Header
View tracker
View tracker

Så, igår började jag på detta huset. Hade/har ingen aning om hur det ska bli utan jag kör bara också får man se vad det blir utav det hela!

Har försökt få ihop själva huset, grunden osv idag så att det mesta ser bra ut. Nu jobbar jag på vart alla rum ska vara, tapeter, golv, fönster och vart jag ska ställa trapporna. Men det får jag ta en annan dag för nu är det nog för sent för mig!


Kan verkligen sitta i fleeeeera timmar med Sims, det är som en flykt ifrån ensamheten och sina tankar som man ofta får under kvällarna och då man är ensam. Så det är bra att man kan fördriva några timmar så fort på detta spelet också kanske man får sova lite bättre när hjärnan fått fundera en del hur allt ska gå ihop!

Kanske inte låter så jobbigt att bara sitta och bygga hus i Sims, men det krävs en del och detta har tagit säkert 10 timmar att göra. Fast jag sitter ju även och fixar med andra saker än att bygga hus, kollar möbler och allt annat möjligt!


Nu blir det att se någon film eller serie och försöka sova och hoppas på en natt utan att behöva vakna 56348 gånger!

Likes

Comments

View tracker

Ikväll blev det så att man fastnade lite i Sims världen helt enkelt med att ladda ner mods osv, så såhär ser min "simsgubbe" ut för tillfället!
Nu är det bara att hitta möbler och allt möjligt att ladda ner och bygga hus för fullt, det är nog det bästa med sims och att skapa sina gubbar. Tanken är väl att man ska börja spela också, förutom att bygga hus och göra "gubbar", vi får väl se när det stadiet kommer..

Det är ett väldigt bra tidsfördriv iallafall!

Likes

Comments

(16 November)
Igår började det bli värre.
Eftersom att jag i princip varje natt vaknar flera gånger utav min ångest och panikattacker och drömmer konstiga drömmar som att jag blir lämnad och att min sambo varit otrogen, vilket gör att då jag vaknar så är jag inte på så bra humör och det är inget som bara går att tänka bort eller tänka på annat som andra säger.

Så hela dagen igår har jag varit nere, försökte göra saker så att jag kanske skulle börja må bättre och få upp livsgnistan igen. Solade solarium i 20 minuter för att det tyckte jag att jag var värd. Ätit nyttigt och tränade även hemma med ett eget träningspass i hopp om att kanske få lite motivation och känna att jag gjort någonting bra.
Men, det är inte så lätt som vissa tror att det är. Visst, det hjälpte en stund men sen är det tillbaka till samma rutor igen.

(17 November)
Idag, så har jag inte alls mått bra om jag ska vara helt ärlig. Försökte kliva upp tidigare idag och äta något men kände ingen lust alls för någonting, inte ens för att äta.
Och nu har jag bara legat och gråtit i flera timmar och haft sån otrolig ångest och jag vet inte vad. Jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska prata med för min sambo finns inte här för tillfället. Jag vet inte ens om han förstår eller skulle förstå mig även hur mycket jag skulle försöka förklara.

Det är alltid som värst under vintern, mitt mående. Jag vet inte varför, jag vet inte varför jag mår dåligt, jag vet inte varför jag bara ligger i flera timmar och bara gråter eller varför det bara rinner tårar ur ögonen.
Jag känner mig så jävla otillräcklig och det känns som att allt jag gör bara blir fel. När jag vill och försöker göra någonting bra så blir det aldrig bra. Vad är jag bra på ens?
Jag vet att jag inte är lätt att vara med och jag ber om ursäkt för det.

Det finns så mycket jag kan skriva just nu men allt bara snurrar runt i mitt huvud så jag får ingen ordning på någonting.

Men, som alla säger, det är ju bara att rycka upp sig och sätta dit ett leende på sitt ansikte och låtsas som att allt är bra så blir det säkert bra.
Så på med masken och försöka göra någonting, kanske se till att maten är klar då min sambo kommer hem även fast jag inte har någon som helst lust att varken laga eller äta mat.

(Detta inlägg är inte skrivet den tiden det publiceras.)

Likes

Comments

Det är väl aldrig för tidigt att lägga upp sin önskelista? 😅
Förutom det på collaget så önskar man sig som vanligt som alla "tråkiga" ungdomar/unga vuxna - pengar &/-eller presentkort. Tycker det är bra med presentkort för då kan man välja lite mer också vad det ska gå till, en upplevelse för två kanske eller bara till någon butik! Simpelt och precis lagomt till julklapp.


Är så pepp på vintern och det är otroligt nu när det bara öst ner regn så att snön försvinner, det blir slaskigt och halt. Jag vill ha massooooor med SNÖ! ❄️

Likes

Comments

Jag vill börja med att dissa Donald Trump. För att "Kvinnor aom gör abort bör straffas."
Sedan när han fått protester och kritik över detta så ändrar han sig och uttalar sig: -"Kvinnan är ett offer i dessa fall, liksom det liv hom bär på i sin livmoder."
Hur kan man ens få för sig att man ska göra abort olagligt?! Så om en kvinna skulle råka ut för en våldtäkt och bli gravid, är det hon som skulle straffats då och inte få göra abort för att det skulle vara olagligt?

Finner inga ord för detta, när jag kollade på nyheterna när han satt och sa det där så tappade jag hakan i golvet och bara satt och stirrade rätt ut.Det andra jag vill dissa idag är att det börjar bli varmt ute igen och har regnat så att det blir slaskigt och extremt halt ute. Snön försvinner och jag vill så gärna ha snön kvar och vill att det ska bli en vinter med MYCKET snö!Det tredje & det sista jag vill dissa idag är ProPud proteinmilkshake, man har hört att dessa ska vara så jäkla goda men så besviken jag blev! Kunde bara få i mig en fjärdedel utav denna. Där gick dom pengarna rätt in i soptunnan!

Hissar att Greys Anatomy har börjat igen samt Code Black så nu är Onsdagskvällarna fullbokade!Det andra jag vill hissa är att det snart är jul och då får man äta massoooor med god julmat och att se andra öppna presenter och förhoppningsvis åtminstone få en julklapp själv också, haha! Men så länge jag får mat är jag nöjd!Det tredje & det sista jag vill hissa är MIG SJÄLV då jag har lyckats hålla igång bloggen nu och känner att jag har motivationen nu men lite dålig fantasi kanske på vad man vill blogga om! Menmen, det lättar säkert med tiden och när man lärt sig mer om hur man själv vill ha det och vet vad man vill. Iallafall, jag hissar mig själv!
Detta kanske inte var världens bästa Hiss/Diss men det är nog min första faktiskt!

Likes

Comments

Jag har ganska nyss börjat lyssna på Therese Lindgrens bok - Ibland mår jag inte så bra, på Storytel.
Förra vintern så började jag att kolla och följa Therese's videor på youtube, under den tiden mådde jag väldigt dåligt själv och då menar jag inte lite ledsen ibland eller ångest då och då, utan det var varje dag. Varje dag var ett riktigt krig att gå igenom och att försöka överleva och orka med, att hålla masken uppe och ta sig till skolan och allt.
När jag hittade Therese's youtube så hade jag något jag tyckte om att kolla på och med uppdateringar ofta och då kopplades mina andra tankar bort då jag tittade på hennes videos, tror jag gått igenom nästan alla hennes videos. Samma som Therese så blrjade jag att kolla massor utav videos, även sminkbloggar för mig med.

Jag är så glad över det Therese gör och att hon talar om den psykiska ohälsan, att hon har sina tjejsnack på sin kanal om allt möjligt man kan tänka sig!
Har längtat så mycket efter denna boken så jag kan inte skriva så mycket om den nu, men när jag är färdig med lyssnandet så kommer jag att skriva mina tankar och åsikter kring boken!


Jag kommer även att skriva fler inlägg om hur jag själv mår och hur jag har mått tidigare, just nu så orkar jag bara inte det förutom några små rader bara. Det får komma då det kommer helt enkelt, då jag känner att jag behöver det.

Likes

Comments

Än så länge så har vi bara införskaffat två tavlor, varsinn valde vi som vi tyckte om eftersom att vi hade svårt att hitta något som vi båda gillade så vi kände att vi var tvungna att ta något så att väggarna inte är allt för tomma!

Har ni tips på hemsidor där det finns fina tavlor så kommentera gärna eller länka till hemsida!

Likes

Comments

I veckan köpte jag dessa handkrämer till mig själv och min sambo, båda är fria från animaliska produkter vilket är ett stort plus!
Krämen från CCS köpte jag till mig själv och även fast jag bara använt den i några dagar så kan jag säga att jag verkligen tycker om den. Händerna blir verkligen mjuka och lena efter att man använt den.
Decubalkrämen får vi se vad han tycker om den då han har väldiga problem med sina händer med sprickor osv pga hans arbete med betong, men jag hoppas att den kommer att hjälpa på hans händer!

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag startat upp bloggen ännu en gång och mitt mål är att uppdatera MINST en gång i veckan iallafall, till att börja med. Det är mycket som ska ändras och fixas på bloggen såsom ny header, utseendet på bloggen osv. Men det tar jag som det kommer!


Idag kom mitt paket från Lyko, vilket innehöll Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, NYX soft matte lip cream 20, Maybelline Master Contour Duo Stick & FIt me matte+poreless foundation i färgen 110
Testade allt idag men då det inte är ljust så länge ute så får man inga bra bilder, men ska försöka att få till några imorgon om jag hinner annars får det bli nästa vecka eller i helgen. Men ni får några kassa mobilbilder så länge iallafall!

Blev inte den bästa sminkningen direkt och på bilderna har det suttit på ca 8 timmar, så det ser ju inte lika bra ut som dom första timmarna såklart 😅


XOXO


Likes

Comments