Postad i: DAGBOK / VARDAG

Just nu, liggandes i ett varmt bad, med skummigt vatten i färgen orange, med massa tankar, om dagen och allt annat inifrån och ut. Musik på sidan om vid ett glasbord, planerat framför badkaret med ett doftljus på sidan med doften av tropisk strand.

Är det inte underligt, hur verklighetens miljö kan beskrivas och sättas ner i ord? Just nu, är detta min verklighet.

Idag har jag lyckats med mycket, tankemässigt, alla mina tankar gick åt bra och god energi, kanske lite dåliga men aldrig att jag låter dom vara starkare. Men kanske är det nu, här i badet, då jag låter alla tankar jobba tillsammans och bara överflöda mig med energi som tillslut ger kroppen en klump, som tyvärr blir en mer rättvis verklighet.

Efter mitt bad, ska jag sjunka ner i sängen, framför mean girls och bara låta allt vara för en stund.

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, MOBILBLOGG

15e januari. Tiden går så fort, kanske alldeles för fort. Egentligen vill jag bara stanna tiden och få tänka, tänka lite extra länge och lite extra mycket. Just nu är det mycket som händer, jag upplever känslor som jag inte känt förut, jag låter mig själv slängas in i något okänt som kan leda till något bra. Samtidigt som jag tror att jag måste hitta mig själv i allt detta, tror jag ändå att den oro jag känner är en bra oro, för det är nu jag ska leva, inte sen, imorgon eller om ett år - nu.

Igår, 14e januari kom finaste tjejerna hem till mig, som ett tidig födelsedagsmys, då min födelsedag äger rum på fredag; 20e januari. Jag längtar, men ändå inte, för jag tror att åldern är det som definierar mig, fast jag vet att åldern bara definierar ens existens.

Jag hade det supermysigt, det fixades en god "brunch" med veganska pannkakor och annat gott, så en bättre söndag inleddes på ett bättre sätt. Vi pratade, mycket, om allt och inget, som man alltid gör, för det finns alltid något att prata om.

Efter att maten gjort sitt i våra mager, hade vi en spontanare photoshoot med något så stereotypisk som Calvin Klein och sängen - riktigt mysigt och kul. Och en sak satt sig i mitt huvud under tiden; "en bonding time" och ja, det var det verkligen, och jag tror jag aldrig har upplevt att i mitt umgänge så trivs vi så bra med varandra, vi pratar, vi gör saker och vi erkänner. Vi kommer varandra nära och inser mer och mer, att vi är som varandra; lika men olika.

Nu ska jag avnjuta det sista av söndagen i sängen, framför en film och sedan somna av trötthet. Godnatt

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Bara massa mobilbilder jag vill dela med mig av.
Jullovet är slut och skolan är igång, än så länge känns de bra faktiskt.

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, MOBILBLOGG

Nytt år och rummet behövde förändring, så såhär ser det ut nu. I och med att detta är mitt tillfälliga rum.. eller A hus, så får jag fixa så gott jag kan, men lovar att i Juli när vi flyttar, då jävlar ska DDT fixas och bli snyggt som fan!

Idag har jag fått sova ut, inte jättelänge men eftersom det blev en tidig natt så blev det tidigare morgon.. och det tycker jag om. Inatt har även snön fallit, vilket faktiskt är väldigt mysigt, och jag är glad att jag inte har någon julkänslan längre.. för för mig är julen borta nu.

Igår var en väldigt seg och jobbigt dag efter nyårsfirandet som pågick under många timmar. 1 Januari måste väl ändå vara den tråkigaste dagen på året?

Idag, då får vi se om jag gör något, antagligen lite internetshopping på rean, lite sommarklänningar som har mycket rean nu, hur bra liksom? Jag ska se till att kanske blogga om mina nyårslöften också, tänkte att det kan vara kul!

Nu blir det frulle, Xo

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Året är 2017, 1 Januari och det firades in med massa kompisar.

Ella kom hem till mig och där vi fixade oss, sedan åt vi middag och sedan vidare på feeest.

Jag hade en helt otrolig kväll som pågick i timmar, hade allmänt kul.

Sen kom tolvslaget, vi kollade på massa raketer som sköts upp från alla olika ställen i stan, själva tände vi massa tomtebloss.

2016 har varit ett av det konstigaste åren, på gott och ont, men samtidigt väldigt lärorikt måste jag säga. Tackar för att jag fortfarande är vid liv och får påbörja ennu ett år i mitt unga liv. Mot -> 2017

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Godmorgon!

Såhär spenderar jag min morgon; tidigt framför tvn med kaffe. Idag mår jag grymt bra, jag bara känner det. Jag ska åka till Västerås för att få spendera en dag med shopping med en av de bästa människor jag känner, ska bli så himla skönt att bara få släppa allt här hemma och bara vara med henne.

Nu ska jag fortsätta njuta av min morgon och sedan när klockan närmar sig; börja fixa mig.

Faktiskt, det känns lite kul att blogga, visst är det inte dem "bästa" inläggen än, men egentligen; varför ska jag alltid klaga på allt jag gör, detta är väl en början? Efter ett tag inser man ju att man måste verkligen tycka att saker är kul innan man kan "satsa" & jag har ju egentligen alltid tyckt att det är väldigt kul att blogga, och att tappa glöden och motivation gör man ibland.

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, FOTO- ALLMÄNT

Godmorgon! Insåg att jag inte har klickat en ända bild i december och det kan jag ju tycka är lite tråkigt, men ni vet, plugg, tråkigt väder och mycket mörker är inte något som motiverar till det; iallafall inte sådär jättemycket.

Idag är det Annandag jul fast det känns som morgonen på påskafton - tråkigt men har ju inset att snön inte riktigt gillar december eller jul.. Idag när dagen är så stilla skulle jag kunna passa på att plugga, men asså jag är verkligen så trött att det är inget jag har lust med. Jag ska dock se till att träna lite och kanske se någon vän eller något.

xo

​Det här med bloggen. Idag mår jag bra, känner mig värd och kan allmänt ha någon glimt av leende, så varför inte dela med sig av det som kommer och går som snön faller. Det är ju trotts allt min blogg, och blogga gör jag för mig själv och ska egentligen inte behöva ge er en förklaring (om det ens är några som tycks läsa denna blogg) 

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, VARDAGSTÄNK

Nästan under hela december har jag medvetet valt att ta avstånd från att blogga, och att ens besöka min egen blogga eller logga in, vilket har varit ett bra beslut. Istället har jag valt att föra en dagbok uppskrivet med bläck på papper om hur jag mår, vad jag känner och mina tankar.

I min dagbok har jag bland annat skrivit om att jag känner mig fejk och att inget jag gör är riktigt jag. Det är tråkigt att jag känner så för vem är jag? Vet jag vem jag är eller ska jag leva på att vara som alla andra? Väldigt många upplever mig som en öppen, ärlig och glad tjej men jag tror det bara är en fasad av vad jag egentligen är. Visst är jag öppen, men oftast bara om de saker som de flesta faktiskt redan vet och jag tror jag har en rädsla av att öppna mig förmycket, och att folk kanske ska tycka illa om mig. Tanken av att jag faktiskt bryr mig om vad andra ser mig som är rätt skrämmande, och jag vill aldrig vara den som bryr sig men hur ska jag inte?

"Tonight I'm losing my layers, I'm letting you know"

Det är 7 dagar kvar på året och ska jag vara sådär superärlig, är jag inte riktigt färdig med 2016 än. Jag tror alltid på nyårslöften då jag alltid har haft dem och kommer alltid att ha. Förra året lovade jag mig en del saker, som jag redan då visste var lite väl önske-drömmande, men jag ville inte tror det.

Jag vet inte om detta är bra, jag vet inte vad jag vill göra; blogga, skriva, sjunga, dansa, fota, mysa ; allt är bara en röra och leta efter ett beslut är som att hitta en stulen nål i en höstack. Jag lämnar mina tankar till att göra vad det vill och låter mig överraskas till 2017.

kram.


Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Något som gör att man gillar julen lite extra mycket; Kaffe och Pepparkakor hela dagarna lång.

Början på en ny vecka, en vecka närmare ett välförtjänt jullov och slutet på min första termin av gymnasiet. Tiden går så sjukt fort, och samtidigt som jag bara njuter blir jag allt mer förtvivlad att jag har så mycket saker jag vill göra men inte hinner.

Denna vecka innefattar Zumba (som var idag), Lucia, teaterföreställning och julhandling imorgon, en ny mediakurs på onsdag och ett Samhällsprov på Fredag som gör mig mer än nervös och nojig över saker jag faktiskt kan.. vilket kanske är lite väl jobbigt.

En ommöblering i rummet som gjordes spontant igår kväll har på något vis get mig mer motivation och vilja, och det är nog de små saker jag måste lära mig uppskatta mycket mer, och att jag ska sluta ta allt för givet; till exempel livet och dens erbjudanden.

xo

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

I bilen påväg hem från en mysig kväll och morgon i Trosa. Från regn och grått igår till Snö och ljust idag, är det inte underbart?

Likes

Comments

Nouw Magazine