Känslorna är enorma. Djupare än jag någonsin känt. Mer än jag velat. Denna korta tid, men du är ändå så speciell. Jag få fjärilar i magen, det pirrar i hela kroppen. Jag vill så gärna veta hur du känner. Jag träffar dig. pratar med dig och skrattar, men jag vågar inte ta kontakt. Så kluven. 

Ska jag leva vidare på denna känsla? Ska jag gå vidare och se dig förr eller senare med någon annan? eller ska jag gå på min magkänsla? Som just nu styr över mitt mående.

Min abstinens av att inte få träffa dig på helger är enorm. Jag vet att jag kommer få se dig i skolan men tänk om du hittar någon på helgen?

Jag tror jag går och väntar på ett svar som jag aldrig kommer få, inte om jag är så hemlighetsfull. Du gör mig så glad.

Du är inte min, jag är inte kär, men jag gillar dig och du är speciell.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Mamma hämtade mig i Västerås efter skolan och därefter tog vi en snabbis in till Ikea för att egentligen bara köpa ljus, men gick som vanligt ut därifrån med lite mer..

Nu måste jag sätta mig en stund och ta tag i plugget, har slöat hela förra veckan så måste komma igång nu igen, så det är vad som händer den närmsta timmen, sedan blir det tidigt i säng för att få lite sömn.

Xo

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

God lunch efter en comeback på gymmet // körsbär lämnar sina spår

Heej på er!!

Började morgonen med att bara mysa framför tvn som vanligt, sedan runt halv elva drog jag mig till gymmet för ett armpass, blivit rätt svag men det får jag jobba upp. Gjorde sedan mig en supergod lunch som dock lämnat ångest efter sig men jobbar på det så just nu sitter jag och försöker spela in en låt, som jag förhoppningsvis om jag vågar, publicerar.

En sak som gjort mig till väldens lyckligaste, jag har fått mig bedömning i samhäll, och fyfan vad stolt jag är. JÄVLAR vad duktig jag är asså, måste bara få boosta mig själv. Nu blev jag riktigt taggad igen!!

Hoppas ni har haft en bra dag och inte får allt för mycket söndags ångest ikväll.

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Gårdagen bjöd på skola till 11, då tre lektioner vart inställda, eller 1 iallafall och sedan lyckades vi i klassen få de andra två inställda också, så jag kom hem tidigt igår vilket var såå skönt.

Åkte till pappa på taco-kväll som vanligt, vi åt gott och myste på. Övningskörde även pappas nya bil vilket var sjukt kul, lite annorlunda men det gick bra.

Sen åkte jag till mamma igen och vi avslutade ju kvällen framför Maria Wern, bästa avslutet!

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, FOTO - SJÄLVPORTRÄTT

Sitter just ni med mamsen i vardgadsrummwet framför Maria Wern. Tacos och gottigott i magen och en högre ångest kickar in så detta blir det mest perfekta avslutet på denna fredag för mig.

Imorgon lördag och min helg är uppbokad med massa plugg och lite come back på gym!

Xo

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, TIPS - ALLMÄNT

Snart dags för Halloween och en eller flera fester dyker upp, och jag är sjukt sugen på att bara göra något litet till det, alltså inte en hel "dräkt" av allt, så varför inte satsa på sminket? Är otroligt sugen på den där "tjej clownen", den är fin och passar till halloween men inte läskig... haha. 

Föresten, skulle ni vilja att jag kanske gör videos på olika sminkning? Jag älskar nämligen att sminka mig när jag bara är hemma, men det är inte ofta jag sminkar mig till vardags osv. Tänkte isf att jag spelar in lite i helgen. 

Vad ska ni vara på halloween? 

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Precis satt mig på tåget, som för den delen var försenad men jag kommer hinna till skolan i tid som tur är. Börjar dagen med matte om den nu inte skulle bli inställd i sista sekund som i tisdags.

Har haft en jobbig morgon men jag är glad att jag lyckades ta mig till skolan iallafall vilket är tur, då jag avskyr att missa massa.

Hoppas ni får en bra torsdag. Xo

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Instagram @sofiaelinteodora