Header
View tracker
View tracker
View tracker

Postad i: DAGBOK / VARDAG, VARDAGSTÄNK
Under en vecka som jag har varit frånvarande har jag fått mig att inse, att det här, det ni ser och det ni läser, det är inte jag, och det kommer aldrig vara jag.

För mig, så känns inte det här äkta.. jag känner mig tillgjord och "tillgör" en vardag till något fint, ytligt och helt annorlunda från var det är.
Jag känner, jag upplever och jag agerar. På senare tiden har jag faktiskt inte alls känt den fulla energin hos mig, eller känt igen mig överhuvudtaget. Jag går igenom saker som alla någon gång kommer eller har gått igenom, och det är tufft, jobbigt och inte alls det jag vill.. men jag lär mig att hantera allt och kanske snart ska det bli bra eller iallafall bättre.

Just nu, det jag känner är bara att jag vill vara jag.. för en stund. Vara den jag vill vara och inte vara någon som jag tror uppskattas mer.

Jag vill blogga, jättegärna, men jag vill inte känna mig tvingad, eller att jag behöver göra det på ett sätt som inte är mitt.

Kram.

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG

Att jag lyckats, inom loppet av 1 dag, fångat massa selfies; nytt rekord. Lite mer ansiktsbilder har aldrig skadat, så aldrig ska man underskatta dem.

Hej på er förresten!
Min uppdatering här är ju inte den bästa, många anledningar och de är saker jag tyvärr måste ta itu med och prioritera, så bloggen straffas med lite extra frånvaro, men jag mår bättre av att fokusera på mig en stund lite extra mycket.

Klarade av ytligare en måndag, men idag for jag till skolan och lyckades stanna + att jag faktiskt hade en bra dag, så det kändes skönt. Bara tisdag imorgon och åter till skolböckerna, och vid dethär laget kanske ni vet mina dagar lika väl som jag?! (Haha)

Godnatt & sov gott

Likes

Comments

Postad i: SAMARBETEN/REKLAM, MODE

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, FOTO- ALLMÄNT

För firar advent lite grann, men vad gör det när det är så fint?!

Igår åkte jag iväg till Uppsala med min mamma och bror, på jakt efter lite saker till både mig och han, slutade med att vi hittade de saker vi letade efter och jag hann även spana efter lite nya kläder. Har länge funderat på att sälja lite gamla kläder sm jag absolut aldrig använder och sedan förnya min garderob, och jag tror jag hittade lite potentiella kläder på stan som kan inviga min " nya stil".

Jag måste verkligen be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men på väldigt länge har jag inte känt mig stabil och inte haft den där glöden, vilket jag verkligen hatar. Det är allt från kroppskomplex till prestationsångest och det tär på mig, men jag jobbar med det och samtidigt vet jag att ibland får man må lite sämre.

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, FOTO - MAT & GODSAKER

Godmorgon!!!

Imorse vaknade jag rätt tidigt, redan vid 7 men låg kvar rätt länge i sängen och kollade på mobilen.. hahah. Gårdagen var som en vanlig fredag för mig, skola och sedan hemmamys framför film.

Planerna för dagen är att kanske ta mig till stan och fixa byxor då mina favorit byxor är riktigt slitna så måste verkligen hitta ett par nya. Har ju använd Crocker rätt länge nu och de har alltid vart mina favoriter men det blir bara mindre och mindre i storleken och får konstigare proportioner i byxmodellen, vilket gör mig väldigt irriterad. Ska försöka mig på ett nytt märke som förhoppningsvis kan bli nya favoriter, vi får se.

Hur skönt är det inte med lite helg igen hörni? Jag var helt slut igår så redan vid 10 låg jag i sängen. Vad ska ni göra i helgen? Kram

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, FOTO- ALLMÄNT

Torsdag avklarad, och jag hade endast två lektioner vilket jag kommer ha på Torsdagar till jul, vilket faktiskt känns helt underbart. Började min morgon klockan 9:40 med matte och efter det var det Natur som andra och sista lektion. Mitt resultat på senaste provet var jättebra och jag är sjukt nöjd över mig själv då Naturkunskap e har vart en av mina bra ämnen, men det kanske går upp?!

Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla på syrror som jag missade igår. Funderar på att ta mig till gymmet ikväll efter middagen, men jag får se hur jag känner mig då.

Har en liten fråga till er; Är det något ni vill se i bloggen? Behöver lite idéer för att få upp min motivation. Ni får gärna skriva några bra saker och dåliga som jag gör i bloggen. KRAM

Likes

Comments

Postad i: DAGBOK / VARDAG, OM MIG

... då jag är 26 år.

1. Jag vill ha ett eget företag där jag arbetar som fotograf.

2. Jag vill och hoppas jag fortfarande bloggar och är aktiv i sociala medier

3. Vill jag ha rest runt i världen, Au Pair som turist, ja, vad som finner mig just då och där.

4. Jag vill ha en egen lägenhet som jag förhoppningsvis har haft ena bra tag.

5. Sist men inte minst, jag vill gärna vara förlovad med man jag älskar.

Likes

Comments

Nouw Magazine