Header
View tracker

Idag kör vi en throwback thursday igen!
Så idag vill jag se tillbaka på min födelsedag 2016 där Markus tog mig på hotell i Sundsvall över en helg, det var jättemysigt och skönt även fast jag var så otroligt förkyld så jag trodde att jag skulle dö och fick missbruka hostmediciner och allt möjligt typ, haha. Men det var helt klart värt det.

Minns att vi ville inte lämna hotellrummet för det blev nästan som att man vande sig vid det lite för mycket, samt med bastu på rummet och allt! Tyvärr så kunde inte jag basta för att jag var så sjuk och hade problem med andningen. Men det var en fin helg.


När vi åt på restaurangen på hotellet, jag tror det var andra dagen (?) så fick jag så mycket mer mat än vad Markus fick, haha! Men gott var det och jag åt nog hela min kycklingwrap medans han fick en liten fiskfilé att tugga i sig. 😂

Likes

Comments

Ja, det kan man ju undra sig när man egentligen borde sova vid denna tiden. Tanken var att jag funderat på att äta i några timmar nu men inte tagit mig orken till det och nu när jag väl tänkte äta och skulle hämta min medicin vid datorn så fastnade jag på blocket för att kolla på hundar, samt hemsidor för hundar som finns till adoption och man kan väl säga att jag fastnade här i en timma ca. Hehe.. Men när man ser så små söta hundvalpar så går det bara inte att kryssa ner rutan!

Såg några skitgulliga samojed valpar som såg ut som små björnungar eller något, helt kär! 😍


Men nu ska jag ta mig härifrån och försöka få i mig lite mat och se hur vädret är ute för att ta den sista cigaretten för ikväll/inatt för att sen slå igång någon serie och försöka sova och hoppas att man inte fastnar framför att fortsätta kolla på dessa underbara hundar!

Hur söta är inte dessa samojed valpar?! 😍

(Bild från Google)

Likes

Comments

Det finns inget mitt emellan dessa två. Antingen sover jag i flera timmar eller så sover jag ingenting alls som inatt, får se om jag får någon sömn alls idag eller inte. Får testa se på någon serie eller någon dålig film så att man blir uttråkad och kanske somnar, är dock redan uttråkad och har varit det hela natten så vet inte vad det skulle ge för skillnad egentligen.


Har testat att spela The Sims 4 också "tidigare" utan att fuska, men det var så tråkigt och enformigt när man inte hade pengar så fuskade till mig det och köpte mig en fet lägenhet och har skaffat en unge och gift mig. Jobbar på karriärerna med sims "gubbarna" nu och det går fort men segt och mina start simmar har blivit vuxna så bara att invänta att dom blir gamla och dör istället och försöka göra någonting utav deras barn! Haha, håller på att möblera lägenheten som jag köpte i spelet med. Men det tar tid att få det som man vill, samtidigt som man vill spela så man orkar inte sitta i flera timmar och hålla på med möbler, kanske gör jag det senare idag.En update på hur jag mår för tillfället också, fast det kanske ni förstår eftersom att jag inte har sovit att det inte är så bra direkt. Jag känner att jag känner ingenting, jag känner mig bara tom och flera gånger idag har tårarna bara börjat rinna och jag kan inte göra något åt det utan att bara låta det komma. Jag vill bara att det ska bli torsdag så att M kommer hem och bara kan krama mig, det är det enda jag vill just nu. Jag orkar inte ha kontakt med någon eller något just nu, för jag vet inte vad jag ska säga eller svara, för jag känner ingenting, jag känner mig bara tom och slut på allt.

Men förhoppningsvis så blir det bättre snart.

Likes

Comments

Det finns nog ingenting jag älskar mer än att gå i bekväma och mysiga kläder! Det ska helst av allt vara riktigt mjukt och lent material så att det är så skönt som möjligt att bära. Hemma går jag alltid omkring i mjukiskläder och/eller morgonrocken. 😂 Dels för att jag är ganska så frusen av mig med!

Men som sagt, mysiga kläder äger!💪

Likes

Comments

Idag tänkte jag kliva upp tidigt och koka ägg till mina mackor och koka mig lite kaffe, men det blev inte som jag hade tänkt mig då jag hamnat i en svacka.
Så jag har fortfarande inte klivit upp ur sängen en enda gång idag, inte ens gått på toaletten eller ätit. Jag känner mig bara helt färdig och jag känner ingenting.
Ligger i sängen och tårarna bara rinner utan att jag själv kan kontrollera det och jag vet bara inte vad jag ska göra, vill bara sova men jag kan ju inte ligga i sängen en vecka eller mer och bara sova. Även fast det är vad jag vill just nu, jag vill inte ha kontakt med någon just nu heller, men samtidigt så vore det så skönt om man bara hade någon att prata med. Även fast man inte själv vet varför man mår som man gör.

Men man har ju inte kvar någon längre man kan prata med känns det som, för man känner sig så jävla dum för det man mår dåligt över. Ingen skulle förstå en, alla skulle tycka att man var dum eller sjuk i huvudet och blablabla. Ja, kanske är jag sjuk. i huvudet då men hur ska jag veta det när jag inte ens har råd att gå till läkare för allt ska kosta. Det ska kosta för att må bra. Men det är fan inte mitt fel om jag är sjuk i huvudet och inte kan göra något åt det för att ett besök ska kosta 200:- och det räcker ju aldrig med bara ett besök såklart. Så sen är man uppe i säkert 1000:- bara på besök utan att känna att man fått hjälp.

Sen när man går till psykologer eller kurator så känns det nästan bara som att dom trycker ner en. Det känns ibland som att dom tror att man låtsas att må dåligt, men vad fan skulle det hjälpa till att låtsas må dåligt? Jag tycker verkligen det känns så, det känns som att ingen av dom är förstående, men det är klart. Dom har väl aldrig varit med om någonting själva förutom att ha studerat sina böcker osv.

Jag skulle bara vela träffa någon som förstod mig, utan att döma mig, utan att ifrågasätta så jävla mycket onödigt och som jag kan lita på. Någon som också gått igenom något som vet hur det känns när man är på botten eller när man mår dåligt.
Någon som verkligen kan hjälpa en.

Nu ska jag återgå till att ligga i sängen och försöka samla styrka till att orka kliva upp åtminstone en gång idag!

Likes

Comments

Så himla trött jag varit och är i helgen, helt totalt slut och jag vet inte varför. Verkligen ingen energi till någonting eller att ens sitta här vid datorn, har spenderat den mesta tiden i sängen och bara vilat men det känns som att jag inte mår mycket bättre utav det heller. Matlusten är inte på topp heller, kan äta tex en macka eller en hamburgare och sen mår jag illa eller bara inte kan äta mer, för då mår jag dåligt och mår illa.
Men försöker iallafall att få i mig mycket vätska och vila så att det kanske ska gå över så snart som möjligt!


Har även extrem bloggtorka nu känns det som, är så trött och slut på energi så jag vet knappt vad jag själv heter längre, haha. Men man kommer väl på någonting när man ligger i sängen och försöker sova då alla smarta idéer kommer fram som vanligt!

I helgen har det inte hänt så mycket, jag och Markus var och fiskade i lördags med några vänner till honom och sen har det varit så otroligt kallt så man har inte kunnat göra så mycket annat än att bara vara inne och elda i kaminen för att hålla värmen inne.


Just nu så sitter jag här vid datorn och funderar på om jag ska slå igång någon serie eller spela lite sims 4, men jag har lite beslutsångest. Är ganska trött men känner att jag kan inte somna nu, för då kommer jag att vakna tre inatt och inte kunna somna om igen och det känns inte speciellt roligt! Så får väl spela en stund eller kolla runt lite idéer på vad man kan blogga om kanske, vi får se helt enkelt. 😊

Likes

Comments

Tog mitt sista p-piller i Söndags för jag funderar på att skaffa pstav igen eller någonting annat då jag har sån problem med min mens.
Har så extrema smärtor när jag har mens att jag spyr, kan inte ta mig upp ur sängen i princip och kan bara ligga ner och ha kramper men ingen ställning man ligger i hjälper mot smärtorna. Samt att jag blöder extremt mycket.

Just nu så har jag inte börjat blöda riktigt än, men jag har kramper som kommer och går. Känner ingen lust för att göra någonting alls, inte ens äta.
Har bara legat i sängen hela dagen och känner aldrig för att kliva upp. Varför finns inte typ onlinepizza där jag bor så att man skulle kunna beställa hem mat eller något?

Så att man får i sig någonting, för jag har verkligen ingen ork till att laga någonting.
Ingen ork till något alls, borde diska, men jag orkar inte, borde hänga in mina kläder, men jag orkar inte, borde ringa barnmorskan, men jag orkar inte. Känner ingenting alls just nu bara, allt är tomt.

Varför kan inte alla bara få slippa att ha mens, livet hade varit så mycket lättare då.

Likes

Comments

I detta inlägg vill jag lyfta upp #suicideawareness & #aldrigensam, det finns så många som lider av psykisk ohälsa på något vis och/eller diagnos eller sjukdom. Något som vi inte kan rå för själva, något som vi själva inte har valt att leva med.
Även fast det inte syns på utsidan eller att man inte sitter och gråter och visar att man mår dåligt, så kan man faktiskt må dåligt på insidan utan att visa någonting. Det är någonting som vi med psykisk ohälsa är experter på att dölja. Det har alltid varit något dåligt med att man mår dåligt, inget som man velat prata öppet om för ens nu, 2016 då det tagits upp mycket mer på sociala medier, det har växt mycket mer och det ger andra personer möjligheten att lära sig vad det handlar om, hur man ska hantera saker och ting om tex en närstående lider utav psykisk ohälsa. Då finns Ångestskolan på Facebook där dom lägger upp små klipp som förklarar olika diagnoser eller annat som kan hjälpa en att få mer förståelse i vad det handlar om, att det faktiskt inte bara går över och att livet blir bättre.
För det blir inte bättre för vissa, för vissa går det bara neråt hela tiden tills man inte längre vet vem man är eller vad man ska göra. Tills att vissa väljer att inte finnas kvar mer.

Även dom minsta sakerna hjälper mer än vad man tror. Bara att fråga någon hur dom mår, även fast dom inte svarar ärligt på det gör en glad inombords. Att ge någon en kram utan anledning, det värmer mer än vad man tror.


Det värsta som finns är att vara ensam, då alla tankarna kommer till en, så man försöker alltid att göra någonting men samtidigt så känner man ingen ork alls till att göra något eller ingen lust och känner sig helt slut. Även fast man inte gjort någonting som verkar jobbigt, men det är jobbigt att känna så som man gör. Att inte känna vad man känner, hur man mår eller när man är hungrig. Att man tänker på saker som hänt, hur man kunde gjort istället, vad man kunde ha sagt. Att gå om saker om och om igen på vad man kunnat göra bättre.
När det inte finns någonting annat än ens tankar då man är ensam, man kan inte komma undan dom vad man än försöker att göra. Försöker du att lyssna på glad musik, så slutar det alltid med att man hittar till den mest nedstämda musiken du kan hitta utan att du ens tänker på det. Eller så känner du dig inte glad utav musiken, du känner ingenting. Så vad är det då för mening med att försöka göra sig själv glad och få sig själv på andra tankar när det ändå inte går. Vem ska man prata med? Vem vill lyssna på en som mår dåligt? Varför skulle jag vilja prata med någon om hur jag mår då man bara framstår som galen eller att man överdriver och att det går över. Att det känns såhär ibland.
Men för mig så är det inte ibland, för mig är det varje dag. Varje dag är en kamp på insidan, även fast ingen ser hur mycket jag försöker att jobba på mig själv så försöker jag så mycket jag bara kan.

Men man är för rädd för att söka hjälp, för man vet inte vad ens nära och kära ska tycka och tänka om en då. Även fast man inombords vet att dom stöttar en så är man så rädd för vad dom ska tycka. För man känner sig så misslyckad och det är pinsamt, pinsamt att behöva be om hjälp.


Men vad ska man göra, när man inte känner någonting längre, när man inte har någon lust eller ork längre. När det inte finns någon där som man kan prata med, ingen som förstår eller vill förstå.

Likes

Comments

Har varit inaktiv ett tag nu pga jul och allt annat möjligt som stressar en denna tiden!
Men nu är jag tillbaka igen och har haft en riktigt bra jul och nyår med nära och kära. Fått fina och behövda julklappar, bland annat det ni ser på bilden i vardagsrummet - Ljuslyktorna! Dom fick sin plats där tillslut efter att ha funderat länge på vart man ska ha allt 😂

Fick även ett set med kastruller, stekpanna och annat köksredskap samt en matberedare! Så nu är köksskåpen överfyllda, får bygga ut snart, haha!

Julen spenderades på kvällen hos Markus mamma med familj med god middag och trevligt sällskap, samt nyårsaftons kvällen spenderades där med underbart god mat igen och trevligt sällskap!


Under julveckan på torsdagen så kom våran efterlängtade säng hem och vilket jobb det var att bygga ihop den! Tur att vi hade hjälp utav Markus mamma och mormor som kom förbi, annars hade vi nog blivit tokiga på varandra 😂 Och sängen får 10/10 poäng utav mig och för Markus med tror jag, då vi alltid lyckats försova oss sen vi fick sängen.


I Söndags så tog vi med min lillebror som är uppe hos mamma från Stockholm på lovet till Järvzoo då han aldrig varit där tidigare! Så han fick en premiär runda med mig och Markus, nästan alla djur fick vi se förutom rävarna och björnarna. Annars såg vi nog allt tror jag. 😃


Så det är väl kortfattat vad som har hänt under tiden då jag inte varit aktiv här, förutom all julstress och allt annat där emellan! Så nu ska jag försöka att hålla bloggen uppdaterad.

Likes

Comments

Tänkte att ni skulle få äran att se skillnaden på osminkat och oredigerat samt sminkat och oredigerat idag!

Hur mina ögonbryn ser ut utan och med smink och ja, allt annat. Kan göra ett inlägg senare idag eller någon annan dag om vilka produkter jag använder mig utav för tillfället om det skulle vara av intresse 😊


Just nu när jag skriver detta inlägget så är klockar 01:10 på natten och jag borde ha gått och lagt mig för längesen, men kände verkligen för att blogga lite extra nu och ha det gjort tills imorgon då jag kanske inte har tid att blogga då den nya sängen kommer samt att killens mor och morföräldrar ska komma och hämta våran gamla säng på morgonen, så nu blir det iallafall sängen så att man är hyfsat levande då besöket kommer! 😄

(Nysminkad)

(Haft sminket på i 10-12 timmar)

Likes

Comments