Header

Som sagt, ursäkta kvalitén på bilderna då dom är tagna med min mobilkamera som även har skärp i linsen!

Men idag kom min Glossybox hem till mig och det ska bli såååå spännande att testa alla saker som jag fick med, efter maten ska jag nog pröva den där chokladbiten man fick med, jag som älskar choklad så.. ;)


Det var verkligen snyggt förpackat och ingenting som var trasigt eller någonting sånt.

Ska nog pröva dessa saker imorgon eller på torsdag om jag känner mig friskare dvs, men hoppas att vara frisk tills på torsdag för jag orkar inte bara sitta hemma. Man blir så otroligt uttråkad och rastlös!


Testade dock läppstiften/läpp pennan fast utan något smink alls på mig och då såg det inte speciellt bra ut, men ska testa det igen då jag väl sminkat mig. Sen så har jag väldigt torra läppar i princip hela tiden även om jag smörjer in dom hela tiden osv så får jag ändå som hudflikar på läpparna. :/
Så jag brukar aldrig ha läppstift eller någonting på läpparna pga detta!


Har ni några tips på att få "bra" läppar eller vad man säger? :)
Kör ju alltid med lypsyl, men ingenting verkar fungera för mina läppar. :/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla!


Alltså, jag gjorde denna outfit igår på Polyvore innan jag gick och la mig men det sjukaste utav allt var att jag drömde att jag hade på mig denna outfiten med och den var sjukt snygg och bekväm!

Hahaha. :D


Men just nu så ska jag sitta och skriva ett CV till sommarjobb som jag tänkte börja söka nu över hela sommaren och kanske man får fortsatt anställning om jag lyckas gå ut skolan i år såklart vilket självklart är målet. :)


Och jag måste verkligen bli bättre på att blogga, men jag har så svårt att hitta något att blogga om sen så har man inte så mycket att blogga om då man bara är sjuk konstant och inte kan göra någonting och inte har ork till att göra någonting heller.

Men vi får hoppas på att det blir bättre snart iallafall!


Länken till outfiten hittar ni HÄR, där ni även kan hitta varorna och pris.

Likes

Comments

Ni läste rätt!
Idag är det tydligen nutellans dag och har sett en del på snapchat att dom har rea på nutellan idag osv, haha! 😂

Nästan så man blir sugen på att gå till Coop då man slutat och kolla priserna... 😉

Ja, det finns ju dagar för verkligen allt nu för tiden måste jag säga. :)

Likes

Comments

Har nyss skaffat mig Periscope och försöker förstå mig på det men det går väl inget vidare tror jag! :D
Kollat in några live streams och antar att man bara filmar sig själv och svarar på frågor eller någonting.


Använder någon av er Periscope och vad heter ni så kan jag kanske följa er och "smygtitta"? ;) :D
Jag kommer nog själv aldrig att använda mig utav det, alltså jag kommer nog inte ha någon stream eller något. Skulle tycka det var så pinsamt! :D


Jag nickar iallafall Wickedhollows @ Periscope!​

Likes

Comments

Sakta men säkert går det framåt 😂

Det svåraste som kommer bli att göra tror jag kommer att vara håret och näsan och få allt att se bra ut, men det ska nog gå bra!

Har inget speciellt att blogga om riktigt, varit sjuk sedan onsdag och min mor med, så det har inte hänt speciellt mycket utan man har mest varit sängliggandes eller legat i soffan och inte orkat göra någonting alls helt enkelt. :)

Likes

Comments

Men man kommer aldrig fram till ett slutresultat eftersom att man inte kan bestämma sig för hur man ska fortsätta vidare och inte vill förstöra bilden!


Haha, nej men jag ritar inte så mycket längre och förra måndagen då jag satt på tåget till Gävle så tog jag med mig blocket och pennorna också körde jag på bara, efter 11 veckors uppehåll från hur den såg ut då jag påbörjade den första gången. Haha. :D

Lägger upp bild på hur den såg ut innan jag började på den nu igen nedanför. 


Men med övning ger färdighet, det är väl så man brukar säga. :)

Idag ska jag kanske fortsätta på min bild, beror på hur jag känner mig då jag är sjuk och varit sedan onsdag med influensan som min käre mor har dragit hem.


(Dom mörka/gråa fläckarna på bilden är ifrån min kamera då det har kommit smuts inne i kameralinsen, ska köpa en riktig kamera om några veckor!)

Likes

Comments

Har gjort två set på Polyvore där man kan sätta ihop egna set med kläder och/eller möbler som du kan dela med andra via facebook, pinterest osv!
Väldigt enkel och simpelt att skapa sina set och det går fort, vilket jag tycker om att det ska vara enkelt. ;)


Länkar mina set nedanför där du kan se pris på allt och vart du kan köpa plaggen!


Länk till set 1 HÄR.


Länk till set 2 HÄR.

Likes

Comments

Idag har jag beställt min första Glossybox och jag hoppas att det kommer komma rolgia skönhetsprodukter med som man får testa på och kanske upptäcker man något ny favorit bland produkter! 😃


Idag ligger jag sjuk hemma och käkar halstabletter och ligger i soffan med mitt duntäcke.
Känns som att man aldrig får vara frisk längre, men det går så otroligt mycket förkyldningar och influensa just nu sa dom även på vårdcentralen idag, uscha. :/
Men bara att vila och dricka mycket vatten så hoppas man på att bli frisk snabbt! 😊


Vad tycker ni om Glossybox som prenumererar på det?

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till skolan i Gävle, försöker fördriva tiden med att fortsätta rita på något som jag påbörjade för någon månad sen. 🙈

Har ingen aning om hur det kommer att bli men det blir säkert fint då jag blir klar med bilden/teckningen. 😃😂

Om ca en timma är jag framme med tåget i Gävle, började åka 06:00 så man har ju två timmar att fördriva på tåget!

Sen ska jag ha historia hela dagen från 08:30-13:30 , blir en lång dag och imorgon blir den ännu längre då man har praktik till 20:00 på kvällen. 😊

Hoppas alla haft en bra morgon!

Likes

Comments

Hittat mig en hemsida där man kan klippa ihop egna collage med outfits och även heminredning om jag inte minns det fel? :)

Så jag slängde ihop en liten outfit igår som kanske är mer passande på sommaren eller våren då det börjar bli varmare. Skorna kan man ju välja om man föredrar högre eller lite lägre eller platta, jag hittade inga jag kände mig nöjd med till denna outfit så det fick bli dom skorna då jag tyckte om dom väldigt mycket!


Kommentera gärna era åsikter om denna outfit.

Kommer att komma upp fler collage med outfits och liknande framöver. (Slänger in en länk direkt till collaget med där ni kan se pris och hemsida där varan finns att köpa, dom flesta plaggen förutom skorna och väskan ligger på ca 100:-!)


Länk till collaget på Polyvore hittar du HÄR.

Likes

Comments