Header

Så, just nu sitter jag tydligen på ett berg och jagar (?) med pojkisen och hans vän.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, försökte fota lite på eftermiddag, inte hunnit kolla de bilderna än men de blir nog när jag kommer hem eller imorgon.

Imorgon har jag absolut inget planerat, min syster kommer hem så ska kanske kolla med henne om vi kan dra till Stockholm en snabbis, är verkligen i behov av nya kläder känner jag. Ska rensa en del kläder också, men blir nog en annan dag.

Kram

Såhär ser mitt rum ut förresten, jag har ju flyttat in hos min far, så här hänger jag i 2 månader ungefär.

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, FOTO - PORTRÄTT

Inte ofta jag väljer att sitta framför kamera eller photoshop längre, konstigt, men jag antar att man hamnar i en svacka någon gång. Ikväll är jag ensam, det vill säga att pojken min gör något annat, så jag tänkte att istället för att kolla på film och känna att livet är meningslöst så fortsatte jag fixa i mitt rum här hos pappa (flytt pågår som sagt) och tog även fram kameran för skoj oh fotade.

Nu för tiden blir det oftast inte många bilder som blir bra och jag tröttnar otroligt fort och tycker inte ens att det ska bli kul att redigera efteråt. Idag blev nog bara 4 bilder bra men satsade på bild och försökte med redigeringen mer då jag verkligen inte tycker om de jag gjort på senaste.

Nu ska jag nog sätta på en film ändå, oftast så kvällarna slutar.. haha. Puss

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Godmorgon!

Gårdagen var supermysigt. Spenderade eftermiddagen och en del av kvällen med en saknad vän. Vi satt i hamnen med lite fika och flyttade oss sedan till stranden med en filt oh lite chips. Vi pratade, hade en catch up och mer.

Idag blir det en lugn dag. Om det blir fint väder kanske jag tar och solar lite, trots att det är de tråkigaste jag vet, men ett skönt sätt att glömma allt runt omkring och bara vila. Kanske åker förbi pappa en sväng då jag håller på att flytta dit, så behöver göra lite rensning osv.

Hoppas ni får en bra fredag!

Likes

Comments

Ett ihopplock av senaste bilderna från kamerarullen. Jag är väl officiellt sämst på att börja blogga igen? Jag har motivationen men absolut inget att skriva om, eller ja, sådant som känns värt att dela med mig av.

På något sätt känns det kanske lite onaturligt också då jag absolut inte bloggat ordentligt på så otroligt länge, men man kanske kommer in i det.

Just nu bor jag i en flytt och för mig känns det inte alls kul att lyfta kameran och börja gå ut och fota och ha mig. Jag vill bara vila, flytta osv.

Jag kommer börja blogga när jag känner att jag har orken och tiden framförallt. Puss

Likes

Comments

Okej. Kanske lite överdrivet men är man nöjd och glad kanske det är mer acceptabelt att skryta lite? Men bara lite?

Åkte nämligen till Åkersberga igår för att kolla på en bil, åt mig(?) men inget var sagt. Varken jag eller far trodde det skulle bli en bil till här hemma, men jag blev såå kär i den. Perfekt för mig, lite men ändå plats. Så nu är den min.

Jag älskar den och nu kom motivationen tillbaka för att verkligen ta körkortet i januari. Kan knappt vänta.

Likes

Comments

Hej! Lite annorlunda va? Ett blogginlägg bara sådär, utan förklaring eller utan en förvarning, men ja, själv känns det inte som att det behövs, jag bloggar väl när jag känner motivation och när jag har något jag vill säga, fast att jag verkligen vill börja blogga på riktigt igen.

Jag saknar den känslan av att känna att kunna skriva till er (ni som fortfarande tror något om denna blogg). Jag vill försöka och jag ska försöka, men på senaste har min motivation inte varit bra till något, men någonstans ska man börja så jag försöker här.

Tänker nästan hela tiden på att sätta mig och blogga, göra tidsinställda inlägg och jag kan inte förstår varför jag egentligen bara inte gör det, men jag tror att jag någonstans skäms ( Helt fel!!!) trots att jag inte har något att skämmas över. Visst, de finns en del som inte kan hålla sig från att verkligen snacka om bloggen när man är omkring, eller ta upp de en skrivit. Men egentligen, det jag skrivit är ju det jag skrivit och någonstans så är det ju tillåtet för vem som helst att snacka och tycka. Nog bara jag som måste komma över skämsligheten och bara stå för att jag bloggar och tycker det är kul.

Men. Ett nytt försök gör jag här på bloggen. Min blogg där jag kommer skriva om allt och inget, dela med mig av bilder eller bara en massa text. Jag är en blandad människa så om något så är det de som kommer speglas i bloggen.

Kram

Likes

Comments

Nouw Magazine