Header

Nu är jag tillbaka igen efter ett bra uppehåll, med massor av bilder från våran semester. Vilket får bli i ett annat inlägg ikväll eller imorgon, beror på hur länge det tar med bilderna!

Så kan hälsa er välkomna tillbaka igen med detta inlägg. Jag och Nova har varit ute och njutit av solen med ett träningspass agility med ett hinder och slalom. Det gick så otroligt bra och jag blev väldigt förvånad över hur duktig hon var från att bara ha tränat hindret en gång tidigare och slalomen två gånger innan och det var säkert över en månad sen sist. Hon tyckte verkligen det var roligt och slalomen som ska vara det svåraste för dom flesta, gick hur bra som helst, mellan alla stolpar felfritt för det mesta och hindret flyger hon över. Nu var min kamera urladdad men sitter på laddning nu så nästa gång ska jag försöka få några bilder eller något filmklipp från träningen.

Vi tränade lite lydnad samtidigt emellan agilityn och det fixade hon utmärkt, min underbara "lilla" Nova! 😍

Jag har även fastnat något så otroligt i inredning, mer än att bara sitta på Pinterest. Nu är det inredningstidningar för fullt och förutom det så är det modetidningar och mattidningar. Drömmer mig iväg bland dekorationernas värld och modet! 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 59 readers

Likes

Comments

Jag kan inte vara den enda som fastnar framför Pinterest när jag väl startat appen va? 😂
Här ser ni hur min Pinterest ser ut och mina anslagstavlor, ni får gärna följa mig där om ni finner det intressant!

  • 87 readers

Likes

Comments

Nu har jag fått inordning lite bilder ifrån Leksand sommarland, tyvärr så blev det inte mycket bilder då min mobil inte fungerar som den ska och lyckades inte att få tag i en kamera att köpa. Så har även lånat ett par bilder ifrån Google.

Ser ut att vara väldigt lite saker från dessa bilderna men det finns såååå mycket mer annat skoj där på Leksand! Höghöjdsbanorna var ganska roliga, fanns en låghöjdsbana som jag började med och sen fick även Markus och hans lillasyster med mig upp på den som är verkligen höghöjdsbana, jag gick då bara en av tre banor (en avstängd pga trasig) och det räckte gott och väl för mig med att gå den "lättaste" banan 😂 Men jag gjorde det!

Fanns även en vattenhinderbana som ni ser på bild nedanför som ligger i sjön i Siljan, den var ingen höjdare direkt men jag gick hela i princip och självklart ramlade jag i och skönt var det verkligen inte. Var så kallt så man tappade andan 😂 Annars förutom att det var kallt i sjön hade vi kanonväder hela helgen vi var där och tog en extra dag där inne på Söndagen då vi egentligen skulle åka hem, det tyckte barnen om!

Ursäkta den dåliga uppdateringen här, men ska försöka ta mig tiden!

  • 100 readers

Likes

Comments