man får väl testa sig fram ^^. En annan sak jag ville ta fram var hur ljuset påverkar bilderna. Har en kurs i fotografering just nu och på dessa bilder ser man ju en klar skillnad och då har jag bara vänt mig 45 grader, if that makes any sence..? : D Tänk så mycket ljuset gör!

Jaj just det, har på mig en kavaj från Seppälä, klänning från H&M, jeanss från Bikbok, halsbandet var en gåva och örhängen från Gina Tricot. Hoppas ni mår bra denna tisdag ♥

Likes

Comments

Hej fina!

Såå, Februari har nu snubblat hit alldeles för snabbt enligt mig. Fattar inte hur tiden ibland kan gå så förbannat långsamt och ibland bara flyger månaderna förbi. Om mindre än 2 månader kommer jag börja min första praktik. Vilket betyder att jag har mindre än 2 månader skola kvar och en hel drös med deadlines och såklart en ännu större bunt med fester. Har för det mesta hängt med fina vänner på sistonet, varit sjuk, och festat. That's about it really : - D Shoppat gjorde jag för första gången typ i vasa också både idag och i helgen och imorgon är det sitz på schemat som jag är feett taggad påå! Att sitzen är på ollis gör ju bara saker ännu enklare eftersom det är ''ollistisdag'' efteråt ^^.

Denna helg åker jag även hem till Åbo en sväng för att hälsa på kompisar och familjen. Saknat dem en massa den senaste veckan. Menmen, annars rullar allt på som ett typiskt studie liv. Ups and downs you know, träffar nya awesome människor och reconnectar med gamla. Hur kul som helst. Igen, så jävla flummigt, vad skriver jag ens? jag vet inte, kanske borde dra på nattmössan nu... Hoppas ni mår superiduper, pussar på er fina ♥

Likes

CommentsMake up by : Me

Model : Cassandra

Fick en uppgift att göra en fullständig fest make up på en kund. Cassandra var snäll och modellerade och blev för det första super nöjd med hennes bas, kan ni se hurdan glow hon har och hur fräsch hon ser ut på de första två bilderna! Så körde vi med lite guld glittrigt på ögonlocket och så en mörkröd skugga i inre och yttre ögat samt globlinjen. Sen såklart röda läppar och eyeliner och boom done! Synd bara att det hann bli mörkt förrän vi var klara så färgerna samt contouringen syns inte på samma sätt. Men over all är jag super nöjd, I mean, look at that gorgeous girl. ♥

Likes

Comments

Jag skulle egentligen från första början göra ett ordentligt inlägg om 2015, men när jag gick igenom min telefon kunde jag inte låta bli att skratta åt mina/våra bakis bilder så det får bli ett lite annorlunda inlägg : D Jag tror att jag inte festat lika mycket någonsin som 2015, men iofs började jag ju studera så det är ju helt förståerligt. Jag skrattade iallafall rumpan av mig när jag såg dessa så hoppas de ger er ett gott skratt också.

Kramisar och Gott nytt år på er ♥

Likes

Comments