Header

I helgen har vi faktiskt inte gjort så mycket, inte jag iallafall egentligen. 😄 Markus har varit hos sin far och hjälp honom hela fredagen i princip och hela dagen igår, sen på kvällen åkte jag också dit då vi bestämde att vi skulle sova där tillsammans med Markus extrasyster eller vad man kallar det och hennes karl som också var där och hjälpte till!

Så det blev en trevlig kväll med lite förtäring utav alkoholhaltiga drycker och roliga frågesportspel och med andra ord spelande. Väldigt underhållande var det att spela med andra ord iallafall, det blev bara konstigare och konstigare ju längre spelet gick! Kan ha berott på alkoholen men vi kan låtsas som att det inte var det.. 😁

Jag och Markus "syster" eller vad vi ska säga, även våran granne då. Tog en tur ut med fyrhjulingen också upp på berget i Järvsö för att ta lite bilder med min kamera som jag kommer att lägga upp här till veckan och även bilder som jag tog tidigare i veckan med damen! Här får ni en bild som jag tog iallafall, inte den finaste men i princip den enda som blev bra. 😄

Så nu ska jag fundera om jag orkar gå till affären ikväll eller inte, vilket jag vet att jag skulle behöva då jag måste köpa något att äta till frukost imorgon och ska nog gå en liten promenad med Nova också, men det är ju sånt blåsväder ute och då blir allt sååå mycket jobbigare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag och Nova ute i ca 3 timmar och fotade! Även en promenad också såklart. Ikväll kommer jag inte att lägga upp några bilder men kanske imorgon om allt går som planerat. 😊

Här har ni en bild från parken vid Kyrksjön i Ljusdal mot Stadshotellet.

Likes

Comments

Detta collage är gjort på hemsidan polyvore och är nog den smidigaste sidan jag använt för att göra collage i, jag hittade denna sidan för några år sen och jag använder den ALLTID om jag gör ett eget collage som jag vill lägga upp här på bloggen. På senaste har jag inte gjort många collage, men förut så gjorde jag en del!

Likes

Comments

Jag håller på att tvätta sängkläder och eldar lite så att det förhoppningsvis torkar snabbare, men kommer nog inte hinna bli torra innan ikväll misstänker jag. Har dammsugit ett varv i lägenheten men 5 minuter senare så ser man att man måste redan dammsuga igen.. Aja, får väl ta ett varv till ikväll eller imorgon! 😄 Diskmaskinen är snart färdig och redo att plockas ut och sedan blir det att diska lite stekpannor och annat smått för hand. Torka av bord och bänkar är det också dags för då jag skitat ner en del när jag gjort smoothies och annat!

Vädret är ganska bra också, än så länge iallafall och solen har kikat fram på morgonen här! Kollade vädret tidigare idag och det ser ut som att det ska bli mer sol på eftermiddagen vilket jag verkligen hoppas eller mot lunch så ska jag och Nova gå ut en sväng och fota med kameran!

Denna bild är från igår då jag tänkte fota lite i vardagsrummet men batteriet i kameran tog slut så jag hann inte få till några bra bilder, så har laddat upp batteriet och får göra ett försök idag igen.

Jag måste även tvätta håret så att jag kan fräscha på min hårfärg lite även fast jag knappt duschat håret på hur länge som helst nu bara för att spara på färgen så känns det ändå som att den bleknar men man kan ju inte gå i oduschat hår hur länge som helst och jag känner att det är verkligen dags nu även om jag vill eller inte! 😄 Måste gå en sväng på affären med så att jag har frukost och lite annat samt gå till Granngården för att köpa hundgodis till busfröet som absolut inte var populär då jag vaknade då hon hade gjort dumheter på natten.. 😒

Likes

Comments

Ja, jag har inte varit speciellt bra på att uppdatera bloggen på senaste men det är ju så tråkigt väder och jag känner absolut ingen lust för någonting alls, känner mig konstant trött hela tiden men ändå så kan jag inte sova normalt. Tråkigt på vädret eftersom att jag vill så gärna ut och fota men vill ju inte riskera att skada kameran med vatten då det regnar och ett paraply är inte så smidigt heller om man även ska ha med sig hund också blåser det så det går inte att ha ett paraply.

Hade verkligen längtat efter soliga höstdagar när löven byter färg och det bara är så mysigt ute, att hinna få bilder på det men det verkar inte bli av eftersom det ska väl regna och vara grått och trist tills våren kommer eller senare. Idag var det dock lite sol men det har regnat till och från också, sen så har jag varit lite hundvakt idag med och Nova har fått busat av sig med sin bästis Molly och vi hade även Heidi här, som inte gärna vill leka med Nova och det kan jag förstå! 😄 Det hade jag inte heller gjort om jag var henne i storleken!

Det är inte så lätt att försöka fota två busfrön som ska busa mitt emellan nästan alla bilder man försöker ta, så 97% av bilderna blir suddiga eller ur fokus men jag fick några bilder på busfröna tillsammans iallafall. 😍 Blev väldigt nöjd med bilderna på Heidi iallafall som lyckades få det lilla solljus som fanns på henne, dessvärre var det med dom två busfröna. Skulle väl ha varit nästintill omöjligt att få dom att sitta fint och stilla brevid varandra!

Idag kom även dom som håller på med våran dörr hit så nu behöver jag inte dra igen dörren med all kraft jag har och inte behöver jag bokstavligt talat sparka upp dörren för att komma ut. Någon gång i veckan sätter han även listerna tror jag att det var också får vi se om det kommer något nytt handtag på plats med som går att använda.

Likes

Comments