Igår blev jag en väska rikare. Införskaffade mig en LV väska igår, blev modellen "neverfull" för min del. Super nöjd! Jag ser framemot att använda den. 


Nu är det totalt shoppingförbud!! Åtminstone i Sverige. Vill hellre ha den ekonomin att unna mig saker utomlands än här hemma. 


Nu tänkte jag hoppa in i duschen och tvätta ur mig oljan jag har i håret. Sedan ska jag fortsätta kolla på filmen Lion som jag och Kareem kollade på igår kväll, men jag somnade under filmen som vanligt. 

- Sofia Tanya 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter lite oense kom vi äntligen överens! Det vi letade efter var ett varmt land med valmöjligheter av fina stränder, ett hotell helst så nära stranden som möjligt.

Jag kände att jag inte ville åka till Spanien då jag har varit där två gånger inom loppet på två år. Grekland var av ett stort intresse, men det fanns antingen inga flyg tillgängliga de dagar vi vill åka eller så föll inte hotellen vår smak samt budget.

Men tillslut hittade vi ett land och hotell som både jag och Kareem fastnade för! Sååå Malta here we come!!! Not yet, but still.

Likes

Comments

Jag har nu under flera månaders period haft tankar på att skapa en blogg men ångrat mig lika fort. Att skriva offentliga inlägg om mitt liv är inte riktigt min grej då jag är en person som tycker om att hålla saker såsom tankar, idéer och åsikter för mig själv och min absolut närmsta omgivning. Men jag antar att det är en första gång för allt här i livet!

Tanken är att dokumentera allt från mina dagar, funderingar samt inspiration under en och samma plats. I denna blogg. Min alldeles egna blogg.

Jag ser faktiskt fram emot det om jag ska vara ärlig. Det kan bli riktigt kul om jag uppdaterar bloggen med jämna mellanrum.

Idag är jag hemma från jobbet pga att jag hade ont i huvudet imorse samt illamående. Fortsatte sova till 11.00 och har inte gjort annat än att ligga i sängen och avsluta en serie jag påbörjade förra veckan, Guilt heter serien för den nyfikne och ni finner den på Netflix.

Snart borde min pojkvän vara hemma från jobbet och då ska vi laga pasta Carbonara! Mums.

Därefter ska vi kolla lite på resor. Förhoppningsvis bokar vi en resa idag.

- Sofia Tanya

Likes

Comments