Shit. Vilka omtumlade dagar jag haft, alltså torsdag oh fredag, tror aldrig mitt huvud har arbetat så snabbt, i panik, tårar och ren och skär ilska faktiskt.

Nu är jag starkare än någonsin och ärligt förstår jag inte vad jag haft för känslor innan, men antar att de var bra med tanke på att jag är här nu.

Skrev en liten påminnelse till mig själv igår jag kommer läsa varje gång jag ens känner mig ledsen över detta.

"Inte värd att se mina tårar, inte värd min sorg. Kan vara starkare än du tror och jag ÄR starkare än du tror. Jag förtjänar mer än det här och jag förtjänar någon som vill. Faktiskt, idag är första dagen jag insett mitt värde och vem jag är och vill vara. Insett och skaffat mig självrespekt, även fast min självkänsla sänktes till noll. Jag är så jävla mycket bättre och bra."

Okej, nu slutar vi älta och jobbar framåt. Idag började vi dagen med att fira min syster som fyller 19 år. Grattade henne på sängen med lite gott. Nu har jag och pappa vart ute med min bil och övningskört och sett till så att den är igång då den stått still ett tag. Gick superbra faktiskt, en del grejer märker man behöver göras och de andra är väll att man är lite ovan med själva bilen.

Nu ska jag sätta mig vid dator för att bland annat beställa nya reg.plåtar, skicka in CV och söka jobb osv, så blir en lugn men produktiv lördag idag och ikväll ska jag även ta det lugnt och umgås med familjen. Precis vad jag behöver nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Fotografi

Hjärtesorg är det jobbigaste jag upplevt. Dagar jag tänker på allt och vill att jag dagen efter ska få krama om dig. Dagar jag tänker att vi gjorde rätt och du behöver din tid. Jag är kluven och just nu vet jag inte vart jag är, vem jag är och när jag ska känna mig bra igen.

Likes

Comments

Postad i: Fotografi, Vardag

Gårdagen spenderade jag i skolan, vilket gick okej trots att jag är väldigt sårbar just nu. Det var även sovmorgon vilket gjorde det lite lättare att komma iväg också. På fotolektionen igår jobbade vi med olika ljussättningar och hur man kan skapa olika känslor i bilderna, eller skapa en annan känsla i ett "rum". (Rum är alltså en känsla mellan någonting) Tänkte visa er två av bilderna.

Idag är jag däremot hemma. Jag hade en hemsk natt och morgon med tårar. Jag har bara känt mig extremt ledsen och arg, så jag kände verkligen inte att jag kunde komma iväg till skolan. Så, idag ska jag se till att göra plugg hemma sen ska jag nog åka till mamma för att hjälpa henne med huset vi bygger (typ måla osv).

Hoppas ni får en bra dag! Puss

Likes

Comments

Postad i: Fotografi

Igår bestämde jag mig för att damma av min härliga kamera som legat på hyllan alldeles förlägne nu. Som vanligt klickas det mellan 200-300 bilder, och jag som pluggar foto har fått lära mig att det faktiskt är en viktig del av fotografin att kunna plåta många likadana bilder för att hitta den/de perfekta bilderna och det visade sig igår.

Igår blev det ungefär 300 bilder på kortet, och kanske var det fem som jag blev riktigt nöjd med som jag gillade. Tänkte dela med mig av dem här.

Likes

Comments

Postad i: Fotografi, Vardag

1.Jag tänker väldigt mycket på andra i min omgivning, ibland kanske för mycket..hehe. När jag menar att jag är alla till gods menar jag att jag gärna vill hjälpa till, ser till att de mår bra och gör gärna saker för en.

2.Jag är bättre på att tänka än att göra. Dvs, saker jag tänker på kan ofta leta till att jag bara dycker ner i tankarna istället för att göra något åt dem. Det kan handla om exakt allt. Ett exempel är om skolan. Jag tänker ofta att jag ska göra så, vara så engagerad och verkligen prestera, men slutar ofta med att jag sitter sista kvällen eller morgonen och gör sakerna, eller så sker det inte alls.. tyvärr.

3. Jag vill vara bättre än jag är, och det brukar funka i en vecka kanske sen blir jag detsamma igen och så kan det hålla på. Ibland kan jag bestämma mig för att vara extremt hurtig, bestämmer att jag ska äta meganyttigt och träna stenhårt, men tillslut blir det inte kul längre och jag lägger det på hyllan. Kan gå typ en månad mellan alla dessa saker, haha lite roligt ändå, så lite "glöd" har man på ett eller annat sätt.

4.Jag ÄLSKAR att hitta på saker, vill oftast inte vara hemma, eller ja, det beror väll på. MEN, att vara 17 år, arbetslös och inget körkort än ställer till det. kan inte spontana lika lätt som jag skulle vilja, då jag oftast bestämmer saker på dagen och ska göra det direkt... haha. Oftast så vill jag bara bort frun staden, alltså åka till andra städer. Älskar att gå på museum, älskar att sitta på fik, älskar allt bara jag får komma bort och göra något.

5.När jag är ledsen, ja då är jag verkligen extremt ledsen. Jag kan gråta hela dagen trots att smärtan eller saken gått över, men jag fortsätter alltid vara lika känslig hela jäkla dagen, vilket jag kan tycka är extremt jobbigt. Säg att jag vaknar upp en morgon och är ledsen, då är nästan hela dagen förstörd för mig. Är liksom periodvis glad och ledsen så det är lite tråkigt, men sånna dagar kommer mer sällan så förhoppningsvis växer det bort snart!!

Hoppas ni tyckte det var kul att veta lite om mig! Kram

Bilder från April iår

Likes

Comments

Postad i: Fotografi, Vardag

Hej och välkomna till min "nya" blogg, eller ja den är ju ny fast med samma namn så förhoppningsvis hittas den lika lätt som den gamla bloggen.

Har ju under de 9 månader som gått på detta år försökt att få till det här med bloggande igen, men av någon anledning har jag inte riktigt lyckats eller hittat någon inspiration till det. Allt handlar egentligen om att min förra blogg sträckte sig från 2015 in till 2017 och det har minst sagt varit den jobbigaste men ändå den underbaraste tiden i mitt liv.

Jag gick från en väldigt dålig tid och period i mitt liv till att vara extremt glad och godtänkande, vilket jag faktiskt fortfarande är. Jag trivs i mig själv, i vem jag är och har hittat den självrespekt jag alltid har förtjänat i mig själv. För vad jag har lärt mig så blir saker extremt mycket lättare av att respektera sig själv i alla läggen och inse att "jag" är det viktigaste i livet. Sen självklart, ska denna självrespekt hanteras med balans och inse att det finns andra än jag men i vissa lägen ska man vara en liten egoist.

Som i den förra bloggen kommer jag skriva mycket om mig, dela med mig av bilder och vardagsinlägg. Alltså mycket blandat vilket är kul, anser jag. Så en ny start på bloggen känns riktigt bra och hoppas ni vill följa mig här. Kram

Likes

Comments